Het bovenstaande beeld staat voor altijd in ons collectieve geheugen gegrift. Het is ook een eeuwigdurende vloek op het hele COVID-19 narratief en het vaccinverhaal.

Niemand heeft nog iets gezien of gehoord van mevrouw Tiffany Pontes Dover sinds zij op 17 december 2020 live op tv flauwviel, enkele ogenblikken nadat zij een Pfizer mRNA-injectie had gekregen. Zij verscheen kort weer op de camera nadat zij in elkaar gezakt was, en vertelde de wereld dat zij de hele tijd flauwvalt, ondanks dat zij op een spoedeisende hulpafdeling werkt dat dagelijks bloed, ingewanden, braaksel, enz. ziet, schrijft Thecovidblog.com.

De nep-video van Tiffany Dover een paar dagen later was een belediging voor de intelligentie van kritische denkers. De recente propagandapodcast van NBC News door “desinformatiedeskundige” Brandy Zadrozny was ook een belediging voor de intelligentie van kritische denkers. De podcast was zo’n schande dat het YouTube-kanaal van NBC News alleen de eerste twee van zes afleveringen heeft geüpload, nadat de eerste een verhouding “dislikes” en “likes” van 12 op 1 had gekregen. Merk op dat Chrome en Firefox plugins hebben die de dislikes op YouTube zichtbaar maken.

Maar het plot is vorige week verdikt, omdat het betrekking heeft op het beruchtste na-injectie dodelijk slachtoffer tot nu toe. Iemand heeft op 15 juni de Instagrampagina van Tiffany Dover gehackt. Zij gaven in een post toe dat de reden voor de hack is om geld te verkrijgen met de verkoop van de privé-berichten op genoemde account.

De hacker, die Vladimir Bett zou heten, deelde screenshots van een onderhandeling waarin hij 2.000 dollar eiste van iemand die toegang wilde tot het account.

Wij kunnen niet zeggen of dit een grap, een hoax of een echte hackjob is. Wat we wel kunnen zeggen is dat de vermeende hacker diezelfde dag een Telegrampagina heeft aangemaakt met de naam “Tiffany Truth.” Hij deed ook een live uitzending op Instagram vanaf het Tiffany Dover account.

De hacker postte op Telegram adressen om verschillende cryptocurrencies te doneren aan zijn zaak. Er zijn ook verschillende screenshots die beweren dat het privéberichten zijn van het Tiffany Dover IG account.

De hackers lijken ook het verhaal te pushen dat Tiffany nog in leven is, wat deze hele episode verdacht maakt. Nogmaals, uit dit laatste hoofdstuk van “Waar is Tiffany Dover.” is geen nieuwe of nuttige informatie naar voren gekomen.

De waarheid over mevrouw Dover zal nooit bekend worden, tenzij de CIA over 40 jaar documenten declasseert waarin zij de waarheid toegeeft, zoals zij 40 jaar later deed voor het incident in de Golf van Tonkin. Wij kennen echter wel de waarheid over honderdduizenden en waarschijnlijk miljoenen jonge mensen die in 2022 plotseling en onverwacht dood neervallen.

De gecoördineerde inspanning om één dode (Dover dus) te verbergen werkt voor de mainstream media en de wereldregeringen. Maar geen enkele hoeveelheid propaganda kan de waarheid van deze voortdurende wereldwijde genocide na de injectie verbergen.

  CDC-studie: Gevaccineerden "niet minder besmettelijk" dan ongevaccineerden

Lee Nolan: 16-jarige Ierse student “overlijdt onverwacht”

Lee Nolan woonde in Ballymurn, County Wexford. Hij was een vijfdejaars student aan de Saint Mary’s CBS middelbare school in het nabijgelegen Enniscorthy. Lee “is onverwacht overleden” op vrijdag 13 mei. Er werden geen verdere details verstrekt.

Jack Babington: 17-jarige Texaanse student sterft in dit tehuis

Jack Babington zou dit najaar een laatstejaars zijn geweest op de Dripping Springs High School in Texas. In plaats daarvan is hij in mei 30 thuis in Austin overleden, volgens een online overlijdensbericht. Er werden geen verdere details verstrekt. Dripping Springs had geen vaccinatieplicht. Maar het “drong er bij iedereen op aan,” ook bij de leerlingen, om de vaccins “zo spoedig mogelijk” in augustus te halen.

