Wanneer we kijken naar de problemen in de wereld denken we vaak oppervlakkig na over de oorzaken. Laat staan dat we diepgaand nadenken over een oorzaak die onder veel van de wereldse problemen ligt. In dit artikel een poging de tongen los te maken over een mijns inziens gigantisch onderliggend probleem in vooral de westerse wereld. Hoewel ik hard stelling kan nemen gaat het erom dat mensen zelf kunnen breken met hun overtuigingensysteem, zie ook mijn artikel ‘Zwart en wit of grijs’. Blinde vlekken kunnen desgewenst gezien worden, want het gaat er nooit om de wereld te redden maar wel je zelf te ontwikkelen, schrijft gastauteur Niccos.

De wereld is seksverslaafd

In dit artikel ga ik heel veel overhoop gooien en tegen behoorlijk wat zere schenen schoppen. Mijn doel is niet de waarheid te spreken, maar om mensen los te trekken van eeuwenlange doctrines en zelf na te laten denken over wat de mens eigenlijk is.

De vele thema’s zullen heen en weer schieten, maar laat ik de titel van dit artikel eerst eens duiden met een voorbeeld. Heb je wel eens gehoord van de Japanse Idols industrie? Industrie, omdat het dat is.

Japanse Idols zijn jonge tienermeisjes die optreden met zang en dans. Moet kunnen zou je zeggen, ware het niet dat hun publiek voornamelijk oudere mannen zijn. Zou je vreemd opkijken als de zaal bij een optreden van K3 vol zou zitten met oudere mannen die voluit meezingen en ook alle dansjes meedoen, terwijl K3 dan bestaat uit meisjes tussen 12 en 16 jaar? Is Japan nu een uitschieter in de wereld als het gaat om seksverslaving?

Ik ben van mening dat Japan geen uitschieter is, maar louter een land waar alle schaamte is afgeworpen en seks gewoon cultuur is geworden. Het hele westen denkt er hetzelfde over, maar durft dat nog niet hardop te zeggen.

Kijk naar wat er gebeurt in de wereld en hoeveel troep er naar boven komt als het gaat om bijvoorbeeld misbruik. De kerk. Disney. Hollywood. The Voice. Enzovoort. De man wordt aangemoedigd in zijn dierlijke verlangen zijn zaad overal achter te laten. Baywatch. Autoreclames. Enzovoort. Seks verkoopt.

De vrouw in deze wereld heeft geleerd te overleven, op een mannenmanier. Feminisme is mannelijke energie. De vrouwen die carrière maken doen dat op een mannelijke manier. In wezen is er nog weinig veranderd, het is nog steeds een mannenwereld. De vrouw houdt van seks op een mannelijke wijze. De vrouw is een man geworden. Zelfs steeds meer letterlijk. Helaas.

Het vrouwelijke principe echter is alleen het beste zaad te willen. De botsing met het mannelijke principe dat overal zijn zaad wil dumpen is in de dierenwereld de gewoonste zaak van de wereld. Overleven is voortplanting. Seks is eigenlijk ook niets anders dan dat, gewoon voortplanten. Erop en eraf, klaar is kees. Maar de mens als zoogdier heeft geleerd dat seks lekker is. Onze zoogdierenhersenen ervaren de emotie van lust als het gaat om seks. En alles wat lekker is, daar willen we meer van. Ongecontroleerd wordt het een obsessie. Seks is verslavend.

  Niccos: Dit is nepnieuws!

Eten trouwens ook, want ook dat hebben we verheft tot grote hoogte op de ladder van verlangens. Voedsel is in feite niets anders dan brandstof (energie) voor het lichaam, niets meer dan dat. Maar doordat onze brein het lekker vindt, wil het er meer van. En nadat het meer heeft gehad wil het iets nieuwer. De uitersten moeten steeds meer worden opgezocht om onze honger te kunnen stillen.

De mens is afgedwaald van de natuur. We zijn belangrijk gaan vinden wat niet belangrijk is, om ons denken te bevredigen door onze emoties de vrije hand te geven. Let wel, emoties zijn ook een natuurlijk principe, maar ze moeten niet net als het denken ons leven bepalen. We zijn niet ons denken en niet onze emoties, maar in onze huidige onbewuste staat van zijn laten we ons leven daar nu wel teveel door leiden. Waar de natuurvolkeren nog spiritueel zijn, hebben wij als zogenaamde beschaafde wereld onze oorsprong losgelaten en zijn we verdwaald in ons denken.

Een voorbeeld is de uitspraak ‘Het gezin is de hoeksteen van de samenleving.’ Ik waag dit te betwijfelen. Is de mens bijvoorbeeld een monogaam wezen dat zich het hele leven aan één partner laat verbinden? Ik meen van niet. Ik zie dat de mens van nature een communedier is. Een groep die het met elkaar doet. Het is wel mogelijk dat er een levenslange verbinding ontstaat, maar het zou geen norm moeten zijn.

Een natuurlijke cyclus in het leven is 7 jaar. In die tijd vernieuwd ook het fysieke lichaam zich door alle cellen te vervangen. Ook relaties duren vaak 7 jaar. Dan is het weer tijd voor iets nieuws. Maar we moeten blijkbaar trouwen en ons aan elkaar verbinden. Dat is iets heel onnatuurlijks. Hoe kun je elkaars bezit zijn door te zeggen dat je ‘mijn partner’ bent?

Iedere relatie is een compromis waar je onder aan de streep jezelf tekort mee doet. Natuurlijk is het fijn een relatie te hebben, zeker met iemand die er ongeveer hetzelfde in zit. Maar in de huidige geconditioneerde samenleving is het onvrijheid. Er is een gigantische afhankelijkheid naar elkaar. In mijn ogen is een relatie pas echt waardevol als beiden compleet onafhankelijk zijn van elkaar en dus eigenlijk juist geen relatie hebben. Ik denk dat relaties in wezen niet bestaan. Het gaat om vriendschap. Je beste vriend is iemand die jou eerbiedigt in jou zelf zijn en dus onafhankelijk is. Ga een relatie aan met je beste vriend en veelal eindigt dat in een uit elkaar gaan.

Dan een ander fenomeen, ook onderdeel van de seksverslaving, homoseksualiteit. Bestaat dat werkelijk en wat is dat dan? Als relaties niet bestaan, bestaat homoseksualiteit dan wel? En wat is het verschil tussen seks en voortplanting?

  We gaan de reaguurders fileren

Het verschil tussen seks en voortplanting zien is belangrijk voor het thema homoseksualiteit. De soort houdt zich in stand middels voortplanting. Wanneer een soort 100% homoseksueel zou zijn, dan sterft de soort uit. Het is in de natuurlijke evolutie dus niet de bedoeling dat de hele soort homoseksueel wordt. Seks is een ander verhaal, de hele natuur zit vol homoseksualiteit. Seks heeft een andere functie dan voortplanting. Het is gewoon lekker.

