De kat is uit de zak: ALLEN worden gedwongen de naald erin te zetten. Gezondheidswerkers zijn slechts de eerste slachtoffers van de dwang. Wochenblick berichtte donderdag al over het uitlekken van een onvoorstelbaar ontwerp waarin verplegend personeel en artsen in geval van twijfel zelfs met gevangenisstraf worden bedreigd als zij de vaccinatie niet nemen. Bijzonder vervelend: een herstel in de laatste zes maanden telt niet langer als een uitzondering. Het schandalige wetsontwerp zou deze vrijdag al in de Nationale Raad kunnen worden goedgekeurd. Voor de rest van de bevolking is het uitstel nauwelijks langer: vanaf 1 februari wordt de algemene vaccinatie tegen Corona in Oostenrijk verplicht! Anders is er de dreiging van gevangenisstraf. Tegen deze achtergrond wordt zaterdag een grote menigte verwacht bij de MEGA-demonstratie in Wenen, bericht Wochenblick.

Gezondheidswerkers moeten als eersten worden gevaccineerd – vanaf 1 februari moet echter ALLEN vaccineren.

De lijst van beroepen die als eersten gedwongen worden tot naleving is lang. Het betreft artsen, apothekers, verpleegkundigen, tandartsen, verloskundigen en paramedici. Maar zelfs muziektherapeuten, therapeutische masseurs en psychologen worden bedreigd met nare straffen. Stagiaires worden ook getroffen. Kritische medische deskundigen waarschuwen tegen de gevaarlijke maatregel. In totaal zijn 15 beroepsgroepen in dit ongelooflijke wetsvoorstel opgenomen. Dit dient als proefballon voor ALLE Oostenrijkers – de dwang geldt voor hen vanaf 1 februari! Bovendien is het groene paspoort vanaf nu slechts 7 maanden geldig. Dit heeft bondskanselier Alexander Schallenberg (ÖVP) vrijdag bekendgemaakt.

De details moeten nog worden uitgewerkt – maar het ontwerp voor gezondheidswerkers zou als blauwdruk kunnen dienen. De enige uitzonderingen die de regering toestaat zijn zwangerschap of medische redenen bevestigd door een ambtenaar van de volksgezondheid. Wie zich niet aan de regels houdt, riskeert een boete van 3.600 euro. Degenen die deze boete niet kunnen betalen, krijgen in plaats daarvan 4 weken gevangenisstraf. Het vaccinatieabonnement is ook al meegerekend: weigering van een nieuwe herhalingsvaccinatie wordt bestraft met een boete van 1.450 euro – of 4 weken gevangenisstraf. Zelfs herstellende mensen kunnen het vergeten. De mogelijke vervroegde datum van inwerkingtreding en een termijn voor het leveren van een bewijs van vaccinatie in de gezondheidssector staan nog open.

  Microbiologe vindt brisante aanwijzingen van laboratorium-oorsprong van het Coronavirus

Deze beroepsgroepen zullen als eerste door de vaccinatiehamer worden getroffen.

Een citaat uit het uitgelekte ontwerp: twee maandsalarissen boete of een maand gevangenis! Oostenrijk is na het Vaticaan het tweede Europese land en het eerste EU-land met een algemene vaccinatieplicht voor Corona. Het medium benadrukt in de kop al de binnenlandse “pioniersfunctie”. Over een paar maanden kunnen de gevangenissen vol zitten met vaccinweigeraars. Immers, 3.600 euro – als de straf voor de beroepen in de gezondheidszorg analoog geldt – is bijna twee maandsalarissen voor de gemiddelde loontrekkende! Het machtige ÖVP-hartland Neder-Oostenrijk wilde de landelijke lockdown alleen steunen als er een landelijke vaccinatieplicht zou komen! De reden: “Zodat het spook dan eindelijk duidelijk tot een einde zou komen.”

