De beroemde “Georgia Guidestones”, die pleitten voor een menselijke bevolking onder de 500 miljoen wereldwijd om de aarde in stand te houden, zijn gisterochtend rond 4 uur opgeblazen.

Omwonenden zeggen dat zij een luide explosie hoorden, maar niet wisten wat het was. Bij zonsopgang werden de guidestones tot een hoop puin gereduceerd teruggevonden, schrijft Hal Turner.

“Bekend als Amerika’s Stonehenge, toont dit 19 voet hoge monument een 10-delige boodschap die het behoud van de mensheid en de toekomstige generaties in 12 talen omhelst,” volgens een beschrijving op de toeristische website van de staat Georgia.

Het werd in 1980 opgericht in Elbert County, Georgia, in de Verenigde Staten. Op het bouwwerk is een reeks van tien richtlijnen gegraveerd in acht moderne talen en een kortere boodschap is gegraveerd op de top van het bouwwerk in vier oude taalschriften.

Het monument staat op een hoogte van ongeveer 750 voet (230 m) boven de zeespiegel, ongeveer 90 mijl (140 km) ten oosten van Atlanta, 45 mijl (72 km) van Athens, Georgia en 9 mijl (14 km) ten noorden van het centrum van de stad Elberton.

Eén plaat staat in het midden, met vier platen eromheen. Bovenop de vijf platen, die astronomisch uitgelijnd zijn, ligt een deksteen. Een extra stenen tablet, die een eindje ten westen van de structuur in de grond is gezet, geeft enkele notities over de geschiedenis en het doel van de wegwijzers. Het bouwwerk wordt soms een “Amerikaans Stonehenge” genoemd.

Het monument is 5,87 m hoog, gemaakt van zes granieten platen met een totaal gewicht van 107.840 kg. De anonimiteit van de opstellers van de stenen en hun klaarblijkelijke pleidooi voor bevolkingsbeheersing, eugenetica en internationalisme hebben hen tot voorwerp gemaakt van controverse en… complottheorieën.”

  Nog steeds moeilijk om artsen het nieuwe Coronavaccin te laten nemen

 

Wel, het lijkt erop dat iemand besloten heeft een verklaring af te leggen over de huidige voortdurende onzin die ons land en onze wereld teistert. Als het gaat om bevolkingsbeheersing, wereldcommunisme (U zult niets bezitten en gelukkig zijn) en Internationalisme, was de boodschap die vandaag werd uitgezonden misschien een vet “Nee, dank u.”

De zogenaamde “elite” schijnt te denken dat ZIJ weten wat het beste is voor de rest van ons, en zij vielen het grote publiek aan met het bio-wapen “COVID-19” om te beginnen ons uit te moorden in het nastreven van hun grootse plannen.

Daarna kwamen zij op ons af met hun valse mRNA “vaccins”, die nog eens miljoenen van ons in de hele wereld de dood injagen. Zij dachten ermee weg te komen.

Toen kwamen zij met de “verstoring van de toeleveringsketen”, waarvan zij aanvankelijk COVID de schuld gaven. Nu COVID voorbij is, en de problemen met de toeleveringsketen erger worden, wordt het zelfs voor de dorpsidioten duidelijk dat dit allemaal opzettelijk gebeurt. Heimelijk.

Het probleem is dat niemand Het Volk gevraagd heeft of iemand van ons deze grootse plannen wilde. Niemand heeft ons gevraagd of wij “niets wilden bezitten en gelukkig wilden zijn”. De “Elite” begon gewoon te DOEN wat ZIJ wilden met de rest van ons. ZIJ begonnen ONS leven ongunstig te beïnvloeden. Zij vroegen er niet naar. Het kon hun niet schelen wat wij dachten of wat wij wilden; zij voerden gewoon HUN plannen uit en de rest van ons zij verdoemd.

  HET EINDE VAN DE MENSHEID - Zoals gepland door de wereldleiders

Sorry, mijnheer en mevrouw “Elite”, maar die vlieger gaat niet op.

Gisteravond heeft iemand blijkbaar besloten om hun een boodschap te sturen dat hun plannen voorbij zijn. Iemand heeft de Georgia Guidestones opgeblazen.

Denkt u dat de “Elite” de hint zullen begrijpen, of zal hun arrogantie het winnen van de rede, en hen nog harder doen doorduwen?

Ik durf te wedden: hun ego en hun arrogantie zullen loskomen en zij zullen nu in versnelling gaan.

Ziet u, met de vernieling van de Georgia Guidestones, weten ZIJ, dat WIJ het weten. Al die onzin die gaande is met COVID, het vaccin, de problemen met de toeleveringsketen . . zijn allemaal opzettelijk. Ze maken allemaal deel uit van het plan om onze manier van leven te vernietigen, zodat ZIJ kunnen … welke uitdrukking gebruiken ze allemaal …. Oh, ja . . . “Build Back Better”.