Er is niets vreemd aan homoseksuele gevoelens. Ik ben zelfs van mening dat geen enkel mens 100% heteroseksueel of homoseksueel is. De mens heeft op een dieperliggend niveau behoefte aan liefde, aandacht en aanraking. Wanneer hij of zij dat krijgt van een ander, dan ontstaat al gauw een band. Zoveel mensen trouwen met de ander louter omdat die dat ook wel wilde. Zoveel mensen gaan ergens werken omdat die werkgever hen wel wilde hebben. Het is een gemakkelijke weg en het klikt wel voldoende. Het meeste gebeurt onbewust en pas in de mid-life ontstaat er crisis omdat het eigenlijk toch niet echt past.

Het mannelijke principe is op zoek naar seks en omdat vrouwen kieskeurig zijn kunnen de mannen dat eenvoudiger vinden bij andere mannen. Veel homoseksuele mannen zijn seksverslaafd. Het vrouwelijke principe is niet op zoek naar seks en omdat mannen bedreigend zijn kunnen vrouwen een veiliger haven vinden bij andere vrouwen. Natuurlijk kan er een natuurlijke aantrekkingskracht zijn naar de eigen sekse, maar veel homoseksuelen volgen een gemakkelijke weg. Ja, ik weet het, het is natuurlijk veel complexer dan dit en ik scheer nu met gemak alles over één kam. Foei. Sommigen zullen mij hiermee een homohater noemen, maar ik heb altijd dierbaren en goede vrienden gehad die homoseksueel zijn.

Het volgende fenomeen is transgenders. Mensen die denken dat de natuur een fout heeft gemaakt. De vraag is of de natuur een fout kan maken. Ja, zeker kan dat. In grote uitzondering maakt de natuur wel eens een fout. Mensen kunnen geboren worden met de geslachtskenmerken van zowel de vrouw als de man. Je zou je af kunnen vragen of dat dan werkelijk een fout is of dat het zo moet zijn. Maar goed, in de huidige zo van de natuur afgedwaalde samenleving die zo vol zit met frustratie en zelfhaat kun je ervoor kiezen om je dan ‘te laten helpen’. Omdat je fysiek last kunt hebben van de fout. De vraag is of mentaal last hebben ook zomaar een goede reden is.

Los je een mentaal probleem op met een fysieke ingreep? In de praktijk blijkt namelijk dat dit nooit echt lukt. De fysieke ingreep kan alleen ‘slagen’ als er ook een mentale ingreep plaatsvindt. Dan kun je je afvragen of een mentale ingreep alleen ook genoeg is om ‘het probleem’ op te lossen. Er is dan wellicht helemaal geen fysieke ‘fout’.

Ook hier zien we dat er grote problemen ontstaan in de samenleving door eeuwenlange doctrines. Jongens spelen met auto’s en dragen blauw. Meisjes spelen met poppen en dragen roze. Door er in alle lagen constant op te hameren raken kinderen in de war als ze eens buiten de lijntjes willen kleuren. Niet gek dat ze dan eens gaan denken aan een geslachtsverandering. Ja, ook weer kort door de bocht, ik weet het. Het gaat om het onderliggende principe. Denk daar eens over na en over door. Kinderen worden in een maatpakje gewrongen en dat is een groot probleem. Ik wil niet teveel erbij halen, maar ook het hele schoolsysteem zorgt ervoor dat alle creativiteit uit het kind wordt gewrongen. Zelfs kunst- en filosofieopleidingen zijn niet gevrijwaard van doctrines en leraren die je in ‘goede banen’ willen leiden.

  Heksenjagers in het klimaatkarretje

Wanneer een volwassen persoon bewust kiest voor een geslachtsverandering, dan moet dit mijns inziens kunnen. Dat zullen uitzonderingen zijn. Kinderen beïnvloeden met dergelijke opties is mijns inziens compleet verkeerd. Waar houdt het dan op? Kunnen ouders straks een baby bestellen met specifieke genetische kenmerken? Gaan we dan echt voor God spelen? Willen we echt nog verder van de natuur, onze natuur, afdrijven?

Ik vind dat overal ruimte voor mag zijn, maar wat in wezen onnatuurlijk is moet niet normaal worden gemaakt. Veel van wat er nu heden ten dage misgaat in de wereld is terug te voeren op het fenomeen seksverslaving. In het ene uiterste open en bloot en het andere uiterste uiterst subtiel. De mens heeft zowat alle controle verloren over haar lustgevoelens. Het mannelijke principe, pakken wat je pakken kan. We hebben zeker de vrouwen nodig met het vrouwelijke principe om de boel weer op de rit te krijgen. Dit waren niet de feministen en zijn niet de woke mannen en vrouwen die eisen dat al die letters van het alfabet volop de ruimte krijgen. Dat is juist meer van hetzelfde en zorgt alleen maar voor meer seksverslaving in de wereld.

Het vrouwelijke principe is diep spiritueel. Het is een innerlijke weg naar bewust leren zijn. Grappig genoeg heeft iedere man ook dit principe in zich. Biologisch ben je een man of een vrouw, iets anders bestaat niet. Maar in spirituele zin ben je zowel man als vrouw in de zin van het mannelijke én vrouwelijke principe. Spiritueel gezien bestaat er wellicht geeneens een geslacht. Wie weet.

We kunnen het vrouwelijke principe in onszelf weer meer aandacht gaan geven en ontdekken wat de natuur ons van nature mee heeft gegeven. Wanneer we hier bewustzijn op gaan krijgen kan ons wezen weer van richting veranderen. Dat is geen gemakkelijke weg. In een volgend artikel zal ik daar eens over schrijven. De weg.


Copyright © 2023 Niccos. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NICCOS DOSSIER

Wanneer u een goede zet ziet, zoek dan een betereVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVIDEO: Er is iets vreselijks gebeurd in Zweden – 10-jarig Nederlands meisje op klaarlichte dag neergestoken door een immigrant
Volgend artikelOpen brief aan Duitse ambassade: Russisch museum met zwarte humor
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. Wij worden met zijn allen in die richtingen gestuurd.
  Door gelijk welke (westerse) media.
  Net als het gehele Covid verhaal.
  Seksverslaafd aangestuurd door de media.
  Het normale gezisleven is afgeschreven door de media.
  Ons denken over wat dan ook aangestuurd door de media die erop staat om vooral niet critisch te denken. Neen, waar we moeten naar kijken is de WEF doelstelling om de bevolking te reduceren.
  Laat je er niet aan vangen.

 2. Anima en animus enzo.
  Maar ook in de dierenwereld heb je stelletjes die hun hele leven bij elkaar blijven.
  Zelfs de beesten neuken niet volslagen onwillekeurig. Misschien insecten.
  Als ik een stel tegenkom richt ik me voor het gesprek liever op de man, vooral als ik die al langer ken.
  Soms hoorde je dat ze het weleens willen doen met je vriendin. Er zijn ook mensen met een ander soort cultuur of achtergrond die zich gretig op je vrouw richten alsof jij niet meetelt. En ik heb geen zin om ze voortdurend in de gaten te houden. Het is een kwestie van stijl. Ik leerde dit trouwens niet speciaal in Nederland. Het is ook intuïtie, want vaak staat de man onder curatele (van een vrouw).