Veel vaccindoorbraken: toch moet iedereen aan de naald

Of men met het “spook” de ziekte bedoelt of de geest van verzet van de burgers blijft open. Eén ding is duidelijk: de hoop van minister van Toerisme Elisabeth Köstinger dat met dwang “de pandemie beter in de hand kan worden gehouden”, zal de bodem worden ingeslagen. Want sinds maanden vullen de ziekenhuizen zich meer en meer met “vaccindoorbraken”. Aan het begin van de maand was elke derde Corona-patiënt op de intensive care in Opper-Oostenrijk “volledig geïmmuniseerd” – een verdrievoudiging van het percentage in minder dan drie weken! Niettemin riepen steeds meer actoren vervolgens op tot verplichte vaccinatie. De Medische Vereniging, waarvan de voorzitter Thomas Szekeres onlangs fantaseerde over het in de boeien slaan en dwingen van burgers tot vaccinatie, heeft zich officieel achter deze eis geschaard.

  Deze griezelige spookfiguren demonstreren voor nog MEER onderdrukkende Corona-restricties

Alleen voldoende weerstand kan dwang voorkomen!

De enige manier waarop deze taboedoorbreking nog kan worden afgewend is vastberaden verzet op alle niveaus. Zoals Wochenblick dinsdag bij de demonstratie van verpleegsters in Wels documenteerde: velen zouden liever hun geliefde baan opzeggen dan tegen hun wil gedwongen te worden tot een experimenteel, omstreden en weinig effectief vaccin. Grote delen van de bevolking maken zich terecht zorgen na de onheilspellende opeenstapeling van bijwerkingen en sterfgevallen.

MEGA demo in Wenen als laatste kans

De gebeurtenissen komen tot een hoogtepunt. Het is dus heel goed mogelijk dat de MEGA-demonstratie van zaterdag in Wenen niet alleen de beste, maar ook de laatste kans is om het ongenoegen van het volk tegen deze waanzin de straat op te krijgen. Wochenblick zal uiteraard ter plaatse verslag uitbrengen. Alleen als het volk in groten getale tegen deze waanzin in opstand komt, kan de regering inzien dat zij op de verkeerde weg is.

Ter herinnering, de ondenkbare plannen hebben gevolgen voor ALLE burgers. Eerst de meer dan 2 miljoen ongevaccineerden, over een paar maanden de bijna 6 miljoen dubbelgevaccineerden – en op een gegeven moment waarschijnlijk ook de meer dan 800.000 “geboosterde”. Want Mückstein heeft het al duidelijk gemaakt: er komt een vierde en misschien wel een vijfde injectie! Zoals bekend heeft voormalig bondskanselier Kurz 72,5 miljoen vaccindoses besteld – genoeg voor een achtvoudige vaccinatie voor elke inwoner!

De salamitactiek van de machtigen is opzettelijk, zoals freelance journalist Stefan Magnet uitlegt op zijn Telegramkanaal: “Eerst komt de verplichte vaccinatie voor gezondheidswerkers. Als er te weinig weerstand is: dan komt de verplichte vaccinatie. Als er te weinig weerstand is: dan komt alles in Duitsland!” De elites werken al jaren met dit instrument, zoals ex-commissievoorzitter Jean-Claude Juncker meer dan 20 jaar geleden al duidelijk maakte:

  Oostenrijkse verpleegster geschokt door coronavaccinaties bijwerkingen: "Iemand moet iets doen aan deze waanzin!"

“We beslissen iets, dan maken we het bekend, we wachten een tijdje om te zien wat er gebeurt. Wanneer er geen geschreeuw komt en geen opstand, omdat de meeste mensen toch geen idee hebben van wat er is besloten, dan gaan we door – stap voor stap tot er geen weg meer terug is.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Ongevaccineerden: Een ongemakkelijke controlegroep in een sinister sociaal experiment


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVK wijzigt definitie van “volledig gevaccineerd” om Covid-19 boosters te vereisen
Volgend artikelGibraltar, IJsland, Taiwan en Israël schetsen een somber beeld voor de gevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

72 REACTIES

 1. Oostenrijk wil dus dat hun burgers gedwongen euthanasie plegen via de gifprikken.
  Het wordt alsmaar psychotischer met onze krankzinnige wereld.
  Houdt je hoofd koel en je hart warm, mensen!

