De podcast van vandaag is een bom die begrepen moet worden door iedereen die hoopt de vaccin holocaust te overleven, want het is werkelijk een “genetische bom” tegen de mensheid, schrijft Mike Adams.

Door het onderdrukken van het natuurlijke DNA reparatiemechanisme in het lichaam – bekend als NHEJ, of Non-Homologous End Joining – maakt het vaccin mensen zeer vatbaar voor verwoestende, kankerverwekkende mutaties, zelfs bij blootstelling aan zeer lage niveaus van ioniserende straling, zoals blootstelling aan zonlicht of mammografie. Wanneer NHEJ onderdrukt wordt door het spike-eiwit, kan het lichaam het beschadigde DNA niet langer herstellen en muteren de cellen uit controle, waardoor het hele lichaam verwoest wordt en het organisme genetisch desintegreert.

De studie die dit alles documenteert werd gepubliceerd in het MDPI tijdschrift “Viruses” en werd uitgevoerd door wetenschappers van de Universiteit van Stockholm, Zweden:

https://doi.org/10.3390/v13102056

De studie toont aan dat de efficiëntie van NHEJ instort in aanwezigheid van het mRNA covid vaccin spike-eiwit:

Geen enkel levend organisme op deze planeet kan overleven zonder genetische integriteit. NHEJ maakt deel uit van elke cel in elke levende plant, dier en mens op deze planeet.

Het spike eiwit-vaccin is een aanval op de genetische integriteit van de mens, en degenen die het vaccin nemen zullen grotendeels niet in staat zijn zich voort te planten omdat hun baby’s zichzelf zullen aborteren als gevolg van genetische mutaties. Dit is de reden waarom 82% van de zwangere vrouwen die tijdens hun eerste trimester van de zwangerschap een covid-vaccin nemen, hun baby’s uiteindelijk verliezen door spontane abortus.

Hoe ontvolkingsglobalisten de mutaties onder de gevaccineerden kunnen versnellen

Belangrijk is dat wanneer de wezens op een planeet eenmaal op grote schaal zijn geïnjecteerd met het covid-vaccin, globalisten een nucleair ongeluk (of nucleair terrorisme) kunnen ontketenen om straling over de planeet te verspreiden. Zelfs een laag niveau van blootstelling aan cesium-137 (of strontium-91, jodium-131, etc.) zal een golf van dodelijke kankers ontketenen onder degenen die gevaccineerd zijn. Terwijl normale, gezonde mensen de DNA-schade kunnen herstellen die wordt veroorzaakt door lage niveaus van blootstelling aan ioniserende straling, kunnen gevaccineerde mensen de reparaties nauwelijks uitvoeren (zij hebben een onderdrukking van DNA-herstel van ongeveer 90%).

  Verschillende Franse en Zweedse ziekenhuizen schorten Covid-19 vaccinatie van verpleegpersoneel op – 1 op de 4 werd ziek van de spuit

Het aantal kankergevallen zal dus explosief stijgen onder de gevaccineerden, en wanneer zij sterven kan de schuld worden gegeven aan de kanker in plaats van aan de vaccins. Dus deze binaire wapenregeling stelt vaccin-pushende globalisten ook in staat om de schuld voor de vaccins te ontlopen. Het verdoezelt de sterfte door vaccins door ze te categoriseren als kankersterfte.

Het enige wat ze nodig hebben is nog een Tsjernobyl, Fukushima of kernexplosie ergens op het noordelijk halfrond – bijna overal – en de winden zullen de radio-isotopen over de halve planeet verspreiden, waardoor de lage niveaus van ioniserende straling worden bereikt die nodig zijn om gevaccineerde mensen te veranderen in door kanker geteisterde mutanten met een versnelde dood.

De gevaccineerde personen die niet door de kankers worden gedood, zullen waarschijnlijk geen levensvatbare nakomelingen kunnen voortbrengen wegens DNA-beschadiging van sperma- en eicellen.

Interessant is dat wanneer het duidelijk wordt dat gevaccineerde personen geen zonlicht kunnen verdragen zonder genetische mutaties te ondergaan, zij het daglicht zullen mijden en wezens van de nacht worden.

In de culturele mythen zijn vampiers wezens van de nacht die onmiddellijk desintegreren als zonlicht hun huid raakt. In werkelijkheid zal de desintegratie veel meer tijd in beslag nemen, maar het is een soortgelijk idee:

Covid-vaccins + zonlicht = genetische desintegratie.

