Gibraltar, een van de meest gevaccineerde landen ter wereld, heeft de kerstvieringen afgelast vanwege een plotselinge toename van covid-gevallen, terwijl IJsland, dat vrijwel volledig gevaccineerd is, de beperkingen inzake infectiepreventie heeft aangescherpt om de snelle toename van covid-gevallen een halt toe te roepen. En in Israël verklaarden twee onderzoekers dat “vaccinaties meer sterfgevallen hebben veroorzaakt dan het coronavirus in dezelfde periode zou hebben veroorzaakt”, bericht Uncutnews.ch.

In Gibraltar zijn de afgelopen zeven dagen gemiddeld 47 gevallen per dag gemeld, een “exponentiële” toename van Covid 19-gevallen. Inmiddels heeft de regering “sterk” afgeraden om zelfs particuliere kerstfeesten te vieren.

Minister van Volksgezondheid Samantha Sacramento beschreef de stijging van het aantal gevallen als “drastisch”, maar moedigde de mensen aan hun vaccinatiebooster te blijven halen ondanks duidelijke tekenen dat het vaccin niet werkt. De regering herinnerde de burgers eraan dat “we ons nog steeds in een wereldwijde pandemie bevinden en dat er elke dag mensenlevens over de hele wereld verloren gaan”. Maar niemand mag zich afvragen waarom “mensen elke dag over de hele wereld het leven verliezen”.

In IJsland wees het Ministerie van Volksgezondheid op een sterke stijging van het aantal infecties in eigen land. “Als gevolg van deze situatie is de dienstverlening van het Nationaal Ziekenhuis onderbroken en is er een tekort aan personeel”, aldus de nota van de staatsepidemioloog.

Om een “wijdverspreide immuniteit onder de bevolking” te bereiken, is bovendien een programma voor herhalingsvaccinatie aan de gang, waarbij naar verwachting tegen het eind van het jaar ongeveer 160.000 mensen zullen worden opgeroepen voor hun derde vaccinatie. IJsland is het derde meest gevaccineerde land in Europa en het vijfde meest gevaccineerde land ter wereld.

In Israël hebben data-ingenieur Haim Yativ en arts Hervé Seligmann, voormalige medewerkers van de onderzoekseenheid voor nieuwe Infectieziekten en Tropische Ziekten van de medische faculteit van de universiteit van Aix-Marseille, vaccinatiegegevens geanalyseerd en hun bevindingen gepubliceerd in een artikel op de website Nakim.org.

De auteurs van het artikel verzochten om toegang tot informatie van het Ministerie van Volksgezondheid via het equivalent van Israël’s CADA (Commission for Access to Administrative Documents).

Hun bevindingen zijn veelzeggend omdat zij aantonen dat de gegevens niet wijzen op de doeltreffendheid van het vaccin, maar op de negatieve effecten ervan. “Wij verklaren dat vaccinatie meer sterfgevallen heeft veroorzaakt dan het coronavirus in dezelfde periode veroorzaakt heeft,” zeggen de auteurs.

“We concluderen dat de vaccins van Pfizer tijdens de 5 weken durende vaccinatieperiode ongeveer 40 keer zoveel mensen bij de ouderen hebben gedood als de ziekte zelf heeft  gedood, en ongeveer 260 keer zoveel mensen als de ziekte bij de jongsten heeft gedood. Wij houden vol dat dit is om een groen paspoort te creëren, dat niet langer dan 6 maanden geldig is, en om de verkoop van Pfizer te stimuleren”:

De ongeziene doodsstatistieken: drastische toename van sterfgevallen na Coronavaccinatie

Deze geschatte aantallen sterfgevallen door vaccins zijn waarschijnlijk veel lager dan de werkelijke aantallen, omdat zij alleen de gevallen weergeven die in deze korte periode als sterfgevallen door Covid-19 zijn gedefinieerd en niet de beroertes en hart- (en andere) voorvallen omvatten die het gevolg zijn van ontstekingsreacties in tientallen verslagen die zijn gedocumenteerd op de NACIM-website, die zelf slechts het topje van de ijsberg vertegenwoordigen, voegden zij eraan toe.

Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), beschuldigde in een interview met Ted Koppel van CBS de vaccincritici echter van een “misvatting van het individuele recht van mensen om een beslissing te nemen die zwaarder weegt dan de veiligheid van de samenleving”.

Momenteel zijn er geen studies die bevestigen dat vaccins bijdragen tot “de veiligheid van de samenleving”. Uit studies blijkt echter dat de bescherming die deze vaccins bieden, afneemt, zodat er steeds nieuwe vaccins nodig zijn. Het is duidelijk dat de gevaccineerden een gevaar voor de samenleving vormen door de ziekte te verspreiden.

Nieuwe lekken onderstreepten dat meer gevaccineerden stierven tijdens de frauduleuze proef van Pfizer dan degenen die de placebo kregen, en de CDC heeft nog geen commentaar gegeven op deze explosieve onthulling:

Pfizer loog over aantal sterfgevallen in cruciale klinische Covid-19 “vaccin”-proef – het aantal sterfgevallen lag VEEL hoger

Volgens de Taiwanese VAERS zijn op 16 november in slechts drie dagen tijd evenveel mensen overleden aan een “vermoedelijke ernstige bijwerking” na de injectie als er in de 14 maanden van januari 2020 tot maart 2021 met Covid waren overleden.

Ook in Zwitserland is het aantal mensen dat aan Covid-19 is overleden gestegen, zo is te lezen op gmx.ch: “Volgens het Federaal Bureau voor de volksgezondheid (FOPH) moeten steeds meer volledig gevaccineerde mensen in het ziekenhuis worden opgenomen vanwege een Covid-19-infectie. Volgens deze gegevens zijn eind oktober 22 ongevaccineerde [of gedeeltelijk gevaccineerde, red.] en 24 gevaccineerde mensen overleden.”

Op de Caymaneilanden is 86 procent van de bevolking gevaccineerd, maar het aantal gevallen is met 6.565 procent gestegen. Dit gemiddelde komt overeen met ongeveer 1.100.000 gevallen per dag in de VS, waarmee het aantal gevallen het hoogste ter wereld is. Dit zal waarschijnlijk tot uiting komen in het sterftecijfer.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven is begonnen: De vaccinatiepandemie onthult de genocideVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinatie of gevangenisstraf: Oostenrijk’s Coronaregime wil vanaf 1 februari verplichte vaccinatie voor ALLEN!
Volgend artikelKyle Rittenhouse in tranen – De jury heeft hem vrijgesproken van alle aanklachten!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Inmiddels is in Rotterdam de pleuris uitgebroken om 2G (en ook het vuurwerk verbod, echt het vuurwerkverbod sarc).

  If people have nothing left to loose, they loose it.

  Groeten,
  Hugo

 2. Het maakt niet uit hoeveel data er aangetoond kan worden die wijst op een vax gnocide…ze weten heel goed allemaal wat er gebeurd. Het interesseert ze geen fuck of jij en ik dood gaan of letsel oplopen van de vax….weet je waar ik met heel mijn hart naar uitkijk, naar dat moment een heethoofd, die eerst zijn eigenzaak is kwijtgeraakt door de lockdown, toen moest gaan werken elders en zich moest laten vaxxen, dat met tegenzin deed waardoor hij werkombekwaam werd en daardoor zijn koophuis kwijtraakte. Zijn vrouw die nooit gewerkt heeft en in de frietkraam staat om het gezin met 3 kids dat inmiddels in een caravan op een grillige camping leeft, overeind moet houden ….en dan helemaal doordraait omdat die niks meer te verliezen heeft en met gebalde vuist kutrutte opzoekt…..beveiliging of niet…ik heb het gedroomd en mijn dromen komen altijd uit. In zijn ene hand zijn wef tas en andere koffie……uit het niets, geheel onverwacht….zucht…was het maar zover.

 3. De farmareuzen zijn nog veel meer van plan: totale controle van wat in leven blijft. Dat lijkt zo ongeveer in de contracten geschreven te staan – apparaten – technologieën en producten die de ‘werking’ van de ‘vaccins’ uitbreiden.
  (Nederlands vertaald, ca 1 minuut)
  https://youtu.be/Yhd3Mfr3stU

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in