  • Het is nu algemeen be- en erkent dat de c-vaccins aanleiding kunnen geven tot Trombose en/of bloedstolsels. Kan men dan iemand verplichten tot zelfmoord die zich regelmatig moet injecteren met onderstaand produkt om juist trombose of bloedstolsels tegen te gaan.
   1. WAT IS CLEXANE EN WAARVOOR WORDT DIT MIDDEL GEBRUIKT?
   CLEXANE bevat als werkzame stof enoxaparine natrium. Dit behoort tot een groep van geneesmiddelen genaamd ‘laagmoleculairgewicht heparine’ of LMWH (low-molecular-weight heparin ). Hoe CLEXANE werkt
   CLEXANE werkt op twee manieren: 1) Het stopt de groei van bestaande bloedstolsels. Dit helpt uw lichaam om deze stolsels af te breken zodat ze u geen schade kunnen
   toebrengen. 2) Het voorkomt de vorming van nieuwe bloedstolsels in uw bloed. Waarvoor CLEXANE wordt gebruikt
   CLEXANE kan worden gebruikt voor:
   de behandeling van stolsels in uw bloed.

 2. Het geschreeuw in de gaskamer is nu weer goed hoorbaar in Oostenrijk mensen schreeuwden maar de moordenaars hadden dopjes in hun oren om het geschreeuw niet te horen Ook nu weer dezelfde praktijken die ze willen toe passen op de bevolking Wie kan ze nog stoppen??? advies gooi je smart in de prullenbak die door satan is uitgevonden om nu een coronach. te eisen

  • De enige schijn van kans, die je tegen de ‘smartfoon’ had, was het meteen doorzien in 2007. Ik ben er één uur enthousiast over geweest, toen mijn broer ermee kwam. Snel daarna dacht ik: “Dit moet ik toch maar beter nooit doen.” Met het ‘gewone’ mobieltje: in 1997 liep een medestudent ermee door het studentenhuis. Omdat dat toen nog voor patsers was, lachten we er natuurlijk om. “Wacht maar. Over vijf jaar lopen jullie allemaal met zo’n ding.” Het werd 2002, maar ik liep niet met zo’n ding. Ook niet in 2007, 2012, 2017 en ook niet in 2022. Ik heb er een hekel aan altijd bereikbaar te zijn en door software overal gevolgd te kunnen worden.

   • Ik heb zo’n rotding, maar ik hem nooit bij mij. Ik gebruik hem alleen vanwege bank.
    Voor de rest heb ik een pre-paid mobieltje, dat ik ook meestal thuis liet

    50 jaar terug begon ik voor mijzelf in eigen tijd. Ik had zelfs geen gewone telefoon.
    Mijn reclame: een A5-je door de brievenbus in Schothorst, Amersfoort.
    Met fixed prijzen.

    Telfoon: via buurvrouw. Ik was voor 7 maand volgeboekt…..

    • Verstandige keus (ik heb zelf de IT sector gewerkt en heb ook een grondige hekel aan de “personal tracker”) maar het wordt steeds lastiger zonder, zeker als je een bedrijf hebt. Het gros van het volk zit vol in de Matrix en je klantenkring wordt zonder debieltje en internet heel klein, tenzij je een heel uniek product of dienst te bieden hebt.

 3. Voor het tribunaal ermee. Ongezien de tiefus voor die lui. Oostenrijk het eerste fascistische, dictatoriale EU land. Hoe symbolisch..

 4. Zulk een regeringseis kan door vrije burgers enkel met geweer en banjonet worden beantwoord. Dit is staats terreur en mens onwaardig. De Oostenrijkers hebben het volste recht hun kerstballen deze kerstmis voor politici te ruilen.

