U kent The Hill, deze verzameling “deskundigen” uit D.C. is aan het tandenknarsen:

Het dreigende Russische olieprijsplafond heeft allemaal kenmerken van een historisch debacle in wording. Maandenlang hebben de Verenigde Staten en de G-7 gemarchandeerd over een ingewikkeld plan om het geld dat het Kremlin verdient met sommige van zijn olie-exporten aan banden te leggen. Nu de deadline voor het opheffen van de oliesancties slechts enkele dagen van ons verwijderd is, zouden de beleidsmakers het plan moeten laten vallen – aangezien het weinig zal bijdragen tot een snellere beëindiging van de oorlog in Oekraïne. Het probleem is geld. Ondanks de brute oorlog van de Russische president Vladimir Poetin tegen Oekraïne en de daaropvolgende westerse sancties tegen zijn regime, zwemt Rusland in benzinedollars. Het Russische ministerie van Economische Zaken schat dat het land tegen het einde van het jaar een recordbedrag van 338 miljard dollar zal hebben verdiend met zijn energie-export. Dit geld ondersteunt de Russische economie, versterkt de lopende rekening en helpt – minder direct – Poetin’s oorlog tegen Oekraïne te financieren.

De wanhoop druipt van dit stuk af. De auteur stelt echter een vanzelfsprekende vraag die niet is opgekomen bij de “planners” van Washington, die nog steeds in een alternatieve economische en militaire realiteit leven:

De meest voor de hand liggende fout in dit plan was de Russische deelname. Wat als het Kremlin zou weigeren zich aan de afspraak te houden, zoals Rusland onlangs liet doorschemeren? Een tweede probleem was de maximumprijs zelf. Als die te hoog zou zijn, zou Moskou buitensporige winsten op benzine maken om zijn oorlog tegen Oekraïne te financieren. Technocraten uit de deelnemende G-7 landen kregen de opdracht een “maximumprijs” voor Russische ruwe olie vast te stellen en deze, althans in theorie, aan te passen aan veranderende marktomstandigheden.

No shit, pardon my French. En nee, Rusland liet het niet “doorschemeren” maar heeft dat expliciet verklaard, met als laatste vandaag:

  Video's - "Oekraïners in stukken geslagen": De Russen hebben het Oekraïense vestingwerk "Basin" veroverd, Novoselivske teruggenomen en Opitne ontruimd

“Wij werken aan mechanismen om het gebruik van prijsplafonds (van het Engelse “price ceiling” – Ed.) te verbieden, ongeacht het vastgestelde niveau, omdat een dergelijke inmenging alleen maar kan leiden tot verdere destabilisatie van de markt en een tekort aan energiebronnen, lagere investeringen,” legde de heer Novak uit, eraan toevoegend dat dit niet alleen gevolgen zou hebben voor olie, maar ook voor andere producten die zowel in Rusland als in andere landen op de markt worden verhandeld.

Duidelijker dan dat kan het volgens mij niet worden. In tegenstelling tot de auteur van dit artikel in The Hill, Peter Doran, die een typische academische nietsnut is van het sombere “diplomatieke” corps van de VS, om nog maar te zwijgen van de domheid van een of ander “Rusland-studie” frauduleus programma van de ASU, weet de heer Novak waar hij het over heeft, omdat hij 8 jaar lang met succes heeft gewerkt als minister van Energie van Rusland en nu (de laatste twee jaar) als vice-premier. Dus als Novak spreekt, luistert de hele wereld. Dit is niet overdreven, schrijft Andrei.

Doran is echter een ongeschoolde klungel, een gemeenschappelijk kenmerk van 99% van de Amerikaanse “Rusland-deskundigen”, en probeert zichzelf en degenen die de BS die The Hill 99% van de tijd publiceert, inprenten ervan te overtuigen dat zijn persoonlijke russofobie en gebrek aan intellect op de een of andere manier de resultaten kunnen beïnvloeden. Ik weet het, hij heeft nooit Oorlog en Vrede gelezen.