Sorry, mijnheer en mevrouw “Elite”, wij stemmen er niet mee in.

Met de explosie van vandaag weten zij NU dat “Het Volk” niet alleen in staat is om hen af te weren, maar dat “Het Volk” nu ook bereid is om hen af te weren; kinetisch. Met geweld.

Ik heb het gevoel dat het heel lelijk zal worden. Ik heb het gevoel dat deze “Elites” niet zullen stoppen voordat zij ZIJN gestopt.

Volgens mij zullen zij, als zij slim zijn, nu beseffen dat de mensen WILLEN dat hun symbolen, hun plannen, en misschien zelfs zijzelf opgeblazen worden! Ik ben daar zeker geen voorstander van, en ik ben absoluut niet van plan me persoonlijk met zulk gedrag in te laten. Dat zou ook niemand anders moeten doen.

  48-jarige chirurg DOOD na bespotten van "anti-vaxxers" en schrijven van zijn eigen overlijdensbericht na Moderna COVID-injecties

Maar aangezien de Elite er al toe overgegaan zijn om ons daadwerkelijk te doden met COVID en hun valse “vaccin”, hebben zij het eerste bloed vergoten.

Als de explosies doorgaan, of persoonlijk worden voor de “Elite”, lijkt het mij dat zij het over zichzelf hebben afgeroepen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De mensheid onder de 500.000.000 houden? – Anonieme Stonehenge-achtige “Georgia Guidestones” verordenen massale bevolkingsvermindering noodzakelijk onder het mom van “behoud”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Westen dwingt Rusland om heel Oekraïne terug te nemen
Volgend artikelWest-Europa op zelfmoordpad nu voedsel- en energiecrisis met de dag erger wordt… Hoeveel mensen zullen de komende winter verhongeren of bevriezen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. Ik hoopte hier al tijden geleden op.
  De klus is helaas maar ten dele geklaard.
  Graag de rest ook met de grond gelijk maken.
  Daarna al die achterbakse misbaksels oppakken en voor altijd opsluiten.
  Maar als de massa eenmaal gaat snappen wat deze z.g. mensen allemaal hebben uitgevreten
  met ons dan denk ik dat er anders gestraft gaat worden.

 2. Geweldig! Ben geen voorstander van vernieling….maar deze stenen is een uitzondering!
  Gelijk op NOS gekeken maar die schrijven natuurlijk wat hun uitkomt:
  De boodschap die op de Georgia Guidestones is geschreven is een „10-delige boodschap is die het behoud van de mensheid en toekomstige generaties omarmt. De stenen bevorderden diversiteit, sociale plichten, een balans met persoonlijke rechten en ondersteunen een wijze voorplanting”, schrijft Newsweek.

  Maar de eerste regel luid op de steen:
  Maintain humanity under 500.000.000 in perpetual balance with nature
  Handhaaf de mensheid tot onder de 500.000.000 in een tijdloos evenwicht met de natuur

  En dat schrijft verteld de media zoals NOS niet…

 3. Only the English Language portion was destroyed.

  The 10 Commandments of the Georgia Guidestones
  The English version of the Guidelines

  The ten guides for a New Age of Reason are as follows:

  1. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.
  2. Guide reproduction wisely – improving fitness and diversity.
  3. Unite humanity with a living new language.
  4. Rule passion – faith – tradition – and all things with tempered reason.
  5. Protect people and nations with fair laws and just courts.
  6. Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court.
  7. Avoid petty laws and useless officials.
  8. Balance personal rights with social duties.
  9. Prize truth – beauty – love – seeking harmony with the infinite.
  10. Be not a cancer on the earth – Leave room for nature – Leave room for nature.

  • Het is een mooi streven, maar zoals het nu gaat is het barbaarse criminaliteit door psychopaten. Ik hoop dat de schrijver bedoeld heeft dat we met nummer 7 beginnen. En dan nummer 5. Dus de volgorde is niet de beste. En nummer 1 volgt dan uiteindelijk zelf wel als nummer 10. Beter dan maar dat het hele ding verdwenen is, want het was nooit goed doordacht. Dus zal inderdaad wel door een psychopaat zijn bedacht.

   Iemand zin om een nieuw monument op te zetten? De 1e richtlijn is: Psychopaten onder 0 houden in balans met de rest van de mensheid.

 4. Ik krijg hier, na aanvankelijke vreugde, een erg 9/11 gevoel bij. Ik kan het niet helpen. Ook toen vielen er vele rituele slachtoffers en wanneer deze vernietiging van de Stones van de elite zelf komt als vooraankondiging van wat er werd verkondigd, dan hou ik mijn hart vast. Dan zou dit wel eens het begin kunnen zijn van een niet te overziene massaslachting. Ik WIL niet pessimistisch zijn en hou de moed er maar in.

  • Je vergist je. Het is geen elite. Het zijn criminelen. Globalisten. Absoluut geen elite. Gebruik dat woord maar niet meer voor die smerige psychopaten bende, want zoveel eer wil je ze niet geven.

