Duidelijke verklaring van Gerald Grosz, die gevaccineerd is, maar daar duidelijk spijt van heeft. In de Oostenrijkse talkshow Fellner! LIVE discuseerden Sebastian Bohrn Mena en Gerald Grosz. Gerald Grosz is ingeënt en heeft daar nu duidelijk spijt van. Hij is columnist en auteur en vindt vrij duidelijke woorden: “En nu kom ik er achter, ik kan ziek worden, ik kan ernstig ziek worden, ik kan het virus doorgeven, ik kan geïntubeerd worden en ik kan sterven.”

Gerald Grosz is een Oostenrijks columnist, auteur en voormalig politicus. Hij heeft zich laten inenten en heeft daar nu achteraf duidelijk spijt van, zoals blijkt uit de verklaring in de talkshow “Fellner! LIVE” op 03.08.2021, schrijft Corona-blog.net.

Ik heb me laten vaccineren […]. Blijkbaar was het een vergissing.
Omdat mij werd uitgelegd dat de vaccinatie mij beschermt tegen de infectie van anderen, en nu komen we er steeds meer achter dat de gevaccineerde persoon anderen infecteert. Kurz, Merkel, zelfs u als hoogste vertegenwoordiger van de vaccinatoren in Oostenrijk, de tekenvaccinatoren en de Corona-vaccinatoren, hebt gezegd: Als ik gevaccineerd ben, heb ik geen zwaar ziekteverloop. En daar komen we ook steeds meer achter: Steeds meer gevaccineerden hebben een ernstig ziekteverloop. U en alle anderen zeiden tegen mij en susten ons in een gevoel van veiligheid: Als ik gevaccineerd word, beland ik niet in het ziekenhuis. En nu zien we dat meer en meer gevaccineerde mensen in het ziekenhuis liggen.
Als ik naar de cijfers van vandaag uit Israël kijk, is 61% van de geïnfecteerden dubbel gevaccineerd. Mij is verteld dat als ik twee vaccinaties krijg, ik volledig immuun ben.
En nu kom ik er achter, ik kan ziek worden, ik kan ernstig ziek worden, ik kan het virus doorgeven, ik kan geïntubeerd worden en ik kan sterven.
Het lijkt mij dat als ik Bach bloesem of homeopathische Globuli had genomen, ik beter beschermd zou zijn dan met hun zogenaamde game changer. – Gerald Grosz op 03.08.2021

Het betreffende gespreksfragment:

  Oostenrijk toont zijn ware nazi-kleuren

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Corona-vaccinhoax op beelden: injectiespuiten zonder vaccin en verdwijnende naaldenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Mike Yeadon: “De COVID-19 vaccin spike-eiwitten beschadigen placenta-eiwitten in gevaccineerde vrouwen”
Volgend artikelDe Covid zwendel is aan het ontrafelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Rutte en de Jonge zijn niet alleen verantwoordelijk dat ze vele mensen geestelijk kapot hebben gemaakt maar wat nu steeds meer blijkt ook lichamelijk.

 2. tja het was van te voren gezegd op diverse kanalen, gevaccineerden zijn dan misschien wel immuun voor de zgn covid , maar het virus wordt niet geëlimineerd en daardoor ontwikkelen virussen varianten die gevaccineerden weer doorgeven en waar het vaccin niet tegen werkt (en is per persoon anders dus) , niet gevaccineerden dealen met het virus dankzij het immuunsysteem en die is dan uitgeschakeld , dus feitelijk zijn gevaccineerden wandelende kweekcentrales voor de vaccinverstrekkers, en drie maal raden wie de schuld krijgen bij een uitbraak ?

  Ook nog een “leuke” link waar men een inval doet in een Braziliaans hospitaal die 5000 patiënten claimt en 200 doden , maar bij een inval blijkt het hele hospitaal leeg te zijn , maar t verdient wel lekker natuurlijk als je per patiënt en/of dode betaald krijgt : https://iconnectfx.com/view/f93eea42-32f5-eb11-9969-0050568299de, maar gelukkig gebeurt zoiets hier “natuurlijk niet” want hier is men enorm begaan met de patiënt en het uitroeien van de zware pandemie waar iedereen dood aan gaat en ligt te gorgelen in zn pus (daaaaaaaaaaaag)

 3. Ik vind het lullig voor Gerald maar hij heeft die beslissing nu eenmaal genomen. De grote les die mensen inclusief hij hiervan moeten leren is, niet zomaar dingen te geloven. Zeker niet als het over de regering gaat. Blind vertrouwen in de medische wereld? Kom op, zoek dingen op en denk zelf na over de hele situatie en observeer. Ik vind het verbazingwekkend dat er nogsteeds zoveel mensen in deze BS geloven. Think for yourself, question authorities!

 4. Als je toch oud politicus bent dan weet je toch dat ze de boel besodemieteren wanneer het zo uitkomt.
  Of dacht de man dat hij in het meest eerlijke en betrouwbaarste land van de hele wereld woonde.
  Hij heeft duidelijk niet op zitten letten toen hij daar aanwezig was.
  Dus hij had het kunnen weten om altijd op te letten met wat ze daar beweren.

 5. @Dennis, als je dus niet IMMUUN bent na vaccinatie, dan wegen de risico’s van het vaccineren zwaarder door dan de ‘gezondheidsvoordelen.’

  • Dat vind ik vreemd hier bij Frontnieuws hebben we toch recht op vrije meningsuiting ?!?!?!
   Daar zou ik graag een antwoord van de Frontnieuws redactie willen krijgen , want geloof en religie hoort ook bij het leven . Ik hoop ze schrijven er wat over daar ben ik nieuwsgierig naar .
   Wat daar de reden van was .

 6. Ja ik ook! Zo er ook een synthese is te vinden tussen religie en wetenschap door openbaringen. De openbaringen van Johannes 2000 jaren geleden en de huidige openbaringen zijn terug te vinden in de nieuwsberichten van vandaag. Het zou een verrijking kunnen zijn voor Frontnieuws om deze ook zo nu en dan in mee te laten betrekken. Dit hoeven geen geloofspreken of interreligieuze dialogen te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in