De lockdown catastrofe aan de hand van het voorbeeld van Duitsland versus Zweden

1

Lockdowns werden ons in maart van het voorgaande jaar verkocht als het enige middel om de “golf vlak” te houden. De overbelasting van ziekenhuizen en met name intensive care units moest worden tegengegaan.

Inmiddels heeft echter een hele reeks landen lockdowns tot de nieuwe norm verheven. Duitsland neemt het voortouw genomen en verschillende staatshoofden hebben zelfs opgeroepen tot handhaving van de vergrendeling tot na juni, bericht tkp.at.

Wat de voordelen van lockdowns betreft, zijn er reeds minstens 40 nauwgezette studies die aantonen dat strenge maatregelen geen voordeel bieden boven eenvoudige maatregelen zoals afstand houden. De bekendste studie is van vier Stanford-wetenschappers onder leiding van ’s werelds beste wetenschapper, John P. Ioannidis. Zie: Studie: Corona-sterfte wereldwijd ongeveer 0,15 procent. Het resultaat van de wetenschappelijke studies: geen voordelen van lockdowns, maar enorme gezondheids-, sociale en economische schade en aantasting van de democratie en de grondrechten.

Duitsland en Zweden vormen een goede vergelijking. Zoals bekend is er in Duitsland al meer dan 6 maanden sprake van een voortdurende lockdown, waarvan de verlenging steeds met nieuwe “argumenten” wordt gerechtvaardigd. Daarnaast zijn er voortdurend uitgebreide mondkapjesverplichtingen, ondertussen met de voor de gezondheid schadelijke FFP2-mondkapjes, regionale beperkingen, de-facto-vaccinatieverplichting, zelfs voor kinderen en soortgelijke. Zie: 65 studies tonen aan dat mondkapjes fysieke, psychologische en sociale schade veroorzaken.

Zweden heeft nooit verplichte mondkapjes gehad, scholen, winkels, restaurants, hotels waren altijd open, mensen ontmoetten elkaar, het sociale leven ging voor het grootste deel normaal door, het leven werd nooit asociaal. Mensen die tussen Zweden en Oostenrijk pendelen melden enorme verschillen in de atmosfeer in beide landen.

  Hoe het vaccin COVID erger kan maken

En hier is het resultaat:

Het is duidelijk te zien – er is vrijwel geen verschil. Er zijn echter grote verschillen tussen het behoud van de democratie in Zweden en de opeenvolgende afschaffing ervan in Duitsland. En natuurlijk in de werkloosheid en het welzijn en de geestelijke gezondheid van de mensen. De weg van Zweden is duidelijk veel beter, de Duitse politiek en haar adviseurs hebben over de hele linie gefaald. Of misschien was en is het opzettelijk.

De Echte Redenen voor Lockdown

Vorig artikelTucker Carlson interviewt Dr. Peter McCullough over wereldwijde samenspanning om bestaande medicijnen die COVID-patiënten effectief behandelen te onderdrukken ten gunste van “vaccins”
Volgend artikelVaccin-propagandisten infiltreerden in vaccin-sceptici groepen en ontdekten dat de sceptici MEER wetenschappelijk onderlegd en rigoureus zijn in hun denken dan de volgzame, onwetende mondkapje-dragers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Die lockdowns zijn ook alleen maar bedoeld om de kleine winkeliers om zeep te helpen zodat de grote jongens nog meer verdienen en om mensen behoeftig en afhankelijk te maken. Zo hou je ze in de hand https://www.wikihow.com/Control-People (herken je al wat zaken) en kun je ze dingen vragen die ze normaal niet zouden doen. Als je niks hebt om ze te geven neem je ze eerst alles af, bedekt onder de mantel van saamhorigheid en liefde, en geef je het later weer een beetje terug (herken je nog iets). In het najaar nemen ze het ons weer af want dan is de R weer in de mand en dat noemen ze dan derde of vierde golf (sorry ben de tel kwijt) i.p.v. griepseizoen en nemen ze ons nog meer af tot we niks meer hebben. Zou me niks verbazen wanneer we snel te maken krijgen met een nieuwe varkensgriep of vogelgriep die op mensen over slaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in