De laatste gegevens uit Vermont tonen aan dat maar liefst 76 procent van alle nieuwe Covid-sterfgevallen zich voordoet bij de “volledig gevaccineerden”, bericht Pandemic.news.

De zogeheten “doorbraakgevallen”, waarvan ons is verteld dat ze “zeldzaam” zijn, zijn in feite verantwoordelijk voor de overgrote meerderheid van de Chinese virus sterfgevallen in de zeer “progressieve” Amerikaanse deelstaat, die een van de meest gevaccineerde van het land is.

Van de 33 Vermonters die stierven nadat ze in september “positief” waren bevonden op de Covidgriep, waren slechts acht van hen niet gevaccineerd. De andere 25 namen allemaal de prikken in gehoorzaamheid aan de regering, die hen vertelde dat ze “veilig” zouden zijn als ze dat deden.

Volgens de woordvoerder van het Ministerie van Volksgezondheid, Ben Truman, zijn al deze dodelijke gevallen van volledig gevaccineerde mensen toe te schrijven aan het feit dat de mensen die de vaccins hebben gekregen, hun injecties vroegtijdig hebben genomen, wat betekent dat de “immuniteit” die zij eventueel hebben gekregen, allang verdwenen is.

Deze meestal oudere gevallen “hebben meer tijd gehad om mogelijk een doorbraakgeval te worden,” kondigde Truman aan.

De vaccinatiegraad tegen het Chinese virus in Vermont is momenteel 88 procent bij mensen van 12 jaar en ouder. Dit betekent dat de deelstaat volledig beschermd zou moeten zijn tegen de ziekte en dat er geen doden meer zouden mogen vallen.

In plaats daarvan verspreiden nieuwe “doorbraakgevallen” van het Covid-virus zich als een lopend vuurtje, waarmee de mythe dat het krijgen van een injectie bescherming biedt tegen infectie, volledig ontkracht wordt.

Tot zover een “pandemie van de ongevaccineerden”.

  Plotseling en onverwacht

Volgens Truman zijn al deze sterfgevallen het “bewijs” dat “vaccins werken” om Vermonters te beschermen tegen de “ergste uitkomsten”. We weten echter niet wat erger kan zijn dan de dood.

Ondertussen blijft de Commissaris van Volksgezondheid, Mark Levine, beweren dat er een “pandemie van de ongevaccineerden” aan de gang is die vereist dat meer mensen de injecties nemen als er ooit een einde wil komen aan sterfgevallen door Covid.

“Leeftijd is een belangrijke voorspeller van de ernst van de ziekte, en we hebben gezien dat de Deltavariant een tragische en onevenredige tol eist van onze oudere bevolking,” flapte Truman eruit, en voegde zijn eigen kijk op de situatie toe.

“Oudere Vermonters hebben niet alleen meer kans op ernstige ziekte en gevolgen zoals ziekenhuisopnames en sterfgevallen, maar behoorden ook tot de allereersten die werden gevaccineerd, en hebben dus meer tijd gehad om mogelijk een geval van vaccinatiedoorbraak te worden, met deze ernstigere gevolgen.”

Deze verklaring slaat natuurlijk nergens op, maar dat doet er niet toe in Covidland. Van mensen wordt verwacht dat ze hun mouwen opstropen en geen vragen stellen – en de overgrote meerderheid van de Vermonters heeft bewezen gehoorzame slaafjes te zijn die weinig tot geen aansporing nodig hebben.

Elk excuus uit het boekje wordt nu gebruikt om te proberen de enorme stijging van het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen onder de volledig gevaccineerden te verklaren. Men kan zich afvragen of er volledig gevaccineerden zijn die eindelijk wakker worden en spijt krijgen van hun beslissing om een menselijk proefkonijn te worden voor de  Covidpsychopaten die de wereld blijven terroriseren met hun chemische vergiften.

  Boris Johnson: 90% van de patiënten op de Intensive Care zijn dubbel gevaccineerd

“De deskundigen blijven sterftecijfers spuien die gebaseerd zijn op de meer dan 500.000 mensen die stierven voordat vaccins beschikbaar waren,” schrijft een commentator op Citizen Free Press.

“Toch blijven ze de lijn napraten als robots: ‘Je moet gevaccineerd worden, de ongevaccineerden zijn een bedreiging,'” schrijft een ander over de blinde trouw die veel volledig gevaccineerde mensen en hun voorkeurspolitici aan het narratief geven.

“Als je binnen 14 dagen na je vaccinatie sterft, word je als ‘ongevaccineerd’ aangemerkt, dus hoe weten ze eigenlijk dat de acht ongevaccineerden ook echt ongevaccineerd waren?” vraagt een ander.

Vele anderen wijzen op de totale waanzin om door te gaan met het promoten van deze vaccinaties terwijl het overduidelijk is dat ze niet werken, althans niet om iemand gezond en “veilig” te houden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman: De waanzinnigen hebben het gesticht overgenomen en ze kunnen met deze injecties miljarden dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOpzettelijke misleiding: Vaccinventers moeten geweten hebben dat de vaccins niet zouden werken
Volgend artikelWesterse regeringen hebben bewezen medeplichtig te zijn aan de vernietiging van hun eigen volkeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. De genocide diensten moeten op een goedkope manier van hun chemisch afval af. Dus starten ze ook in NL nieuwe acties om te prikken.

  2. Had ergens gelezen bij de worldbank.org dat het project (vaccinsgentroep) nog doorgaat tot in 2025…

    Expected Project Closing Date 31-Mar-2025
    world SPRP Strategic Preparedness and Response Program…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in