Moloch

Een tweetal tieners uit verschillende deelstaten zijn dinsdag tijdens hun basketbalwedstrijd op de middelbare school in elkaar gestort en overleden.

De Texaanse tweedejaars Devonte Mumphrey en de Illinois Cameran Wheatley kwamen tragisch om het leven terwijl ze deden waar ze van hielden, schrijft Kelen McBreen.

Mumphrey, die op de Alto middelbare school zat, werd in 2021 uitgeroepen tot All-District 22-2A Newcomer of the Year.

“Je had geen betere jongen kunnen ontmoeten,” vertelt Mumphrey’s nicht Jessica aan de Tyler Morning Telegraph. “Hij had respect. Ik heb hem nooit met een attitude gezien.”

“Hij was het soort kind dat iedereen raakte. Familie en vrienden waren het belangrijkst voor Vonte,” voegt ze eraan toe. “Hij was een goede jongen. Dit voelt allemaal aan als een droom; het voelt niet echt aan.”

Dezelfde avond dat Mumphrey in elkaar stortte, stortte, bijna duizend kilometer verderop, Cameran Wheatley van de Bremen middelbare school ook op het veld in elkaar en werd later dood verklaard.

“Dat is tragisch, ik weet niet wat,” zei een ouder met kinderen op de school. “Ik zou niet denken dat zoiets zou kunnen gebeuren op een middelbare school met iemand die zo jong is.”

ABC 7 meldt dat Wheatley’s vader bevestigde dat zijn zoon een blakende gezondheid had en al bijna 10 jaar verschillende sporten beoefende.

Cameran’s vriend Hugo Silva herinnerde zich zijn vriend en zei: “Je kon altijd naar hem toe gaan, hem gedag zeggen, vragen hoe het met hem ging, hoe voel je je. Hij was er ook altijd voor je als je hem nodig had, en ik zal hem missen.”

  De mensen zijn zich niet bewust van de oorlog die tegen hen wordt gevoerd

De vaccinatiestatus van de tieners is onbekend, en autopsierapporten moeten nog worden vrijgegeven.

Echter, gezonde atleten storten niet vaak in en sterven, en gevallen van dit gebeuren zijn toegenomen sinds de experimentele uitrol van het vaccin begon.

Eerder deze week berichtte Infowars over een autopsierapport van de lijkschouwer dat claimt dat de 24-jarige New Yorkse student George Watts Jr. is overleden in direct verband met de Pfizer Covid injectie.

Vorige maand rapporteerde Infowars over een 26-jarige man genaamd Joseph Keating die stierf aan myocarditis na een Pfizer Covid-19 vaccin booster prik.

Volgens de overlijdensakte stierf Keating aan “multifocale myocarditis waarbij het linker ventrikel en septum betrokken waren,” met als tweede doodsoorzaak “Recent Pfizer Covid-19 boostervaccin.”

In oktober 2021 gaf de politie in Sonoma County, Californië, de experimentele mRNA-prik van Pfizer de schuld voor het veroorzaken van de plotselinge dood van een lokale tiener.

In het overlijdensrapport van de tiener staat dat na een postmortaal onderzoek door een forensisch patholoog, “de doodsoorzaak werd vastgesteld als: ‘STRESS-CARDIOMYOPATIE MET PERIVASCULAIRE CORONAIRE ARTERIE-ONTSTEKING (uren tot dagen), als gevolg van, ONBEKENDE ETIOLOGIE IN DE SETTING VAN DE RECENTE PFIZER-BIONTECH COVID-19 VACCINATIE (dagen)’” [nadruk van hun]

Owen Shroyer van de War Room liet vorige maand een compilatievideo zien van atleten over de hele wereld die onverwacht instortten in het tijdperk van de massale Covid-vaccinaties.

Compilation Video Of Athletes Collapsing After Covid Vaccine


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Twijfel je over de maskerade? Hier is het bewijs! Word wakker! Volg Frontnieuws op Telegram

  De grote vaccinzwendel: zelfs establishment deskundigen en wetenschappers geven toe dat de vaccins niet werken
Vorig artikelGezondheidsautoriteit FDA klaar om het vaccin voor baby’s goed te keuren; waarom gooien we de baby’s niet gewoon van een klif in een vulkaan?
Volgend artikelVerharding van Russische houding – Noemt Britse minister van Buitenlandse Zaken “Clown die kwam om onze tijd te verspillen” 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Afgebroken wedstrijd in districtsliga Dortmund: ‘Spelers zakten ineens in elkaar’
  In een districtswedstrijd tussen Dortmund en Schwerter werd de wedstrijd zondag gestaakt. Verschillende spelers zakten in elkaar op het veld.
  door Patrick Schröer Dortmund / 07.02.2022

  Deze wedstrijd overleefde de eerste helft niet eens. Zondag is een voetbalwedstrijd uit de districtscompetitie C voortijdig afgelast. Beide teams hadden spelers met gezondheidsproblemen.

  https://www.ruhrnachrichten.de/dortmund-sport/spielabbruch-in-dortmunder-kreisliga-spieler-sind-ploetzlich-zusammengesackt-w1721926-p-2000441194/

  Tragische accumulatie: meer dan 100 atleten stortten in november in – veel doden!
  https://www.wochenblick.at/corona/tragische-haeufung-ueber-100-sportler-kollabierten-im-november-viele-tot/

  70 atleten bezwijken met hartschade – velen van hen dood (midden tot eind januari)
  https://www.wochenblick.at/brisant/70-sportler-brechen-mit-herzschaeden-zusammen-viele-davon-tot/?s=08

  • Wow, heb een video op me YouTube kanaal staan met veel doden, sporters die dood neervallen.

   Maar zo veel als deze in Duitsland is wel heel erg, en nog gaat bijna niemands ogen open, zo ontzettend veel mensen hebben hersenbeschadiging, door 22 bijna 23 maanden propaganda, ik zeg hersenbeschadiging, omdat niemand die gehersenspoeld is door 22 bijna 23 maanden propaganda, nog voor zichzelf kan nadenken, en allemaal als slaafjes/zombies alles doen wat hun papa/mama regering zegt.

   95% van alle mensen in alle winkels, hebben gezicht luiers op, en een vrouw voor me kocht een pak gezicht luiers, en ik pakte er ook een op, en las hardop wat er op de zijkant stond, en er stond met grote letters “NIET voor medische doeleinden gebruiken”, het heeft dus geen zin tegen bacteriën en virussen, het doet letterlijk niks daar tegen, maar de vrouw keek geen eens om, en kocht gewoon de pak gezicht luiers, het is ongelooflijk hoe goed die propaganda werkt, ik zag nu al veel kinderen (tieners) met gezicht luiers op, en die zijn als ze volwassen zijn VEEL erger dan de mensen van nu, we zijn echt verloren, hier kunnen wij paar mensen die het niet doen niet tegen vechten, ik woord er echt moedeloos van.

  • “De COVID-injectie is een normaal vaccin. Het is goed, veilig, effectief en nodig. Deze verwondingen en sterfgevallen zijn normaal. In uitzonderlijke en irrelevante gevallen met een mogelijke complicatie is dat acceptabel”

 2. Jawel hoor de giftspuit doet waar het voor ontwikkeld is het volk sterf als ratten maar het spul wat ze je in je lijf douwen is echt heel goed, en weet je dat meer dan 80% zich er mee laat in spuiten om vermoord te worden ik heb meer respect voor mijn hondje als voor dat dom volk dat zullen wij straks weer zien bij het stemmen voor gemeenteraden het volk graaf zijn eigen graf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in