  We gaan het hier zien, de arrogantie, de grote bekken achter een muur van gewapende agenten en de anoniemiteit van hun bestaan. Niets en niemand is onaantastbaar, en iedereen, dus ook hen die in opdracht handelen of werken, zijn verantwoording schuldig voor de door hun gedane acties en zaken. Als befhel ist befhel in 1945 bij de Neurenberg processen niet hielp om Duitse militairen het leven te sparen, waarom zou het dan nu wel een geldig excuus voor misdadig overheids personeel zijn?

  Iedere mens verantwoordelijk voor de eigen daden, de grondwet is heel duidelijk over wat wel en wat niet, en minder gaat het niet meer worden, en iedere ambtenaar die de grondwettelijke rechten van de burgers overtreed is niet langer ambtenaar maar een misdadiger en toekomstige gevangene.

  Dus, revolutie of terugkeer naar democratie?

  • Waar rede stilzwijgt, begint de knuppel te spreken.

   Om vrede te krijgen, moet EU gesloopt worden, de linkse hobbies vergeten (klimaat en Eu leger) uit de euro, en vluchtelingen die kwamen na 2014 en geen werk hebben, eruit.

   Voor de moslims die een kudde vriendinnen mogen houden, betaald door bijstand, het volgende:
   ben je getrouwd of samenwonened, is de norm ongeveer 1600; ieder krijgt 800.
   Stel dat een moslim samenwoont met 3 vrouwen, deel dan 1600 door 4=400 per persoon.
   Dat is redelijk.

   • Voordat je commentaar hebt schroef dan je kennis op en weet waar je het over hebt. Een moslim mag vlgs de Sunni Koran 4 vrouwen hebben, MITS hij deze allemaal gelijkwaardig kan onderhouden en ieder eens in de 4 dagen minimaal van sex kan voorzien. Een zinnige maatregel om vrouwen te beschermen in een tijd dat er in Yemen grote hongersnood was en vele moslims naar elders vluchtten. Alles opdat het geheel de Uma, de gemeenschap zo cohesief mogelijk zou functioneren. Shia islam daarentegen kende harems van Ali van ruim 500 vrouwen en vele oorlogen. Ook een bekende hadith is dat er tijden zouden komen waar de meeste moslims geen moslims meer zouden zijn. De esoterische teksten, adviezen in de Koran dus niet zouden begrijpen. 4 vrouwen in de bijstand kan dus helemaal niet vlgs de Koran. Een land die daar in mee gaat is zelf totaal gestoord. In de islam dient een volk ook in verzet te komen tegen tirannen. Wij Nederlanders zijn daar rijkelijk laat mee. Wij zijn geprogrammeerd niet van oorlog te houden en doen alles om die te voorkomen, zelfs als we gedwongen in een dictatuur moeten leven. Een moslim die zich zelf niet kan onderhouden mag vlgs islam helemaal niet trouwen. Er zijn landen waar 60 % bij pensionering nog nooit gewerkt heeft. Dat kan dus helemaal niet. Ook dienen moslims zich in niet islamitische landen aan te passen aan de daar heersende wetten, normen en waarden. Haat tegen Allah zaaien mag ook niet. Dus hoofddoeken zou ook niet moeten mogen vlgs islam. Weet dus waar je het over hebt. En stop met het discrimineren van anderen, het haatzaaien en verdelen van andere groepen. Zo zonde van deze site, die als 1 van de weinigen nog info over Covid verstrekt.

    • Net zoals er veel fake-christenen, fake-liberalen, fake-socialisten etc. zijn zijn er ook fake-moslims die het geloof alleen gebruiken als het ze uitkomt. De theorie en de praktijk van een geloof/levensopvatting liggen vaak mijlenver uit elkaar. Generaliseren en haatzaaien is niet goed, maar de feiten negeren is ook niet slim want zo gaat het van kwaad tot erger.

