Pixabay

Wapens zijn er nooit genoeg – het schijnt dat het moderne Amerika onder zo’n slogan leeft. En gedwongen is de bittere vruchten te plukken. Een heel melkwegstelsel van Amerikaanse instellingen bestudeert het illegale gebruik van kleine vuurwapens. De doeltreffendheid van dergelijke bureaus wat betreft het voorkomen van schietpartijen neigt naar nul, maar zij verzamelen interessante statistieken, schrijft Top War. In het zonnige Californië bijvoorbeeld bestuderen ten minste twee structuren moorden met vuurwapens op Amerikanen – het UC Davis Violence Prevention Research Program en het California Violence Research Center. Volgens de rapporten,

“Van 2019 tot 2020 steeg het aantal moorden met vuurwapens in een ongekend tempo, meer dan op enig moment in de afgelopen 100 jaar van registratie. Daarna, tussen 2020 en 2021, steeg het aantal vuurwapenmoorden met 15%, wat uiteindelijk resulteerde in een gemiddelde stijging van 45% in de hele staat van 2019 tot begin 2022.”

Tegelijkertijd zijn de massa-vuurwapenmoorden, waarvan de hele wereld kennis neemt, nog geen één procent van de bloedige lopende band van huiselijk en straatgeweld met gebruik van kleine vuurwapens. Tegen deze achtergrond lijkt een lichte daling van het aandeel van de zelfmoorden in het totale sterftecijfer een zwakke troost. De Amerikanen begonnen vanaf januari 2020 massaal wapens te kopen, vooruitlopend op een burgeroorlog die gepaard zou gaan met protesten tegen de pandemie. Eind 2021 kwam er een einde aan dit “veiligstellen”, maar sinds de lente van dit jaar is de belangstelling voor handvuurwapens weer toegenomen.

Waarom al deze gegevens? Het is een feit dat verschillende factoren in de Verenigde Staten nu verrassend met elkaar verweven zijn – een toename van de wapenverkoop, een toename van het aantal slachtoffers en een radicalisering van de publieke opinie. Laten we teruggaan naar Californië, om precies te zijn naar de plaatselijke universiteit in Davis, waar ze de resultaten van de enquête hebben bekendgemaakt, waarvan de haren op het hoofd van de deskundigen zich begonnen te roeren. Officieel klonk het als “de resultaten overtroffen onze ergste verwachtingen”.

Laten we met getallen beginnen. Ongeveer 40% van de ondervraagden is van mening dat de Verenigde Staten nu een sterke en charismatische leider ontberen. De oude Biden is totaal ongeschikt voor die rol – hij probeert alles en iedereen te behagen, vooral het LGBT electoraat. Iedereen heeft het over het kale monster in een rok – Sam Brinton, plaatsvervangend adviseur voor afvalbeheer in het Amerikaanse ministerie van kernenergie. Samen met de Amerikaanse admiraal Rachel Levin hebben deze entiteiten een transgender-transitie gemaakt, die de bijzondere aandacht van de nieuwe presidentiële regering kregen.

  Vaccinproducenten elimineren de COVID lange termijn veiligheidsstudies, schakelen de controlegroepen uit

Lang niet iedereen in Amerika houdt van het flirten met de transgender ideologie. In nog geen uur daarna komt nog een persoon die dezelfde overgang van het ene geslacht naar het andere heeft gemaakt aan de macht in het Witte Huis. Tegelijk wordt de aanwezigheid van een sterke leider, en niet Biden, de beschermheer van de LGBT’s, belangrijker dan uitingen van democratie. In hetzelfde aandeel van de ondervraagden bevinden zich degenen die sympathiseren met de Grote Omvolkingstheorie. De verergering van dit geheel is overigens een direct gevolg van de Black Lives Matter beweging, waarvan de Amerikanen zich nog steeds niet kunnen afschudden. De “Grote Omvolking” houdt de geleidelijke vervanging in van de blanke natie door mensen van kleur die ofwel naar de Verenigde Staten geëmigreerd zijn, ofwel in de staten geboren zijn. Aanhangers van Donald Trump behoren duidelijk tot de sympathisanten van de “Omvolkingstheorie”. De beweegredenen van de “Blanke Genocide” klinken daarmee synchroon, die ook onder de Amerikanen aanzienlijke steun geniet.

