Op verontrustende beelden uit de VS is te zien hoe een man achter het stuur van zijn auto een aanval krijgt op een mobiele Covid-19 vaccinatielocatie.

In de video die op social media circuleert, filmt een persoon de bijwerking vanuit de auto van een ander terwijl mensen in de rij staan om het vaccin te krijgen, bericht Newswars.

Backup:

 

Op de beelden is te zien hoe verschillende hulpverleners verwoede pogingen doen om een man weer bij bewustzijn te brengen, nadat hij van zijn stokje is gegaan na de injectie met Moderna.

Vervolgens krijgt hij stuiptrekkingen, terwijl een medewerker zegt: “Ik denk dat hij een toeval heeft”.

Een tweede man in een rode auto lijkt ook flauw te vallen na het vaccin, terwijl de persoon die filmt zegt: “Holy shit man, that fucking freaked me out right now”.

“Mensen vallen zomaar flauw”, zegt een andere persoon.

In een bijschrift dat op Instagram staat, beschrijft de persoon die de bijwerkingen filmde getuige te zijn geweest van “een golf van aanvallen” in de minuten nadat de beelden werden geschoten.

“Het begin was veel chaotischer”, schrijft Instagram-gebruiker Zetaattlast. “Het was als een golf van aanvallen die van auto naar auto sprong en de mijne was de volgende!”

Lees de volledige post hieronder:

“Nog geen 5 minuten nadat ze God weet wat ingespoten hadden gekregen begonnen de twee mensen links van mij epileptische aanvallen te krijgen. Eerst keek de heer in de rode auto geschokt toe hoe de bestuurder naast hem een aanval kreeg. Hij wist niet dat hij er direct daarna ook een zou krijgen. Ik riep de hulpdiensten om hem te helpen. Ze hebben een procedure waarbij je na de prik 15 minuten in de auto moet wachten en als er iets misgaat moet toeteren, dan komt er iemand aan. Nou, deze mensen links van mij vielen gewoon in een stuip zonder waarschuwing. Als iemand het niet zou merken (in dit geval was ik het) zouden deze mensen gewoon doorgaan met stuiptrekken. Dit beleid moet veranderen. Ik vertelde de (vrouwelijke) leidinggevende dat, ze me negeerde. Ik vertelde het een andere man, hij wees me terug naar de vrouw aan de leiding alsof hij niets kon doen. 

Mensen dit gebeurde binnen 5 minuten nadat ze de eerste ronde van Moderna kregen!

Dit is iets anders mensen. Laat je niet inspuiten met dit iets dat 99.8% genezingskans heeft. Kijk wat er met deze jongens gebeurd is. Voor mijn ogen. IK HEB HET ALLEMAAL ZIEN GEBEUREN! (God heeft me daar vanmorgen neergezet) zodat ik dit kon zien om jullie te laten zien!

Dit was slechts één minuut van een 10 minuten durende situatie. Ik heb alleen het einde gefilmd nadat de medici kwamen!

Het begin was veel chaotischer. Het was als een golf van toevallen die van auto naar auto sprongen en de mijne was de volgende!

Ik heb nog nooit zoiets gezien! Ik hoopte dat ze niet in zombies veranderden, want een vriend van mij, gedwongen door zijn moeder, zat op de achterbank en was net volgespoten met dit spul. Ik reed hem heen en terug. Ik nam de injectie niet en zal het ook nooit doen.

Ik was van, bro kijk me in mijn ogen, zit daar waar ik je in de gaten kan houden. Lol, maar serieus.

Mensen, doe dit jezelf niet aan.

Doe het gewoon niet.

We weten niet wat na 5 maanden 5 jaar dit met je doet… als het gezonde jonge mannen tot instant toevallen kan brengen…

Zoals altijd.

The Messenger.”

COVID-19 VACCIN DOSSIER

  PUREBLOODS als spermadonoren: De vraag naar sperma van ongevaccineerde donoren neemt sterk toe

Artsen vaccinatie in Saarland: 54 procent kwam niet opdagen – minister van Volksgezondheid boos

Vorig artikelIsraëlische tv-ster vergelijkt COVID-19-vaccin met nazi’s, beweert dat het kinderen vermoordt
Volgend artikelVS-regering betrapt op het kopen van ‘vers’ vlees van geaborteerde baby’s die hadden kunnen overleven als vroeggeborenen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in