  • Meer dan 99% zeker dat dit een inside-job is.
   Het had best gekund, dat met de bbb-agenda een tegenbeweging of persoon zich begon te interesseren voor het kunstwerk (met een serieuze aanslag, in de blindspot?).
   De gevolgtrekking dat het een onverantwoord veiligheidsrisco kan zijn voor de omgeving, is op zich niet vreemd.
   De onmiddelijke sloop na een aanslag met een hoogwaardig expolsief middel, met het oog op onderzoek, is wel vreemd.

   JAM/Judicii Anno Mundi, de kubus, op een hoek van het kunstwerk, zoveel als ‘in het oordeel van de wereld’. Judgement day.

   Ik heb de overtuiging dat, noem het een kabal oid, druk met een agenda, gedoe met datums en praktische uitvoeringen daarvan in een nieuwe fase zijn (griep, 2022/2023 of 2023/2024?).
   Voor iedereen om te zien, een signaal, niet voor iedereen om te begrijpen, behalve dan misschien insiders.

 5. Wonderlijk dat er, zoals gebruikelijk bij vandalisme, niet errst gekeken werd hoe groot de schade was, hekken eromheen, restauratieplan opstellen, etc, maar nee, gelijk alles gemold. Was de explosie slechts de aanzet om het daarna openlijk te mogen vernielen? Dat zou betekenen dat er misschien meer consensus voor de sloop was of zelfs dat ook de aanslag binnen een groter plan valt, tezamen met de volledige afbraak….

 6. De Guidestones staan er al sinds 1980 en werden gebouwd in opdracht van Ron L Hubbard.(Scientology)
  Door de plandemie zijn er mensen gaan geloven dat ze ons daarom willen uitroeien.
  Daar heeft de steen echter niet voor gezorgd.
  Dat hij werd neergehaald is zeer waarschijnlijk uit veiligheids overwegingen,omdat er honderden bezoeker per dag kwamen.
  Blijf sceptisch,doch reeël

  • De “Georgia Guidestones” werden zeer waarschijnlijk gebouwd door vrijmetselaars. Dit zou geen verrassing moeten zijn. De stenen zijn om een ​​paar redenen in Elbert County opgericht. Een van de redenen: enorme hoeveelheden Pyramid Blue-graniet, heel geschikt voor het bouwen van kunstwerken en monumenten. Een andere reden, Elberton, de stad werd gesticht door vrijmetselaars, het is trouwens vernoemd naar Samuel Elbert, een zeer beroemde historische vrijmetselaar waar je veel over kunt lezen. Ten slotte ligt Elbert County en de stenen heel specifiek. De centrale kolom opgericht op 3.22 (1980) en met een afstand (666mijl) naar het V.N. hoofdgebouw in NY, en met bepaalde astronomische eigenschapen, zoals de stand van de Poolster en de zon. Dit is zeer betekenisvol voor metselaars omdat de zon in het oosten opkomt. Het is algemeen bekend dat metselaars de zon en haar opkomst als metaforisch goddelijk beschouwen. Daarom was Elbertons zusterstad al bijna veertig jaar Mure, Kagawa, Japan… het land van de rijzende zon.

   Dus wie heeft specifiek de geleidestenen bedacht? Dat blijft onduidelijk. Iemand deed zaken onder een pseudoniem R.C. Christian. De rozekruisers? Robert Carter Cook (9 april 1898 – 7 januari 1991, was een Amerikaanse geneticus en demograaf. Hij was 40 jaar redacteur van het Journal of Heredity, docent medische genetica en biologie aan de George Washington University, en directeur, toen president, van het Population Reference Bureau in Washington, D.C. Hij was betrokken bij de eugenetica-beweging van de eerste helft van de 20e eeuw, en een autoriteit op het gebied van bevolkingsbeleid en de effecten van bevolkingsgroei op het milieu.)?
   Een groep met een oude agenda en een bepaald toekomstbeeld?

   Sceptisch is al decennia een vies woord op de weg van dit valse tijdperk van rede.

 7. Ik wist nooit precies wat de Georgia Guidestones in hielden, het was een monument dus iets nobels met liefde en rechtvaardigheid nam ik aan, maar tegelijkertijd spreekt het zichzelf tegen, omdat er letterlijk bijna staat dat je miljarden mensen moet gaan uitroeien. Heel goed dat dit duivels monument verwijderd is. BAH !

 8. Ondertussen zijn er beelden van een persoon die er naartoe loopt met een groot pak in de handen welke later weg rijdt. Het tijdstip van ontploffing zou masonic gerelateerd kunnen zijn. 04.33.3 Er is geen tijdscapsule gevonden, zegt men. Het zou ook niet de Engelse versie zijn die is opgeblazen.

  Van andere orde .. in Almelo is het Picknick magazijn in brand gestoken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in