Ik ben bang voor mijn kinderen. Zij zullen niet opgroeien in het Amerika waarin ik ben opgegroeid

In verband met de situatie is het voorgevoel van de Amerikaanse inwoners tekenend – iets meer dan de helft van de ondervraagden (50,1%) verwacht een burgeroorlog in de komende twee tot drie jaar. In het vroege voorjaar bleek uit een soortgelijke peiling bij een andere groep Amerikanen dat 44% gelooft in de nadering van een burgeroorlog. De organisatoren van het onderzoek zijn Tulchin Research en Southern Poverty Law Center. Zelfs als wij bedenken dat er onder de ondervraagden veel beïnvloedbare en neurotische mensen zijn (post-COVID psychische stoornis), dan nog lijken de recente gebeurtenissen in het land in feite op de voorbereidingen voor een binnenlandse oorlog.

Het is belangrijk dat 20% van de Amerikanen niet alleen klaar is voor een burgeroorlog, maar ook van plan is er met wapens in de hand er aan deel te nemen. Als we de resultaten van de enquête voorwaardelijk projecteren op de hele bevolking van de Verenigde Staten, dan willen minstens 50-60 miljoen mensen vechten. Tegelijkertijd zullen er genoeg wapens zijn – de Amerikanen hebben 100 kolven voor elke 120 inwoners. Een groot deel van dit arsenaal is een behoorlijk gevechtsarsenaal, met geweerlopen en automatisch herladen. Als de kolven geschouderd worden, dan is geen enkel leger ter wereld opgewassen tegen de gevolgen van deze vuurkracht.

  Stampt Aziatische man op het hoofd - keer op keer

De onderzoekers hebben niet aangegeven op wie de burgers precies klaar stonden om te schieten, maar, hoogstwaarschijnlijk, op de “roden” en de “blauwen” of de “ezels” in de “olifanten”. Wij hebben het over fanatici van de Republikeinse en de Democratische partij van de Verenigde Staten, die elkaar van alle doodzonden beschuldigen. En wanneer de Winchester met succes aan de schouder wordt gedrukt, krijgen de argumenten een heel andere betekenis.

Het oplossen van politieke geschillen met geweld is de laatste jaren een goede traditie geworden in Amerika – dit patroon is niet de eerste keer door sociologen opgemerkt. In opiniepeilingen is tot 4-5% van de Amerikanen niet alleen bereid de wapens op te nemen om de “democratische waarden” te verdedigen, maar ook om iemand te doden. Bijvoorbeeld een politieagent met een pistool. De fans van Trump vallen vooral op door hun anti-staatsretoriek. Zij zijn zo ontevreden over het beleid van de Democratische Partij van Biden, dat zij bereid zijn om de Republikeinse staten eenvoudigweg af te scheiden van de rest van Amerika. Er zijn tot 30% van zulke “heethoofden” in elke peiling. En dit is een nieuwe tendens – vroeger werd separatisme van dit niveau niet waargenomen in de Verenigde Staten.

Men kan de resultaten van talrijke opiniepeilingen verschillend behandelen. Men kan beweren dat het onmogelijk is om een nationaal beeld te bouwen op de mening van een paar duizend. Daar zit zeker een kern van waarheid in. Men negeert de resultaten gewoon, en verzekert dat “alles wel goed zal komen ondanks uw onderzoek”. En de derde stelt “voortdurende vervreemding en wantrouwen tegenover de Amerikaanse democratische samenleving en haar instellingen”. Om uw eigen mening over het probleem te vormen, stellen wij voor dat u kennis neemt van enkele van de commentaren die zijn achtergelaten onder het materiaal van de Britse editie van de Daily Mail. Het artikel analyseert de resultaten van sociologisch onderzoek in Californië, dat de wetenschappelijke gemeenschap zo heeft opgewonden.