Als het Russische olieprijsplafond er niet komt of niet werkt zoals de functionarissen willen, moeten de Verenigde Staten en hun bondgenoten de regeling laten vallen en vasthouden aan hun eerdere, agressievere sanctiebeleid. Washington zou ook prioriteit moeten geven aan inspanningen om de kranen van de Amerikaanse binnenlandse energieproductie volledig open te zetten en tegelijkertijd de coalitie van landen die het Amerikaanse sanctieregime tegen Rusland hebben ondertekend bijeen te houden. We moeten Rusland de “pezen van de oorlog” ontzeggen – de benzinedollars die het nodig heeft om zijn invasie in Oekraïne voort te zetten – in plaats van als kooplieden op een bazaar te kibbelen over uitzonderingen op een streng sanctiebeleid.

Het is duidelijk dat Doran, met nul academische en praktische ervaring in serieuze industrieën en beleid, niet kan begrijpen dat hij op het schaakbord speelt met een paar ondergeschikte figuren over, terwijl Rusland speelt met bijna een volledige set. Maar zoals ik al zei – u kunt die dingen niet uitleggen aan de meeste Amerikaanse “deskundigen”, omdat zij geen echte geschiedenis, echte economie, echte militaire kunst onderwijzen, laat staan echt Rusland in het enorme veld van frauduleuze “menswetenschappen” in de Verenigde Staten. Vandaar deze wanhoop.

  "36 uur in Bakhmut": Verrassende waarheden in de Wall Street Journal

Maar als u denkt dat Doran enkele praktische suggesties heeft, anders dan het doodgeslagen recept voor meer sancties, om Rusland haar immense geldstroom te ontzeggen, dan moet u hier eens naar kijken – een nieuwe manier om die verdomde dictator Poetin en die vervelende Ruskies pijn te doen. Je kunt er altijd op rekenen dat Britten het tot het uiterste drijven:

Ik weet niet eens hoe ik daarop moet reageren, behalve dat ik herhaal wat ik ad nauseam zeg – westerse “elites” zijn idioten en ze zijn wanhopig. Uiteraard verschilt de oorzaak van de wanhoop van land tot land, maar in het algemeen kan geen van die “elites” de koers wijzigen in de richting van een catastrofe die zich voor onze ogen voltrekt. Het is een op hol geslagen trein die van de rails loopt. Vandaar dat het publiek zo dement reageert op de realiteit. Ik ben overtuigd – terwijl je in het Westen nog steeds een fatsoenlijke opleiding in natuur- en technische wetenschappen kunt krijgen – nee, niet deze niet-gegradueerde BS, maar een graduaat- en postgraduaatniveau – is het gedaan met het vakgebied dat vroeger bekwame beleidsmakers voortbracht. Dit is slecht nieuws voor het gecombineerde Westen en niets kan Europa nog redden, terwijl de VS bezig zijn de laatste restjes van hun, altijd schromelijk overdreven, macht te verliezen. Laten we honger lijden om “een duidelijke boodschap aan Poetin te sturen”. Dit is het enige politieke instrument dat het Westen nog heeft…


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Alexander Dugin: De tijd van halve maatregelen is voorbijVolg Frontnieuws op Telegram

  Het is al begonnen: Maar de echte energieramp moet nog komen

Lees meer over:

Vorig artikelWat te doen als de directeur van de Amerikaanse Inlichtingendienst niet intelligent is?
Volgend artikelIn de “WEF-landen” Canada en Nederland worden toekomstige digitale reisdocumenten met gezichtsherkenning getest
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Beste Mensen

  Waarom word er zoveel onzin gekletst en ZIET MEN HET NOG STEEDS NIET IN
  Mensen moeten dood
  Dat geneukerij wil maar niet ophouden
  Dan moet het maar op deze manier van oorlog voeren
  Spreken met de Psyche Psychisch oorlog
  Hersenspoelen aanzetten tot onderlinge haat
  Er zijn gewoon te veel Satanisten verpakt in belichamingen uitziende als mensen
  Hoofdzakelijk als leiders
  Conclusie merendeels Witte behuizingen
  Als die worden op geruimd en men houd zich vervolgens aan de menselijke normen en waarden …
  Dan is de kous er zo af
  Mensen alstublieft houd op met neuken
  Voor eventjes alstublieft
  Ongeveer 5 jaartjes
  Is niet veel gevraagd toch ??
  Laat het sterven op een natuurlijke manier uitvloeien
  Bekijk het daarna weer hoe verder te gaan
  Net als China een tijd geleden of een kleinbeetje anders

