Toen deskundigen nog niet eens wisten of de nieuwe vaccins “effectief waren in het voorkomen van symptomatische COVID-19 infecties”, pushten de regering, de media, de bedrijfs- en volksgezondheidsintelligentsia het spul onophoudelijk op de Amerikanen terwijl ze verkondigden dat ze voor 90 procent effectief waren, en Dr. Anthony Fauci veronderstelde openlijk dat we “echt 75 tot 85 procent van de bevolking moeten laten vaccineren om kudde-immuniteit te bereiken”, schrijft William Sullivan.

Al deze informatie is te vinden in één enkel artikel van december 2020. Vandaag hebben we de ooit door Dr. Fauci veronderstelde “sweet spot” voor de vaccinatiegraad (althans bij volwassenen) bereikt, dankzij een propagandacampagne waarin geen ruchtbaarheid werd gegeven aan de potentiële risico’s terwijl wel voordelen werden aangeprezen die aantoonbaar niet haalbaar waren.

Er is nooit enig bewijs geleverd dat de vaccins effectief waren in het voorkomen van COVID-infecties. Maar we weten nu wat toen nog niet bekend was, zelfs toen erop werd aangedrongen vier van de vijf Amerikanen te vaccineren, namelijk dat de vaccins helemaal niet doeltreffend zijn om symptomatische COVID-19-infecties te voorkomen.

Dat klopt. Of u nu gevaccineerd bent of niet, u kunt nog steeds symptomatische infecties oplopen en een infectierisico vormen voor anderen.

Hoe groot de kans is dat u naar het ziekenhuis moet en/of overlijdt aan een infectie, hangt nog steeds sterk af van uw leeftijd en gezondheidstoestand. Als u ouder of ongezond bent, is de kans groter dat u aan een COVID-infectie overlijdt, zelfs als u gevaccineerd bent. Als u jonger en gezond bent, is het uiterst onwaarschijnlijk dat u in het ziekenhuis wordt opgenomen of sterft, of u nu gevaccineerd bent of niet.

  ROOD ALARM: Nieuw WHO-pandemieverdrag in laatste fase, zou de grondwet overrulen en medische dictatuur ontketenen, waarschuwt Dr. Francis Boyle

Dit zijn allemaal onbetwistbare feiten. En zo is de cirkel weer rond waar we begonnen toen toen Dr. David Katz ons in de New York Times van 20 maart 2020 vertelde (voordat duidelijk werd dat de media samenspanden om meningen of bewijzen te verbergen die de status quo van de volksgezondheid tegenspraken) dat het beste wat we kunnen doen is ouderen en degenen die kwetsbaar zijn voor infectie te beschermen tegen infectie, terwijl de rest van ons verder gaat met ons leven door op natuurlijke wijze kudde-immuniteit te verwerven – d.w.z, jonge en gezonde mensen, die lang niet zo beschadigd worden door COVID-infectie als de kwetsbare bevolkingsgroepen, hun leven te laten leiden en immuniteit laten verwerven.

In Zweden heeft dit gewerkt. De huidige waarnemingen suggereren dat het ook in Florida heeft gewerkt. Toch zijn de regering, de media, bedrijven en volksgezondheidsfunctionarissen er niet in geïnteresseerd het publiek eerlijk te informeren over risico’s en voordelen of mensen weloverwogen beslissingen te laten nemen. Nee, ze zijn geïnteresseerd in het promoten van de macht van de overheid om te eisen dat de één op de vijf mensen die nog niet gevaccineerd zijn, zich laat vaccineren om een einde te maken aan de pandemie.

Laten we even de tijd nemen om twee simpele feiten op een rijtje te zetten.

Ten eerste is de overgrote meerderheid van degenen die nog niet gevaccineerd zijn jonge en gezonde mensen die heel vaak al een laag risico op schade door COVID zouden oplopen.

Ten tweede zijn vier van de vijf Amerikaanse volwassenen “volledig gevaccineerd”, zodat het narratief over COVID-uitbraken die alleen door de een op de vijf die ongevaccineerd is worden veroorzaakt, steeds ongeloofwaardiger wordt, zelfs voor de meest goedgelovigen onder Fauci’s kudde.

  Slovenië schorst Janssen COVID-19 vaccin na de dood van de 20-jarige Katja Jagodic, vader spreekt zich uit

Er schuilt een duidelijk gevaar in het feit dat de regering toestaat dat deze één op de vijf ongehoorzame mensen die zich niet laten vaccineren, die de door de staat goedgekeurde richtlijnen hebben getrotseerd, blijven voortbestaan. Zij zijn het bewijs van de feilbaarheid van de gezondheidsintelligentsia van de overheid.

Stelt u zich een hypothetisch scenario voor in de niet al te verre toekomst. Het is januari 2022. De ziekenhuizen zijn overbelast, ook al is de vaccinatiegraad voor volwassenen ongeveer 80%. Vreemd genoeg zijn het echter meestal de gevaccineerden die in het ziekenhuis worden opgenomen, en niet de jonge en gezonde ongevaccineerden, die hebben afgezien van vaccinatie op grond van hun logische inschatting van het persoonlijke risico tegen een nieuw vaccin dat in allerijl op de markt werd gebracht en dat de regering maar al te graag in hun lichaam wilde opdringen.