Cláudia Calçada: 29-jarige Portugese voetbalster sterft tijdens marathonloop

Mevrouw Cláudia Calçada speelde vier seizoenen voor de voetbalclub Boavista in Portugal. Zij speelde ook voor Felgueiras, Gondomar, Pasteleira, Salgueiros, en Vilaverdense.

Mevrouw Calçada liep op zondag 29 mei de halve marathon van Dourno Vinhateiro, samen met haar jarenlange vriend. Bij de 14 km begon zij zich ziek te voelen. Mevrouw Calçada zakte in elkaar en kreeg een hartstilstand, volgens het dagblad O Jogo. Medici kregen haar hart weer aan het kloppen met een defibrillator. Maar zij overleed in het ziekenhuis op 2 juni.

Portugal is voor 87% gevaccineerd, en 94% van de inwoners heeft ten minste één injectie gekregen. Het land wordt ook beschouwd als een van de strengste Europese staten voor vaccinpaspoorten in 2021.

Ítalo Sernos Soares: 14-jarige Braziliaan sterft aan zware hartaanval tijdens het fietsen

Ítalo Sernos Soares was op 8 juni met vrienden aan het fietsen in de wijk Júlio D’Elia, Franca, São Paulo, volgens plaatselijke berichten. Hij klaagde over pijn op de borst, en vertelde vrienden dat zijn hart “brandde”. Ítalo zakte op de grond in elkaar en kreeg een hartstilstand.

Medici probeerden hem 20 minuten lang te reanimeren. Maar Ítalo werd dood verklaard voordat zij hem naar een ziekenhuis konden brengen.

Tyler Sanders: 18-jarige Californische acteur dood aangetroffen in zijn huis

De heer Tyler Sanders is in februari net 18 jaar geworden. Maar hij acteerde al sinds zijn 10e. Hij werd genomineerd voor een Emmy voor zijn rol als Leo in de Amazon Prime show Just Add Magic: Mystery City, volgens Entertainment Weekly. Hij heeft 19 acteercredits op zijn IMDB-profiel staan.

De heer Sanders werd op 16 juni dood aangetroffen in zijn huis in Los Angeles. De autoriteiten hebben een misdaad uitgesloten. Er is geen definitief bewijs over zijn inentingsstatus. Maar de heer Sanders trad op 12 november op in de Hollywood Improv.

De zaal vereist een bewijs van inenting voor toegang.

Jessica Matthews: 18-jarige Zuid-Afrikaanse hockeyster sterft tijdens een wedstrijd

Mevrouw Jessica Matthews was studente drama aan de Universiteit van Stellenbosch in de provincie West-Kaap van Zuid-Afrika. Zij was ook keepster van het veldhockeyteam van de school, en ook van Western Province Hockey.

  Behandeling van covid gestopt - om bereidheid tot vaccineren te vergroten

Mevrouw Matthews was op woensdag 15 juni aan het spelen in een wedstrijd, toen zij plotseling op het veld in elkaar zakte, aldus The South African. Enkele minuten later werd zij dood verklaard. Het schijnt dat de Universiteit van Stellenbosch vanaf eind 2021 een vaccinatieplicht had. Maar “verplicht” is ergens tussen toen en nu veranderd in “sterk aangemoedigd”. Een Zuid-Afrikaanse vader die zijn zoon van de universiteit heeft geweerd toen het mandaat aanvankelijk werd uitgevaardigd, schreef ons het volgende:

“De universiteit verplichtte aanvankelijk vaccins, maar met enorme smeergeld – wij hielden onze zoon erbuiten totdat zij uiteindelijk toegaven en het mandaat stopzetten.”

Patrick McDonagh: 12-jarige Ierse jongen sterft dagen na katholiek confirmatie

Patrick McDonagh woonde in Finglas, een voorstad van Dublin. Hij ontving zijn confirmatie in de katholieke kerk op 8 juni en nam de naam Michael aan, volgens de Irish Mirror. Patrick is op 14 juni “tragisch” in zijn huis overleden. Er werden geen verdere bijzonderheden verstrekt. Natuurlijk is “de paus” een onofficiële woordvoerder van Pfizer en Moderna.

Shawn Butt: 31-jarige Canadees dood aangetroffen op zijn werk

De heer Shawn Butt was een werknemer van Fountain Tire, werkzaam in de Algoma Steel fabriek in Sault Ste. Marie, Ontario. Hij was 31 jaar oud en schijnt drie kinderen te hebben, volgens berichten op Facebook.

