© kremlin.ru (CC BY 4.0)

Reeds in februari waarschuwde Frontnieuws voor het grote atoomgevaar. Vandaag de dag ontkent niemand dat meer, en prominente persoonlijkheden waarschuwen er steeds vaker voor. De wapenleveranties aan Oekraïne, de sancties tegen Rusland en de toenemende blokkademaatregelen van de westerse wereld met alle mogelijke middelen worden door Rusland opgevat als de provocatie, die zij zijn.

Intussen wordt in het Russische hoofdavondprogramma de mogelijkheid van een atoomaanval tegen Duitsland besproken. De blokkade van Rusland van zijn rechtmatig grondgebied Kaliningrad door Litouwen geeft extra brandstof aan het laaiende vuur van de op handen zijnde Derde Wereldoorlog, waarvoor nu zelfs Donald Trump waarschuwt. Toch gaat het Westen schijnbaar onverschrokken door, waarbij de veiligheid van Europa blijkbaar geen prioriteit is in dit spel. In plaats daarvan schijnt de Oekraïense president Zelensky de toon te zetten. Engeland en Duitsland bereiden nu reeds hun legers voor op het gebruik van kernwapens, bericht Wochenblick.

Dat Rusland al maandenlang met ernstige gevolgen dreigt en zelfs waarschuwt voor een atoomoorlog is niets nieuws. Wat wel nieuw is, is dat twee Europese legers openlijk spreken over het gebruik van kernwapens. Zo zegt de Duitse luchtmachtgeneraal Ingo Gerhartz dat de NAVO-landen bereid moeten zijn om zo nodig kernwapens te gebruiken – “als Rusland dat eerst doet”, natuurlijk. Het valt te vrezen dat deze verklaring bij Vladimir Poetin niet in dovemansoren zal vallen.

IAEA-insider vertelt Wochenblick: Rusland is superieur

Er heerst vaak verwarring in het debat over wie er zou zegevieren in een eventuele kernoorlog. Het lijkt vrij zeker dat zo’n oorlog waarschijnlijk op Europees grondgebied zou worden uitgevochten en de ondergang van ons continent en onze volkeren zou betekenen. Wochenblick sprak met een IAEA-insider (nucleaire waakhond) die anoniem wenst te blijven. Zijn samenvatting is verontrustend:

Volgens de deskundige zou Rusland daardoor beter kunnen reageren op een eventuele kernaanval door raketaanvallen op tijd te onderscheppen. En volgens deskundigen gaat Rusland daar zelf ook van uit. Dreigt het Westen zichzelf te overschatten en daardoor Europa op te offeren? En zoals de ex-militaire strateeg van Angela Merkel, Erich Vad, zijn wil krijgt, wordt de militaire kracht van Rusland door de Zelensky-propaganda in de mainstream media volledig gebagatelliseerd, en wordt Europa weer eens gevaarlijk voorgelogen door de mainstream media.

Door de NAVO geprovoceerd

Rusland ziet zich openlijk geprovoceerd door de NAVO. De uitbreiding naar het oosten vordert, het Westen blijft wapens leveren aan Oekraïne, wat nu een verdere escalatie aanwakkert, zeggen zij. Rusland zal op deze provocaties reageren. Het vergiftigde klimaat wordt er zeker niet beter op met de EU-sancties. Wij zijn nu aangekomen bij het zesde pakket sancties tegen Rusland. Het doel is om Rusland enorm te verzwakken – maar zoals inmiddels voor veel mensen duidelijk is, zijn het vooral de eigen landen van de EU die verzwakt worden.

Litouwen beperkt het transitoverkeer

In het kader van deze EU-sancties heeft Litouwen nu nieuwe doorvoerbeperkingen ingevoerd. Het vrachtverkeer naar de Russische stad Kaliningrad – gelegen aan de Oostzee tussen Litouwen en Polen – is aan banden gelegd. Naar verluidt zijn vooral goederen uit de bouwnijverheid en metaalwaren getroffen. Rusland beschuldigt Litouwen van openlijke vijandigheid en zegt dat het wettige transitoverkeer onmiddellijk hersteld moet worden. Litouwen verwijst echter naar de EU. Zij zou alleen de sancties uitvoeren waartoe de EU heeft besloten.

  Oekraïne Oorlog: Rusland dringt op naar het westen. Komt er snel een groter Russisch offensief?

