Dr. Peter McCullough, MD spreekt de Texas State Senate Health and Human Service Committee toe. YouTube screenshot

Een zeer goed gekwalificeerde arts, die vorig jaar werd gecensureerd door YouTube, sprak vorige maand de Texas State Senate Health and Human Service Committee toe met grondige informatie over succesvolle behandelingen van Covid-19, het huidige hoge niveau van kudde-immuniteit tegen de ziekte, het zeer beperkte potentieel van de nieuwe ‘vaccins’, en de gegevens die aantonen dat een vroege behandeling tot 85% van de “meer dan 500.000 sterfgevallen in de Verenigde Staten” had kunnen vermijden.

Dr. Peter McCullough is internist en cardioloog, en daarnaast professor in de geneeskunde aan het Texas A&M University Health Sciences Center. Hij staat bekend als de meest gepubliceerde persoon in de geschiedenis op zijn vakgebied en is redacteur van twee belangrijke medische tijdschriften, bericht Life Site.

McCullough legde uit dat hij vanaf het begin van de pandemie weigerde om zijn patiënten “thuis zonder behandeling te laten wegkwijnen en dan in het ziekenhuis te laten opnemen als het te laat was”, wat het typische behandelingsprotocol was dat in het hele westen werd besproken, gepromoot en aangeboden.

Hij “stelde dus een team van artsen samen” om een studie te maken van “het op de juiste wijze voorgeschreven off-label gebruik van conventionele geneeskunde” om de ziekte te behandelen en zij publiceerden hun bevindingen in het American Journal of Medicine.

“Het interessante was dat, hoewel er 50.000 artikelen over Covid in de peer-reviewed literatuur stonden, er niet één was dat de arts vertelde hoe hij de ziekte moest behandelen”, zei hij. “Wanneer gebeurt dat? Ik was absoluut stomverbaasd! En toen dit artikel werd gepubliceerd… werd het… het meest geciteerde artikel in eigenlijk de hele geneeskunde van die tijd”.

Met de hulp van zijn dochter nam Dr. McCullough een YouTube-video op met vier dia’s uit de “peer-reviewed rapporten gepubliceerd in een van de beste medische tijdschriften ter wereld”, waarin de vroege behandelingen voor Covid-19 werden besproken. De video ging al snel “absoluut viraal. En binnen ongeveer een week zei YouTube ‘je hebt de gemeenschapsvoorwaarden geschonden'” en werd de video verwijderd.

Duitse Linke partij wil illegalen ondersteunen: 1500 Euro "Corona-hulp" voor elke illegale

Vanwege de “bijna totale blokkering van informatie over behandelingen voor patiënten” organiseerde Senator Bob Johnson in november een hoorzitting over dit belangrijke onderwerp waar McCullough de belangrijkste getuige was.

Met zo’n agressieve onderdrukking van informatie over vroegtijdige behandelingen, en het standaardbeleid in Covid-19 testcentra om dergelijke middelen niet aan te bieden aan degenen die positief testen op de infectie, zei McCullough: “Geen wonder dat we 45.000 sterfgevallen hebben gehad in Texas. De gemiddelde persoon in Texas denkt dat er geen behandeling is!”

En de verduistering van zulke vitale informatie gaat veel verder dan de schaamteloze censuur van grote techbedrijven. McCullough zei:

Wat er gebeurd is, is niet te geloven! Hoeveel van jullie hebben ooit een lokale nieuwszender aangezet, of een nationale kabel nieuwszender, en ooit een update gekregen over de behandeling thuis? Hoeveel van jullie hebben ooit iets te horen gekregen over wat je moet doen als je de diagnose Covid-19 te horen krijgt? Dat is een complete en totale mislukking op elk niveau!

Vereniging van Italiaanse artsen behandelt COVID-patiënten met succes met vitamine D en hydroxychloroquine

2 REACTIES

  1. Mijn, ons, gevoel en alles wat ik aam zogenaamd ‘tegengeluid’ heb gehoord wordt hier voor honderd procent bevestigd. Ik, wij, wisten dat er iets vreselijk mis is…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here