  Maar veel verschil zal er niet zitten

  Communisme is hierbij een foute boel voor balans harmonie
  Met alle neuzen naar èèn kant gericht lopen zorgt heel snel voor verzadiging
  Dus opruimen die onruststokers
  Net als China met Jack Ma deed
  Alleen bij al die anderen moet het extremer worden aangepakt
  Heelemaal straatArm maken
  Die dieven en boeven bende
  Hun allen een Speciale psychische hersen behandeling opleggen desnoods gedwongen
  Dit voor al die gepleegde onschuldige moorden
  Ieder levend ziel hoe die ook moge zijn verpakt hebben net zoveel recht op het leven als de ziel verpakt in een belichaming mens

  Dank U

  • Ben het volkomen met je eens, elke dag lees je hetzelfde op de alternatieve sites dezelfde berichten in een ander jasje.
   Er verandert niks, de boodschap is duidelijk.
   Het is aan ons zelf.

  • “Mensen moeten dood
   Dat geneukerij wil maar niet ophouden
   Dan moet het maar op deze manier van oorlog voeren”

   Daar is hij weer, door de woordenbrij WEF standpunten verkondigen onder het mom “tegen communisme” te zijn. Er is geen overbevolking, nooit geweest ook en zal er nooit komen. Stop met je leugens te verkondigen.

   “Laat het sterven op een natuurlijke manier uitvloeien
   Bekijk het daarna weer hoe verder te gaan
   Net als China een tijd geleden of een kleinbeetje anders”

   Geef zelf het goede voorbeeld en begin met je zelf.

   • Beste Mensen

    Inzicht
    Realisatie daar begint alles bij
    Komt tot bezinning
    Zoals meneer Jezus zeide
    Doet men dat niet dan komt boontje om z’n loontje
    Zo eenvoudig is het
    Dan ……
    Niet zeuren of treuren
    Achter het net vissen dan vangt men helaas alleen maar bacteriën
    Zoals in dit geval via Vergiftspuitjes
    Die sijpelen door het net heen

    Dank U

   • Er is geen overbevolking en zal er ook nooit komen ?
    Ga eens in Afrikaanse of Aziatische landen kijken , en dan niet alleen op de toeristische trekpleisters en bewaakte toeristenresorts maar in de sloppenwijken.
    Als het Westen 1 miljoen economische ‘vluchtelingen’ opneemt zijn er in Afrika alleen alweer 15 miljoen kanslozen bijgekomen.
    En natuurlijk weer afsluiten met het dooddoenertje “Geef zelf het goede voorbeeld en begin met je zelf.” , typisch voor iemand die zich niet in het probleem heeft verdiept , sterker nog ; het niet WIL zien. Waar ook geen zinnige discussie mee mogelijk is wegens gebrek aan kennis over het onderwerp.
    Veel emotie en geen (of weinig) argumenten , zoals we ook in de hele woke beweging van de laatste jaren kunnen zien..

    • Er is geen overbevolking. De hele wereldbevolking zou in de staat Texas passen, vier mensen per vrijstaande eengezinswoning met een tuin er om heen. De rest van de wereld zou dan compleet onbewoond zijn.
     Dat er mensen in sloppenwijken wonen ergens is geen argument.

     Overbevolking met alle “oplossingen” van dien komt uit hetzelfde boek van de cultureel marxisten, wef, agenda xx, weg met ons club.

