Gaat het nog? Artsen spelen boksen met geaborteerde baby’s

7

Dat zoveel kinderen worden geaborteerd is geen toeval. In Zwitserland zijn er jaarlijks ongeveer 10.000 van hen, dat wil zeggen ongeveer elke tiende kind. De meeste van hen hebben abortussen om financiële redenen. Met andere woorden, de abortusindustrie bestaat voornamelijk vanwege de armoede. Daarnaast worden op veel plaatsen de leeftijdsgrenzen verhoogd tot 9 maanden. Hoe ouder de foetussen zijn, hoe groter de marktwaarde. Hiervoor werd een verschrikkelijke procedure (Partial Birth Abortion) uitgevonden. Het is een methode van late abortus waarbij de foetus in het tweede of laatste derde deel van de zwangerschap wordt gedood door het injecteren van een sterk geconcentreerde zoutoplossing in de baarmoeder, wat weeën veroorzaakt. Het kind wordt gedraaid zodat het eerst met de voeten geboren wordt. Zodra het hoofd zichtbaar is, snijdt de arts de nek van het kind open en zuigt de hersenen met een holle naald leeg. Na de hartstilstand wordt de dode baby er volledig uitgehaald. Deze procedure maakt het een legale abortus en geen moord.

Backup:

Aan de andere kant blijft een op de vijf koppels in Zwitserland ongewild kinderloos. Als onvruchtbaarheid het gevolg is van het onvermogen van een man om zich voort te planten, is de kwaliteit van het sperma meestal het probleem. Zoals we weten uit tal van studies, heeft de kwaliteit van het sperma in de westerse wereld de laatste 50 jaar sterk geleden. De reden voor de afnemende vruchtbaarheid is zo onbegrijpelijk dat het bijna ongelooflijk is. Er worden doelbewust substanties gesynthetiseerd die de vruchtbaarheid van mannen en vrouwen aantasten en worden door de voedingsindustrie en cosmetica in omloop gebracht. In 2014 meldde de Medical Daily dat veel zepen, shampoos, haarsprays, etc., de testosteronspiegels van mannen sterk beïnvloedden. In 2001 rapporteerde de Guardian dat genetici een gen-maïs ontwikkelden die de zaadcellen de bevruchting van eicellen verhinderde. Het draait allemaal om bevolkingsbeheersing of bevolkingsvermindering en de methoden zijn ongelooflijk perfide. Naast giftige chemicaliën en genetische manipulatie bevat 90 procent van de aankoopbonnen en kwitanties, waarvan de inkt na enige tijd wordt gewist omdat ze van thermisch papier zijn gemaakt, Bisphenol A (BPA), een bekende hormoonverstorende stof die de hormonale balans van mensen verandert. Het leidt tot hormonale stoornissen zoals misvormingen van het urogenitale stelsel [de organen van het urine- en voortplantingsstelsel], onvruchtbaarheid en borstkanker. Al bij al kunnen deze schandalen onmogelijk toevallig zijn, vooral omdat ze perfect passen in het bevolkingsbeleid van de superrijken zoals Bill Gates, George Soros of Henry Kissinger. (zie ook “Rockefeller & Bill Gates willen abortus en gedwongen sterilisatie” op de Zwitserse televisie)

  Leugenaar, leugenaar: RFK Jr. biecht op, vloog TWEE keer met Epstein

Degenen die op deze manier met het leven omgaan, hebben duidelijk niet veel van het leven begrepen, en het is dan ook niet verwonderlijk dat het tot zulke afschuwelijke taferelen leidt waarbij artsen met geaborteerde baby’s boksen spelen, schrijft auteur Jan Walter op Legitim.ch.

De afschuwelijke videoclip verscheen op woensdag en toont abortusartsen die een gevecht met dode ongeboren baby’s ensceneren.

De katholieke priester Frank Pavone onthulde de walgelijke beelden op Twitter en legt uit dat het slechts het topje van de ijsberg is als het gaat om heimelijk onderzoek naar het verdorven gedrag van abortusartsen.

“Zo ziet het KWAAD er uit, mijn vrienden. Onze eigen onderzoeken in de abortusindustrie hebben aangetoond dat ze met de baby’s op de vloer achtervolgertje spelen en een ander onderzoek toonde aan dat ze zelfs ‘Wishbone’ spelen met de afgebroken babylichaamsdelen”, schrijft Pavone.

(Wishbone: Een gevorkte bot [de furcula] tussen de nek en borst van een vogel. Volgens de gewoonte wordt dit bot van een bereide vogel door twee mensen gebroken en kan degene met de langere helft een wens doen).

Wanneer men zich bedenkt dat de jeugd door twijfelachtige influencers massaal en professioneel bewerkt wordt, lijkt het des te belangrijker om luidkeels op te komen voor de mensheid en de menselijke waarden. Onlangs deelde Miley Cyrus op Instagram dat abortus gezondheidszorg is en bereikte daarmee miljoenen volgers.

  Gehandicapte Canadese man viert dat hij ontsnapte aan euthanasie door overheid vanwege schulden

Conclusie: Abortus moet – als dat al het geval is – hoogstens een noodoplossing zijn. Het is onbegrijpelijk dat de politiek en de media zich steeds meer en intensiever inzetten voor abortus, tenzij men de agenda van de globalistische ondemocratische coterie kent. Ziek gedrag als normaal presenteren is een van de manieren om hun agenda voor de meerderheid acceptabel te maken, en de abortusindustrie is een voorbeeld van hoe ziek brede lagen van de samenleving al zijn.

