Het is nu duidelijk dat het vaccin niet werkt. Sinds begin augustus zijn in de Verenigde Staten reeds 120.000 “doorbraakgevallen” gemeld. Dat zijn 120.000 mensen die volledig zijn ingeënt. In werkelijkheid ligt het aantal geïnfecteerden waarschijnlijk vele malen hoger, aangezien het Amerikaanse volksgezondheidsagentschap CDC in mei heeft aangekondigd dat het niet langer het aantal ziek geworden gevaccineerden zou tellen.

De Amerikaanse volksgezondheidsdienst telt nu alleen doorbraakinfecties die leiden tot ziekenhuisopname of overlijden. De dienst telt nog steeds alle normale “corona-gevallen”. Artsen vertellen aan One America News dat tot 40% van de mensen die corona oplopen volledig gevaccineerd zijn.

In Israël is het grootste deel van de bevolking gevaccineerd, maar 95 procent van de ernstig zieke coronapatiënten is volledig gevaccineerd. Van degenen die met corona in Israëlische ziekenhuizen zijn opgenomen, is 80-90 procent volledig gevaccineerd. En in het VK was 62 procent van de sterfgevallen aan corona dubbel gevaccineerd. De media beweren echter dat het vooral de ongevaccineerden zijn die in het ziekenhuis belanden.

De Amerikaanse staatsviroloog Anthony Fauci, die niet terugdeinst voor gruwelijke medische experimenten, zei dat hij volgend jaar jonge kinderen tegen corona zou willen inenten. Wetenschappers waarschuwen dat er een verband bestaat tussen vaccins en plotselinge kinderdoodsyndroom.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Viroloog en vaccindeskundige: “Vaccin verandert virus in oncontroleerbaar monster!”Volg Frontnieuws op Telegram

  Bevestigd: traceerbare microchip kan worden geïnjecteerd met het Coronavaccin
Vorig artikelVS: De oorlog tegen de ongevaccineerden wordt opgevoerd – Ongevaccineerden worden geclassificeerd als “Binnenlandse Terroristische Dreigingen”
Volgend artikelPatholoog laat zien wat de COVID-19 injectie doet met de hersenen en andere organen van gevaccineerde mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Zie je nou. De gevaccineerden zijn het meest de dupe. En zullen waarschijnlijk de rest van hun leven afhankelijk worden van “vaccinatie ” . Omdat hun natuurlijke immuunsysteem kapot is gemaakt. Natuurlijk worden mensen zonder vaccin ook afentoe ziek en zullen sterven. Zoals elke griep epidemie. Maar het kan niet erger zijn dan het kwijt raken van je aangeboren immuunsysteem.

 2. Josien, waarom heb jij toch zo een medelijden met al die gif klanten..
  Dat hebben ze met jou ook niet.
  Je hebt het zelf al ervaren hoe ze met jou omgaan.

   • Nee, maar ‘aardig zijn’ is absoluut geen belangrijk item. Er waren ook een flink aantal aardige Chinese burgers onder Mao die toch gewoon met zijn beweging meegingen. Aardige Russische burgers die meegingen met Stalin’s politiek. Aardige Duitse burgers die toch meegingen met Hitler. Aardige Cambodjanen die meegingen met Pol Pot’s politiek. Er waren ongetwijfeld ook aardige Mongolen die toch geen problemen hadden met Genghis Khan. En ga zo maar door.
    De vraag is dus of die ‘aardige geprikte kennis’ straks naast je op de barricades staat wanneer de prik verplicht wordt en ze je komen dwingen. En wie denkt dat dat niet gaat gebeuren heeft zijn ogen wel heel erg hard dichtgeknepen.

    • Ik ken er enkele die dat wel doen, idd. Die staan naast me bij demonstraties, die staan klaar om hoe dan ook mensen te bevoorraden als de nood aan de man is. Die doen mee met de parallelle samenleving.

     Zij krijgen net zo hard als wij van geprikten, van ongeprikten te horen hoe vies en walgelijk ze zijn, terwijl ook deze mensen gewoon willen discussiëren omdat ze vragen hebben.

