Image by Freepik

Dr. Joseph A. Ladapo is een in Harvard opgeleide arts, gepromoveerd en waarschijnlijk een van de beste experts op het gebied van COVID-19 ter wereld. Voordat hij benoemd werd tot Surgeon General in Florida, had Dr. Ladapo een academische praktijk aan de UCLA en publiceerde hij samen met mij, Dr. John McKinnon en Dr. Harvey Risch over de werkzaamheid van vroege hydroxychloroquine bij acute COVID-19, schrijft Dr. Peter McCullough.

Op 6 december 2023 stuurde de State Surgeon General Dr. Joseph A. Ladapo een brief naar de US Food and Drug Administration (FDA) Commissioner Dr. Robert M. Califf en Centre for Disease Control and Prevention (CDC) Director Dr. Mandy Cohen over vragen met betrekking tot de ontdekking van DNA-proces-gerelateerde onzuiverheden in de Pfizer en Moderna COVID-19 mRNA vaccins.

Ladapo’s bezorgdheid richt zich op lipide nanodeeltjes doorspekt met Simian Virus 40 (SV40) promoter/enhancer/origin of insertion DNA-sequenties die wijd verspreid zijn door het lichaam. SV40 is een bekende promotor van proto-oncogenen.

In 2007 verscheen de FDA ‘Guidance for Industry: Considerations for Plasmid DNA Vaccines for Infectious Disease Indications (Richtlijnen voor de industrie) uit 2007 beschrijft belangrijke overwegingen voor vaccins die gebruikmaken van nieuwe toedieningsmethoden met betrekking tot DNA-integratie:

  • DNA-integratie kan theoretisch invloed hebben op de oncogenen van de mens – de genen die een gezonde cel kunnen veranderen in een kankercel.
  • DNA-integratie kan leiden tot chromosomale instabiliteit.
  • De richtlijn voor de industrie bespreekt de biodistributie van DNA-vaccins en hoe een dergelijke integratie onbedoelde delen van het lichaam zou kunnen beïnvloeden, waaronder bloed, hart, hersenen, lever, nieren, beenmerg, eierstokken/testes, longen, drainerende lymfeklieren, milt, de plaats van toediening en subcutis op de injectieplaats.
  100% van alle gemelde uitkomsten van geïnjecteerde moeders verloren hun baby's

De FDA gaf een schriftelijk antwoord op 14 december 2023, waarin werd aangegeven dat de sponsors de risico’s die de FDA zelf in 2007 had geschetst NIET hebben aangepakt. Omdat de FDA deze problemen niet heeft opgelost, heeft Dr. Ladapo de volgende verklaring uitgegeven:

Het antwoord van de FDA bevat geen gegevens of bewijs dat de DNA-integratiebeoordelingen die ze zelf heeft aanbevolen, zijn uitgevoerd. In plaats daarvan verwijst het naar genotoxiciteitsstudies – wat inadequate beoordelingen zijn voor het risico op DNA-integratie. Bovendien verdoezelt het het verschil tussen de SV40-promotor/enhancer en SV40-eiwitten, twee elementen die verschillend zijn.

DNA-integratie vormt een uniek en verhoogd risico voor de menselijke gezondheid en voor de integriteit van het menselijk genoom, inclusief het risico dat DNA dat is geïntegreerd in zaadcellen van sperma of eicellen kan worden doorgegeven aan nakomelingen van ontvangers van het mRNA COVID-19 vaccin. Als de risico’s van DNA-integratie niet zijn beoordeeld voor mRNA COVID-19 vaccins, zijn deze vaccins niet geschikt voor gebruik bij mensen.

Zorgverleners die zich zorgen maken over de gezondheidsrisico’s van patiënten in verband met COVID-19 moeten prioriteit geven aan de toegang van patiënten tot niet-mRNA COVID-19 vaccins en behandeling. Het is mijn hoop dat, met betrekking tot COVID-19, de FDA op een dag serieus zal nadenken over haar regelgevende verantwoordelijkheid om de menselijke gezondheid te beschermen, met inbegrip van de integriteit van het menselijk genoom.

Ladapo riep op tot het stoppen van de mRNA COVID-19 vaccinatie door Pfizer en Moderna. Hij riep echter niet het niet-genetische, Spike-eiwit antigeen Novavax vaccin terug. Het bio-farmaceutische complex promoot Novavax niet, voornamelijk omdat Weber Shandwick een PR-contract heeft met het CDC-vaccinbureau om alleen Pfizer en Moderna te promoten. Senator Rand Paul heeft deze belangenverstrengeling en duidelijk betaalde bevoordeling van mRNA boven het veiligere maar even ineffectieve Novavax product aan de kaak gesteld.

  Globalisten geven nu Rusland en racisme de schuld voor "vaccinatie aarzeling"

Het hele bulletin van het Florida Department of Health is hier te lezen.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De tragedie van Matthew Perry en Amerika’s verslaving aan medicijnenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraëlisch leger zinkt weg in ‘moeras van Gaza’, slaagt er niet in ‘doelen’ te bereiken: Israëlische generaal
Volgend artikelAmerikaanse oorlogsplannen mislukt in 2023
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. De ontwerpers en degenen die deze biowapens aan de mensheid opdrongen wisten precies dit. Ze zijn zich ervan bewust dat dit de grootste misdaad is die mensen kunnen begaan en dat dit ernstige gevolgen heeft voor het menselijk genoom, maar ook dat deze interventie blijvend is. Zij beschouwen de prijs die zij mogelijk moeten betalen als zij schuldig worden bevonden, als verwaarloosbaar voor de daad die zij hebben begaan. De vraag is wie hier precies achter zit en of het te maken heeft met regelmatige ontvoeringen van mensen door onbekende entiteiten?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in