Stelt u zich eens voor dat we gemakkelijk kunnen vaststellen dat een groot aantal van de ongevaccineerden helemaal niet in het ziekenhuis is opgenomen en dat de meeste gehospitaliseerden in feite oudere en ongezondere gevaccineerden zijn die toch al meer vatbaar waren voor schade als gevolg van COVID.

Wat zou dat betekenen? Zou dit betekenen dat vaccinatie de mensen niet zo veilig maakt als hun is beloofd door de regering, de media, de bedrijven of de volksgezondheidsintelligentsia?

Op zijn minst zou dat het betekenen. En op dit moment moeten we niet zo dwaas zijn te denken dat wat er gebeurt iets anders is dan schadebeperking door onze politieke kwelgeesten die wanhopig proberen het bewijs van hun leugens te verbergen voor het Amerikaanse volk. Als de regering-Biden 95% van de Amerikanen tegen elke prijs kan laten vaccineren, zelfs ten koste van een uitvoeringsbevel dat in strijd is met elk fundamenteel beginsel dat de grondwet geacht wordt te beschermen, dan is dat het voor hen waard.

  Ook Noorwegen stopt definitief met experimentele AstraZeneca COVID-vaccins: "Hoger risico geassocieerd met AstraZeneca vaccin dan met COVID-19 ziekte"

De “ongevaccineerden” zijn nu het doelwit van de regering omdat zij een ongecontroleerde minderheid vormen die de schuld krijgt van de kwalen van de samenleving, zeker. Maar het belangrijkste is dat er nu een wanhopige poging wordt gedaan om dit laatste vijfde deel van de Amerikaanse volwassenen te vaccineren. De ongevaccineerden vormen een ongemakkelijke controlegroep om af te zetten tegen de variabele van de gevaccineerde bevolking – vooral omdat elke eerlijke beoordeling van dit sociale experiment dat wij vorig jaar hebben uitgevoerd, de hypothese van de regering over de werkzaamheid van de vaccins, duidelijk zou ondermijnen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De ongevaccineerden lijken met de week slimmerVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe situatie in Zweden: 20 van de 23 COVID-19 sterfgevallen waren gevaccineerd
Volgend artikelWat hebben ze te verbergen? FDA wil vaccingegevens Pfizer pas in 2076 vrijgeven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. “Ten eerste is de overgrote meerderheid van degenen die nog niet gevaccineerd zijn jonge en gezonde mensen die heel vaak al een laag risico op schade door COVID zouden oplopen.”

  Laag risico mede niet alleen omdat het gezondheidsrisico voor gezonde mensen sowieso al minimaal is, maar ook omdat een groot deel van deze groep (zeker bij kinderen!) inmiddels covid-19 gehad heeft en dus extra degelijk beschermd is en in tegenstelling tot gevaccineerden de ziekte NIET kan overdragen. Alleen wordt dat niet erkend en bestaat een “doorgemaakte infectie” in de praktijk alleen als je die in het ziekenhuis overleeft hebt. Alle andere gevallen worden als “ongevaccineerd” op een hoop gegooid ondanks dat de meesten geen enkel risico voor anderen vormen.

  Zouden onze medici en politici targets krijgen van het WEF, zoals een gratis luxe estate met bunker in Nieuw-Zeeland voor iedere WEF handlanger die de 95% vaccinatiegraad realiseert?

 2. De oplossing is transparantie. Iedere politicus uit de eerste en tweede kamer en het Euro parlement met naam, foto en woonadres op internet, zodat anoniemiteit niet meer een excuus kan zijn voor dictatoriaal gedrag en respectloosheid. Is het niet een publieke functie, kamerlid ?

  Dat is de sleutel om vrijheid te garanderen, openheid.

 3. Feit: Covid is door geen enkele wetenschapper ter wereld bewezen, het bestaat niet.

  Feit: Sinds “we” zijn begonnen met testen met de pcr test is er opeens een “pandemie”. Op papier dan he, niet in real life.

  Feit: Sinds er is begonnen met prikken lopen de ziekenhuizen vol en gaan er heel veel meer mensen dood dan normaal.

  Ik snap niet dat er zoveel mensen (blijven) geloven in de onzin. De waarheid ligt al maandenlang op straat, maar velen zijn ziende blind en totaal gehypnotiseerd.

  • Tegen domheid en passiviteit is niet te vechten.
   We gaan het meemaken waar deze situatie toe leidt. Er broeit vanalles en het voelt niet goed.
   Men heeft niets geleerd van de geschiedenis en het gaat schijnbaar gewoon opmherhaling, maar dan wereldwijd.

 4. https://www.facebook.com/jan.bove.503/posts/684409812524098 NET ontvangen per pb’tje hoop hier te lezen, by the way , ben Haarlemse , net 70 Géén prik, nooit ziek, eet gezond én , al járen , mijn kruidvat vieze mientjes, sinds coroNO wat extra beschermers erbij.Oh ja, in ROTTERDAM , gisteren live op de pc begint het verzet, mede urk. NIET denken nu aan het geld vr nieuwe politie auto’s DENK AAN DE MISKLEUNEN MILLIT AIREN , dát is STUPIDE. URK, ROTTERDAM , onze noodzaak, frappant is GOMMERS zo omgedraaid, toch angst tribunaal. lol. prt dag hier.

  • Ik heb dit bericht doorgenomen. Wat bedoelen ze met “die alleen aan straling is blootgesteld”. Beetje vreemd verhaal wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in