Trump: Ik heb groots gewonnen

1
Foto via Facebook

In de nacht tegen dinsdag Nederlandse tijd heeft president Donald Trump weer een toespraak gehouden voor het Amerikaanse volk en de wereld, waarin hij op de verkiezingen van begin november ingaat. Dat Joe Biden heeft gewonnen, zegt hij, is onmogelijk omdat Trump’s leiding zo groot was dat deze niet kon worden ingehaald.

De Democraten, de media en de internetreuzen hebben samengespannen om tegen het Amerikaanse volk te liegen en te proberen de verkiezingen te stelen. We kunnen niet toestaan ​​dat er volledig frauduleuze verkiezingen zijn, zei president Donald Trump dinsdagavond in zijn videoboodschap voor Kerstmis.

In de toespraak zegt Trump dat hij de verkiezingen groots won en felicitaties begon te krijgen toen het tellen van stemmen plotseling stopte tijdens de nacht om vervolgens massale clusters van stemmen, bijna allemaal voor Biden, begonnen toe te voegen.

Om 6:31 uur op 4 november werd plotseling in Michigan een hoeveelheid van 147.224 stemmen uitgebracht, waarvan 94% voor Biden. Om 4:42 uur meldde Wisconsin 143.279 stemmen, bijna allemaal voor Biden. Ook in Georgië was er om 1:34 uur ’s ochtends een enorme stortvloed aan stemmen. Opnieuw waren bijna al die stemmen voor Biden. Een video van het stembureau in het Democratisch bolwerk van Atlanta toont koffers vol stemmen die om 23.00 uur ’s avonds in de nacht van 3 november, nadat Republikeinse verkiezingswaarnemers naar huis waren gestuurd, onder de tafels vandaan werden gehaald.

De stemclusters waren net genoeg om Biden de leiding te geven in de kantelstaten.

“Deze gigantische en absurd scheve pieken waren wonderbaarlijk genoeg net genoeg om Joe Biden in alle belangrijke kantelstaten een voorsprong te geven”, zegt Trump. Deze “flagrante anomalieën” waren “slechts het topje van de ijsberg”, volgens de president, die meer stemmen kreeg dan welke zittende president dan ook voor hem, en 12 miljoen meer stemmen dan in 2016, meestal van zwarten en Latino’s – behalve in de beruchte corrupte Democratische bolwerken van Milwaukee, Detroit, Philadelphia en Atlanta. “Democraten vertellen ons dat Joe Biden 11,7 miljoen meer stemmen kreeg dan Barack Obama. Dat is historisch, wiskundig, politiek en logisch onmogelijk”, zegt Trump. “Het is niet gebeurd. Hij heeft niet gewonnen. We hebben gewonnen met een aardverschuiving gewonnen”.

De Amerikaanse media zijn volgens Trump niet onbevooroordeeld en hebben samengewerkt met de Democraten en de internetreuzen om er alles aan te doen om de populaire beweging die men heeft gecreëerd te stoppen en te voorkomen.

De Democraten, de media en de internetreuzen hadden samengezworen om te liegen tegen het Amerikaanse volk, en proberen de verkiezing te stelen. Als de kiezersfraude niet wordt onderzocht en opgehelderd, dan zullen de verkiezingen van 2020 voor altijd worden gezien als de meest corrupte verkiezingen in de geschiedenis van ons land. De Amerikanen moeten vertrouwen kunnen hebben in hun verkiezingen. De voortzetting van onze democratie hangt ervan af, aldus Trump.

In een aparte clip ging Trump ook in op het Corona-ondersteuningspakket dat het Congres wil doorvoeren, waarvan de inhoud weinig te maken heeft met Covid-19 en het Amerikaanse volk, met verschillende soorten steun aan andere landen voor heel andere doeleinden.

  Trump: Ik heb de verkiezingen gewonnen

President Trump stuurt de COVID-wet terug naar het Congres en eist dat de directe betalingen worden verhoogd van 600 tot minstens 2.000 of 4.000 dollar per persoon. Hij roept ook op om de “verkwistende” buitenlandse hulpgelden te verminderen.

Vertrouw niemand

Vorig artikelIllegale migrant uit Marokko vernielt auto van een vrouw die weigerde hem geld te geven
Volgend artikel87.000 Nederlandse artsen en verpleegkundigen weigeren zich te laten vaccineren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Joe Biden is een bedrieger die nooit president had mogen worden en reken maar van yes dat Rutte ook dondersgoed weet dat Trump de echte winnaar was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in