    • het hangt ervan af wat je onder zich zelf niet kan onderhouden verstaat
     godsdienst word steeds verdraaid in naar wat het beste uitkomt dus bijstand krijgen kan verdraaid/begrepen worden in zichzelf onderhouden

  • Bijltjesdag met een Ma Deuce. Macht geeft zichzelf nooit vrijwillig op. Opruimen werkt.

 5. ZOVEEL SCHADE …. !!!!!!

  GEPLAATST 19 NOVEMBER 2021

  ‘Ik heb iets wat ik al een tijdje kwijt wil. Ik werkte tot zeer recent bij een Huisartsenpost als Triagist. In februari werden onze collega’s die het wilden gevaccineerd met de overblijfsels van de vaccinaties overdag. Dat waren dan de Moderna en Pfizer. Veel werden ziek, heel ziek. Artsen waren tegelijkertijd ziek en praktijken zaten met problemen. Maar ook de reacties bij mijn collega’s logen er niet om. Tot anafylaxie en wegraken na het vaccineren aan toe.

  De weken nadat de bevolking zich kon laten vaccineren werd het pas echt bizar. Nog nooit belden zo vaak mensen met pijn op de borst, status epilepticus, wegrakingen, vermoedelijk CVA of andere gekkigheid. Ook collega’s uit het ziekenhuis die Janssen hadden gehad , ik lieg niet, in grote getale door de scan gingen vanwege hevige hoofdpijn na vaccinatie. Heel veel meiden die niet meer menstrueren sinds de prik, vrouwen met miskramen….Zo gek zelfs dat de meldkamer bij het inzetten van een ambulance wel eens zei: “Pfizer zeker?”.

  Onvoorstelbaar en niet te bevatten dat het grootste deel van mijn collega’s het negeerden. De angst waarmee de patiënt zich meldde. Dat ze zelf zeiden: ik wilde het vaccin eigenlijk al niet maar de druk van werk/familie/omgeving heeft de doorslag gegeven. Daarnaast werd een hevige reactie van het lichaam door veel collega’s gezien als ‘ dan doet je immuunsysteem zijn werk’. Ik heb werkelijk geen idee hoe dit mogelijk is gemaakt allemaal. Hoe het kan dat men zo vreemd is gaan denken.

  Ik ben niet gevaccineerd, meer collega’s met mij. Ik ben ook niet onder druk gezet door de huisartsenpost maar dat moment gaat ongetwijfeld komen. Wat ik oprecht niet begrijp is dat het zo ver kan komen. Hoe is het mogelijk dat er zoveel zorgmedewerkers zijn die dingen zien die echt niet kunnen? Wat mij betreft moeten we echt in actie komen… Verpleegkundigen, doktersassistenten, verzorgenden, helpenden…. Iedereen. Dit kan echt niet langer zo en wij laten het zelf ook toe. Het klopt niet! Ik ben niet ongezonder dan de rokende, obese buurman die wel zijn vaccinatie heeft gehad. Het doet me oprecht veel pijn.’

  ‘Tessa’, Triagist Huisartsenpost

 6. CORONAVIRUSONTVOLKING

  Dr. David Martin Onthult De Namen En Gezichten Van De Mensen Die De Mensheid Vermoorden

  https://humansarefree.com/2021/11/dr-david-martin-exposes-the-names-and-faces-of-the-people-who-are-killing-humanity.html

  jordan Peterson:
  Regeringsadviseur Vertelde Me COVID-Regels Op Basis Van Opiniepeilingen, Niet Op Wetenschap

  https://humansarefree.com/2021/11/government-adviser-told-me-covid-rules-based-on-opinion-polls-not-science.html

  https://www.lnnmedia.nl/corona/nationale-staking-22-november/

  • Dat soort opmerkingen vanuit dat soort organisaties – die nauw bezien allen onder één hoedje spelen – wantrouw ik. Het zorgt keer op keer voor een sprankje van hoop, maar ondertussen dendert de dodentrein onvermoeibaar door. Men heeft geen tijd en niet de wens om onder de wielen te kijken. Dat te doen, is slechts voor het plebs. Daar dus behoor ikzelf toe.

