Op maandag 15 november verklaarde premier Boris Johnson dat de definitie van “volledig gevaccineerd” in het Verenigd Koninkrijk moet worden aangepast om rekening te houden met de Covid-19 booster-inentingen. Dit betekent in wezen dat het land binnenkort van personen zal eisen dat ze drie vaccinaties hebben gehad om te kwalificeren als “volledig gevaccineerd”, bericht Dailyexpose.uk.

“Het is heel duidelijk dat het krijgen van drie prikken, het krijgen van je booster, een belangrijk gegeven zal worden en het zal het leven voor jou op allerlei manieren gemakkelijker maken. We zullen ons concept van wat een volledige vaccinatie is, moeten aanpassen om daar rekening mee te houden, en ik denk dat dat steeds duidelijker wordt,” aldus Johnson.

Momenteel betekent de definitie van volledig gevaccineerd dat een persoon twee doses Covid-19 vaccin heeft gekregen. In het VK komt iedereen boven de 40 in aanmerking voor een derde dosis zes maanden na de tweede injectie.

Johnson voegde eraan toe dat de booster prik zal worden toegevoegd aan de Covid-app van de National Health Service (NHS).

“Als u denkt aan [het vaccinpaspoort], dan is dit nog een reden om het te laten doen,” zei hij.

Deze stap zal de covid-paspoorten ongeldig maken van mensen die geloofden dat het krijgen van twee doses van het vaccin hen in staat zou stellen om hun leven zo “normaal” mogelijk te hervatten, vrij van lockdowns en andere covid-beperkingen.

Niet alleen blijft de regering mensen dwingen zich te laten vaccineren, maar zij waarschuwt ook dat meer vaccinatiedoses nodig zullen zijn als gevolg van de zich ontwikkelende doorbraakgevallen die zich over het sterk gevaccineerde Europa verspreiden.

Dr. Chris Witty, hoofd van de medische dienst, zei dat er zich “onweerswolken” boven delen van Europa samenpakken. Hij verzuimde echter te vermelden dat deze wolken zich samenpakken boven landen die sterk gevaccineerd zijn.

“We weten nog niet in welke mate deze nieuwe golf onze kusten zal bereiken, maar de geschiedenis leert ons dat we ons geen zelfgenoegzaamheid kunnen veroorloven,” zei Witty.

Bovendien beweerde de arts zonder bewijs dat de uitbraakgolf na de vaccinatie meer infecties en sterfgevallen veroorzaakt in delen van Europa met een lagere vaccinatiegraad. Hij beweerde ook dat de na-vaccinatiegolf nu al gevolgen heeft voor de burgers van het VK, vooral voor zwangere vrouwen.

Deze aankondiging betreffende de wijziging van de definitie van volledig gevaccineerd komt op een moment dat de regering de beschikbaarheid van de boosterdoses Covid-19 heeft uitgebreid tot mensen van 40 jaar en ouder.

Het Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI) heeft de aankondiging gedaan en verklaard dat mensen in de leeftijd van 40-49 jaar nu in aanmerking komen voor een boosterdosis zes maanden na hun laatste vaccinatie. Het JCVI beweerde dat het programma voor massavaccinatie “zal helpen onze bescherming tot 2022 te verlengen.”

Voordat deze aankondiging werd gedaan, konden Britse burgers van 50 jaar en ouder en mensen in jongere leeftijdsgroepen die kwetsbaar worden geacht vanwege hun beroep of status als immuno-incompetente personen, boosters krijgen.

Als het JCVI op deze weg voortgaat en aan jongere bevolkingsgroepen Covid-19 boostervaccins aanbeveelt zes maanden nadat zij volledig zijn gevaccineerd, dan zou de eis om boosterdoses te krijgen in het vroege voorjaar van 2022 in het land volledig kunnen worden ingevoerd.

Bovendien heeft het JCVI ook gezegd dat het zal beginnen met het aanbieden van een tweede dosis van het Pfizer Covid-19-vaccin aan 16- en 17-jarigen slechts drie maanden na hun eerste dosis, omdat ze de tieners niet snel genoeg gedoseerd kunnen krijgen, zo lijkt het.

Boris Johnson heeft beweerd dat de regering zich verzet tegen de invoering van strenge covid-beperkingen in de wintermaanden – wanneer infecties naar verwachting explosief zullen toenemen – zoals maskerverplichtingen en vaccinpaspoorten, op voorwaarde dat mensen de vervolginjectie nemen.

