Volgens de adjudant van Mark Meadows eiste Donald Trump dat de Geheime Dienst hem op 6 januari 2021 naar het Capitool zou brengen. In een getuigenis voor de commissie Liz Cheney zei Cassidy Hutchinson dat Trump in de auto zat en tegen de GD zei: “Ik ben verdomme de president! Breng me naar het Capitool, nu!”

De GD’ers zeiden hem dat hij niet naar het Capitool kon gaan, en hij probeerde het stuur te grijpen. Toen ze hem tegenhielden, probeerde hij de chauffeur te wurgen, schrijft Andrew Anglin.

Dit is ontzagwekkend. Zeker, zij zou kunnen liegen – maar waarom zou zij liegen om hem te laten lijken op alles wat zijn volgelingen willen geloven dat hij is?

Donald Trump zei dat hij de mensen op het Capitool zou ontmoeten. Dat zei hij, en toen was hij er niet. Iedereen dacht dat hij ons in de steek liet, maar het blijkt dat hij ontvoerd is door de Geheime Dienst. Op wiens gezag? Liz Cheney? Wie heeft het recht de president te zeggen dat hij zijn eigen opstand niet mag bijwonen?

  Kijk: Universiteit experimenteert met lichaamsdelen van geaborteerde baby's

Stel je voor dat hij daar was geweest om de mensen te leiden?

Hutchinson beweerde ook dat Trump gezegd heeft dat Mike Pence het verdiende opgehangen te worden en dat de patriotten bij het Capitool niets verkeerd deden.

Verder zei zij dat Trump over de demonstranten zei: “Het kan me verdomme niet schelen dat ze wapens hebben, ze zijn hier niet om mij pijn te doen!”

U kunt dat lezen als “Ik maak me er geen zorgen over” of als “Ik ben niet degene die ze pijn willen doen.”

Hoe dan ook. Op basis van.

Trump heeft een verklaring uitgegeven waarin hij zegt dat dit allemaal niet waar is, maar wat zou hij anders moeten zeggen? Het hele doel van deze Liz Cheney hoax neprechtbank is om te proberen het zo te maken dat Trump zich in 2024 niet opnieuw kandidaat kan stellen.

Het kan me niet schelen wat iemand zegt.

Ik wil geloven dat dit is wat er gebeurd is en ik zal geloven dat dit is wat er gebeurd is.

  Mysterieuze voorraden stenen worden gevonden in de buurt van relschoppers

Het is helemaal niet moeilijk te geloven dat de Geheime Dienst weigerde de bevelen van Trump op te volgen. De hele regering weigerde voortdurend zijn bevelen op te volgen. Alles op 1/6 had anders kunnen gebeuren als Trump erbij was geweest, en daarom hebben ze hem tegengehouden.

Bedenk: er is een kans dat de regering in 2024 in zo’n totale wanorde zal verkeren na een oorlog met Rusland verloren en de economie van de VS in elkaar gestort te hebben, dat het voor Trump mogelijk zal zijn om te winnen.

Ik zeg niet dat dat waarschijnlijk is. Maar het is mogelijk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

TRUMP DOSSIER

Trump zegt dat wij met Rusland moeten “opschieten”. Hij heeft gelijkVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin: Bewijs dat CNN samenspande met Oekraïense nazi’s om een valse vlag operatie uit te voeren door het in scène zetten van het doden van burgers te filmen
Volgend artikelDe Globalisme sekte: De Grote Reset en zijn “Endlösung” voor “Nutteloze Mensen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Wat een compleet lulverhaal. Door liegende media. Net als dat pissende Russische hoeren verhaal. Alles is vals, leugenachtig en totaal verzonnen. Dat zoiets hier klakkeloos gepubliceerd wordt. Die Cassidy is een DeepState-rat. Focus je liever op Joe the Pedo Biden die werkelijk illegitiem en crimineel is.

 2. Heeft iemand een pot linkse diarree opengetrokken?
  De presidentiële auto, ook bekend als “the beast” heeft een afscherming tussen de chauffeur en de rest van de auto, technisch gezien is het dus al geeneens mogelijk. Verder hebben zowel de chauffeur als de bodyguard al onder ede verklaard dat dit 100% onzin is.