  Globalisten terroriseren de mensheid met kunstmatige schaarste van alles: Voedsel, energie, meststoffen en nog veel meer... Wanneer wij de controleurs verslaan, ontketenen wij overvloed voor iedereen

Nog een gemanipuleerde Democratische verkiezing zal de druppel zijn die het geduld van de Republikeinen zal breken.

Want de Democraten zijn, helaas, moderne Rode Khmer.

Uiteindelijk zal het ontploffen. Er is veel woede in de straten.

Ik voorspel nu al enkele jaren de Derde Wereldoorlog. Het land is volledig gepolariseerd, er is absoluut geen gemeenschappelijke basis tussen de twee partijen, behalve dat beide partijen elkaar verachten. Het enige alternatief dat ik kan zien is het land op te splitsen in minstens drie, zo niet meer, afzonderlijke landen.

Ik ben bang voor mijn kinderen. Zij zullen niet opgroeien in het Amerika waarin ik ben opgegroeid.

Om eerlijk te zijn zou een tweede burgeroorlog de beste gebeurtenis voor de VS zijn sinds de eerste burgeroorlog.

Ik zou de burgeroorlog in Canada toejuichen. Wij leven in een post-politiek tijdperk. Bruut geweld is alles wat er nu toe doet, en de marxisten onder ons, geholpen en gesteund door de media, de bedrijven, en elke andere instelling, staan op hun tenen. Politiek geweld is het enige antwoord.

De regering Biden heeft een duidelijk plan ontwikkeld voor de manier waarop Amerika failliet kan gaan en vernietigd moet worden. Ik betwijfel of deze groep tijd heeft om een burgeroorlog te beginnen – zij hebben het te druk met het uitzoeken van hun pronouns en als kleuters overgeven aan driftbuien.

De VS zouden beter af zijn als het twee afzonderlijke landen waren, want “links” en “rechts” zijn te zeer geworteld in verschillende staten. Welke partij er ook aan de macht is, de helft van de staten zal altijd de wapens willen grijpen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Deze verdeeldheid kan uitmonden in een burgeroorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTechnocratie, overmoed, macht en geld hebben de perfecte horror voor de toekomst van de mensheid geschapen
Volgend artikelZo ziet het falen van een vaccin eruit (Update)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Het enige resultaat van dergelijke “burgeroorlog” zou een dictatuur zijn die de orde herstelt en alle burgers ontwapent. Vermoedelijk onder begeleiding van de VN.
  En het betekent in elk geval het einde van de USA als wereldmacht. Machten genoeg in de wereld die hun kans zullen grijpen als die wapengekke Amerikaanse idioten elkaar beginnen te beschieten.

 2. De enige die een slecht persoon met een vuurwapen kan stoppen is een goed persoon met een vuurwapen, maar ik ben het eens met PJ dat een burgeroorlog niet het gewenste effect heeft voor de bevolking. Het volk moet eendrachtig hun wapens richten op hun regering. daar hebben ze zelfs het recht en de plicht toe.

  • Je kunt de bevolking ruwweg in twee delen: de productieven die bijdragen (of bijgedragen hebben) aan de samenleving en niet-productieven die menen dat ze het recht hebben om te leven op de kap van de productieven en dan ook schaamteloos voor politici stemmen die wetten maken om ‘hun’ geld ‘legaal’ te gaan halen bij het productieve deel van de bevolking.