Alleen diegenen met zuiver bloed zullen zich kunnen voortplanten, dus de toekomst van de mensheid behoort toe aan hen die mRNA-vaccins verwerpen

Degenen die covid-vaccins verwerpen staan bekend als “zuiver bloed.” Zij zijn de enigen die in staat zullen zijn om genetische integriteit te behouden voor de komende generaties, wat betekent dat de toekomst van het menselijk ras behoort aan degenen die covid-vaccins afwijzen. (Mensen die spike-eiwt / mRNA covid injecties nemen, winnen de Darwin Award…)

  Nieuw Normaal Duitsland's Geisterfahrer Geist

Volgens God, via het Oude Testament, is het bloed waar het leven bestaat. Je lichaam maakt elke minuut twee miljoen rode bloedcellen aan, en deze worden in je botten aangemaakt. Daarom zegt Genesis dat Eva werd gemaakt uit de rib van Adam. De beenderen zijn de plaatsen waar het DNA bestaat om bloed te produceren, de essentie van het leven, en om het genetische patroon te vinden dat de biologie van een nieuw wezen beschrijft.

Iemand die lijdt aan genetische mutaties in het bloed wordt gediagnosticeerd met leukemie, in wezen bloedkanker. Dit is eenvoudig gezegd een desintegratie van de genetische integriteit van hun bloedvormende sjablonen, en geen enkel zoogdier is op lange termijn levensvatbaar wanneer de genetische integriteit van hun bloed wordt vernietigd.

Toch is dit precies wat de vaccins zullen bereiken wanneer ze gepaard gaan met blootstelling aan lage concentraties ioniserende straling. Nogmaals gezegd:

Spike-eiwitten + Ioniserende straling = DNA mutaties / verlies van genetische integriteit

Degenen die de spike-eiwitinjecties kregen, ervaren nu al een versnelde groei van kankertumoren. Dit wordt op grote schaal gemeld door natuurgeneeskundige artsen en analisten. Hoewel het mogelijk is dat DNA-mutaties kunnen worden gestopt door een agressief voedingsontgiftingsprogramma en een levenslange anti-kanker levensstijl, leiden de meeste mensen in feite een pro-kanker levensstijl via hun giftige voeding, giftige persoonlijke verzorgingsproducten en giftige leefomgevingen binnenshuis. De meeste mensen hebben bovendien een tekort aan vitamine D, wat betekent dat ze in wezen “kankerfabrieken” zijn, zelfs voordat de spike-eiwitinjecties er waren.

We staan dus op het punt om wereldwijd een explosie van kanker te zien als gevolg van covid-vaccins. Dit zal echt versnellen in 2022, en we zullen gemakkelijk meer dan een miljoen sterfgevallen door kanker zien in de VS in 2022 (hoewel de gegevens waarschijnlijk pas beschikbaar zullen zijn in 2024). In het volgende decennium (2022 – 2032) zullen we waarschijnlijk tientallen miljoenen sterfgevallen door kanker zien in de Verenigde Staten.

  Opzienbarende Britse gegevens vernietigen hele onderbouwing voor vaccin-push

Elke vrijlating van straling door globalisten zal deze aantallen alleen maar versnellen en meer levens kosten. (Dat is het doel van de globalisten.)

Ondertussen zullen degenen die de mRNA spike-eiwit injecties hebben genomen gemuteerde baby’s baren die genetisch niet levensvatbaar zijn, zelfs als zij hun eigen mutaties overleven. Op dit moment heeft ongeveer de helft van de menselijke bevolking de een of andere covid-injectie genomen, wat betekent dat de globalisten van de ontvolking hun doel van het vernietigen van de vruchtbaarheid / genetische levensvatbaarheid voor een aanzienlijk deel van het menselijk ras al bereikt hebben.

Het uitsterven is nu begonnen. Deze winter zal het aantal sterfgevallen door kanker in heel Amerika exploderen, en ze zullen het komende decennium omhoogschieten bij degenen die goedgelovig genoeg waren om geïnjecteerd te worden met dodelijke spike-eiwit biowapens. Bereid je voor op een vloedgolf van kanker in Amerika, Europa, Australië, Canada en elk ander land waar goedgelovige mensen vaccinatie-zelfmoord hebben gepleegd.