 3. hET KLOPT DAT ER NIETS GEBEURD IS EN DAT DIE TROL ALLES HEEFT GEHOORD VAN HOREN ZEGGEN ? HET HOOFD VAN DE GEHEIME DIENST HEEFT AL AANGEBODEN OM ONDER EDE TE KOMEN GETUIGEN DOCH DIT HOEFDE NIET. dIT ZEGT GENOEG OVER DEZE HOAX. sWAPCRIEPIES.

 4. Ik ben geen fan van Donald Trump, maar dit artikel is een van de velen die gericht zijn om het Presidentschap van Donald voor eens en altijd ongedaan willen maken, de links/liberale Amerikaanse elite zijn bang voor Donald, ze weten dat hij instaat is om roet in het eten van hun “democratische” plannen te gooien, net zoals in Europa werken de Amerikaanse media naadloos samen met de machthebbers het grootse gedeelte van de Amerikanen hebben het niet door.

  Had een kennis die jaren lang in Amerika had gewerkt, hij vertelde mij dat sommige Amerikanen niet eens wisten hoe de staat heet welke naast de hunne ligt. Grote problemen hebben ze met de infrastructuur, kapotte wegen, bruggen ect. door gebrek aan geld en daardoor uitgestelde reparaties, vertelde hij mij verder dat vakmensen op elk gebied zeg maar de Baby Boomers die gaan of zijn massaal met pensioen gegaan, op hun vakmanschap kan niet meer gerekend worden. De enige manier die de US elite bedacht om zoveel mogelijk Amerikanen uit te moorden, ze zijn net als Europa aan het einde van hun latijn.

 5. Cassedy zal er wel een dikbelegde boterham aan verdienen. Kan iemand haar dat kwalijk nemen ? Een beetje liegen voor het goede doel en daarna zwemmen in het geld, wie zou het niet doen ? Ik wel , Rutte.

  • Ja waar zijn ze mee bezig die gestoorde gekken opruimen die zooi heb er wel geld voor over is het niks voor die draggie die in het gevang zit en wat kan ons die k ’t vsers schelen let op je eigen illiland dus geen nederland meer IILIELAND!!HEET HET NU!! nieuw woord voor de dikke van dalen pff.

 6. Na enkele weken geleden ronduit anti-joden-haat opruiing, nu deze totale BS. Frontnieuws morgen huillie huillie doen, waarom iedereen elk bericht hier minimaal in 10-voud factchecked?

  Voor frontnieuws, term “hearsay”, erg belangrijk. Jullie hebben geen flauw idee wat het betekend gezien bovenstaande BS verhaal.

 7. Ik raad iedereen aan om het oorspronkelijke artikel te lezen van Andrew Anglin. Dat is volledig sarcastisch bedoeld en is in het Engels zelfs hilarisch om te lezen.
  Dat sarcasme gaat volledig de mist in als je dat (zoals hier) door een machine-vertaling haalt en zonder enige duiding of nuance. Het woord ‘based’ vertalen als ‘op basis van’ is daar een mooi voorbeeld van.

 8. Sinds Trump heeft laten blijken dat hij in de hele corona-covid-nonsens en de vaccinatiekwatsch gelooft is hij bij mij en veel van mijn contacten en naar ik vrees bij héél velen afgeserveerd als serieus te nemen persoon. Alleen nog interessant als strategische factor in de hele wereldwijde worsteling… Hij begon heel goed, net als Bolsonaro en Loekasjenko, maar lijkt er dus tenslotte toch voluit ‘ingetrapt’ te zijn.. Of dit moet ook allemaal op fakenieuws berusten, maar dat lijkt me toch sterk…

 9. Hoe zou de gekozen president Donald Trump van achteruit nog over het middencompartiment heen dat notabene is afgesloten aan de binnenkant orecies bij het stuur van ‘de Beast’ terecht kunnen komen?

 10. Ach…wel goed dat geplaatst is. Het is van zo een barokke waanzin….. bleh…..en duidelijk uit wat voor koker dat komt. De aars van Baphomet. Vunzig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in