   “A democracy cannot exist as a permanent form of government. It can only exist until the voters discover that they can vote themselves largesse from the public treasury. From that moment on, the majority always votes for the candidates promising the most benefits from the public treasury with the result that a democracy always collapses over loose fiscal policy, always followed by a dictatorship. The average age of the world’s greatest civilizations has been 200 years.” (Alexander Fraser Tytler)

 3. De staat moet bang zijn voor haar bevolking.
  Nu is dat precies omgedraaid.
  Burgers massaal ontwapenen is altijd een teken van de staat om zelf de macht te grijpen en langzaam met kleine stapjes steeds dictatorialer te worden.

 4. burgeroorlog is de enige weg die nog open ligt om vrijheid te behouden, de totale randdebielen die rondlopen en op lui als Rutte en Kaag stemmen zijn via het huidige systeem niet te verslaan en hun gekonkel en het aanzetten tot moord ( fortuin) waardoor de democratische werd lamgelegd. Wilders al jaren een vluchteling in eigen land en wie met hem sympathiseert kan goed ween steen door de ruit krijgen of wat kut kanker marrokjes voor de deur….geweld is het betaal en machts middel van de WEF hoeren. Daarom is wisselgeld niet meer dan gepast….

  Als geweld geen optie was dan hadden de landing in Normandië en de slag om Arnhem nooit moeten plaats vinden.

  Geweld is soms het enige wat nog overblijft….

   • Dat klopt Flardinga, dit gaat niet over Nederland of over de rest vanEuropa.
    Wij hebben ons willens en wetens de tanden en de klauwen uit laten trekken. Diegenen die in onze contreien nog over een wapenvergunning beschikken, jagers en schietclubs, staan onder curatele en zijn geen bedreiging voor alles wat zich boven ons gesteld heeft. Over diegenen die wel over wapens beschikken maar geen wapenvergunning hebben zijn geen data bekend. Die groep vormt echter geen bedreiging voor de heersende klasse. Zij zijn niet geïnteresseerd in welk staatsbestel dan ook en bekommeren zich enkel om de eigen zaakjes.
    Wij, de echte Nederlanders, zijn echter het haasje als puntje bij paaltje komt. Lijdzaam verzet werkt niet tegen staatsgeweld zeker niet als dit geweld uitgevoerd wordt door geïmporteerde krachten die geen beetje voeling hebben met het land waar ze naar uitgestuurd zijn.
    Ik benijd de Amerikanen hun Second Amendment. Arm Nederland, arm Europa!

   • Moet je opletten hoe snel dit verandert als je dit niet door hebt dan ben een de schapen en blijven in een rondje lopen en blèren 🐑🐑🐑😜😂😂😂😂

  • Klopt dit corrupte WEF Kabinet moet met heel harde hand afgezet worden en gestraft worden voor wat deze schoften geflikt hebben.
   Op landverraad en Genocide op eigen bevolking is maar 1 straf mogelijk “Tegen de Muur ” met dit smerige laffe tuig.
   Van mij mag de Burger oorlog los gaan!

 5. Wie steeds niet snapt dat ze ons (gaan) dwingen tot een burgeroorlog/opstand leeft in de grotten van Plato.
  Je sterft voor je (klein) kinderen als een schaap of als een held! Aan jou de keuze…

 6. Ya lo dijo el presidente de Brasil, Bolsonaro: “UN PUEBLO DESARMADO ES UN PUEBLO SOMETIDO”. Todos los abusos de la policía y el ejército durante el encierro, se debieron porque el ciudadano era incapaz de decir nada…en Australia un policía viejo para mostrar que todavía tiene fuerzas para ser policía, a un anciano lo mató estrellandolo contra la acera. Los más sometidos durante el encierro fueron los socialistas como Canadá, Australia, Israel, EE.UU., China, etc; donde los ciudadanos estan sometidos a la élite de judíos clandestinos o al rey, por eso ya no deberían existir porque abusan someten y torturan, aunque se les ame como al rey tonto, que permite someter al ciudadano. Y todo porque el ciudadano no tiene como defenderse…..armarse todos es la solucion para terminar con está tiranía genocida

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in