Wij zijn gevaccineerd!” Het Oostenrijkse parlementslid Eva María Holzleitner (Sociaal-Democratische Partij van Oostenrijk) stortte gisteren midden in een toespraak in het parlement in elkaar, bericht Americasfrontlinedoctors.org.

Backup:

Holzleitner is een fervente voorstander van de COVID-19 gentherapie; op haar Instagram-account worden volgers vermaand om “te vertrouwen op de resultaten en tests van de wetenschap: De scepsis over het steriel worden door de coronavaccinatie is ongegrond! We zijn gevaccineerd!”

“Vaccinatie is essentieel om samen en in solidariteit de pandemie onder controle te krijgen. Het is belangrijk dat er laagdrempelige, gemakkelijk bereikbare informatie is over vaccinatie om vooroordelen, angsten en nepnieuws weg te nemen – op de kanalen die jongeren het vaakst gebruiken.”

“Wij vier partijvertegenwoordigers zijn het met elkaar eens en raden iedereen aan om niet te vertrouwen op de nep-‘deskundigen’, maar juist op de deskundigen die echt iets begrijpen omdat ze de juiste opleiding en jarenlange ervaring hebben,” vervolgt ze.

Via Eva María Holzleitner Instagram-account

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Inentingsreacties: Hoe verdragen de verantwoordelijken om de gevolgen van hun experiment onder ogen te zien?Volg Frontnieuws op Telegram

  Nu gepubliceerd in peer-reviewed wetenschappelijke literatuur: "De mRNA-vaccins zijn veilig noch effectief, maar ronduit gevaarlijk"
Vorig artikelDingen gaan mis
Volgend artikelBeroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg filmen zichzelf terwijl ze worden ontslagen voor het niet naleven van het vaccinatiemandaat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. De verbazing op haar gezicht .
  Vaker gezien ook bij stervende mensen is deze verbazing te zien .Neem nu die vrouw uit thailand.
  Die een kook sessie gaf en dood neervalt. kijk naar haar gezicht .
  Het valt op dat er wel degelijk een verrassing zichtbaar wordt .
  Gezien iemand die verdrinkt voor het centraal station in Adam .
  Voor deze onder gaat is er verbazing en eigenlijk ultime berusting te zien .
  Moraal ze krijgen mij niet .. komt mijn tijd om naar huis te gaan dan met open armen .
  Nimmer zal ik vrijwillig de shot nemen .
  Fijne dag allemaal .

 2. Ik kon een glimlach niet onderdrukken, sorry 🙂 Doe nog maar een paar van deze tijdens live uitzendingen, nu in NL.

  • Ik heb het geprobeerd, bij NU.NL een link met wat tekst van parlementslid is niet geplaatst. ?
   Het is wel triest dat alle reacties in vreselijke bubbel leven. Ze denken vaccineren de oplossing is.

 3. Het zal de laatste niet minder op worden dat mensen omvallen.
  Piloot die om viel tijdens de vlucht, stewardessen die niet op hun werk komen opdagen zijn later in appartement gevonden. De aantallen zal veel hoger zijn dat er vermeld wordt.

 4. Mooi, een beetje anderen de dood inpraten terwijl er genoeg onderzoeken liggen die je wakker zouden moeten schudden. Wie nu nog onwetend is heeft daar zo zijn/haar best voor gedaan om onwetend te blijven dat je bijna moet weten wat er aan de hand is om alle info te omzeilen.

 5. Je mag nooit iemand zoiets vreselijks wensen……. deze nog zeer jonge vrouw die daar ineenzakt was vol van overtuiging dat de spuiten tegen corona ,,,,,de oplossing wordt,,,, maar ze heeft het mis gehad bovendien zou de waarheid naar buiten gebracht moeten worden of dat waar is Maar dat is door de nazie achtige leden van de kamer uitdrukkelijk verboden omdat zij dus nu juist bezig zijn met dwang op de ongevaccineerden uit te oefenen Gelukkig is het gewone volk in opstang gekomen en is deze waan maatregel zo goed als van de baan
  Echter het blijft nog altijd in de hersenen van de regeringsleiders ronddolen dat wonderspuiten bestaan tegen vreselijke ziekten Zolang die dat blijven geloven en niet inzien dat dit waanzin beleid was/is zal de coronapas en pandemie blijven voortgaan……De gevolgen worden alsmaar erger en duidelijker…..

 6. Welk vaccin? Het is gewoon vergif! Het is een experimentele gen-therapie en niks anders! Mensen flikkeren ineens zomaar om of vallen dood neer, ook jongeren! Dat gebeurde NOOIT in zulke grote aantallen VOOR die hele nep-pandemie, dus WAAR ligt het dan aan huh???!! Stom Dom kutvolk waar dan ook ter wereld, wordt eindelijk eens een keer WAKKER!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in