     Begrijp me niet verkeerd, mijn bloed kookt; Mark Hitler en Hugo Mengele wil ik met veel plezier met mijn eigen handen aan een boompje knopen, maar deze geprikte mensen willen gewoon begrijpen wat er aan de hand is. Die staan ook moederziel alleen met hun kritische vragen.

     En echt, iedereen die mij dood wenst krijgt hetzelfde van mij terug. Echter, je kunt nooit iedereen over één kam scheren. Hoe meer mensen, hoe sterker je staat.

     • Hallo, er is een geweldige oplossing vooral deze ziekelijkheden, namelijk dit zijn misdaden tegen de menselijkheid en de overheid is er voor verantwoordelijk. Wel diens een klacht in tegen de overheden voor schending van de genocide wet. En ja het zal stoppen met de verziekte moorde lust van de bevolking en Adolf Rutte en voor België Adolf van de Broecke mogen voor mijn levenslang gaan zitten.

 3. ‘Volgens documenten die zijn verkregen met behulp van de Freedom of Information Act, heeft Dr. Fauci 424.000 dollar uitgegeven om experimenten uit te voeren waarbij honden werden doodgebeten door vliegen.

  In de studie krijgen gezonde beagles een experimenteel medicijn en worden ze vervolgens opzettelijk besmet met vliegen die een ziekteverwekkende parasiet dragen die mensen treft.

  Aan het einde van het lopende experiment zullen alle honden worden gedood.

  Experimenten geven toe dat dit onderzoeksmedicijn “uitgebreid is getest en bevestigd … in verschillende diermodellen zoals muizen … Mongoolse gerbils … en resusapen ….”

  Het bureau van Dr. Anthony Fauci, het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, heeft ook een reeks geheime experimenten uitgevoerd waarbij de hoofdhuid van geaborteerde foetussen werd geënt op levende muizen en ratten .

  Aan deze experimenten is bijna $ 400.000 uitgegeven. Deze onderzoeken waren bedoeld om de neiging van de menselijke huid om infecties te ontwikkelen te onderzoeken.

  Dr. Fauci financierde ook Wuhan-virusexperimenten die door de Amerikaanse regering waren verboden omdat ze gevaarlijk waren. Dr. Fauci gaf 3,7 miljoen dollar aan het laboratorium in Wuhan waar verdachte experimenten werden uitgevoerd.

  Ondertussen spande dr. Fauci samen met Britse topwetenschappers om onderzoek naar COVID-19-biowapens te verdoezelen en in plaats daarvan de theorie van natuurlijke oorsprong te ventileren .

  Dit onderzoek werd gefinancierd door een tienjarig internationaal programma van $ 200 miljoen genaamd PREDICT.

  Dat programma werd op zijn beurt gefinancierd door het Amerikaanse Agentschap voor Internationale Ontwikkeling, samen met andere landen.

  Fauci ontkende tegen het Congres te hebben gelogen toen hij in mei getuigde dat de Amerikaanse National Institutes of Health (NIH) nooit het zogenaamde gain-of-function virusonderzoek aan het Wuhan Institute of Virology in China heeft gefinancierd .

  Vanwege zijn recente getuigenis van het congres, riskeert Dr. Fauci misschien 5 jaar gevangenisstraf voor het liegen tegen het congres over de financiering van het Gain-of-function-onderzoek in het laboratorium van Wuhan.
  Amerikaanse wetgevers hebben de Fire Fauci Act ingevoerd met de bedoeling om Dr. Anthony Fauci te ontslaan wegens verkeerde informatie met betrekking tot COVID-19 en voor het verdoezelen van de oorsprong van het virus. De Fire Fauci Act brengt Fauci’s salaris op $ 0 en vereist bevestiging van de Senaat om zijn functie te vervullen.’

  https://blog.whitecoatwaste.org/2021/07/30/fauci-funding-wasteful-deadly-dog-tests/

  https://humansarefree.com/2021/08/fauci-experiments-dogs-bitten-to-death-by-flies.html

  • Hallo, greengo, er zijn in begin 2020door een Duitse onderzoeks journalist geheime geld stromen gevonden naar het labo van uit Ja je raad het Bill gates zijn organisaties. In Bitcoin wel te verstaan maar de journalist heeft een hacker ingehuurd om te weten komen van waar het geld kwam voor de betaling van de Bitcoins. Ik weet dit om het deepweb wordt je overladen er bewijzen die nooit de oppervlakte mogen bereiken. En ja de journalist is vermoord. Hij noemde zich the Truth seeker. En ja in het bezit zijn van deze bewijzen is al meer dan gevaarlijk genoeg. En voor moord schrikken ze niet terug.