     • Alle mensen zouden in Texas kunnen wonen , weer zo een dooddoenertje waar niet is over doorgedacht.
      Het gaat niet alleen over ruimte om te wonen.
      Enkele punten in het kort ;
      Voor het verbouwen van voedsel is veel ruimte nodig ,tevens veel kunstmest (wat o a een vervuilingsprobleem geeft via uitspoeling in (oppervlakte) water , productie kost ruimte grondstoffen en energie..
      Wil je al die mensen een fatsoenlijke (eengezins)woning geven heb je veel grondstoffen nodig , die gewonnen moeten worden over de hele wereld , en dan nog eens vervoerd.
      Een fatsoenlijke infrastructuur kost ook alweer ruimte en grondstoffen.
      Fabrieken , machines en dergelijke om o a die woningen , machines , voertuigen , goederen , verpakkingsmateriaal en dergelijke te bouwen en produceren , weer ruimte en grondstoffen nodig.
      Goede energievoorziening voor al die huishoudens en fabrieken ,
      nog meer ruimte en grondstoffen. zeker als men het grootste gedeelte wil opwekken met windmolens en zonnepanelen.
      Goede drinkwatervoorziening , ruimte , energie en grondstoffen.
      Afvalverwerking voor de enorme hoeveelheden die dagelijks geproduceerd worden , ruimte , grondstoffen en energie .
      Kleding en huishoudelijke benodigdheden weer enorme hoeveelheid grondstoffen , ruimte en energie.
      Recreatieve ruimte , ruimte voor gemeenschappelijke/overheidsvoorzieningen
      Een zinnige baan en/of dagbesteding voor al die miljarden mensen
      Sociale problemen , zoals je nu ook al over de hele wereld ziet.
      Dit zijn slechts enkele problemen die fatsoenlijk opgelost moeten worden.

      Als de mensen niet allemaal in Texas wonen maar verdeeld over de hele wereld , zoals nu, betekend dat dat je meer kleinere fabrieken , installaties en infrastructuur nodig hebt wat dus nog meer grondstoffen , energie en ruimte kost.
      Dat mensen nu in sloppenwijken en op een verarmt platteland wonen komt onder meer door gebrek aan ruimte , grondstoffen en energie zowel lokaal als internationaal.
      Om al die mensen zo kort op elkaar goed te laten samenleven is een enorm controle en surveillance systeem nodig (Kijk naar China bv)
      Dit laatste zeker als je grote groepen met verschillende etniciteit/cultuur bij elkaar zet , of moet de mensheid een grote eenheidsworst onder een wereldregering worden?
      De praktijk van alle mensen in Texas of zoals nu meerdere mensenconcentraties zullen o a megasteden met veel hoogbouw zijn , mensen dicht opelkaar gepakt met een enorm surveillance en controle apparaat , voedsel in (hoogbouw)fabrieken , weinig persoonlijk bezit ratsoenering van voedsel en goederen. De productie in handen van grote corporaties en de staat, onder één wereldregering door een (riant levende) elite zoals de plannen van … oh ja , de marxisten en het WEF onder andere.

      • Hoe langer het verhaal, hoe meer de mens zich er probeert uit te lullen. Hoe korter het verhaal, hoe meer waarheid er naar voren komt En jouw verhaal is niet alleen lang, maar zit ook vol ongerijmdheden. Denk aan Tesla!!!
       Vince, je hebt gelijk. Het grootste probleem van de mensheid is het geld. Zou ieder mens niet meer dan een Miljoen te besteden hebben, zal er ook geen corruptie meer zijn. Dat is de enigste manier om de elite buitenspel te zetten, en een betere wereld te creëren. Misschien een utopie, misschien ook niet.