  De vrouw is steeds vaker onderwerp van mystiek.
  Een onderscheid is dat de sekse van een vrouw naar binnen gericht is, ze is daarom innemen(d), en astraal, emotioneel gieriger, en dat van de man naar buiten gericht, uitgeven (d).
  Verder, er zijn landen die vrouwelijk gepolariseerd zijn (en meer materialistisch) en andere meer mannelijk.
  De VS is vrouwelijk, Frankrijk ook.
  Groot-Brittannië en Duitsland bijvoorbeeld zijn mannelijk.

 3. De schrijver heeft het in het artikel over de natuur die fouten kan maken.
  Dat is misschien wel zo, maar wat betreft dat gender gedoe denk ik dat het niet veel met natuur te maken heeft maar met o.a. vaccins die de hormonen van mensen en nu ook kinderen op hol laat slaan zodat ze zelf niet meer weten wat voor geslacht ze hebben en hier speelt de ‘woke’ gekte volop op in, zodat je haast zou denken dat die aanstokers ook diegenen zijn die al die manipulaties uitvoeren.
  Het is dus naar mijn mening ‘mensenwerk’ en niks natuurlijk.

 4. Afgelopen jaar hoorde ik weer dat 80 procent van de New Age bestaat uit vrouwen. Maar dit is betrekkelijk. Zelfs erotiek is niet door vrouwen uitgevonden. Het zijn dezelfde democraten die zich zo aanpassen en zo over buitenlanders praten.
  Aanvankelijk vernam ik dat de vrouwelijke energie sterker in de wereld is verankerd dan de mannelijke, en dat de ‘meesters’ (dit begrip een beetje een doorn in het oog van vrouwen en slaven) dit compenseren. Over 700 jaar zou er pas een balans zijn, en zou de eerste vrouwelijke meester kunnen incarneren, en dat zou Maria zijn. Sinds Share door feministen wordt bestierd, is die 700 jaar teruggebracht tot 170 jaar.

  • In de Nag Hammadi geschriften (ongeveer uit 4e eeuw) 1945 gevonden in verzegelde kruik met 30 codecils codex=gebonden boek, totaal 52 geschriften. Omdat kerkvader alexandrie in egypte besliste wat in bijbel is komen te staan en eigenlijk de monnikken al hun kennis moest verbranden als ware deze in kruik hebben gestopt. (de verboden geschriften) Hier ook in stont gnosis waren ook vrouwen aan de macht zie je in nu het jaar een vrouw dominee is. Dit is toch fout? In geschriften staat ook evanglie van waarheid en van thomas in hele andere context en daar kan me beter in vinden dit werd verboden door christelijke kerk dit niet mocht maar gnosis helemaal geen politiek iets mee nodig wou hebben of kerken buiten hun net als gedragregels zich hun niet door autoriteit laten omleggen maar dit mensen onderling af gingen spreken wel zo humaan, en dan voor vele anders als beide mee eens was zat goed. Zijn maar paar kosmische wetten en raarste is dat Jezus zijn uitspraken (ik zelf bijbelbasis gehaald voordat over oordeel natuurlijk) van toen gaan over het nu. De bibliotheek alexandrie in vlammen opgegaan in fik gestoken net zoals de katharen in frankrijk. Ok dit laten zorg maar vrouwen slaven we gaan weer richting middeleeuwen qua vrouwen en verdeeldheid etc maar lijkt de geschiedenis ala moderne versies zich herhaald. Dus hell on earth, inferno, dat ellende zich herhaald tot les is geleerd. We vizuele circel beland lijkt t… Maar new age staat ook in beschreven zoiets ik ook hoorde… Prima nadenkt daarom zeg dit ook top jou idee als je wil ik wel aantal links voor je in deze richting wat super interessant is… Dis zo krom als hoepel deze wereld dus tja dan ga je puzzelstukjes zoeken he. Das gnosis. [email protected] als je misschien met mij in contact wil komen ik zou graag meer willen weten en delen van mensen die zo denken. Samen sterk! We are one. En bezig met de Nag Habibi geschriften misschien er nog wat kennis van goede zielen in kan als ie vol is gaat ie ook in kruik onder grond… haha. Take care. Maar goede weg. Namaste!

   • Zie de aller eerste Benamingen op / van Moeder Aarde met de Regeerders en Hun regeringen
    Vervolgens van
    Liefdevolle staat van leven afglijdende naar Haat
    Begon met de nederdaling van de Negatieve entiteiten ongeveer 5250 – 5300 jaren geleden van Aliens
    De Boeman Wijven bekend onder de noemer Baal isten met : Rha , Thor , Zeus , Kabbalah , Enough
    De laken uitdelers
    Thoras Babel van Babylonië
    Toen werd uit de grond gestampt de toren van Babel
    Met de Thora als leidraad
    De stichters van Ineri
    Ineri is de bron van doolhofs denken
    Bovenop stellende Hunzelf als :
    Nummer 1. Schijnheilige Geest ookwel bekend als de stichter van alle sekten met hun latere vertakkingen doolhoven
    Te benoemen als Jood
    2. Voortvloeisel afslachtings nageslacht Christen
    Bekend als de drie schijnheilige Vader , Zoon , Schijnheilige Geest systeem
    Dit is al een kopie VAN een Kopie
    Dus verlepte Nepheid
    Stelt zichzelf boven aan de ladder als nummer 1
    Stavende met geboorte Zoon van de Vader
    Hierbij betekend kopie van Zon dus Zoon met de Vader Zon als Zon
    Jezus was de Naam
    Wat een ellende moest dat Schaduw Schepseltje meemaken zeg
    3. Vervolgens de Tiran
    De opstandige Zoon
    Al stampend met de voeten op de grond van Papa Christus en Opa Jahweh opeisende alles
    Ego Ik wil Alles ja echt ALLES
    En krijgt dat ook langzaam maar zeker voor elkaar
    Oorlog op Oorlog
    Oog om Oog
    Tand om Tand
    Immers rijkt een vinger en Pakt dat hand daar begon Jahweh al mee
    Die trent word steeds erger Kannibaliserend voort gezet onder de naam Allah via de Voeten stamper Stichter van doolhof IsLam
    Met de nadruk op Lam genaamd
    Lam betekend dus op een gewelddadige manier alles tot rest nul reduceren Mohammed als de Zoon van de voorgangers
    Moha betekend verlangens naar meer in Materiële zin
    ammed betekend afstaand en snel een beetje of kom maar op en snel een beetje
    Dus alles kapot makende vernietigend door al het gemaakte door denderen en er plezier in beleven ook nog
    Zie Oorlog tussen Rusland enerzijds en Nagenoeg alle Landen van de Wereld anderszijds
    Is dat Eerlijk ?
    Wat word er om de Haverklap geschreeuwd door de SSsers ?
    Allah Hu Akbar
    Betekend een kind is altijd sterker dan een oudere persoon
    Vergetende dat datzelfde kind van Vandaag morgen OOK stokoud zal zijn

