Foto ter illustratie

Amerikanen zouden woedend moeten zijn dat hun regering deelneemt aan de grootschalige mensenhandel die een markt heeft gecreëerd voor het oogsten van de organen van vermoorde zuigelingen.

Dit artikel bevat verontrustende informatie over het in stukken hakken van mensen.

Vorige week kwam Judicial Watch met een bom: een rapport van bijna 600 pagina’s dat bewijst dat de Amerikaanse regering “verse” lichaamsdelen van geaborteerde baby’s heeft gekocht en verhandeld, bericht auteur Edie Heipel op Humans are Free.

Deze lichaamsdelen, gekocht door de Amerikaanse Food and Drug Administration om muizen te “vermenselijken” en biologische medicijnen te testen in wetenschappelijke experimenten, waren afkomstig van baby’s met een zwangerschapsduur van maximaal 24 weken, slechts enkele weken voor hun geboorte.

Amerikanen zijn gewend om pro-lifers te horen waarschuwen tegen abortusgroepen die babylichaampjes oogsten en verkopen voor onderzoek (wie heeft er niet gehoord van de rechtszaak tegen David Daleiden, die onthulde dat Planned Parenthood tijdens etentjes afdingt over babylongen en -levers?), maar deze keer was het de Amerikaanse overheid die in baby-lichaamsdelen handelde.

Recente e-mails die door Judicial Watch zijn blootgelegd tussen FDA-medewerkers en het in Californië gevestigde Advanced Bioscience Resources (ABR) bewijzen dat het agentschap tussen 2012 en 2018 tienduizenden dollars heeft uitgegeven aan het kopen van geaborteerde baby’s voor onethische wetenschappelijke experimenten.

In 2018 beëindigde de Trump-regering het contract, waardoor het onderzoek naar foetaal weefsel door de overheid werd stopgezet vanwege zorgen dat de contracten onwettig waren. Het nieuwe FOIA-verzoek (Freedom of Information Act) van Judicial Watch voegt 575 pagina’s aan gegevens toe aan zijn bestaande rechtszaak uit 2019 tegen het agentschap.

  I can't breathe - BLM demonstrant rent in paniek naar politieagent voor hulp als haar baby stopt met ademen 

Op heterdaad betrapt

Dit is niet de eerste keer dat ABR in de schijnwerpers staat, aangezien het bedrijf door het Congres werd onderzocht vanwege zijn langdurige betrokkenheid bij de handel in foetaal weefsel. Als een van de oudste bedrijven die foetaal weefsel verwerft, verdient het bedrijf elk jaar miljoenen door organen zoals longen, levers, oogballen en hersenen van geaborteerde baby’s te oogsten en met winst door te verkopen.

E-mails tussen FDA ambtenaren en ABR werknemers onthullen verontrustende gesprekken terwijl ze samenwerken om geaborteerde foetussen te kopen en verkopen. Uit gegevens blijkt dat ABR 12.000 dollar vooruitbetaald kreeg per baby, waarvan sommige de baarmoeder overleefden, tussen de zwangerschapsleeftijd van 16-24 weken. De meeste aankopen zijn voor intacte zwezeriken en levers verzonden “Vers; op nat ijs.”

Alsof hij een stuk vlees uit een slagerij bestelt, vraagt een FDA-arts om weefselmonsters van een jongetje, omdat zij beweren dat “het sterk de voorkeur heeft om een mannelijke foetus te krijgen als dat mogelijk is… [maar] onbepaald geslacht of vrouwelijk is beter dan geen weefsel”.

Nog ontstellender is een medewerker van de ABR die klaagt over de moeilijkheid om het geslacht van geaborteerde baby’s vast te stellen. “We controleren alleen de uitwendige genitaliën en als die er niet zijn… kunnen we het op geen enkele manier bepalen”.

Het feit dat de technici niet in staat zijn het geslacht van geaborteerde baby’s vast te stellen, is geen verrassing voor degenen die bekend zijn met de barbaarse aard van abortusprocedures, waarbij medewerkers van de kliniek de verminkte resten van baby’s uit elkaar moeten halen nadat hun ledematen en organen uit elkaar zijn gerukt.

  Tv-serie 'Cops' wordt beëindigd - reden: George Floyd's dood

Alsof deze terloopse bestellingen nog niet gruwelijk genoeg zijn, bevestigen meer e-mails dat de FDA organen heeft gekocht van baby’s die ruim na 20 weken zwangerschap werden geaborteerd, na de tijd dat een baby gewoonlijk buiten de baarmoeder kan overleven. Dit bevestigt de realiteit van late abortussen in de Verenigde Staten, die pro-abortus cheerleaders decennia lang hebben ontkend.