De heer Butt werd op 3 juni levenloos aangetroffen in de staalfabriek. Tim Butt, de vader van Shawn, nam op 12 juni zijn toevlucht tot Facebook. Hij zei dat Tim een “zware hartaanval” had gehad. Maar de Butt senior gaf alles de schuld, behalve het voor de hand liggende.

Algoma Steel had tot oktober 2021 geen vaccinatieplicht. Maar volgens een arbitragezaak van Emond Harnden Law Firm veranderde Algoma zijn beleid, en eiste het dat alle werknemers en aannemers tegen 1 januari 2022 een bewijs van inenting leverden.

Danielle Hampson: 34-jarige Britse danseres overlijdt plotseling enkele uren voor haar bruiloft

Mevrouw Danielle “Dani” Hampson kreeg haar eerste kind, Bowie, op 18 oktober. Zij en haar verloofde, de heer Tom Mann, zouden op 25 september 2020 in het huwelijk treden. Maar de ceremonie werd uitgesteld wegens de zogenaamde pandemie. Het huwelijk werd opnieuw gepland voor 18 juni 2022. Mevrouw Hampson was een public relations leidinggevende en een danseres. De heer Mann is muzikant en voormalig deelnemer aan het televisieprogramma The X Factor.

Mevrouw Hampson “overleed plotseling” op 18 juni, enkele uren voor het huwelijk van haar en de heer Mann. De heer Mann maakte het nieuws zondag via Instagram bekend.

Het officiële Twitter-account van de Spice Girls tweette vanmorgen zijn condoleances.

De heer Mann zal hun zoon nu alleen opvoeden. Er is geen definitief bewijs waaruit blijkt dat mevrouw Hampson de injecties heeft gekregen. Maar zij had geen duidelijke gezondheidsproblemen vóór haar dood.

Gia Pastion: 19-jarige Canadese “TikTok-ster” overlijdt plotseling

  Covid-19 Vaccins zijn massavernietigingswapens - en kunnen het menselijk ras uitroeien

Gia Pastion had bijna 47.000 TikTok volgers. De Edmonton Nakota Sioux tiener deelde inhoud waarin eten centraal stond. De familie kondigde via Pastion’s Instagram-pagina aan dat de 19-jarige “plotseling” op 11 juni is overleden.

Vanwege de welig tierende speculaties dat Pastion door de injecties zou zijn overleden, heeft de familie de bijbehorende TikTok– en Instagram-accounts op slot gedaan.

Pastion is de tweede TikTok tiener die in evenveel weken overlijdt. Cooper Noriega, die meer dan 1,5 miljoen TikTok volgers had, werd op 9 juni dood aangetroffen op een parkeerplaats in Los Angeles.

Hoe erg zal het nu echt worden?

De wereld keek aandachtig toe toen 198 lidstaten eind vorige maand debatteerden over het wereldwijde pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Als het verdrag geratificeerd was, zou de WHO de wettelijke bevoegdheid hebben gekregen om eenzijdig wetten en beleidsmaatregelen op het gebied van de gezondheidszorg te maken die in alle lidstaten bindend zijn. De wereld is Afrika dank verschuldigd dat het dit heeft tegengehouden.

Botswana, dat sprak namens alle 47 Afrikaanse lidstaten, verwierp de amendementen die in feite Bill Gates, die eigenaar is van de WHO, tot een medisch monarch op het hele continent zouden hebben gemaakt.

Natuurlijk is het voorgaande slechts een tijdelijke overwinning. Het lijkt hoogst onwaarschijnlijk dat de machthebbers zullen toestaan dat Afrika De Grote Reset tegenhoudt.

Wat The COVID Blog™ met zekerheid kan zeggen, is dat wij nog steeds verslag doen van plotselinge en onverwachte sterfgevallen van jonge mensen die in april gebeurd zijn. Wij zouden de komende maanden letterlijk elke dag een artikel als dit kunnen schrijven. De Westerse wereld en de Filipijnen zijn de dupe van deze wereldwijde genocide. Toegegeven, wij schrijven zelden over de situatie in China, omdat het zo moeilijk is om verhalen in context te vertellen die daar ontstaan zijn. Maar China heeft, afgaande op wat wij gezien hebben, de meest onderdrukkende regels ter wereld voor het vaccinpaspoort.