Corona-kritische arts door arrestatieteam gearresteerd en naar psychiatrische kliniek gebracht

Vorig artikelGeorge Soros geeft toe dat hij profiteerde van nazi-oorlogsmisdaden en voelt zich niet schuldig
Volgend artikelHet Pentagon publiceert UFO-films
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Jesaja 5:20-21 NBG51
  Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht en licht als duisternis; die bitter doen doorgaan voor zoet en zoet voor bitter. Wee hun die in eigen oog wijs zijn en in eigen oordeel verstandig.

  • Beste Edwin, keer op keer word er gevraagd, nee opgedragen, om voor dat soort kakkerlakken te bidden … Ik krijg het niet voor elkaar. Alleen al de gedachte doet me overgeven. Hoe doe jij dat?

  • INn de bijbel staan wel meer waarheden , die niet begrepen worden door de zogenaamde ”gelovigen’ en ‘christenen’, maar het ware geloof is, wat je doet in je dagelijkse leven en niet dienen een oeroude wrede ”god”, de moloch!

 2. ‘De Volkskrant beschrijft onbedoeld de oorsprong van de klimaat-agenda, als historicus Geerten Waling pleit dat Nederland andere landen geboortebeperking moet opleggen voor ‘het klimaat’.

  Nederland’s Ministerie van ‘Ontwikkelings-samenwerking’ financiert echter al de club die (gedwongen) neger-abortussen uitvoert, vernoemd naar Nazi-supporter en eugeneticus Marie Stopes.
  Er gaat nu 140 miljoen euro Nederlands ontwikkelingsgeld per jaar naar (o.a.) abortus-promotie uitgevoerd door Marie Stopes-klinieken, zo bevestigt NRC Handelsblad.

  Liliane Ploumen probeerde dit voorjaar internationaal 600 miljoen dollar bij elkaar te halen om ondermeer de Marie Stopes Foundation geld toe te kunnen stoppen voor promotie van de dood. Buitenlandse Zaken en ‘Ontwikkeligs-samenwerking’ financieren al decennia ‘geboorte-controle’-befleid als Amerikaanse Vazalstaat met eufemismen als ‘seks-educatie’, ‘gender’ en onder de vlag van ‘Population’.

  Dat zijn kreten die uit de 20ste eeuwse Anglo-Amerikaanse en Duitse lobby voor Eugenetica voortkwamen, een lobby die toen als ‘progressief’ gold (biologische mensverbetering). De Eugenetica was DE wetenschappelijke autoriteit van die tijd. De zelfde eugenetici als Julian Huxley richtten ook de moderne milieubeweging op (Wereld Natuur Fonds) met hun elitaire medestanders. Klimaatbeleid komt voort uit de zelfde haat tegen een welvarender mensheid.’

  https://interessantetijden.nl/2017/05/11/klimaatbeleid-is-haat-tegen-mensheid-onderschrijft-de-volkskrant-4/

  ‘Als filantroop moet je worden gemotiveerd door de liefde voor onze medemens, de subsidies van de Rockefeller Foundation zijn dat zeker niet. Neem medisch onderzoek. In de periode tot 1939 en tijdens de 2e wereldoorlog, heeft de Rockefeller Foundation een onderzoek gefinancierd: Het biologisch onderzoek aan het Kaiser Wilhelm Instituut in Berlijn. Het was het Nazi rassen programma hoe te doden of te steriliseren om een superieur mensenras te krijgen en die te doden die ze beschouwde als “minderwaardig.”

  Rockefeller financierde Nazi-eugenetica. Rockefeller’s Standard Oil was ook in strijd met de Amerikaanse wet, Standars Oil gaf de Nazi’s in het geheim, tegen betaling schaarse brandstof tijdens de oorlog.

  Na de oorlog sponsorde de Rockefeller broers nazi-wetenschappers die betrokken waren bij gruwelijke experimenten op mensen in de VS en Canada om het afgebroken (Duits) eugenetica onderzoek voort te zetten. Velen werkten in de CIA “top secret” aan het MK-Ultra project.’

  https://freesuriyah.eu/?p=512

  ‘Eugenetica gebeurde niet alleen in Nazi-Duitsland en Zweden, maar dus ook in Amerika. Tot 1981. Ook bij verkrachte meisjes van 14.’

  https://www.vice.com/nl/article/z44pe9/the-long-tail-of-americas-eugenics-problem

  ‘De aanpak van de overbevolking op de wereld..
  Allereerst doordat hij zich continue verspreekt inzake het vaccineren van ‘arme sloebers die geen toegang hebben tot de medische zegeningen’. Gezien zijn track record, blijkt dat meneer Bill Gates, achter zijn officiële agenda, bezig keihard bezig is, een depopulatie-agenda uit te rollen. De wereldbevolking dus terugbrengen naar -voor de elite- acceptabele aantallen..’

  https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/maak-kennis-met-de-zeer-dubieuze-mr-bill-gates/

  How the pandemic will shape the near future | Bill Gates – Rockefeller
  https://www.youtube.com/watch?v=jmQWOPDqxWA

 3. Altijd en eeuwig die “slechte” nazi’s erbij halen, die deden alles wat goed voor hun volk was! A hter ye projecten van nu zitten de ” uitvekorenen”die niet goed met ons voor hebben!

  • Hitler was toch een fanatische dictator en zeker geen “god’ en heeft nog een heleboel te leren in het hiernamaals!

  • @Heinrich

   Dat komt omdat dat er hier jaren wordt ingepompt vanaf de lagere klas.Ik zie het ook anders hoor.
   Zijn volk had te vreten.Goed gekleed.Woningen.GEEN spuiten,sport en activiteiten voor de kinderen.Maar ja ,je weet hoe het werkt,de winnaar schrijft geschiedenis.Ben het niet met alles eens maar ze hadden het beter dan ons nu.Ik was altijd een patriot,dat is OVER.Kutland ist geworden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in