 7. Gaat zonder twijfel ook komen in Nederland en andere EU landen met vermoedelijk nog draconischer maatregelen – voor veel Oostenrijkers zal een eenmalige flinke boete nog wel te overzien zijn dus ik denk niet dat dat de “oplossing” is. De maatregelen voor in beslag nemen van bankrekening, inkomen en huis van vaccin weigeraars liggen in diverse EU landen al klaar.

  Je ziet de ongekozen EU bobo’s, de mediagluiperds en zakkenvullende medici kwijlen van opwinding over dit soort maatregelen, de taal wordt steeds meer die van het fascisme. Dat “liberale” politici van VVD666 massaal voor dit soort maatregelen zijn dat zou niemand meer moeten verbazen; de Tegenpartij zit al tien jaar stevig in het zadel en ze hebbende smaak te pakken! Andere politici zoals die van Volt, PvdA etc. zijn driftig aan het voorsorteren om mee te doen aan de grote Entlösung (nou ja, behalve dan dat de rollen nu omgekeerd zijn vergeleken met WO2), in ruil voor een baantje in de nieuwe regering.

  In WO2 stonden talloze landgenoten in de rij om de bezetters juichend te verwelkomen, zich aan te melden bij NSB of SS of op zijn minst om de buren te verlinken. De meeste grote schurken werden na afloop rijkelijk beloond met een mooie loopbaan in de politiek, bureaucratie of bij grote bedrijven. Misdaad loont en dat hebben veel Nederlanders goed in hun oren geknoopt. Dus ogen dicht en snaveltjes toe, gewoon VVD666 stemmen en meeprofiteren.
  Dat het misschien wat anders loopt dan ze nu denken komt niet bij ze op. Ik vraag me af of al die collaborateurs in de politiek, de ministeries, de medische sector, de omroep etc. begrijpen hoe een samenleving er uit ziet die hen allemaal moet beschermen tegen vergelding – als Schwab c.s. dat al van plan zijn, want de bulk van deze lieden zijn niet langer nodig zodra de Entlösung echt van start gaat.

   • Natuurlijk, het is zo voorspelbaar hoe ze nu (als er politieke macht te verzilveren valt) ineens “moeite hebben met 2G beleid” en “nog niet weten hoe ze gaan stemmen”.

    Ik volg de Publieke Omroep niet meer zo maar hebben ze al een poll georganiseerd die laat zien dat Volt naar minstens 20 zetels gaat vanwege hun zeer geloofwaardige en verantwoordelijke 2G beleid? Zit er aan te komen denk ik …

  • ” als Schwab c.s. dat al van plan zijn, want de bulk van deze lieden zijn niet langer nodig zodra de Entlösung echt van start gaat.”

   Al die laffe uitvoerende volksverraders genieten nu nog van bepaalde privileges aangeboden door de psychopaten Schwab en co.
   Maar als hun taak erop zit worden deze laffe dombo’ s uiteindelijk in opdracht van Schwab en co eveneens geruimd.
   Een illuminatie wereldregering met een gering percentage overgebleven slaven die 24/7 gecontroleerd worden, heeft uiteraard geen volksverraders meer nodig…

 8. Oostenrijkers, Belgen,Duitsers, Nederlanders…..ach…..woke, biertje, zakje chips, ziggo/kpn, netflix…en gamen….
  chillen, kinderen naar de opvang ff hangen…..DAT IS HETGEEN GEBEURD……en dat is wat ons gaat opbreken…geen ruggegraat/geen spirit/geen vechtlust/geen weerstand….het is….