Wij hebben al gemeld dat de levensverwachting in de VS gedaald is van 78,86 jaar in 2019 tot 76,60 jaar in 2021. Dat is de grootste daling sinds de jaren 1940. De levensverwachting van de V.S. zal tegen eind 2022 gemakkelijk nog twee jaar, zo niet meer, verliezen. De dodentol zal tientallen miljoenen overschrijden. Maar er zullen in het leven van deze blogger geen officiële cijfers gepubliceerd worden, net zoals wij nooit zullen weten wat er met Tiffany Dover gebeurd is. Zolang u gelooft wat u met uw eigen ogen en oren ziet en hoort, zult u altijd de waarheid kennen.

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Flauwgevallen na inenting: grote ongerustheid over de Amerikaanse verpleegster – Waar is Tiffany?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNucleaire oorlog dreigt: Westen is kansloos, zegt IAEA-insider
Volgend artikelUw regering probeert u te doden en de planeet te ontvolken: Officiële regeringsrapporten, vertrouwelijke Pfizer documenten en de kosten van levensonderhoud crisis bewijzen het
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Kreeg gisteren het bericht binnen dat een nicht, de dochter van mij oudste broer…..vrouw van 34……in het ziekenhuis ligt met een hersenbloeding en een hartaanval in het ziekenhuis ligt. Mijn familie heeft niet willen luisteren naar mijn waarschuwing over die vaccinaties…..en ik heb er 54 familieleden uit een gezin van 10 kinderen. Ik hou mijn hart vast.

  • Veel beterschap, hoop dat alles goed komt, en dat iedereens ogen open gaan.

   Maar ben bang dat ze wijsgemaakt woorden dat het wat anders is, en niks met de vaccinatie te maken heeft.

  • Een collega van mij werd zonder bekend onderliggend lijden onwel tijdens zijn vakantie in Spanje afgelopen weekend. Hij stierf ter plekke. Bijna al mijn collega’s heb ik tijdens de diverse meetings wel horen vertellen dat ze een prik gingen halen. Ik hou m’n hart vast. Andere collega’s lijken jaren ouder en hebben een grauwe gelaatskleur.

 2. ‘John, ben je daar? Je bent waarschijnlijk ergens aan het slapen. Slaap lekker John.’

  2021, SADS (oa)? Niet teveel bij stil staan. ‘Just step over it’

  https://www.youtube.com/watch?v=0MxquUjCTi4
  It’s All About Love (2003)

  ze bespotten je terwijl ze je vernietigen, onbekende voorbijganger
  uit liefde – uit (in naam van; misplaatste) liefde (eigenliefde)
  met liefde – met (middels; misplaatste) liefde (verraad)

 3. Beste mensen

  Wikkelt Uw eigen hersenen in een doek en zet het bij Grof Vuil

  Immers die Hersenen zijn Nutteloos

  U gebruikt dat troep toch Nooit

  Bill Gates & Belinda Sigaret zijn de nieuwe incarnatie van God
  Die bepalen wel voor U
  Hoe U dient te leven op alle gebieden

  Laat U gerust vermoorden

  Alleen een Elite clubje aan Duivels dienaars hebben het zelf beslis recht
  U niet
  Begrijpt U allen het dan nog steeds niet ??!

  Oen ….
  Wat te doen ….
  Komt in opstand ….
  Verdrijf die Elite Bezetenen
  Burger Rechten opnieuw invoeren
  Welk afhandig is gemaakt door
  Look a like mensen
  Zijnde in werkelijkheid Nep Jesus figuren
  Berecht Hun op een eerlijke manier

  Dank U

 4. Ik woon op de Filipijnen, al bijna tien jaar. Zou graag van de schrijver van het artikel willen weten waarom hij specifiek en alleen de Filipijnen naast de westerse wereld vermeld als dupe van deze wereldwijde genocide???
  Het is hier toch ook in alle Aziatische landen hetzelfde als in de westerse wereld : brainwashing, propaganda, killervaccins inspuiten, hier op de Filipijnen wel al vanaf 5 jaar en einde dit jaar wil de regering vanaf 6 maanden oud beginnen. Maar nog niet echt verplicht. Wel pijnlijk om op foto’s, die de stad hier als propangada, op haar facebook deelt, veel jonge meisjes en jongens die naalden met een gelaten gezicht in hun arm te zien drammen. En triest dat de bevolking hier zo een onderdanige, niet-kritische houding vertoont.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in