    Liefdevol leven is dus bij deze drie puntsgewijs opgesomden ver te zoeken

    Ze willen absoluut niks weten van liefdevol leven
    Laat staan ernaar leven LIEFDEVOL

    Dezen allen heten dus Kopie VAN
    Dus Nep
    Kopie van het Origineel
    Of de Schaduw denken

    Zonder kennis van Zaken
    Verbeelden dat het goed is wat er word gedaan

    De gevonden geschriften kunnen alleen een heel kleinbeetje in de richting duwen van postief denken
    Meer ook niet

    Zoekt men naar waarheid begint dan weer van het begin van deze schijven te lezen

    https://youtu.be/gSEG-awVXsM
    Laat dit vertalen

    Dank U

 5. WOKE-gelul van een volstrekt onbekende NICCOS die vermoedelijk nooit liefde heeft gekend en er voor pleit dat alles moet kunnen, OK is en tot seks gereduceerd kan worden.
  Lijkt uit de WEF- en Zionist hoek van Harrari en zijn vrenden als Klaus, Claus en Rutte te komen van brainwashing dat zelfs pedofilie en seks van mens met dieren moet kunnen . Het verhaal voegt niets toe.

  Hetzelfde gevoel liet hij achter met zijn vorige verhaal op 23 february 2023 ‘Zwart en wit of grijs’. Dat voegde ook niets toe dan dat zwart wit is en recht krom. Het is de Zionist methode alles 180o om te kunnen draaien voor de goyem. Ieder houvast aan echte waarden en normen wordt ondergraven en vervangen met HUN regels en HUN ontbrekende normen en waarden zijnde Psycho-war en voer voor Psychologen, voor Psychiatrische therapeuten en slachtoffers van het beruchte Tavistock instituut in London en CIA’S Mind-Fucking programma’s zoals MK Ultra.
  Iemand die me kan overtuigen dat ik het mis heb ??

  • PS Zeker ben ik niet een vieze oude man en heb zeer zeker niet een vieze oude vrouw. Integendeel, met een over 60-jarig traditioneel huwelijk zijn we nog super-gelukkig met elkaar, maar maken ons grote zorgen over de perverse criminele waanzin die over de Westerse wereld rolt sinds WW2 met ALLE vormen van WARFARE tegen de eigen bevolking door psychopaten en seksueel pervers gestoorden. Waarover later meer.
   Ondertussen: “NSB, weg er mee”.

  • Je hebt het helemaal niet mis, XYZ, integendeel! Nog niet eens halverwege werd ik al misselijk van de inhoud: de mens is dus een beest dat gewoon zijn instincten volgt (hoor je ’t? Hij kan niet anders… ocharme) en natuurlijk moet dit kunnen volgens schrijverd.
   Een homo erectus dus die geen zelfbeheersing kent of wil kennen, een hartsgrondige egoïst, want alles draait maar om het oh zo heilige IK, zonder hogere waarden die op eventuele verantwoordelijkheid en zelfsdiscipline zouden kunnen wijzen. Hooguit gaatmenop zoek naar ’spiritualiteit’, weer zo’n bombastisch verheven woord, waar die spiritualiteit enkel dient om het IK toch maar weer centraal te stellen.
   De tolerante begripvolle buurman, die ieder zijn gangetje laat gaan zolang hij zijn eigen natje en droogje heeft.
   En het zijn precies die mensen die ervoor gezorgd hebben dat het met onze maatschappij tot zulke waanzin is gekomen.
   Maar Niccos heeft niks nieuws verzonnen hoor, en ook geen heilige huisjes ingetrapt, want die zijn al lang onderuit gehaald.
   De geschiedenis herhaalt zich alleen nog maar eens, van in het Babylonische decadente, mensenofferende en transgender aanbiddende rijk over hetzelfde verhaal in het Romeinse rijk (om het verhaal kort te houden) en nog niet zo lang geleden de beruchte Weimarperiode in Duitsland.
   Inderdaad beste XYZ, auteur echoot luid wat de MSM en het WEF roeptoeteren. Hij/zij/het zou om te beginnen zich beter toeleggen op een studie over de vervoeging van Nederlandse werkwoorden, dat blijkt al moeilijk genoeg gezien de fouten die er staan.
   Voor mij heb jij overschot aan gelijk, XYZ, en als mij dat in bepaalde hokjes duwt, so be it. In die hokjes ben ik in goed gezelschap!

 6. Weer veel klets.
  Even kijken naar de natuur. Vrouwen zijn het meest vruchtbaar tussen de 15-26. Daarna neemt het snel af.
  Mannen daarentegen blijven veel langer vruchtbaar. Feitelijk is het ook vrij normaal dat een man een veel jongere vrouw kiest.
  Grof gezegd; een vrouw moet haar waarde behouden, een man moet zijn waarde verdienen. Een man kan pas aan een gezin denken als hij in staat is dat te onderhouden en dat is meestal pas op wat latere leeftijd dan een vrouw.
  Dat wil niet zeggen dat ik het normaal vind als ik een 80 jarige met een tiener zie lopen, maar zon’n 10-15 jaar verschil is -als we puur naar de natuur kijken- niet zo vreemd.

  Daarbij komt dat monogamie veel voordelen biedt, maar feitelijk is de mens geen monogaam wezen. Vrouwen worden aangetrokken tot de mannen die hen het meeste kunnen bieden en zijn veel eerder geneigd om een rijke kerel te delen dan het leven met een arme sukkel door te brengen.
  Het religieuze/spirituele leven heeft dat tijdenlang in de hand gehouden, maar nu dt is uitgehold zie je dit overal om je heen weer gebeuren.

  • ’je ziet het overal gebeuren’… justification by numbers? Als iedereen in de put springt, is ’t ok? 🤦‍♀️

 7. De geestelijke ziel is vrouwelijk.
  Alle levende wezens zijn vrouwelijk.

  Alleen de Allerhoogste Persoonlijkheid God is mannelijk.

  • Ik leef en heb daarom nogmaals in mn boxer gekeken en kan op basis van de inhoud niet anders dan concluderen dat ik God ben.

   • De man wordt aangemoedigd in zijn dierlijke verlangen zijn zaad overal achter te laten zag ik net staan, dus ga je gang Hein 😛 Hahaha, lol!

 8. Deze planeet wordt ook de sexuele gevangenis van ons universum genoemd.
  (alleen op de planeet Aarde kan en mag men de Allerhoogste Persoonlijkheid God ontkennen. Alle andere planeten aanvaarden God.

 9. Ik snap eerlijk gezegd ook niet waarom “gastspreker Nicoss” hier zijn nihilstische gedachten’goed’ mag ventileren.

  Poetin zo ‘m naar een goelag sturen vrees ik heheh …

  • Daarben ik het ook volledig mee eens! Dit geschrijf heeft geen enkele waarde, voegt niks toe en is gewoon een herkauwd allergaartje van de evolutietheorie, het WEF en de MSM. Waardeloos. Ik hoop dat Frontnieuws het verstand heeft om deze troep niet meer te publiceren.

