Kinderen worden het hardst getroffen door het Coronavirus. Dat zegt de 17-jarige Greta Thunberg, bekend om haar klimaatactivisme, die was uitgenodigd voor CNN’s panel van deskundigen over de woedende Coronapandemie.

De Zweedse Greta Thunberg was deze week aanwezig bij CNN’s expertenpanel om de Coronapandemie te bespreken met CNN-anker Anderson Cooper en arts/medisch journalist Sanjay Gupta.

“We hebben een nieuwe campagne gelanceerd om UNICEF te helpen tijdens de Covid-19 pandemie”, zegt Greta Thunberg in de uitzending.

“In alle crises worden de zwaksten altijd het hardst getroffen. En dit zijn kinderen, vooral  op het globale zuiden. Mensen in de armste delen van de wereld. Vooral mensen in conflictgebieden en vluchtelingenkampen”, gaat ze verder.

Anderson Cooper vult dan Greta’s redenering aan waarom kinderen het hardst getroffen worden door het Coronavirus:

“Omdat de zorg overbelast is, treft het kinderen op een manier waar mensen niet aan denken. Wanneer scholen gesloten zijn, is voor veel kinderen hun belangrijkste bron van een voedzame maaltijd [verdwenen]”, zegt hij.

De Zweedse activiste zegt ook dat ze eerder dit jaar zelf ziek was waarvan ze denkt dat het Covid-19 is, en dat ze zich vervolgens in haar appartement heeft geïsoleerd.

“Dat was het voor de hand liggende om te doen”, zegt Greta Thunberg.

CNN toont ook een clip met infectiedeskundige Anthony Fauci waarin hij spreekt over gevallen waarin kinderen ziek zijn geworden met iets wat lijkt op de ziekte van Kawasaki, en dat de gevallen zijn gekoppeld aan het Coronavirus.

Nieuw aan Corona gerelateerd syndroom treft kinderen

“Als je het hoort. Voel je dat het angstaanjagender is, dat het mysterieuzer is, of wat denk jij?”, vraagt Gupta.

Bijna twee keer zoveel Amerikaanse sterfgevallen door vaccins in de eerste drie maanden van 2021 dan alle sterfgevallen door vaccins samen in de afgelopen tien jaar

Greta lijkt de vraag echter niet te begrijpen of erop voorbereid te zijn en antwoordt meer in het algemeen dat de ziekte ook kinderen treft.

Tijdens de voortdurende Coronacrisis transformeerde Greta Thunberg van klimaatactivist tot Corona-activist. Velen staan sterk kritisch tegenover haar uitnodiging voor het expertenpanel van CNN en vragen zich af of de Zweedse middelbare scholier wel de juiste kwalificaties heeft om de pandemie op televisie te bespreken.

Greta Thunberg zit in het expertenpanel van CNN over het Coronavirus

5 REACTIES

  1. Wat leeft er in haar gekke kop? Het geel groene hersenvretertje.
    Wat doet het daar?
    Watertrappelen en honger lijden.

  2. Zielig geestelijk kreupel creatuur. Hoopje ellende. Zij moet het voor elkaar krijgen dat wij mensen gaan denken dat wij de aarde vernietigen, maar het zijn haar vriendjes Al Gore en de steenrijke groot-industrielen die dat op hun geweten hebben. Een kind opvoeren als buffer. Ze deinzen echt nergens voor terug die psychopaten.

  3. Nu, ruim twee en half jaar later dan de datum van dit artikel weten we dat niet het “corona virus” maar de injecties de grootste schade hebben toegebracht en vooral de kinderen het “hardst getroffen” zijn, geboren én ongeboren!

    Niet dat ze er nu anders over denk trouwens. Het ergste van al deze idioten is wel dat ze het zelf niet in gaten hebben en gewoon door blijven gaan met zichzelf belachelijk maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here