“De booster verhoogt je bescherming enorm,” beweerde Johnson zonder bewijs. “Het verhoogt het tot meer dan 90%. Zoals we kunnen zien aan wat er gebeurt, beginnen de twee prikken helaas af te nemen, dus we moeten verantwoordelijk zijn en we moeten dat feit weerspiegelen in de manier waarop we meten wat een volledige vaccinatie is.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Volledig gevaccineerden lopen veel meer Covid infecties op dan ongevaccineerden, en het wordt met de dag ergerVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAan degene die bereid is en open staat voor een ander verhaal van een wakkere mooie inspirerende oude ziel
Volgend artikelVaccinatie of gevangenisstraf: Oostenrijk’s Coronaregime wil vanaf 1 februari verplichte vaccinatie voor ALLEN!
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

12 REACTIES

 1. De vaccinatiegraad is ten opzichte van vorig jaar wereldwijd gigantisch gestegen.
  Tegelijkertijd worden de maatregelen alsmaar verder aangescherpt..
  De nieuwe wereldwijde mantra is nu dat de gifprikken in ” effectiviteit ” afnemen, waardoor boosterprikken noodzakelijk zijn.
  De hersenloze meute trapt hier natuurlijk weer in en gaan gewillig verder met hun route naar de slachtbank door eveneens de ” booster ” prik te gaan halen.
  Ondanks de voorgekauwde leugens van overheden om de massa met hulp van de media te hersenspoelen, hoop ik toch dat mensen alsnog ” wakker ” zullen worden.
  De leugens duren inmiddels te lang om niet zelf op onderzoek te gaan, voor degenen die dit nog niet hebben gedaan.
  Enfin met gevaccineerden kun je uberhaupt geen oorlog winnen, die mensen kun je dus sowieso afschrijven.

 2. Gaan ze over niet te lange tijd ook in Nederland doen,
  want heel veel mensen willen helemaal geen derde vaccinatie(of booster).
  Op deze manier gaat de terreur steeds verder.
  Je hoeft maar te kijken hoe het in andere landen gaat met hoge vaccinatie-graad
  allemaal derde booster en sommige al vierde (Israel),……..knettergek.

 3. Het is onderhand een ieder met meer dan 3 hersencellen duidelijk dat je d.m.v. de gifspuiten gewoon jezelf laat doodspuiten….
  Heb je dit nog steeds niet door…en geloof je de leugenaars in de witte jassen en de streepjespakken met stropdas…dan houd het wel op.
  Slaap zacht schaapje ….zo jammer van jezelf, je kinderen, je ouders, je vrienden, familie, kennissen…..maar je bent zeer deugzaam geweest, uiteraard woke en volledig gestoord…

 4. De genoemde figuren kijken uit naar de beloning, die volgt als de rest vernield, invalide of vernietigd is. Menselijk, valt te betwijfelen.
  De slachtoffers, och wat.

  • De Illuminatie-top is absoluut een groep psychopaten.
   Al die volksverraders die de opdrachten uitvoeren van ” hogerhand ” genieten NU nog van hun privileges vanuit dezelfde hogerhand.
   Maar omdat hun opdrachtgevers psychopaten zijn worden deze uitvoeders uiteraard slechts door hen gebruikt…. totdat hun taak erop zit.
   Dan worden al die volksverraders eveneens geelimineerd door de illuminatie, die inmiddels de door hen gestelde percentage v.d wereldbevolking heeft laten uitroeien via o.a de gifprikken.
   Dat volksverraders tuig is dan overbodig geworden, worden dus gedumpt en geruimd mede in het belang van hun eigen illuminatie wereldregering.
   Leiders van landen en overige uitvoerders WANEN zich nu veilig, wat slechts een complete illusie is als je te maken hebt met een stel doorgewinterde psychopaten die geen nacht wakker liggen met hun uitroeing van de mensheid!

   • Hoi Fleur,

    Nee, de top is absoluut niet psychopatisch. Wat wel waar is dat ze psychopaten inhuren. Probeer je eens te verplaatsen in het denken de ultra elite. Je bezit de geldpersen wereldwijd. Je bezit meer dan je in 10 duizend jaar kan uitgeven.

    Zie dan de leegte die volgt. Je hebt alles, meer dan alles zelf dan je ooit kan uitgeven. Alle luxe die er bestaat. Iedereen buigt voor je als een knipmes. Wat voor lol en uitdaging kan je uit zo een leven halen?

    Niets behalve de wereld inrichten zoals jij graag ziet. Dat is de enige lol die je nog kan hebben.