 10. Hallo Niccos
  Weer een interessant artikel van je.
  Seksverslaving komt volgens mij ook voort uit de stress van het leven in een maatschappij waar veel controle en sociale druk is . Japan is hier een duidelijk voorbeeld van en we zien hier vaak ook extremen om hieraan tijdelijk te ontsnappen , waarvan het Japanse Idols industrie fenomeen een goed voorbeeld is.
  Een ander aspect is het ontbreken van een goed ontwikkelde , zelfs onderdrukte spiritualiteit , de connectie met het Geheel ,het Universele. Hiermee bedoel ik niet religieus , wat in mijn ogen het tegenovergestelde van ware spiritualiteit is alhoewel er spirituele elementen aanwezig zijn maar die door regels en dogma’s onderdrukt worden. Religie is een meer linker hersenhelft ‘mannelijk’ fenomeen , aan de andere kant (en als tegenreactie) staat het meer rechter hersenhelft ‘vrouwelijk’ gedomineerde New Age gebeuren wat vaak naar de andere kant is doorgeslagen. Gezonde (om het even zo te benoemen) spiritualiteit ,en een optimaal menszijn , is naar mijn idee een evenwicht en samenwerking van beide hersenhelften als een geheel.
  Seks en het orgasme worden , behalve het ontsnappen aan stress , een manier om kortstondig de (onbewuste) spirituele leegte in je eigen bestaan op te vullen. Omdat net als bij andere verslavingen op den duur de ‘high’ hiervan afneemt wil/moet de verslaafde steeds meer en meer extreem.

  Wat de mens onderscheid van dieren is/zijn de ver ontwikkelde voorhoofdskwabben in onze hersenen waardoor we in staat (zouden moeten) zijn tot een meer holistisch denken en begrip van de hogere Natuurlijke wetten ( Natural Law , zie de uitleg van Mark Passio hierover of lees bijvoorbeeld de Kybalion wat het op een iets moeilijkere manier uiteenzet). Doordat we ons op deze manier onderscheiden van dieren gelden voor ons ook de consequenties van het negeren of (bewust of onbewust) tegen deze wetten ingaan. We zijn als mens verder geëvolueerd dan onze dierlijke lichamelijke oorsprong en hebben dan ook zeg maar meer verantwoordelijkheid . In de dierenwereld zie je dat veel diersoorten ook langzaam een ontwikkeling naar een hogere vorm van bewustzijn aan het maken zijn. Dat veel mensen hun potentieel niet benutten en meer op een dierlijk niveau leven doet er in principe niet toe.
  Te veel seks (naast de voortplantingsfunctie) , eten etc. maar ook bijvoorbeeld oorlog zijn volgens mij kenmerken van het verwaarlozen of bewust negeren van ons spirituele potentiaal.

  Waarom denk ik voor de mens langere relaties tussen man en vrouw belangrijk zijn is vanwege de kinderen. Kinderen in tegenstelling tot de dierenwereld hebben een langere tijd nodig om fysiek en geestelijk volwassen te worden. Omdat we nu eenmaal , zeker op dit materiële vlak(in deze dimensie) in een dualiteit leven , zijn een goede mannelijke en goede vrouwelijke invloed bij de opvoeding nodig voor een optimale ontwikkeling. Wat inderdaad niet betekend dat een man en vrouw tot de dood monogaam bij elkaar moeten blijven maar beiden zouden op zijn minst totdat een kind volwassen is (zou moeten zijn) een belangrijke invloed moeten zijn.

  Het hele woke en 500+ gender gebeuren wat we nu zien en door de strot geduwd krijgen is een van de vele speerpunten , net zoals de klimaathysterie ( ja , er is klimaatverandering net zoals de laatste paar miljard jaar en CO2 speelt daar geen belangrijke rol bij), de Stikstof’ crisis’ , de energie omschakeling , alsmaar toenemende migratie , het op zijn einde lopende
  financiële Ponzi spel en dergelijke ,om de maatschappij te ontwrichten en kapot te maken zodat er een nieuwe slaven maatschappij voor in de plaats kan komen.
  Dat ze zeer jonge kinderen hiermee al proberen te indoctrineren is gewoon misdadig , maar ook homo’s , lesbiennes , trans mensen en andere (minderheids)groepen worden hiervoor misbruikt en zijn er het slachtoffer van.

  Groeten

  • Ik ken trouwens een Nederlandse vrouw die deed aan zending en kerkplanting in Japan, zij zei ook dat de Japanse cultuur zeer gestrest is. Ze had een blog. Eline de Boo. Bijna samen met de crisis in Libië kwam dat verhaal van de kernramp van Fukushima. Hoewel boeddhisme voor ons draait om ontspanning vonden die mensen juist rust in de kerk.

   • Beste Mensen

    Angst betekend bang zijn voor de oplegger
    Hersen spoelers
    Geen Rust
    Poeslief en braaf mee doen
    Paplepel Pollepel systems gewijs handelen
    Men weet het niet beter
    Alles wat ik / wij doen is goed
    Alles wat hun / zij doen is slecht
    Wij hebben Rust
    Jullie niet
    Wij komen jullie Rust brengen
    Wij hebben Rust in pacht

    Wij gaan hun vertellen
    Hoe de vork in de steel zit

    Alle doolhoven instellingen verenigingen maken zich wel schuldig aan iets

    Dank U

  • Hallo RVerheijden, dank en mooie aanvullende inzichten. Spiritualiteit is inderdaad de weg die we te gaan hebben. Spiritualiteit is geen religie. Er staat in wezen niets tussen het zelf en de bron. We mogen dat leren en eens zijn we daar aan toe. Verslaving is inderdaad afleiding, een vlucht. We hebben mentaal nog een lange weg te gaan. Groetjes, Niccos.

 11. Zwanen, kraaien en kauwen kiezen een partner.
  Bij overlijden van een wederhelft, blijft de ander de rest van zijn /haar leven alleen.
  Dit stuk klopt wel. Feitelijk is het godsonmogelijk om deze status quo te duiden…….zonder in een oeverloos filosofisch dispuut te verzanden.

  Taal is zowel magisch, als een te beperkt medium.

  Taal vanuit het hoofd bestaat uit rede nering. Als het je nering is om rede te presenteren in een tijd als deze verkoop je dat als filosofie .

  Taal vanuit het ego…..?…….daar is het politieke blaaskaken-kartel het schoolvoorbeeld van. Alles mag om je gelijk te halen.
  Nooit vertrouwen.

  Taal vanuit het hart. Dat is een lastige voor de verslaafde mens. Die kan dat niet zonder de verslavingen onder ogen te zien…….en een junk kickt niet af zonder noodzaak.

  Het Romeinse Rijk ging ten onder aan decadentie .

  Dit ook.

 12. Esoterie stelde dat de mens op een gegeven moment hermafrodiet wordt. Ik dacht daarbij ‘eigenlijk wel jammer’. Maar wat bedoeld wordt is geloof ik dat er 2 evoluties zijn die parallel lopen. Je hebt de menselijke die groeit via verstand en de weerstand in de materie en de deva (engelen) evolutie die zich ontwikkelt door gevoel. Er bestaat wel een wisselwerking tussen de twee neem ik aan. Maar het punt is, de eerste is mannelijk, de tweede vrouwelijk.