Ik behandel het volledige, verbijsterende verhaal van dit alles in de Situation Update podcast van vandaag:

Only PUREBLOODS will survive the vaccine / radiation holocaust being unleashed against humanity

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Aantasting van het immuunsysteem: Studies waarschuwen voor de gevolgen van vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel2 gewonden na gerichte schoten tijdens uit de hand gelopen Corona demonstratie
Volgend artikelDe Wakkere Versus de Onwakkere: Wanneer angst het gezond verstand vernietigt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Hmm, lees ook verontrustende berichten van uitlokking oorlog met Rusland. 2 vliegen in 1 klap. Al ontploft er ”per ongeluk” maar 1 kernbommetje… Zou het in het plan zitten?

 2. De studies worden vaak verkeerd begrepen en de ervaring leert dat de officiële experts zelden studies lezen tenzij afkomstig van hun vriendjes, want die weten van te voren altijd al hoe het zit (ook als feiten of logica dat tegenspreken).

  Behalve dat ik de term “zuiver bloed” niet zo prettig vind – daar zouden misverstanden van kunnen komen – is de soep niet zo heet als hij hier wordt opgediend.

  Weliswaar lijkt het spike-eiwit inderdaad een verhoogd risico op DNA schade te geven (bij in-vitro onderzoek, dat is niet 1:1 vertaalbaar naar echte mensen) maar dat is dus alleen zolang de spike-eiwitten rondwaren in je lichaam. In principe zou de productie van die eiwitten binnen enkele dagen na de mRNA vaccinatie of na afloop van covid infectie moeten stoppen doordat ofwel het mRNA afgebroken wordt of de hele cel harakiri pleegt. De spikes worden dan geleidelijk opgeruimd en na enkele weken zou het DNA herstel weer normaal moeten zijn, tenzij je een nieuwe (booster) shot krijgt of de spike-eiwit code van mRNA naar menselijk genoom wordt overgebracht. Bij vector-DNA vaccins zoals AZ en Sputnik is misschien ook een langduriger productie van spike proteins mogelijk maar ook daarover zijn opmerkelijk weinig publicaties.

  Met name als de spike mRNA code wordt ingebouwd in je eigen DNA (via covid infectie of mRNA vaccin) ben je de sigaar want dan wordt eventuele beschadiging van DNA herstel permanent. Er was een jaar geleden al een onderzoek van Harvard dat dit suggereert, daarop kwam een storm van kritiek (vooral dat het onverantwoord was om zoiets te onderzoeken en publiceren …) en vrij recent zijn de meeste bevindingen uit dat onderzoek bevestigd maar het is niet duidelijk of dit in de praktijk relevant is. Ik heb zo’n vermoeden dat het voorlopig ook niet duidelijk zal worden omdat de meeste medische tijdschriften zoiets simpelweg niet willen publiceren want slecht voor de inkomstenstroom.

  Het goede nieuws is: als je al een vaccinprik gehad hebt is er vooralsnog geen reden voor paniek op dit punt. Vertrouw op de vele herstelmogelijkheden van je eigen lichaam gebaseerd op miljoenen jaren evolutie zonder enige bijdrage van BigPharma.

  • Ik ben niet ge-vaxxed en nu van zuiver bloed (voorzien)
   Ja, … mag best gezegt worden vind ik.
   Mijn bloed, en jou bloed ook waarschijnlijk, zal later van grote waarde worden.
   De besmette bloedbank (ge-infecteerd met het experimentele gen) zal vernietigd moeten worden.

 3. There are more than 1,000 scientific studies conducted by independent researchers from around the world concerning the biological effects of RF radiation. Here we present some of the most recent.

  I. Effects on Fetal and Newborn Development
  II. Effects on Young Children
  III. Brain Tumors
  IV. Parotid Gland Tumors
  V. Other Malignancies
  VI. Effects on DNA
  VII. Neurological/Cognitive Effects
  VIII. Effects on Male Fertility
  IX. Electromagnetic Sensitivity
  X. Effects on Implanted Medical Devices
  XI. 5G Effects
  XII. Miscellaneous Articles

  https://www.telecompowergrab.org/science.html

  • Er zijn heel veel mogelijke bronnen van DNA schade. Gelukkig heeft ons DNA allerlei herstelmechanismes die zorgen dat het meestal toch weer goed komt, als je gezond leeft en geen domme dingen doet. Als de DNA schade niet meer herstelbaar is wordt een cel normaal geëlimineerd en vervangen door een nieuwe. Helaas wordt ons DNA de laatste 50-100 jaar van steeds meer kanten belaagd (vaak zonder dat de risico’s duidelijk zijn) en daar valt niet volledig aan te ontkomen. Ik schat dat een debieltje (zeker een 5G versie) een groot deel van de dag bij je oor of geslachtsorgaan houden veel schadelijker is voor je DNA dan wat de spike proteins van een vaccin eventueel aan DNA schade veroorzaken.