 9. p.s. mocht er een hacker zijn of een persoon die toevallig de huisadressen van eerste en tweede kamer politici heeft en een anoniem eerlijk iemand zoekt die het terug geeft aan de regering dan wil ik die nuttige taak wel op me nemen. In pdf of op stick of via een link is goed want dan zorg ik dat dit bij de rechtmatige eigenaar terugkomt.

  …alles voor het vaderland toch…?

  p.s.s. het kan zijn dat ik ze een stukje werk uit eigen pen stuur, ik merk dat mailen naar kamerleden bijna hetzelfd is als pissen tegen de wind in….wie weet doet echte inkt en echt papier ergens nog harten en gewetens wakker maken….mailen is het meest nutteloze tenzij je op een adult xxx datingsite zit….en dan nog…

  • Vroeger kreeg je daar nog eens antwoord op, o.a. van Ewout Irrgang, Sadet Karabulut en nog een andere. Tegenwoordig spreek je tegen een muur.

 10. Mensen laten zich intimideren door die hufter regeringen die allemaal elbow grease krijgen vd psychopatenclub en zelf smet in de ziel hebben. En zo vallen de schapen voor de angst pandemie. Resolutie 2361 is de wet in deze shit.

  • De naam alsof je wakker zou zijn mag je wel veranderen. Zo zonde van deze site al dat haatzaaien.

   We hebben in NL een autochtoon spreekwoord. Waar twee honden vechten om een been gaat de derde er mee heen.

   Je mist de historische context om te begrijpen wie die derden zijn. Generaliseert ipv te begrijpen dat dit een hele kleine selecte groep is die hun Eugenetica nu aan het voltooien zijn. Wereldbevolkingsreductie. Openlijk beschreven als noodzakelijk in de Volkskrant en andere kranten.

   Alle Nederlanders zijn allochtonen. Friezen waren de eersten en ook die kwamen van elders. Het merendeel hier moerassen waar niemand kon wonen. De Friezen werden naar het Noorden verdreven. Keltische stammen leefden overal. Het Kaukasische ras kan een foute hypothese zijn en de volksverhuizing niet van oost naar west maar van West, Ierland en omgeving naar Oost. Onze hele gesch van de laatste 2000 jaar is fake vlgs historisch onderzoek.

   • Ik vraag me af wat je hier doet Gertrude! Een beetje links
    Trollen misschien?
    Commi praat kun je bij mij niet kwijt.
    En die derde waar je het over hebt die woont naast me.
    Hele gezellige radicale maroek mensen. Wil ze hebben?
    Je mag ze zo overnemen als buur en dan praten we
    over een half jaartje verder. Kijken of je er dan nog hetzelfde denkt.
    En welk historisch onderzoek? Het is algemeen bekend dat de laatste
    jaren de geschiedenis word verdraaid of uitgewist op scholen en universiteiten
    door links marxisme.En wat je typt klopt maar heel weinig van.
    schiet op en duik in de echte geschiedenis boeken misschien word
    je nog wel is wijzer.
    En bepaalde context gebruiken
    voor de afleiding om het andere bedreigende virus de islamisering
    te verbloemen en af te lijden.
    Hee deze kleine selecte groep Is ook voor het allochtoon moslim virus
    verantwoordelijk.
    Mijn naam wijzigen! juist ook voor deze onzin blijf ik
    wakker en alert en doorzien.
    [Alle Nederlanders zijn allochtonen]
    Ja sure! tuurlijk morgen weer daaag!
    Je spreekt over een tijd van de Germaanse volkeren toen de grenzen
    nog niet helemaal duidelijk waren maar goed.
    Veel friezen kwamen van boven naar benee Vikings dus en mengde
    zich met Germaanse volken en van benee kwamen de Pikten Galiers etc.
    Wakkere Joost. einde disc.