  • Hallo John, wil je wellicht eens invoelen of er twee evoluties kunnen bestaan? Vergelijkbaar met theorieën dat er meerdere universa bestaan of parallelle universa. Waar zouden die meerdere universa dan ‘in’ zitten? Groetjes, Niccos.

 13. Uit mijn praktijk en zeer lange ervaring is het mij zeer wel bekend dat geslacht los staat van psychopathie, schizophrenia etc. Probleem bij jonge vrouwen is dat ze dikwels extreem gedreven zich moeten of willen bedrijven en dit dan in geval van aanwezige psychopathische of seksuele problemen dit extreme vormen aan kan nemen.
  Dit gegeven werd en wordt door de CIA etc. en dus WEF en WHO en in de politiek structureel uitgebuit door jonge vrouwen op sleutelposities te plaatsen terwijl ze als onbenullen geen verstand van de materie hebben maar dit compenseren door precies en fanatiek uit te voeren wat ze opgedragen wordt en hun tekorten compenseren met hun oogwimpers, borsten en achterwerk. En dikwijls zijn ze nog venijniger en vals in hun fanatisme zich door te zetten.
  Bij homo’s, potten en andere sexueel gestoorden als pedofielen zien we ook soorthelijk afwijkend gedrag als camouflage.
  Voorbeelden in toenemende mate te over in de laatste tijd maar ook in de geschiedenis.
  Denk aan de WEF-paardebek die Nieuw Zeeland naar de afgrond bracht. Kijk terug naar de sadistische ZioNAZI kampbewaarders in WW2 van de SS-Gestapo en daarvoor bij de Engelse fascisten.
  Ook in eigen land vele voorbeelden in politiek, leger, politie, ambtenaren , media etc. van onbenullige Woke WEF-creaturen die zich overduidelijk
  als zodanig presen-teren-teerden.

 14. Hoe mensen georiënteerd zijn hangt af van de stralen.
  De 2e straal (liefde-wijsheid) de hoofdstraal (omdat ons zonnestelsel op de 2e straal staat) waar de 7 stralen van afgeleid zijn, is misschien het meest loyaal maar kent ook de nodige begoochelingen, met name achterdocht en angst (en verlegenheid). Trouwens, ook rassenkenmerken worden bepaald door de stralen, het fysieke tweede straalstype is blond met blauwe ogen.

  • In Nederland wetenschap (5) en orde (7), noemen ze de dingen graag bij hun naam.
   Je vindt hier ook veel 3e straal (actieve intelligentie), dat kunnen wel (Engels) ‘schemers’ zijn.

 15. Ik kende een meisje dat naast me woonde dat me innerlijk vertelde dat ze met me wilde trouwen. Ik had haar nog nooit gesproken. Ze was knap en intelligent. Hoewel het absurd lijkt in een land als Nederland, ik had andere bijzondere dingen aan mijn hoofd, bleek het wel allemaal te kloppen. Zelfs mensen die ik kende kregen er visioenen van. Het werd niets maar ze bleef altijd om me heen als astrale aanwezigheid. Hoewel ik heel wat verschillende vrouwen kende was mijn interesse getemperd doordat er altijd wel wat aan mankeerde. Dat was niet het geval met haar, maar het is maatschappelijk onhoudbaar.

  • Het komt gewoon omdat ze ideeën in je hoofd proberen te stoppen, net als dat meisje bij jou John.
   En als je daar nou net gevoelig voor bent, dan wordt je vanzelf slachtoffer van zoiets.
   Jonge kinderen zien en horen alle vuiligheid die maar bestaat en gaan zo hun eigen beeld vormen. Zelfs op scholen wordt het er in gestampt. Hoe kan zo’n kind nou eigenwaarde hebben? Bekijk de krant of de tv of internet waardoor je helemaal als jongere op verkeerde ideeën gebracht wordt (en nou druk ik me nog voorzichtig uit). Het is allemaal bagger wat je tegenkomt. Altijd en overal!
   Beetje off topic dit, maar als je ziet hoe jonge meiden met hun lichaam omgaan. Kijk die opgeblazen tieten en lippen, het is toch gewoon om je te bescheuren zo lopen ze voor Jan met de korte achternaam. En ze denken nog dat ze mooi zijn ook….. Vroeger werd gezegd doe normaal dan doe je al gek genoeg. We zitten midden in het ‘nieuwe normaal’ en zie er maar vanaf te komen.
   Dat gaat dus niet meer lukken helaas.

 16. Beste Mensen

  Tegenwoordig
  Nagenoeg de heele Wereldse bevolking aan dieren die Mensen heten
  Zijn Homofielen
  Homofiel is een afvallige Homo
  Homo betekend enkel en alleen èèn
  Niets meer
  Het zijns Staat
  De schrijver van verhaal waarop deze reaktie word gedaan
  Mag zichzelf gaan uitvinden
  Aangezien de Dieren genaamd mensen zichzelf naar aanleiding van nader te benoemen heel graag in hokje indelen en andere dieren inclusief de dieren genaamd Mensen Gedwongen indelen in hokjes
  Paplepel Pollepel systems gewijs vanaf de geboorte ingepeperd opgelegd
  Ge brainwashed
  Komt men los van het voorgenoemde dan raakt men de kluts kwijt
  Totdat men zichzelf weer op het rechte pad heeft gezet
  Vinden een Sat Guru
  Is heel moeilijk
  Laat staan het volgen van de menselijke Wetten en regels
  Immers ; Gemakzucht dient de mens

  Dank U

 17. Dank voor zoveel reacties tot nu toe. Ik lees ze allemaal, maar ik reageer alleen als ik het gevoel heb er iets aan toe te kunnen voegen c.q. terug te geven of wil doorvragen. Diverse reacties zijn zeer waardevol. Een aantal reacties verbazen mij tegelijk. Ik vraag mij dan af of diegene mijn artikel wel goed gelezen heeft. Mijn uitnodiging is het artikel nog eens te lezen en ook mijn andere artikelen te lezen, zodat een beter beeld kan ontstaan waar ik in het spectrum ‘zit’. Ik heb bewondering voor de heer Poetin en zou graag zien dat het WEF wordt opgedoekt. Mijn waarheid hoeft niet jouw waarheid te zijn en is bovendien beperkt houdbaar.

