Foto Credit: Vigilantnews.com

De wereldberoemde cardioloog Dr. Peter McCullough zegt dat Donald Trump de “politieke kans van zijn leven” mist als hij niet snel zijn koers wijzigt met betrekking tot de rampzalige COVID-19 injecties.

Deze verklaring kwam tijdens een meeslepend gesprek op de Tommy T Podcast, schrijft Vigilant Fox.

Dr. McCullough suggereerde dat Trump niet per se hoeft toe te geven dat hij fout zat. In plaats daarvan zou hij Fauci en Biden onder de bus kunnen gooien omdat Fauci een bedrieger is die zijn geloofwaardigheid “in de prak” heeft en “alle veiligheidsproblemen met het vaccin ontstonden onder Biden.”

Podcasthost Tommy T voegde eraan toe dat Trump zijn gezicht zou kunnen redden en schokgolven door het politieke landschap zou kunnen sturen met een bericht dat als volgt klinkt:


“We zijn er nu achter gekomen, na verder onderzoek, dat het [COVID-vaccin] niet goed is. En die kerel [Biden] probeert jou en je kinderen te vermoorden.” “Hij zegt het, whoa!” riep Tommy T uit.

Zo’n zet zou Trump:

– Nog een enorm discussiepunt tegen Biden geven.

– Stemmen die anders in het voordeel van Robert Kennedy Jr. zouden uitvallen.

– Een kans om de held te zijn die de vaccinatiekwestie het momentum geeft dat het nodig heeft, waardoor het een misdaad wordt die niet langer ontkend kan worden.

Vergeet niet dat alle problemen met de veiligheid van vaccins opdoken toen Biden in functie was. Trump zou kunnen aanvoeren dat Biden’s toezicht op de veiligheid van vaccins een complete ramp was. Bovendien is Biden degene die de ongevaccineerden demoniseerde en ingrijpende vaccinatie-mandaten invoerde, die ongeveer 100 miljoen Amerikanen treffen.

  mRNA-vaccin contaminatie veel erger dan gedacht: Prikken "tot 35%" DNA dat menselijke cellen verandert in langdurige spike-eiwitfabrieken

“Eerlijk gezegd denk ik dat dit de politieke kans van je leven is,” merkte Dr. McCullough op. “En als het antwoord is dat het een zwakte is dat hij niet kan toegeven dat hij fout zit, dan kan die zwakte hem duur komen te staan.”

Bekijk het volledige interview:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dr. Peter McCullough waarschuwt: Covid ‘gevaccineerde’ mensen zijn een gezondheidsbedreiging voor de ongevaccineerden (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFico, bin Salman, Raisi… Wie is de volgende?
Volgend artikelZelensky een ‘legitiem militair doelwit’ – Medvedev
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  1. Het eerste staatshoofd wat zijn/haar gemaakte fouten openbaar zal toegeven, moet nog geboren worden.
    Ze hebben de foute veronderstelling dat persoonlijke gemaakte fouten erkennen gezichtsverlies zou betekenen.

  2. Behalve de genocide die deze clown heeft aangejaagd met de gifspuiten jaagd hij ook de genocide aan gepleegd door het zionistisch fascistisch regime in Israel, door het pushen om meer geld voor wapens te sturen naar dit regime.

  3. De enige reden dat de ‘wereldberoemde’ McCullough nog steeds in het openbaar zijn werk kan doen is omdat hij de ‘virus’ leugens in stand houdt. Daarnaast probeert hij Trump nu een soort van ‘legitimiteit’ te verschaffen door hem aan te zetten zijn opvolger en de massamoordenaar Fauci, die hem tijdens zijn regime in zijn oor fluisterde, te begraven…

    Het is allemaal dezelfde retoriek van dezelfde criminelen, en McCullough probeert zijn hachje veilig te stellen.

  4. Trump is een narcist pur sang, grotere zijn niet te vinden, dus nee, gaat ie niet doen.
    Als ie het wel zou doen, eet ik m’n hoed op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in