       • “Hoe langer…..zit ook vol ongerijmdheden. Denk aan Tesla!!!”?????
        Ik begrijp uit je commentaar dat je niet van lange verhalen houdt , maar zonder verduidelijking klinkt het als wat losse , ondoordachte utopische kreten.
        Tot nu toe nog niet veel gezien van toegepaste Tesla technologie betreffende overvloedige energieproductie. Nu kun je aanvoeren dat zijn patenten achter slot en grendel gehouden worden maar dat veranderd op korte termijn niks aan het huidige probleem om voldoende (schone) energie op te wekken voor 8 miljard mensen , een aantal wat (exponentieel) blijft groeien.
        Ook is het geen oplossing voor o a het grondstoffen tekort , wat ook niet opgelost wordt al zou je iedereen een miljard geven.
        Stel dat iedereen miljonair is , dan moeten er nog steeds boeren ,bakkers , bouwvakkers , technici etc zijn . De waarde (koopkracht) van je miljoen zal afnemen , in de Weimar Republiek was iedereen zelfs miljardair allen kon je er nog geen brood mee kopen.
        Het huidige geldsysteem IS corrupt , i p v een ruilmiddel is het een systeem geworden om welvaart van arm naar rijk te leiden.
        Veel lui die nu al corrupt zijn zouden ook niet tevreden zijn met een miljoen maar zoals nu meer willen , ten koste van anderen. De ‘elite’ gaat het niet om het geld (behalve misschien om ook luxueus te kunnen leven) maar om macht en controle , geld is slechts een middel om dat doel te bereiken.
        De enige manier om uit de huidige situatie te komen is , volgens mij , om de mensheid als geheel naar een hoger bewustzijnsniveau te krijgen om te begrijpen hoe deze wereld (en het Universum) in elkaar zit. (Om Tesla aan te halen , “If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.” ) En niet door ondoordachte , utopische kreten te roepen en er niet te diep over na te (willen) denken maar door je kennis en begrip te vergroten en zo een werkende oplossing te vinden.(Kennis+Begrip = Wijsheid)
        Dit is een proces van vallen en opstaan , verkeerde en zijwegen bewandelen en wat iedereen uiteindelijk zelf moet doormaken.
        De huidige realiteit is helaas dat het gros van de mensheid het verstandelijke vermogen wat ze gekregen hebben niet (voldoende) gebruikt en een klein groepje wat dit wel (op een zieke) manier doet hiervan profiteert door ons te manipuleren en te gebruiken als een soort domme lastdieren.
        Ik heb geprobeerd het kort te houden , maar dit zal ook wel weer te lang zijn vrees ik.

        PS Jij , Vince en anderen hebben het hart op de juiste plaats zitten en ik schrijf deze commentaren ook niet zozeer om iemand af te zeiken maar hoop dat het een stimulatie is om na te denken en je te verdiepen in een onderwerp. (En , nee , ik weet ook niet alles of heb overal een kant en klare oplossing voor) Mijn excuses als dat niet altijd op een ‘knuffelmanier’ is

        • Integendeel Verheijden, er is wel over nagedacht. Zie bv Thomas Sowell die hier over geschreven heeft. Als de hele wereld in Texas zou wonen, betekent dit dat je de rest van de wereld hebt voor landbouw, grondstoffen, etc.
         Het is vrije bevolkingsgroei (die vanzelf gestopt zou kunnen worden door gebrek aan natuurlijke hulpbronnen, etc) of communisme/globalisme om de bevolking op wat voor manier dan ook te beperken. Er zit hier geen grijs gebied tussen.

        • Aan Vince
         (ik kan op de site niet meer gewoon op je reageren)
         Ik zal het kort proberen te houden.
         mocht iets niet duidelijk zijn werk ik het graag uit.
         We leven niet alleen op deze wereld en ander leven heeft ook z’n ruimte nodig.
         Die landbouw en grondstoffen winning voor een blijvend groeiende bevolking heeft steeds meer oppervlak nodig (en geeft steeds meer vervuiling)
         Als nu al in landen waar al te veel mensen wonen de bevolking toe in plaats van afneemt, hoe denk je dan dat de bevolking vanzelf af gaat nemen in ‘Texas’ ? Dat zal eerder verhongeren , (burger)oorlog worden of door de centrale regering (hé, een globalisten idee) opgelegde verordeningen.
         Bovendien , kijken of de bevolking vanzelf af gaat nemen als bijv. grondstoffen opraken is het probleem ontwijken , voor je uit schuiven wat veel politici nu ook al doen.
         Het grijze gebied zou kunnen zijn om -de natuur z’n beloop te laten gaan
         -(liefst vrijwillige) geboortebeperking ,
         Allemaal verre van ideale oplossingen.
         Wat de globalisten nu doen en willen ben ik ook tegen , alleen vrees ik dat dat ‘Texas” ongeveer hetzelfde gaat worden , misschien duurt het wat langer.