 18. Problemen komen voort uit de constante aanvoer van ‘ prikkels’
  Televisie, radio , krant , werkomgeving, reizen, hobby, contacten.
  Daardoor lijkt men niet toe te komen aan innerlijke rust,
  Daardoor niet aan inzicht.
  Denk dat dit te herleiden is mn aan systematische uitrol agenda die tig jaar geleden begonnen is.
  De invoer daarin van 2 werkenden , gezin, hypotheek, sociale contacten,

  Door deze onbalans lijkt men houvast te denken vinden in extases
  Waardoor het probleem zich vergroot ipv verminderd .
  Sex is mi een bezigheid waarbij ook meer ‘prikkels’ te verwerken moeten worden.
  Door niet genoeg tijd en ruimte om alles op een rijtje te zetten, zie je ook het percentage gevaxten wat hoog is (minus nsb die niet gevaxt is )

  • Beste Mensen

   Is dat niet de Satans Kasje
   Waar GodDuivel en DuivelGod door
   Spreekt ?
   Zonder die kast is heel makkelijk te leven hoor ?
   Probeer het maar
   In het begin zal het een beetje aantrekken
   Immers Satan bijt fan zich af en gaat uit alle hoeken en gaten via GodDuivel en Duivel God dwingen
   Zet Men zich erover heen dan is men op de juiste weg het Juiste Pad is dan snel gevonden

   Dank U

   • Heb u vijanden lief… god hoor je ook niet over satan. Is niet zijn tegenpool. Teminste als je over de ene hebt niet over Demuirg Yaldaboath hebt natuurlijk. Ik meer van Gnosis. Satan is/was ook een engel en so what als papa zijnde je kind niet gelijk verstoot die zijn soms opstandig, dat mag want pa niet altijd gelijk vind zo, dat kan en dat mag wij gezegend namelijk met eigen zieltje. Onze goddelijke vonk. Hij de lichtbrenger en daagt je uit. De lichtbrenger. Shine a light op onze eigen darkness. Die vrije ons gegeven. Misschien dat juist de les die verdeeldheid op zij te zetten en we reunite wat de logica uit hoofd is dat het zonder elkaar niet bestaat licht niet zonder duisternis dag niet zonder nacht bestaat. Ying Yang. We are one!Vanuit je ziel (hart/gevoel waarmee je van iemand houd) en je ego (je denken vanuit hoofd waarmee huur betaald) zijn 1 human incarned! Gezegend met beide. Maar vind puur vanuit hart wat iedereen ziet als zwak iets nooit verkeerde ententie want niemand niemand kan voor ander voelen! Denken we denken misschien wat in je plaatje past en das toch voorwaardelijke liefde! Dat is er en dat zie je niet mr sterkste kracht die er bestaat want je hart is zuiver tegenover je ego soms loopje met je kan nemen en hart blokt. Als hele wereld vanuit hart handeld waar de wijsheid rechtvaardigheid in zit je pure natuur dan altijd emphatie respect zonder oorlog haat en nijd er alles ok verdeeld hadden deze wereld maar nu t n crime lijkt of zwak. Niemand zou elkaar kwaad doen en respect hebben vanuit t hart en ziel. En als die keuze maakt ben jij en jij en jij en jij allemaal perfect mens daar maakt Vader trots mee. Satan is zijn engel en n doel ons uit te dagen en we bang voor onze eigen duisternis waar hij ligt op schijnt. Wij sterker dan wij denken.. alleen de onloved hate! 😉 Gnosis!

 19. Yes.. je echt goed bezig met dit. Dit is gewoon pure bewustzijn van alles idd. Je helemaal gelijk. Ik ben een vrouw maar zit altijd tussen mannetjes om 1 kant is ik dan wel achter mijn kont laat aanlopen ik niet zomaar voldoende vindt. Andere kant mannen wel wat zuivere zieltjes zijn zoals kinderen dat trekt mij aan. Ik ben net zo (dan maar klein kind wat daar mis mee?) als een kind/man maar ik ben een vrouw maar een baby zo niks geleerd geen verleden toekomst geen angst of wat baby is een baby gedraagt zicht niet man vrouw idd word aangeleerd. Tof man roze draagt misschien vrouwen blauw? tof! we wat meer op 1 lijn idd. want baby speelt niet mannelijk of vrouwelijk als mijn kind bv met auto wil spelen en meisje is mag dat van mij. Al vind ik nagelak en rokje voor mannen gewoon niet lijken t staat niet eerlijk gezegt maar daarvoor man vrouw idee je altijd lijkt mij iets aantrekt wat bij je figuur past en in nakie ok ok das te koud in nl maar goed das oppervlakkige optie. Gaat om gedrag idd. Ik schaam mij niet met seks ik 41 maar doe zeker niet met iedereen en woord relatie iewlll zit je vast. Ze zeggen ook vaak wel 100 procent voor iemand gaan… bedoelen ze dan levenslange garantie, je bij wasmachine zelfs ook maar 2 jaar krijgt. Dat kan je nooit beloven klopt. Nou die 7 jaar prima al ist jaar je groeit bloeit en U go with the flow als iedereen elkaar geluk gunt. Tis geen invulling voor je geluk wat vele mensen denken met mooi plaatje.. echte liefde? Echt liefde laat elkaar vrij en als mijn liefde t bij n ander beter vind dat laat m gaan. Ga ik wel weer kleuren voor volwassenen haha. Maar t zijt zo… u go with the flow dat mag iedereen. Niks moet al volgens de wet wel. Geslacht idd dat niet verkeerd in natuur.. ok soms maar als fout gaat in wereld moeder natuur denkt met haarp wij voor god spelen heh nou teveel mensen heb (soort van luizen) doet ze ook haar ding. Dat sterke kracht en why in godsnaam we zo bezig met natuur we onze eigen vergeten zijn… Wat gezond is kopen wij maar leeuw denkt in de natuur ook niet hey ik denk ff aan mijn lijn en neem vandaag even een buffel lite ofzo! Of ik heb zo’n last van mn rug ik moet maar n auping aanschaffen en gezondheidskussen hoor dan slaap beter oh ja en nike air max he. Tuulk niet! daar heb je geen keuze in de natuur en je ff gezond kan kiezen wat eet. Leeuw slaapt op rots niet op auping (matras merk). Ik zie mijn katje (poes) van 3 vogels van balkon gepakt. Mijn oudste van 13 niet aangeleerd ze komen met hoofstraat niet buiten. Een dood legt ze voor mijn neus kijk s mama ik kon r niet straf geven 2e afgepakt mr wel doodgegaan jij wij vinden zielig onze gehakt frikandel of kip wel winkel kopen. 3e ze al plukken was ook puur uit natuur.. ze trots maar puur vanuit r genen en r bloed de oerinstincten… zuivere zieltjes. Tis maar voorbeeld staat in nag hammadi geschriften wees al een 7 dagen oud kind zonder toekomst zonder jongentje meisje idee , dat kind weet niet roze of blauw is, geen toekomst of angsten geen vooroordelen puur uit t hart gewoon een MENS is. Dus loslaten alles wat ons geleerd is return 2 innocent (Enigma) terug naar de bron. Mens bemoeit zich met natuur terwijl we onze eigen ware zijn vergeten… Zo benieuwd mens zn oerinstincten zijn ben al bouwende af aan bouwen met www en tv richting holbewoner mocht er een tijd zijn wil ik zien wie t dan overleeft. Remeber we are One. Respect voor deze dit gaat heel diep en is echt gnosis (zelfkennis) vd naghammidi precies zelfde als marcel messing zegt die man weet wat buiten speelt maar we binnen in onszelf moeten zoeken. Zijn we nou stel wandelde furby’s? We weinig nodig mensen liefde en eten.. misschien ah en jumbo afschaffen en t zelf gaan doen. En vriendjes worden, losse verkering mag anders uitmaken scheelt weer zo’n drama scheiding! Aanvulling geen invulling… je bent vanjezelf maar we zijn allen 1. Waar mijn jongste kat naar de dochter van Simba the Lion King naar is vernoemd zingen: We Are One. Topper de top deze keiharde feiten daar kan geen mening over hebben dat ligt vast onze natuur wat van vindt of niet. Respect en Namaste! (Ik groet het goddelijke/spirituele in jou, wij zielen zijn samen een) Das pas wakker worden! Je kan me niet blijer maken zo’n sterke site zulke diepe bewustzijn heeft wie we werkelijk zijn. Whoehoeiiii ik blij mee. Das de basis, de bron. Het ZIJN! Thnx…