 4. ” Het goede nieuws is: als je al een vaccinprik gehad hebt is er vooralsnog geen reden voor paniek op dit punt. Vertrouw op de vele herstelmogelijkheden van je eigen lichaam gebaseerd op miljoenen jaren evolutie zonder enige bijdrage van BigPharma.

  Waarom denk jij dat wereldwijd o.a vele medici het verplichte vaccin op hun werk weigeren en dus ontslag nemen…
  De experimentele vaccins zijn alles behalve veilig en leveren onherstelbare schade op.
  Wereldwijd hebben wetenschappers en medici hiervoor gewaarschuwd!

  ” Het experiment dat voor het rapport werd gedaan, was om te bepalen of deze twee schadelijke eiwitten zich al dan niet in ons DNA nestelen, zoals verwacht wordt van een mRNA-vaccin. Het rapport stelde vast dat “het vaccin-RNA specifieke sequenties heeft die ervoor kunnen zorgen dat TDP-43 en FUS zich opvouwen in hun pathologische prionbevestigingen”, wat betekent dat beide eiwitten het potentieel hebben om zichzelf in ons DNA in te bedden en schadelijke neurologische ziekten te veroorzaken.”

  https://nationalfile.com/report-pfizer-vaccine-confirmed-to-cause-neurodegenerative-diseases/

  Geert Vanden Bossche is bepaald geen lichtgewicht op het gebied van vaccins!
  Ook hij waarschuwt reeds geruime tijd om het vaccin niet te nemen!
  Hier zijn visie met duidelijke uitleg.

  https://www.bitchute.com/video/T4hiP25NluSB/

  • Ik zeg niet dat de vaccins veilig zijn, ik zeg “geen reden voor paniek op dit punt” dus t.a.v. de DNA schade. Ik zal het vaccin zelf niet nemen en zou ze iedereen afraden tenzij je heel oud en/of anderszins medisch kwetsbaar bent voor covid infectie.

   Het risico van DNA beschadiging door spike proteins waar het hierboven over gaat is in principe (totdat het tegendeel bewezen is) van tijdelijke aard. Het risico van andere schade zoals in de vaatwanden of aan het immuunsysteem (door covid of door het vaccin) is veel minder tijdelijk en dus gevaarlijker. Er wordt allerlei onzin verspreid over de vaccins van het niveau “the sky is falling” met soms idiote verklaringen die zogenaamd gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek. M.i. is dit desinformatie of onnodige bangmakerij en daar ben ik geen fan van; zoals dit in je nationalfile link:

   “The experiment done for the report was to determine whether or not these two harmful proteins embed themselves into our DNA, as an mRNA vaccine is expected to do.”

   Iedereen met een beetje biomedische achtergrond zou moeten snappen dat dit GEEN uitspraak uit een wetenschappelijke publicatie is; mogelijk iemand die iets gelezen heeft maar het niet snapt. Er staat bij dat artikel ook geen enkele echte wetenschappelijke referentie. Laat je niet onnodig bangmaken.

   • Hoi V,

    Hoe zie jij het risico op ADE? Of het EMA rapport waaruit blijkt dat injectie schade zeker een groot issue is? Ik zou me als injectie ontvanger zeker zorgen maken gezien deze twee zaken.

    Groeten,
    Hugo

    • ADE is zeker een groot risico van deze vaccins en vermoedelijk toenemend risico met extra booster shots. ADE is ook een reden dat ik de overheidsdwang om zelfs mensen die covid-19 doorgemaakt hebben en dus prima beschermd zijn nog een boostershot op te leggen crimineel – nutteloos én gevaarlijk.

     Maar ik ben met name bezorgd over lange termijn effecten van knoeien met de mRNA regulatie; dit is zoiets als een puber die gaat hacken in de kernwapensystemen van het leger en apetrots is dat hij er niet gelijk uit gegooid wordt. Alle eerdere proeven met mRNA vaccins (bij proefdieren) waren fataal of minimaal met zeer slechte resultaten. DARPA (die achter zowel Moderna als BioNTech vaccin zit) zal wellicht wat zaken ontdekt hebben die nog niet officieel bekend gemaakt zijn maar ik zie geen aanwijzing dat de fundamentele risico’s opgelost zijn, Malone wijst daar ook regelmatig op. Als je gaat navragen (bijvoorbeeld bij de gemiddelde OMT bobo) blijkt dat eigenlijk niemand snapt hoe het werkt, ze nemen gewoon aan dat het OK is want er zit veel geld achter.
     Een bijkomend nadeel is dat via de covid vaccins deze mRNA techniek nu overal gepromoot wordt (zie wat de chef van Bayer er recent over zei) en talloze andere mRNA vaccins in aantocht zijn die allemaal onze cellen moeten herprogrammeren om on-menselijke eiwitten en andere zaken te produceren. Hoeft allemaal niet getest te worden want we weten dankzij het grote succes van de covid vaccinaties nu dat het volkomen veilig is ;(