        • Wie bepaald wanneer een land overbevolkt is? Nederland is overbevolkt, een van de kleinste landen maar wereldwijd toch in de top drie van producenten van landbouw producten. Waarom denk je dat de overheid hier eerst de boeren kapot wil maken?
         Projecteer beter inzicht en technieken over andere landen, en je ziet dat we nog heel lang voort zouden kunnen. Niet dat dat zal gebeuren, lees de artikelen op deze site, overbevolking zal er ook in de toekomst niet komen door de injecties en verhongering waar nu hard aan gewerkt wordt. Dit alles niet natuurlijk maar puur door kwaadaardige insteek.

        • Het is meer dat de natuurlijke omstandigheden bepalen of een land overbevolkt is , allereerst mogelijkheid voor voldoende voedselproductie en drinkwater , daarnaast is voldoende energie voor huishoudens en economie ook belangrijk. Ook moet er voldoende ruimte overblijven voor andere natuur. Dat een stel psychopaten denkt dat ze recht hebben om een deel te vermoorden staat daar los van. Ik zeg ook niet dat we van vandaag op morgen dit probleem (radicaal) moeten
         oplossen maar er wel nu (eindelijk) serieus over moeten gaan nadenken en beginnen met een fatsoenlijke oplossing , er komen hopelijk nog genoeg generaties na ons die ook een leven willen. We kunnen nog wel even vooruit en het probleem op de lange baan schuiven verergert het probleem alleen maar voor toekomstige generaties.

    • Beste Mensen

     Sommige wezens verbeelden dat er alleen maar èèn soort dieren leven op aarde
     Maar die hebben het mis er leven naast hun immers nog veele soorten en maten van anders uitziende dieren
     Te weten echte mensen in zoveele vormen en maten

     Dank U

  • Beste Mensen

   Daarom word er gezegd
   Mensen gebruikt Alstublieft het gezonde verstand

   Denk goed na
   Over wat er gedaan moet worden en probeer dat ook te doen
   Desnoods gezamelijk met net zo een clubje vormende als Sliss de Slang GodDuivel GespletenTong zoetezure de valsen
   180° eraan verdraaid handelen
   Hun allen oppakken in het gevang met hun allen
   De nieuwe Alcatraz
   Genaamd Engeland op droog brood met water
   Totdat ze allen gezonde verstand hebben verkregen
   Zie kinder tekenfilm the Avatar met de vuurheer en zijn aanhang
   Knechten Slaven bevrijdend te werk gaan
   Beste mensen het zijn er maar een handje vol over het geheel gezien
   Alles bij elkaar zo’n vijftien tot twintig miljoen max in menselijke gedaanten ongeveer die moeder aarde terroriseren

   Dank U

 2. De gehele westerse beleid ligt op het veroveren van landen/grondgebieden. Om het vervolgens leeg te plunderen door een select groepje mensen, die zich zelf elite noemen. Alles wordt op basis van list en bedrog gecreëerd door deze gasten. De gemeenschap brengt altijd de hoogste offers. Iedereen die hier niet van gediend is, wordt weggezet als een ontkenner en als het een land is, wordt de regeringsleider weggezet als een dictator. In het verleden konden de westerse elite tegen zwakkere tegenstanders makkelijk hun wil opleggen door o.a. sancties, om zo het land te isoleren en ondermijnen. Zodat het aangevallen land zijn overgave moest erkennen. Maar nu ze op de zelfde manier Rusland willen aanpakken. Maar Rusland wordt constant onderschat en blijkt geen zwak land te zijn. De altijd werkende westerse methodes om een land tot overgave te dwingen heeft geen enkele invloed op Rusland. Het werkt nu net tegenover gesteld en dat is het westen nog nooit overkomen. Het wordt steeds duidelijker zichtbaar voor iedereen die aan de zijlijn staat. dat het westen zich zelf de nek omdraait. De corrupte elite werken altijd op de zelfde manier, als het de eerste keer niet lukt, proberen ze het op de exacte zelfde manier het weer met nog meer geld er tegen aan te gooien. Lukt dat dan ook nog niet, dan proberen het steeds weer opnieuw op de exacte zelfde manier. Ze kunnen niet begrijpen van waarom het maar niet lukt. Dat zien we nu met de sancties. De elite denken nog steeds dat zij alles kunnen bepalen in de wereld en dat iedereen hun beleid kunnen dicteren wat op vaste regels gebaseerd zijn tot uitvoer brengen. Het is alsof die gasten een voorgeprogrammeerde robots zijn met een vaste programma i.p.v. een zelf leringsprogramma.