Engeland bereidt troepen voor op de strijd

In Engeland worden de soldaten intussen al klaargestoomd voor een strijd tegen Rusland. Zij zeggen bijvoorbeeld: “Britse soldaten zouden opnieuw in Europa moeten vechten en Rusland verslaan.” Samen met de bondgenoten moet Rusland verslagen worden. Volgens mediaberichten klinken de uitspraken van de Engelse troepenchef generaal Sanders alsof de Derde Wereldoorlog aanstaande is.

Trump waarschuwt voor een Derde Wereldoorlog

Ook de Amerikaanse ex-president Donald Trump waarschuwt duidelijk voor een Derde Wereldoorlog. Voor hem is de “genereuze militaire hulp” van Washington aan Oekraïne, zoals hij het noemt, verantwoordelijk voor de reacties van Rusland. Intussen hebben de VS ongeveer 56 miljard dollar voor Oekraïne goedgekeurd in de vorm van hulppakketten, zei Trump. Hij maakte er bovenal geen geheim van dat hij de Biden-regering verantwoordelijk acht voor het huidige conflict.

De toetreding van Finland tot de NAVO brengt grote gevaren met zich mee

Reeds eerder is gemeld dat Rusland er niet voor zou terugdeinzen kernwapens te gebruiken als afschrikmiddel. Indien Finland en Zweden tot de NAVO zouden toetreden, zou het toch al ingewikkelde Europese evenwicht volledig worden verstoord. Bij de toetreding van de twee landen heeft Rusland openlijk gezegd dat het de defensie in het Oostzeegebied zal versterken. Als Finland door Rusland bedreigd zou worden, zou heel Europa een oorlogvoerende partij worden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

De VS en de NAVO voeren oorlog met Rusland in Oekraïne… maar Rusland is verzekerd van de overwinning

Vorig artikelZal Rusland overschakelen op een totale oorlogsstrategie?
Volgend artikelTiffany Dover Instagram hacker eist 2.000 dollar om privéberichten te onthullen, terwijl wij nog eens 10 plotselinge sterfgevallen van jongeren optekenen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Beste mensen

  Men heeft nog veel te Leren
  De Mensen zijn de Enige Wezens met Ego Begiftigd / Vergiftigd

  Hoe het Ego los te laten
  Het vast klammen aan
  &
  Steeds maar meer en meer willen hebben
  Los laten

  Als er een te veel van een bepaald product is geworden
  Dan is dat product waardeloos geworden
  En volgt er een Dump plaats
  De term in het geval van mensen Luid als :
  Oorlog
  Of
  Slaaf Zijn aan / van een Egoïst

  De Derde optie
  Daar wordt nooit over na gedacht

  Genoegen Nemen met wat er is

  De mensheid zelf is verzadigd
  Toch de mensen willen steeds meer en meer

  Als men nou in overweging zou nemen om het Neuken te laten varen ??
  Dat leid tot een langzame afvloei situatie

  Geef andere wezens ook een Kans
  Om te Leven en te genieten

  Dank U

   • @ PJ: Aliens….?
    Laat ik hier maar niet op ingaan…

    @Skydog: spot on!
    Atoombommen zijn een grote leugen.
    Haal ik even Hiroshima en Nagasaki erbij:
    Hoe kan het dat het leven daar meteen weer is opgepakt na die vermeende atoombom-aanvallen?

 2. Iedereen verliest in voorkomend geval van atoomoorlog. Niemand wint, ook Rusland niet en Amerika evenmin. De overlevenden die na enkele jaren uit hun bunkers tevoorschijn komen erven een onleefbare wereld en zullen een ellendige dood sterven na een kort leven. De natuur herstelt wel maar dan zullen er geen mensen meer zijn zoals wij. “De Wolven van Chernobyl” is een goede documentaire hierover. Door generatie na generatie alle jongen (kinderen) waar iets mis mee is onmiddellijk na de geboorte te doden en uitsluitend de “normalen” in leven te laten herstellen soorten zich langzaam maar zeker. Vaarwel beschaving. Hopelijk valt de bom zo dichtbij dat we in een fractie van een seconde verdampen, dan zijn we bij de gelukkigen.