     • Thanks voor je reactie V! ADE is ook, naast morele redenen, de hoofdreden (naast morele) waarom ik de injectie(s) niet heb genomen.

      Ik begin meer en meer te neigen dat dit expiriiment er is om ”de perfecte mens” te maken met technologie zoals de eugenisten al zo lang willen. Vandaar dat er een hele trits nieuwe injecties aan zitten te komen. Zoals onze kamaraad Pol Pot Gates al voorspelde, smallpox komt er aan!

      Dat er wat mis kan gaan is een risico die we graag nemen voor jullie!

      Groeten,
      Hugo

   • “Het risico van DNA beschadiging door spike proteins waar het hierboven over gaat is in principe (totdat het tegendeel bewezen is) van tijdelijke aard.”

    Prionziekten van tijdelijke aard!? Deze verschrikkelijke ziekte zijn ongeneeslijk!

    Er staat bij dat artikel ook geen enkele echte wetenschappelijke referentie. Laat je niet onnodig bangmaken.

    Wel degelijk een wetenschappelijke referentie!

    https://scivisionpub.com/pdfs/covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503.pdf

    • Nee, dat geldt NIET als een wetenschappelijke publicatie want het staat niet in een officieel wetenschappelijk tijdschrift. Is gewoon een prive publicatie van een bedrijf met een twijfelachtige reputatie.

     • excuus, ik was een beetje voorbarig: het is wellicht een “obscure” wetenschappelijke publicatie, ik kan er geen ranking of impact factor van vinden en het wordt ook niet geindexeerd door PubMed dus bijna niemand leest het. Er zijn talloze “wetenschappelijke” bladen waarin je kunt publiceren wat je wilt, als je maar wat betaalt. Het is ook een vreemd artikel trouwens …

     • Officieel wetenschappelijk tijdschrift The Lancet toonde zich onbetrouwbaar door de snelle publicatie van een onderzoek dat HCQ schadelijk was bij inzet tegen Cov-19. Toen de Guardian de deelnemende ziekenhuizen ging bellen bleken die van niets te weten, zij hadden niet mee gedaan met het onderzoek! Het gepubliceerde “wetenschappelijke onderzoek” bleek gedaan te zijn door een gesjeesde cardioloog waar een aantal juridische procedures tegen liepen wegens disfunctioneren, zijn hoofdredacteur was een sciencefictionschrijver zonder enige acedemische achtergrond, en de andere medewerker bleek een pornoacteur te zijn…
      Na deze onthulling van de Guardian trok The Lancet de gepubliceerde “studie” terug.
      The Lancet heeft alle aanzien en integriteit verloren.

 5. Mike Adams is 100% zionistSHILL / gatekeeper!

  Hier een clipje van Jamie Lee (aplanetruthdotinfo):

  153newsdotnet/watch_video.php?v=NNAGYM992HRN

 6. Beste auteur. U verward DESINTEGRATIE met DEGRADATIE.

  Desintegratie is een psychische aandoening waarbij simpele aangeleerde dingen weer vergeten worden, ofwel een psychische ontwikkelingsstoornis. U praat over lopende en ontwikkelende mutaties en fysieke aandoeningen, en dat past beter onder Degradatie. Degradatie van het menselijk lichaam.

  Glad to be of service

 7. Nu dat zwendel zooi achter de donkere wolken tevoorschijn komt zullen ze er nooit voor weg komen Wat die Ursula von der Lijken, Kaag wijf drama66 Rutte Hugo de jonge Kuipers Ab Oosterhuis, Jaap van Dissel RIVM zo ook een ieder die er zeer hard aan mee hebben gewerkt MEDIA Radio TV en de kranten met deze illegale zwendel zooi waar zij een flinke grootte Geld stromen mee binnen geharkt hebben met illegale corrupte Kartels en nu hun muil stijf dicht houden en schijten nu in hun broek Maar dat is hun eigen problemen en zullen er zwaar voor moeten boeten deze criminelen !!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in