Toen een ABR-medewerker de FDA geruststelde dat zij werkten met artsen die late abortussen uitvoerden, gaf hij toe dat sommige weefsels onbruikbaar waren als gevolg van een procedure waarbij een gif genaamd dioxine in de baby wordt geïnjecteerd, waardoor de cellen en weefsels worden vernietigd. Zodra de chemische stof zijn werk heeft gedaan, wordt een intacte, dode baby afgeleverd. Deze methode maakt foetale weefselmonsters onbruikbaar voor experimenten; met dioxine van tafel is de kans dat late abortussen werden gebruikt ziekelijk groot.

Deze conversaties zouden zelfs de voorstanders van abortus moeten choqueren, van wie de meesten geloven in aanzienlijke termijnbeperkingen. Baby’s in dit ontwikkelingsstadium bezitten alle kenmerken die nodig zijn om het leven buiten de baarmoeder te overleven en te vroeg geboren kinderen die nog maar 21 weken oud zijn, leiden daarna een gezond en voorspoedig leven.

Een gruweldaad tegen de menselijke waardigheid

Deze gruwelijke uittreksels zijn slechts een voorbeeld van documenten die de rechtszaak van 2019 onderbouwen die Judicial Watch heeft aangespannen tegen HHS, waarin de FDA onder valt. In maart van dit jaar beval een federale rechtbank het agentschap om gegevens vrij te geven die het achterhield over de aankoop van organen van geaborteerde baby’s, zeggende dat het “reden vond om te betwijfelen” dat de transacties in strijd waren met de federale wetgeving.

  Close Combat in Social Distance

Het besluit van de rechtbank stelde vast dat de Amerikaanse regering levers, zwezeriken, hersenen, ogen en longen uit het tweede trimester voor honderden dollars per stuk kocht van ABR, en verklaarde dat ABR “meer dan $2.000 kon innen op een enkele foetus die het kocht … voor $60” en “de federale regering jarenlang deelnam aan deze mogelijk illegale handel”.

Amerikanen zouden woedend moeten zijn dat hun regering deelneemt aan de grootschalige mensenhandel die een markt heeft gecreëerd voor het oogsten van de organen van vermoorde zuigelingen.

In geen enkele humane samenleving zou een dergelijke schending van het menselijk lichaam en de menselijke waardigheid kunnen plaatsvinden, waarbij de ogen van baby’s “onmiddellijk na hun dood worden geoogst”, organen op de markt worden gebracht op basis van geslacht, en persoonlijkheid wordt toegekend aan muizen maar niet aan kinderen.

Totdat het tegendeel wordt geëist, is onze samenleving medeplichtig aan het ongecontroleerde misbruik en de vercommercialisering van ongeboren kinderen.

Het is moreel dringend dat wij deze gruweldaden, die door de belangrijkste medische regelgevers van de federale regering worden gesanctioneerd, veroordelen en dat wij vechten om ze te stoppen.

We zullen misschien meer gevechten verliezen voordat we winnen, maar we kunnen niet zeggen dat we het nooit hebben geweten.

Edie Heipel werkt bij het Center for Renewing America. Ze werkte eerder bij het White House Office of Management and Budget onder president Trump.

Gaat het nog? Artsen spelen boksen met geaborteerde baby’s

Vorig artikelSchokkende beelden: man krijgt toeval in auto tijdens Covid-19 injectie op drive-thru vaccinatielocatie
Volgend artikelEen waanzinnige machtsgreep – Bent u al “opnieuw geconfigureerd” voor COVID?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Ehm 24 weken? Zwangerschap duurt bijna 10 maanden. Maar zelfs als we 9 aanhouden, dan is dat nog steeds 3×13=39 weken, dus om dit verschil ‘enkele weken’ te noemen is een beetje sensatie-pers.
    Dat doet overigens niets af aan de schokkende inhoud van de rest van het bericht.

  2. Johan P klopt van die 39 weken doch ik vermoed dat ze de levensvatbaarheid bedoelden van het kind.EEn foetus van 20 weken kan buiten de buiten de baarmoeder overleven als hij zuurstof bij krijgt gezien de longen nog niet compleet ontwikkeld zijn. Persoonlijk vind ik dit schandalige praktijken op de rug van de arme mensen of ( geherspoelde gekken). Een mens is van op het ogenblk van de eerste celdeling een volwaardig individue en ik vind persoonlijk abortus volledig fout.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in