 4. Beste Bert. De meeste mensen die waren gevaccineerd en ondertussen overleden in mijn wijk waren oudere mensen die waren wijs gemaakt dat het juist voor bescherming diende. En de mensen die nog wel leven denken dat ze het deden om de jeugd te beschermen. Daarom heb ik inderdaad medeleven met beiden. Ze zijn gemanipuleerd en door angst gedreven. Ik ben zelf ook een keer getest toen ik opgenomen was en een paar niesbuien had. En toen wist ik ook nog niets over de deeltjes die loskomen onder lichaam temperatuur. Dus wie weet wat er sindsdien in mijn lichaam is aangebracht. Maar ik ben net op tijd naar huis gegaan met een negatieve uitslag. Want de week erop werden de mensen gevaccineerd. En dat werd nog niet eens gevraagd. Dat gebeurde gewoon. En misschien had ik het toen ook gewoon gedaan omdat ik niets beter wist dan te vertrouwen op de zorgsector. Maar nu weet ik wel beter. En daarom heb ik ook medeleven met de zoals jij ze noemt gif mensen

  • We wisten er allemaal niks van of over.
   En oudere mensen zijn beslist niet dom.
   Ze verliezen alleen de interesse om nog iets goed uit te zoeken over wat je niet weet.
   Dat is wat ik zelf vaak gezien heb. Het zal allemaal wel.
   Ik geloofde het ook heel in het begin, maar na 2 weken had ik het door.
   Hier klopt iets niet.
   Het is jammer dat oudere daar geen tijd in gestopt hebben, want ze hebben zo goed als allemaal internet.
   En ze zijn inderdaad vaak goed gelovig als iets ze verteld wordt.

   • Grote kans dat een deel direct of indirect is aangemoedigd door de kinderen om die spuit te pakken. Ook zijn er kinderen van middelbare leeftijd die zich hebben laten spuiten in de veronderstelling hun ouders daarmee te beschermen. De propaganda machine met behulp van het grootste deel van het artsen arsenaal heeft hiertoe bijgedragen. Daarbij zijn er ouderen die zo wie zo graag haantje de voorste zijn. Zo hoorde ik van een vrouw op leeftijd dat ze haar twee prikken had gekregen in een tijdsbestek van vijf weken en ze had er zelf alle spoed achter gezet. Er heeft op zich een goede tijd gezeten tussen het nieuws dat er een p(l)andemie rondwaarde en het aanbod van een ‘vaccin’ dat geen vaccin is (gebleken). In die tussentijd had men onderzoek kunnen doen naar de feiten, maar wanneer mensen vertrouwen op het ‘gezag’ van politici; artsen en de media is er het gebrek aan wantrouwen en de drive om zelf onderzoek te doen. Wanneer mensen al een poging deden of doen, zagen of zien ze door de bomen het bos niet meer want ‘die zegt dit en die zegt dat’, is iets wat ik vaker hoorde. Wanneer er dan enige druk wordt uitgeoefend vanuit de sector waar men werkzaam is en/of door familie, vrienden, kennissen, media, artsen, etc. zijn de meeste verloren. Hetgeen nog rest zijn degenen die zich hierdoor niet – hebben – laten piepelen en die mogen nu of straks niet meer deelnemen aan de maatschappij en het leven. Althans dat is de strategie en degenen die denken safe te zijn, krijgen in de nabije toekomst alsnog de deksel op de neus. De reuzen kunnen het zo gek maken als ze willen en dat zullen ze doen ook. Daar is geen twijfel over mogelijk wanneer je het maar inziet.

    ‘Verder liet het bij alle mensen, jong en oud, rijk en arm, slaaf en vrije een merkteken zetten op hun rechterhand of op hun voorhoofd. Alleen mensen met dat teken – dat wil zeggen de naam van het beest of het getal van die naam – konden iets kopen of verkopen.’

    ‘Wee hen die het kwade goed noemen en het goede kwaad, die het licht tot duisternis maken en het duister tot licht, die van zoet bitter maken en van bitter zoet.’