  • Leuk B-Engel-Bibi. Ik begrijp wat je zegt. Heb zelf Engelse, Amerikaanse, zelfs Duitse en Franse familie die de Hol_landse taal zeer moeilijk vinden.
   Maar heden ten dage heeft de jeugd ook de grootste problemen daarmede met hun Turbo-taal. Kern is dat we elkaar in essentie en inhoud begrijpen.
   Dat ontbreekt in de internationale relaties vanwege de walgelijke dominante perversen in het Westen en reden voor voortgaande perpetuele oorlogen in de laatste honderden jaren.

  • Beste Mensen

   Ben met Allerlei dieren omringt opgegroeid
   Boerderij
   Van : Allerlei Soorten en maten van Mooie en lelijke Vogels , Veld Ratten , Bloedzuigers , Luiaards , Krokodillen , Slangen , Koeien , Schapen , Geiten , Paarden , Ezels , Varkens , Honden , Katten en ga zo maar door

   Heb zelf ook een Kat gehad
   Katten horen niet thuis in Mensen gevangenissen
   Ben er achter gekomen
   Kat werd wild
   Heeft van alle kanten besprongen en gebeten in een Autobusje
   Ziekenhuis bezocht voor Tetanus Prik
   Immers aan de deur van binnen het lichaam was het kloppen al begonnen

   Als een Kat of wat voor ander dier ook gevaar begint te ruiken
   Geef Gun dat dier de vrijheid om de eigen beslissingen te nemen
   Al die Ziel Houdende dieren zijn onschuldig

   Een mens is bijna Altijd schuldig
   Dankzij de Gift of Vergift genaamd Ego ik

   Een Kat in nauw is gelijke een Tijger
   Valt aan
   Waar hoofdzakelijk ?
   De Nek
   Normale beter gezegd Abnormale mensen kunnen geen gevaar voelen aankomen
   Alleen Geestelijk begaafde mensen kunnen dat
   En daar zijn er maar een op ÈÈN hand na te tellen van
   Alle Andere dieren Kunnen dat van Nature

   Wie heeft dan het Alomtegenwoordige in Pacht ?
   Wat voor Egoïsten zijn Mensen
   Die steeds maar weer over Alles de lakens willen uitdelen ?

   Alles vrij laten leven
   Vlieg als een Vogel
   Zie waar voedsel is
   Daal Nederig Neder vraag om vergeving
   Nuttig ervan
   En vlieg snel weg
   Gevaar licht altijd op de loer

   Niks en niemand is te vertrouwen
   Anders dan het Alomtegenwoordige
   De Maker van ALLES
   Helaas word dat door de Ego bezeten mensen vergeten
   Immers het Ego doet verbeelden dat die via de Mens een Computer en allerlei soorten en maten van geweld pleeg wapens heeft gemaakt

   Alleen onder leiding van een ECHTE Heilige
   Kan men rustig leven
   Zonder Begeerte , Lus en Verlangens bevrediging
   Hier is dus Sex bedrijven ook een Super kleine en een heele ongezonde onderdeeltje van

   Dank U

 20. @NICCOS Reaktie op dd 05/03/2023
  Natuurlijk had ik je 2 artikelen goed gelezen. Ook bij herlezing houd ik mijn zelfde indruk. Het pleit voor je karakter dat je reageert. Ik vermoed dat je een rechtgeaarde jongere ben die zoekende is maar helaas zoals massa’s heden dat je volledig gebrainwasht bent met hun Mindfucking.
  MK-Ultra en Tavistock zijn er meesters in met zeer lange ervaring. Dat zouden zelfs Hitler, Bohrman en zelfs Goebbels nog kunnen beamen die daar in London en zelfs in New York hun professionele scholing daarvoor ontvingen.
  Jaja, de US stond dank zij Alan Dulles (die ook in de direktie zat van IG Farben in Auschwitz dat door de Rockefeller architect was gebouwd) volledig open voor de Top-ZioNAZI en werd in 1945 en daarna dankzij de Waffen-SS-er Bernard Lippe met “Operation Paperclip” verder overspoeld met ZioNAZI en reden waarom ZioNAZI als Bush, Clinton, Obama, Trump, Biden, Blinken, Samantha Power (geboren in London), NetanYahu, Brezinski, Nualand/Nudelman etc.etc. (nagenoeg alle Khazarian uit Polen/Ukraine) de wet uitmaken en de wereld vernietigen.
  Zo kon het ook gebeuren dat op 7 january 1942 de beruchte SS-Gestapo- top-spion generaal Ghelen (die na 1945 direkt de BND/DVD = geheime dienst in Duitsland reorganiseerde en opbouwde voor de CIA en Dulles) samen met Bohrman en OSS-CIA-FBI aanwezig was op de kamer van de Servische top-wetenschapper Nicolai Tesla in New York om hem te vermoorden op zijn oude dag en zijn know how en zijn over 200 patenten te stelen waarmee zij WiFi en DEW-wapens hebben ontwikkeld in de laatste 80 jaar.
  Ook Schwab en zelfs Rutte zijn aldus professioneel gehersenspoeld en weten daar alles van, reden ook waarom alles zogezegd afglijd op die kwakzalvers en kwatskoppen.

  • Je leest wat je wil lezen en mogelijk heb je een allergie op bepaalde uitspraken. Je reageert bijvoorbeeld heftig op ‘alles moet kunnen’. Als ik schrijf dat ‘overal ruimte voor mag zijn’ bedoel ik dat in het algemeen. Wat moet kunnen – mijns inziens – is ‘dat een volwassene bewust kan kiezen voor geslachtsverandering.’
   In mijn schrijven zit naar ik mag hopen niets woke, want ik heb daar een hekel aan. Wellicht heb je een allergie op spirituele uitspraken.
   Je hebt een sterke en uitgesproken eigen mening. Prima, dan is mijn schrijven niet voor jou bedoeld. Ik schrijf ook niet om anderen te overtuigen van mijn waarheid, maar louter om mijn waarheid te delen en aan andere over te laten hun eigen waarheid te ontdekken. Vergeet niet dat de evolutie is gestoeld op diversiteit. We komen alleen vooruit door de experimenteren waardoor het leven bewuster wordt en verder richting kiest. Maar misschien vind je dit ook gelul. Dat mag 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in