    Groeten,
    Hugo

 5. WHO IS BILL GATES? (FULL DOCUMENTARY, 2020) – The Corbett Report is releasing the full Who Is Bill Gates? documentary in a single upload.

  https://www.bitchute.com/video/TY-vLrz9XCc/

  GUESS WHO’S FUNDING AND PROMOTING GENE DRIVES… – Jonathan Latham of Independent Science News joins us to discuss his 2017 article, “Gates Foundation Hired PR Firm to Manipulate UN Over Gene Drives.

  https://www.bitchute.com/video/Llv4NJlCOoQ/

  https://www.frontnieuws.com/bill-gates-dineert-met-boris-johnson-menigte-moordenaar-jij-klootzak-je-hebt-bloed-aan-je-handen-moordenaar-we-weten-wie-je-bent-jij-hufter/

  https://www.frontnieuws.com/bill-gates-en-zijn-project-om-de-vaccinatiegeschiedenis-onder-de-huid-van-patienten-op-te-slaan/

  https://harbingersdaily.com/modernas-top-scientist-we-are-actually-hacking-the-software-of-life/

 6. het is feite heel simpel…..zodra de toedracht van de gifspuiten zichtbaar word…..te weten de vele doden in de familie/gezinnen/vrienden en kennissenkring….en men(de gefuckioneerden) weten wat hun te wachten staat….dan is het mogelijk om eindelijk …gezamenlijk…op te trekken en alle(!) ALLE verantwoordelijken te berechten…..ik zeg maar even niets meer verder……

  • Het wachten is op Sint Juttemus. Een groot deel van het volk is evenzo schuldig en tegen die tijd liggen hun lijken verstrooid in de aarde compost te zijn voor de wormen en de bramen.

 7. Bekijk het eens hoe ze het presenteren. Hoe geraffineerd dat is, zonder dat het echt opvalt bij de volgzame bevolkingen, die met open ogen er in tuinen. Door eerst zoveel mogelijk mensen te verleiden door geraffineerde propaganda die op je emoties worden bespeeld, door deze techniek gaan veel meer mensen overstag. Door te suggereren dat je het voor een ander het doet, om zo niemand te willen besmetten en zo minder mensen zorg nodig heeft. Dan als het zakelijk wordt bespeelt op alleen jouw eigen gezondheid.

  Bij de uitrol van het experimentele genetische injectie werd er enkel over een vaccin gesproken. Om zo bij de mensen het idee te wekken dat het ging om immuniteit te verkrijgen en als we maar voldoende mensen dit gingen doen, konden we door kudde immuniteit de pandemie stoppen. Werd er gepropagandeerd door de media. Nu er vele (ernstige) bijwerkingen en doden tot gevolg heeft, wordt dit toe geschreven aan de ongevaccineerde door de propaganda van de media. Omdat die nog steeds de ziekte kunnen verspreiden, wordt er zogenaamd gesuggereerd dat het vaccin uitgewerkt is en daarom je een herhalingsvaccin moet nemen in de vorm van een booster. Om zo je gezondheid c.q. bescherming tegen dat fictieve virus te kunnen waarborgen.

  Dat deze boosters veel meer ernstige bijwerkingen en doden tot het gevolg hebben, praat men niet over. De media en de regeringen zullen dit toch weer de ongevaccineerde de schuld blijven geven en nooit het vaccin zelf. Zodra deze gevolgen zich gaan openbare zullen ze weer komen, dat de boosters uitgewerkt zijn en dat we weer een volgende booster nodig zouden hebben voor onze gezondheid. Dit zal een voortdurend fenomeen worden, totdat er niemand meer over is, die al dat vergif heeft overleeft.

  De gevaccineerde zullen telkens bij elke injectie steeds een stukje minder mens blijven en veranderen in levende zombies zonder eigen wil of wraak gevoelens. Zij worden eigenlijk letterlijk geherprogrammeerd door veranderingen aan hun DNA, en zullen als ware lopende zend en ontvangstmasten worden. Die ook schadelijk zijn voor de ongevaccineerde medemens. Doordat in elke vaccin grafeenoxide is verwerkt en bij elke dosis de dosering hoger wordt, worden zij super geleiders voor het schadelijke 5G netwerk. Zo kunnen zij overal getraceerd worden en bestuurd worden en zijn er minder zend en ontvangstmasten nodig om toch iedereen te kunnen controleren en te manipuleren.

 8. Ik vraag mij af hoelang de mensen nog bereid zullen zijn om de prik te halen als de derde, vierde, vijfde prik verplicht wordt. Al denk ik dat ze na de derde al meer dood dan levend zullen zijn. Corona krijgt weer de schuld van oversterfte terwijl duidelijk is dat het meestal om gevaccineerden gaat. Zeker als je beseft dat het veel jongeren betreft.

 9. Een aantal geprikten die wakker gaan worden zullen zich alsnog keren tegen de gezonde mensen, uit een soort van misplaatste jaloezie. Verwacht geen hulp, vecht voor je eigen leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in