    Geen gemakkelijke dingen, maar de onderbouwde waarschuwingen vanuit al degenen die gecensureerd worden door de N.W.O. Maffia zou menigeen wakker moeten schudden, was het niet dat niet een ieder geneigd is wakker te willen zijn, want te dromen dat alles rozengeur en maneschijn; koek en ei is, is wel zo fijn. En wee degenen die dat verstoren.

    Althans, mijn ervaring is dat de ouderen welke ik wilde waarschuwen aan de hand van diverse bronnen met informatie de moeite niet wilde nemen om het te onderzoeken. Maar het is waar dat ik niet voor een ieder kan spreken …

   • Mijn man en ik zijn 74 en 76 jaar,onze zoon en dochter hebben met partner de prik genomen.Ook onze 7 kleinkinderen met aanhang hebben op een paar na de volledige prikken gehad,de rest één.
    Na al jarenlang waarschuwen voor het onheil wat eens zal komen zei mijn zoon een keer…..als het dan zover is,zien we het vanzelf wel…..Maar dat ze nu dus al anderhalf jaar in deze ramp zitten,ontgaat ze totaal en zien niet wat ik hun destijds probeerde te vertellen.
    Het staat allemaal in het laatste Bijbelboek de Openbaring. Ook de boeken van Hall Lindsey hebben mij wakker geschud en daarom was het voor mij niet moeilijk om begin vorig jaar te zien wat er gebeurde.
    Veel verdere familie en vrienden hebben zich laten inenten, ook in mijn leefomgeving, ik hou mijn hart vast voor wat komen gaat op velerlei vlak.Ken wel meerdere die absoluut niet de prik nemen,wij steunen elkaar.Weet ook van drie mannen, vijftigers,die na de prik al snel een hartstilstand kregen.

  • helemaal mee eens Josien.
   ook ik ben door een vriend gered die mij een filmpje stuurde van prof. Capel op de avond voordat ik geprikt zou worden.
   helaas zoekt Bert, die best wel een goed inzicht heeft, teveel dingen waartegen hij kan agiteren of kleineren of iemand belachelijk maken.
   dat is zo jammer, want we zouden hier één groot blok moeten vormen; elkaar steunen, ondanks dat we verschillend tegen dingen aankijken.
   die vriend die mij gered heeft, heeft een spreuk aan de muur hangen, die ongeveer zo luidt:
   no matter how gifted or rich or succesful you think u are, all that matters is the way you treat people. letting people in their value is all that matters.
   ik wil bert van harte aanbevelen daar acht op te slaan.

   • Jij noemt alles maar kleineren of ergens tegen aan schoppen.
    Daar ben je mee begonnen sinds een geloof kwestie, wat toch gevoelig ligt bij gelovigen.
    Ik probeer een nor,maal gesprek te voeren met mijn eigen ideeen ergens over.
    En probeer er achter te komen wat iemand beweegt om ergens toe te komen.
    Mensen die snel beledigd zijn die hou je toch altijd.

 5. En er zijn hier zeer veel ouderen op deze site die soms reageren die allemaal geschreven hebben dat er niet in tuinen of alle onzin geloven.
  Dat zijn de meeste vanavond vergeten hier..

 6. Lieve mensen, het zijn niet de gevaccineerde of de ongevaccineerde die schuld aan hebben. Het zijn de overheden die de mensen een vals gevoel van zekerheid hebben geven met vergif in te spuiten. Ik ga jullie iets vertellen ik ken een mevrouw die haar 6 maand oud kind liet vaccineren, dat kan niet hoor ik jullie al zeggen, toch wel dokters doen dit op vraag van de ouders en op eigen risico. De baby heeft nog juist geteld 1 week geleefd. Hoe kan nu zoiets in deze tijd. De ouders gaan er aan kapot dat hun kind aan een hart stilstand overleden is. Ik wil enkel zeggen dat dat de overheid de schuldige is en niet de burger. En ja deze ouders zijn ook gelovige. Ze begrijpen niet dat God dit kan blijven toestaan. Ik geloof niet in God, want waar is hij in deze afschuwelijke tijden?? Ik wens deze mensen veel sterkte in hun geloof en verdriet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in