Om een oud cliché te gebruiken, “de kat is uit de zak”. Voor misschien wel de eerste keer sinds de Covid-plandemie begin 2020 begon, kregen Amerikanen die het grootste deel van hun informatie uitsluitend via de commerciële media krijgen, die zwaar worden gefinancierd door Big Pharma, een dosis realiteit over wat er precies aan de hand is geweest in de afgelopen 16 maanden, dankzij Tucker Carlson, en zijn 45 minuten durende interview met Dr. Peter McCullough vorige week in zijn “Tucker Carlson Today” show op Fox News.

Dr. Peter McCullough is waarschijnlijk bij sommige lezers van Frontnieuws bekend, aangezien zijn getuigenis voor de Senaat van Texas in een eerder artikel is besproken. Zie: Eminent professor: mainstream media censureerden COVID-19 vroege behandelingsopties die dodental met 85% hadden kunnen verminderen.

Om zeker te zijn, noch Tucker noch Dr. McCullough gebruikten de politiek explosieve term “samenspanning,” maar ze gebruikten andere termen die precies hetzelfde communiceren, bericht auteur Brian Shilhavy op healthimpactnews.com.

Dr. McCullough, bijvoorbeeld, gebruikte tijdens het interview, toen hij verwees naar waarom andere artsen en gezondheidsinstanties het publiek niet voorlichtten over effectieve vroege behandelingen waarvan bewezen is dat ze levens redden, de term “groepsdenken” en bleef zeggen dat “iets aan de hand is” wereldwijd, tot op het punt waarop Tucker hem bleef vragen waarom hij dacht dat dit aan de hand was.

Dr. McCullough antwoordde uiteindelijk: “Dit is het doel van onderzoeksjournalisten om uit te zoeken”.

Omdat het bespreken van het “waarom” dit gebeurt niet de focus was van dit interview, en zou hebben geleid tot discussies over Bill Gates, Anthony Fauci, hun banden met eugenetica en het vestigen van een Nieuwe Wereld Orde, enz. – onderwerpen buiten de expertise van Dr. McCullough.

  27 politieagenten in New York bewaken BLM-schildering buiten Trump Tower

Het siert hem dat Dr. McCullough zinspeelde op enkele van deze zaken door de Neurenburg Code ter sprake te brengen, en hoe doktoren deze tegenwoordig schenden.

Maar dit interview was duidelijk gericht op één enkele vraag: Waarom bespreekt niemand de COVID behandelingsprotocollen buiten de nieuwe experimentele “vaccins”?

En Tucker was briljant in dit interview.

Ten eerste, koos hij de juiste persoon om dit te bespreken, Dr. Peter McCullough.

Dr. Peter McCullough is een adviserend cardioloog en Vice Chef Geneeskunde van het Baylor University Medical Center in Dallas, TX. Hij is hoofdfaculteit interne geneeskunde aan het Texas A & M University Health Sciences Center.

Dr. McCullough is een internationaal erkende autoriteit op het gebied van de rol van chronische nierziekten als cardiovasculaire risicostaat met meer dan 1000 publicaties en meer dan 500 citaties in de National Library of Medicine.

Hij is de meest gepubliceerde wetenschapper in de geschiedenis van zijn vakgebied.

Iedereen in de bedrijfsmedia die Dr. McCullough nu als een “kwakzalver” wil bestempelen, schiet zichzelf in de voet.

Dr. McCullough is niet anti-vaxx, en Tucker Carlson ook niet.

Als je naar dit interview kijkt, zie je twee mensen die zijn opgeleid om te geloven in het medische systeem, maar die duidelijk zien dat er iets niet klopt met de manier waarop de hele wereld heeft gereageerd op COVID, waar honderdduizenden mensen in de VS onnodig zijn gestorven, omdat hen werd verteld om naar huis te gaan met COVID-19, omdat er geen behandeling voor was, terwijl er in feite succesvolle behandelingen waren.

Die leugen is nu aan MILJOENEN mensen wereldwijd onthuld, dankzij het publiek van Tucker Carlson.

  Duitse politicus beduidt Floyd als geweldcrimineel: verketterd en ontslag geëist

Mensen hebben mij gevraagd waarom Tucker Carlson plotseling de waarheid vertelt over de COVID-plandemie, en of hij een “gecontroleerde oppositie” is.

Ik denk van niet, na het zien van dit interview. Ik denk dat hij net zo is als de vele andere eerlijke artsen in de geneeskunde, zoals Dr. McCullough, die, hoewel ze geloven in vaccins en farmaceutische producten, erkennen dat er kwaadaardige mensen met kwade bedoelingen zijn die deze COVID-show runnen, en hun geweten zal hen niet langer toestaan om te zwijgen.

Tucker Carlson heeft een van de best gewaardeerde programma’s op kabeltelevisie. Hij zet duidelijk zijn eigen carrière op het spel om dit aan het licht te brengen, en kiest ervoor om de waarheid te volgen waar die ook heen leidt, ongeacht wat het hem gaat kosten.

Een van de dingen die de meeste indruk op me maakten in dit interview, was dat ondanks dat Fox News vooral een rechts/conservatief/republikeins platform is, partijpolitiek NOOIT in de discussie voorkwam. Gewoon goede, degelijke journalistiek.

Dit is een NIET-PARTIJDIG probleem dat IEDEREEN aangaat!

Investeer a.u.b. in de 45 minuten die nodig zijn om dit ongelooflijke interview te bekijken, en deel het dan wijd en zijd.

Omdat de onderwerpen die in dit interview worden besproken van levensbelang zijn, doen we een beroep op de Fair Use doctrine voor niet-commercieel gebruik, aangezien dit een dringende kwestie van volksgezondheid is die voor iedereen beschikbaar moet zijn.

De informatie in dit interview kan letterlijk uw leven redden, en het leven van uw dierbaren.

Via rumble.com

57 vooraanstaande wetenschappers en artsen leggen uit waarom alle COVID-vaccinaties onmiddellijk moeten worden stopgezet

Vorig artikelViroloog onthult: toename nieuwe Covid-gevallen doet zich voor bij volledig gevaccineerde patiënten in Franse verpleeghuizen
Volgend artikelDe lockdown catastrofe aan de hand van het voorbeeld van Duitsland versus Zweden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Het grote probleem is dat je géén Ivermectine kan krijgen van je huisdokter. Ik heb er vorige week vrijdag om gevraagd en hij zei ‘ ga naar Holland bij een dierenarts, die kan dat voorschrijven. De meeste huisdokters zitten zitten mee in deze scam…en bewust want anders vraag ik mij echt af wat 8 jaar studie oplevert?

  2. Heden, 30 januari 2023, is het onbegrijpelijk dat de “onwetendheid” van beide heren zo heftig was. Edoch moet ik uit het interview concluderen dat Dr. McCullough wel degelijk op de hoogte was van de scam die zich afspeelde. Mijns inziens wilde/kon/durfde hij het niet te benoemen. Tucker had echt?? nog nooit gehoord van het WEF en diens dodelijke plannen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in