 11. Het wachten is op maatregelen vanuit de EU om de fascistische denkwijze in Oostenrijk, Vaticaan en andere soortgelijk denkende landen te stoppen! In ons Parlement worden Tweede Kamerleden bejegend voor uitspraken, die relateren aan de gruwelijkheden in de Tweede Wereldoorlog. De betreffende demissionaire Minsters gaan zelfs met hun rug gekeerd naar hun toezitten. Wij willen dit niet hebben in ons ‘democratisch’ landje. Wel mag de Kamervoorzitter heimelijk bescheiden wegmoffelen en tekens geven, aan wie…? Ook mogen de demissionaire Ministers constant bezig zijn op hun telefoon…? Wordt het niet eens tijd, dat zij landen zoals Oostenrijk via de EU, ONS ORGAAN, laten berispen! WAAROM POLEN WEL DE WACHT AANZEGGEN, VANWEGE HUN RECHTSBELEID, TERWIJL OOSTENRIJK NU ERGERE MAATREGELEN UIT GAAN VAARDIGEN, DIE EEN RECHTSTREEKS SCHENDING VORMEN VAN CONTITUTIONELE RECHTEN. In hoeverre laten wij nog toe, dat landen, en dus de EU, DE RECHTEN MET VOETEN TREED! Pas op EU, Oostenrijk geeft blijk van het terugpakken en rechtvaardigen van het totalitaire en fascistische regime van Hitler! WORDT WAKKER EU, WANT DIT HEEFT ERGERE GEVOLGEN DAN DE KLIMAATCRISIS. STA OP VOOR AL UW EUROPESCHE INGEZETENEN. U BENT VERPLICHT ONS TE BESCHERMEN VOOR DEZE MENSONTERENDE, UIT ELKAAR DRIJVENDE OOSTENRIJKSE MAATREGELEN EN DENKWIJZE!
  Schande, dat we in deze wereld onze kinderen daarmee belasten.
  Alexander.

  • anti-fascistische maatregelen vanuit de EU tegen Oostenrijk, u maakt een grapje denk ik? Ze kwijlen in de Europese Commissie bij wat Oostenrijk doet, dit is precies het Europa wat ze willen. Als de EU “anti-fascistische” maatregelen neemt dan is het tegen de mensen die ZIJ als fascisten beschouwen, zoals corona vaccin weigeraars, mensen die genoeg hebben van de epische migratiestroom van lanterfanters naar Nederland of het verstikkende woke evangelie van onze “elite”.

   Kijk naar de geschiedenis van de EU, nauw verweven met het fascisme van Hitler en zijn geldschieters in o.a. de VS. Ook nu nog talloze EU bobo’s die dagelijks duidelijk maken dat ze geen enkel respect hebben voor democratie. Als dit in China of Rusland gebeurde zouden de media moord en brand schreeuwen over inbreuken op de democratie en NATO zou spoedberaad houden om een inval te doen “om de democratie te herstellen”.

 12. Zet 3, 4 en 5G uit en zet je telefoon op 2G dan ben je minder goed te volgen.
  Ja het downloaden gaat langzamer, het netwerk is traag.
  En sommige providers hebben 2G uitgezet maar KPN nog niet.

 13. In de SS waren het meeste Oostenrijkers.
  Waren altijd al fascisten
  In WO1 shoten ze regelmatig hele Servische dorpen af.

  Of er komt vandaag een ECHTE rel, en er zou wat kunnen veranderen, of het wordt een jodel demo.

  Nou hebben ze niet de mentaliteit voor een rel; als er revolutie komt en ze moeten een station bezetten, gaan ze eerst in de rij staan om een kaartje te kopen. (net als NL linkse honden)

  • Hitler had een Joods leger. De promotiefoto was een Joodse jongeman. Velen verhuisden naar Palestina, Argentinie, Via Operatie Paperclip naar de USA.

   • Ja hoor Gertrude!
    Je doet of je het snapt of je begrijpt er helemaal niks van.
    Zeg maar beter niks veel wijzer.
    stop met deze gekke praat en verwarring zaaien.
    Dat werkt hier niet.
    disc gesloten ende en uit gstgk. ksssst!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in