  • Nee het psychopaten die in hun eigen toneelstukje leven omdat ze de realiteit niet aan kunnen. Want dan moeten ze gaan erkennen dat ze zelf ook hun verantwoording moeten oppakken en schuld moeten erkennen. En dat gaan ze nooit erkennen; het ligt altijd aan een ander. Alles en iedereen die hun toneelstuk verstoort, moet bestreden worden, want die/dat vormt een bedreiging. Verdiep je in narcisme en psychopatisme, dan word je alles duidelijk.

 3. Prijsplafond: Ik stel voor dat de consumentenorganisaties een prijsplafond vastleggen voor electriciteit en gas, bv. prijs van 15 maand geleden, verhoogd met de zogenaamde 10% inflatie. Waar wachten we op?

  • Beste Mensen

   Perfecte voorstel
   En de staat dwingen om het gas uit de boden van borsele voor eigen gebruik op te pompen
   De mensen van aldaar compenserende en als nodig andere verblijf aanbieden
   Halt toe roepen aan oekraïense immigranten
   Niet bemoeien inmengen met Ruslands aangelegenheden
   Daar hebben Europeanen als Amerikanen niks te zoeken
   Ook niet in de omringende landen van Rusland heeft Amerika niks te zoeken
   Zo makkelijk is het
   Dus weg wezen van daar
   Einde oorlog

   Dank U

 4. Teveel gesnoven knul met je gabbertje uit oekinaziland?
  Borsele,provincie zeeland….en daar komt het gronings gas vandaan….
  Slaap je snuifroes uit voor je weer eens je onzin neerpleurt hier.

  • Beste Mensen

   Heb zelf jaren naast die grootste gas bubbel aan land slochteren gewoond

   Behalve in Groningen wordt gas gewonnen in Friesland. Drenthe, Overijssel, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en in de Noordzee en de Waddenzee.
   Olie zit ook in Nederland
   Te weten Drenthe grootste bubbel aan land
   Dus we mogen niet klagen

   Dank U

  • Beste Mensen

   Borsele
   Mensen denken is een kunst
   Het gift Centrum
   Waar is men van plan om de zogenaamde schone energie produceren centrale neer te pleuren ??
   Waar men van die speciale staven Voor die zogenaamde milieu vriendelijke onderzeeërs bv gaat produceren ?
   Waarbij alleen maar onvernietigbare schone afval over blijf welke men nergens anders kwijt kan dan in de Zogenaamde Arme of Derde Wereld Landen om daar de boel te verzieken of in de nog overgebleven oerwouden in Brazilië Suriname
   Stiekem daar gaan dumpen
   Niemand heeft het gezien
   Behalve Het eigen Oog
   En wie kijkt er ook heel perongeluk ten aller tijde mee met diezelfde Oogen ??
   Vul het zelf maar in
   Daarom
   Laat het Ego varen
   Weest barmhartig tot alles

   Dank U

 5. Stel nou ik ga akkoord met 80$; dan vraag ik ome Poetin een rekening te geven voor inkoop advies, of wat dan ook, en dan komt op de levering gewoon 60$

  Dit “akkoord”heeft een hoog ontwikkelde graad van stompzinnigheid; en zal geen verkoop stoppen, tegen welke prijs dan ook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in