 3. Deze gehele ophitsing van oorlogsdreigingen richtig Rusland gaat niet alleen om macht, maar ook om Rusland te kunnen plunderen van zijn grondstoffen. Het westen heeft al de laatste eeuw zeer verkwistend omgegaan met zijn eigen grondstoffen. Zo moesten telkens andere landen overmeestert worden om gestript te worden van hun grondstoffen in de wereld, om het op peil houden van de benodigde grondstoffen van het westen. Die het net zo snel weer verkwist. Want het westerse systeem van rijkdom is gebaseerd om zo snel mogelijk producten afschrijven en weg te gooien, zodat er weer nieuwe producten aangeschaft moet worden. Dit zorgt er voor dat de productie kan blijven groeien en zo meer mens aan het werk gehouden kan worden en het bevorderd de de cashflow in de vorm van aanschaf belastingen voor de overheden door het consumeren. Zo is een file winstgevend voor de overheden, omdat je als consument meer brandstof verbruikt voor die afstand. Zo zijn alle elektronica en batterijen zeer milieu vervuilend om ze te kunnen maken en zijn meestal binnen een paar jaar weer afgeschreven en/of zo bewust slecht gemaakt zijn dat ze al voortijdig kapot zijn gegaan. De gehele westerse industriële productie is gericht om het maar heel beperkt mee te laten gaan. Er worden zelfs chips ingebouwd om de beperkte levensduur te bewerkstelligen. Duurzaamheid is enkel een woord, maar heeft geen inhoud in het westen. Net zo als het recyclen, er moet altijd meer energie in gestoken worden dan toen het gemaakt werd. Dus is recyclen is een zeer kostbaar proces, wat veelal verzwegen wordt in het westen.

  Het westen accepteert niet dat andere landen hun eigen koers willen varen, zij waren ooit oppermacht en koloniseerde elk land wat voldoende grondstoffen had die zij konden gebruiken. Rusland was altijd al een obstakel en nu het zelfs hoger ontwikkeld is dan het westen, begint de schoen te wringen bij het westen. Want die zijn nog steeds overtuigd dat alleen zij het recht hebben om iedereen hun regels op te leggen en zo iedereen onderdanig van hun zijn. Elke internationale menselijke normen en waarden worden aan de kant geschoven door het westen, want zij bepalen wel wat goed of slecht is, afspraken kun je niet maken met hen, enkel als het in hun voordeel is. Deze arrogantie en hebzucht kent geen grenzen en alle middelen zijn geoorloofd bij hen, om de andere te dwingen onderdanig aan hen te zijn. Een mensen leven betekent niets voor hen, zij zien een mensenleven als een wegwerp product en gaan er ook zo mee om. Zie maar in Oekraïne dat daar de bevolking zich dood moet vechten voor hun corrupte criminele president, die zelf enkel een zetbaas is van het westen.

  Net zo nu met die experimentele genetische gemodificeerde injecties om zo niet alleen iedereen weer te degraderen tot slaaf, maar ook dat iedereen geregistreerd wordt in het nieuwe systeem. Zodat er weer gehandeld kan worden met de slaven op de beurzen (die we staatsobligaties noemen). Want de vorige witte Paus heeft iedereen op de wereld bevrijd van zijn slaven bestaan in 2011/2013, dit werd niet geaccepteerd door de zwarte en grijze paus en zo werd hij vervangen door de corrupte cabal, die nu nog steeds de septer zwaait op de wereld. Vandaar dat de huidige witte paus het zogenaamde vaccin zelfs promoot. De macht over de mensheid door het letterlijk toe te eigenen, zonder enig overleg met de mens in kwestie zelf.

 4. Ik denk dat het conflict in no time over is indien Rusland beslist de Oekraine voorgoed uit te schakelen. Een megabombardement bv ja misschien zelfs wel nucleaire bommen alleen op de Oekraine te gooien. Het westen kan dan niets doen aangezien de Oekraine geen navo lid is en er valt dan voor het westen niets meer te (be)halen.
  Let op mensen. Dit is een hypothese en zeg ook niet dat dit moet gebeuren maar het is een mogelijkheid.

 5. Laat ik duidelijk zijn de mensheid verdiend geen leven zij zijn in feiten bang om te leven en uiteindelijk zullen zij er ook aan gaan daaraan kan je zien dat de mensheid niet ontwikkeld is.

 6. Daar hoor ik het juiste Brussel weg .en de grote bekken een toontje lager dat zou een ontspanning geven
  van heb ik jou daar geen timmerman geen van der leyden ooo heerlijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in