…de toename van nieuwe gevallen doet zich voor bij gevaccineerde patiënten in verpleeghuizen in Montpellier, in Sarte, in Reims, in Moezel…'”

Viroloog Christine Rouzioux heeft een bom laten ontploffen tijdens een interview met een Franse nieuwszender. Er is een nieuwe golf van Coronavirus-gevallen onder verpleeghuispatiënten die volledig vaccin zijn gevaccineerd.

Rouzioux deed de schokkende uitspraak tijdens een aflevering van 24H Pujadas met David Pujadas (zie de Nederlandse transcriptie hieronder, red.). In de rairfoundation.com in Engels vertaalde video zei de viroloog dat de toename van nieuwe gevallen zich voordoet bij gevaccineerde patiënten in verpleeghuizen in “Montpellier, in Sarte, Reims, in Moezel…”

Rouzioux speculeert dat het om “Engelse variaties” kan gaan en zegt dat “onderzoek wordt verricht” om de oorzaak van het verschijnsel te achterhalen.

Als men bedenkt dat de vaccins niet zijn goedgekeurd, moet men zich afvragen wat het nut is van een experimentele injectie die misschien niet eens doeltreffend is.

Via rairfoundation.com

Het probleem is dat zich de laatste dagen een belangrijk verschijnsel heeft voorgedaan in verschillende verpleeghuizen in heel Frankrijk, bijvoorbeeld in Montpellier, in Sarte, in Reims, in Moezel.

Op verschillende plaatsen is de epidemie opnieuw uitgebroken onder de gevaccineerden, onder de gevaccineerden ook ambtenaren. Ik herinner u eraan dat de verpleeghuisbewoners de eersten waren die vanaf januari zijn ingeënt.

Zij hebben beide doses gehad, dus de bescherming is echt aanzienlijk, en het is geen gebrek aan bescherming in verband met een recente vaccinatie, zo is mij verteld.

Dus zeggen ze tegen me: “Het zijn oude mensen”. Dat begrijp ik, maar in feite zien we het niet bij de jongeren, omdat de jongeren nog niet gevaccineerd zijn, maar het is heel belangrijke informatie, want er zijn niet veel ernstige vormen, er zijn er een paar, maar er is grote vermoeidheid, een ademhalingsmoeilijkheid; ze eten minder er zijn verschijnselen van ondervoeding.

  Europees vaccinatiepaspoort garandeert geen vrij verkeer tussen EU-landen

Dit trekt absoluut de “bescherming” in twijfel, en dit betekent dat er circulerende…

…de informatie van het Institut Pasteur is dat dit Engelse virussen zijn, en er zijn studies aan de gang om te zien of dit variaties van Engelse variaties kunnen zijn, zo u wilt, maar hoe dan ook, het is belangrijk om dit nieuws in overweging te nemen, en ik denk dat de belangrijkste boodschap hier is dat zelfs wanneer we gevaccineerd zijn, we heel voorzichtig moeten zijn met onze contacten, en dat we door moeten gaan met onze preventieve maatregelen. We zullen deze verpleeghuizen nader bekijken…we zullen ze nader bekijken, want het is belangrijke informatie.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Yale Universiteit professor: meerderheid van de geïnfecteerden zijn reeds gevaccineerde mensen

Vorig artikelGevaccineerden vergelijken bijwerkingen in een Reddit subgroep
Volgend artikelTucker Carlson interviewt Dr. Peter McCullough over wereldwijde samenspanning om bestaande medicijnen die COVID-patiënten effectief behandelen te onderdrukken ten gunste van “vaccins”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Dat lijkt mij toch behoorlijk knap om uit te zoeken of het om varianten gaat als ze het origineel nog niet geïsoleerd hebben of ooit hebben kunnen aantonen.
    Waar vergelijk je het dan mee?

  2. De slachtoffers vallen onder alle reeds en toekomstige gevaccineerden met alle toegepaste vaccines, omdat de prion van de SPIKE EIWIT al in hun systeem zit en zich kan kopieëren in alle cellen om deze ernstig te beschadigen cq. DODEN! Voor uitleg zie, “flemmingmethode.com”!

  3. wie weet hoe je jezelf kunt beschermen tegen de gevaccineerde mensen, wij hebben een B&B in Normandie, zou het liefste ONGEVACINEERDE gasten hebben, dit wordt echt een groot probleem, we hebben een grote luchtreiniger gekocht, en apaaraatjes om ons nek die ionen uitstoten, om je 1 meter om je heen te beschermen, ( airtammer)

  4. Als de hele wereld nee tegen deze prikjes had gezegd waren we allemaal echt ,,veilig” maar dat is een droom teven volgen gewoon .
    Nu word je hele toekomst om zeep geholpen en we staan erbij en kijken ernaar onbegrijpelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in