© freepik / BillionPhotos

In een nieuwe preprint-studie is onderzocht in hoeverre de Covid-vaccins de Covid-sterfte onder de gevaccineerden daadwerkelijk konden verminderen. Het resultaat is ontnuchterend: niet alleen was er geen vermindering van de sterfte – integendeel, volgens gegevens uit Groot-Brittannië hadden gevaccineerde personen zelfs een verhoogd risico op Covid 19-sterfte in vergelijking met ongevaccineerde personen, bericht Report24.

In principe werden de op genen gebaseerde Covid-19 vaccins (mRNA-vaccins en adenovirusvectorvaccins) ontwikkeld om het aantal sterfgevallen in verband met SARS-CoV-2-infectie aanzienlijk te verminderen in vergelijking met het aantal sterfgevallen bij geïnfecteerde ongevaccineerde personen. Deze analyse wijst echter op een negatief nettovoordeel in termen van sterftereductie. Op basis van Britse bevolkingsgegevens met vijf intervallen van 28 dagen gedurende 2021-2022 hebben wij vastgesteld dat geïnfecteerde gevaccineerde personen 14,5% meer kans hadden om te sterven dan geïnfecteerde ongevaccineerde personen. – Bron

De Sloveense onderzoekers bestudeerden de statistische relatie van levende en overleden gevaccineerden in vergelijking met ongevaccineerden over vijf tijdsintervallen van elk vier weken. De gegevens van week 35-38, 39-42, 43-46, 47-50 in 2021 en tot slot week 51 van 2021 tot week 2 van 2022 werden geanalyseerd. Van de veronderstelde bescherming tegen ernstige progressie en dus tegen Covid-19 gerelateerde sterfgevallen van de vaccinatiebelofte van het beleid, bleef niets meer over – de berekeningen van de wetenschappers gaven aan dat de experimentele preparaten een negatief effect hadden op Corona-infecties en het risico op overlijden verhoogden.

In hun bespreking van de resultaten stellen de onderzoekers:

Onze resultaten zijn van beperkte omvang, maar van grote statistische relevantie. De voorgestelde statistische aanpak levert een zeer betrouwbare schatting op van hoe de Covid-19-vaccinatiecampagne de sterftecijfers van hele bevolkingsgroepen heeft beïnvloed, wat aanzienlijk lijkt bij te dragen aan de sterfgevallen die aan Covid-19 worden toegeschreven. De verhouding tussen “sterfgevallen bij gevaccineerde met coronavirus geïnfecteerde personen” en “sterfgevallen bij ongevaccineerde met coronavirus geïnfecteerde personen” in een korte periode van vier weken is een statistisch bruikbare maatstaf voor het ongunstige effect van deze vaccinaties op de Covid-19-sterfte. Als we de verhouding tussen het proportionele en het werkelijke aantal gevaccineerde Covid-19-sterfgevallen voor alle andere perioden volgens de regels van de statistiek zouden berekenen, zouden we geen resultaten verwachten die in tegenspraak zijn met het beschikbare bewijsmateriaal. Wij zijn daarom geneigd te geloven dat Covid 19-vaccins dodelijke bijwerkingen hebben. Het lijkt redelijk te vermoeden dat dergelijke sterfte-effecten niet alleen relevant zijn voor Engeland, maar ook voor andere landen waar de vaccins op grote schaal zijn ingevoerd. – Bron

Dat de studie de peer review zal overleven en in een gerenommeerd tijdschrift zal verschijnen, moet worden betwijfeld: het werk van onderzoekers die zo kritisch staan tegenover de vaccinatieagenda krijgt doorgaans weinig aandacht in de wetenschappelijke mainstream. Het feit dat er daarentegen nog steeds geen houdbaar bewijs is geleverd voor de beloften van de farmaceutische industrie over de doeltreffendheid van haar geneesmiddelen voor gentherapie, zegt veel. Zelfs de gerenommeerde longarts Dr. Thomas Voshaar, die herhaaldelijk kritiek had geuit op buitensporige maatregelen in de loop van de zogenaamde pandemie, verklaarde onlangs ondubbelzinnig in de mainstream dat er op dit moment “geen geldige beoordeling van de werkzaamheid” van de vaccins kan worden gegeven – ongeacht wat Big Pharma en politici als de Duitse gezondheidsminister Karl Lauterbach het publiek ook voorhouden.

  Australische truckers verslaan regering - dat kunnen wij ook

Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccindeskundige Dr. Vanden Bossche waarschuwt ongevaccineerden: “In godsnaam, blijf ongevaccineerd. Jullie moeten ongevaccineerd blijven”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOpen brief aan Duitse ambassade: Russisch museum met zwarte humor
Volgend artikelDr. Coleman: Ze willen ons Blut Hongerig Dood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Niets is wat het lijkt.
  Ik keek nog eens wat verder achter de onzijdige inhoudsloze lange neuzen flying lying Dutsman Trutte op :
  https://www.frontnieuws.com/verkiezingen-in-nederland-het-politieke-toneel-in-nederland-staat-op-het-punt-zeer-vermakelijk-te-worden/
  En ziedaar wat H. Numan openbaart:
  Kaag heet niet Kaag maar Al-Qaq als vrouw van Anis Al-Qaq minister van buitenlandse zaken van de PLO en een moslima was zij gedwongen af te treden als diplomaat en werd dus in D666 gelanceert om de Woke WEF- en Bilderberg-agenda te pushen.
  NSB-Weg er mee.

  Zo ook met de Vaccines van Truttes vrienden Bill Gates, Soros en Xon der Leiden. Nederland is ook op dat gebied voorloper voor de CIA. Daarover hierna meer.

 2. “Studie: Gevaccineerden hebben 14,5 procent meer kans om te overlijden aan Covid”

  Zal ongetwijfeld waar zijn, maar ik had liever gelezen dat: Gevaccineerden hebben 14,5 procent meer kans om te overlijden aan het pathogeen dat in Fort Detrick Maryland USA ontwikkeld werd en in oktober 2019 met de Amerikaanse afvaardiging van de Military Games naar Wuhan meegesmokkeld werd en daar verspreid werd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in