© rawpixel.com

Uit cijfers die zijn vrijgegeven door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en Our World in Data blijkt dat landen met hoge vaccinatiecijfers meer sterfgevallen en ziekenhuisopnames hebben in vergelijking met landen met lage vaccinatiecijfers.

De gegevens zijn afkomstig van het begin van een wereldwijd vaccinatieprogramma van december 2020 tot september 2021 van oncoloog en statisticus Gerard Delepine, die zei dat de huidige beoordeling van de meest gevaccineerde landen bewees dat het onmogelijk is immuniteit te verkrijgen door vaccinatie, meldt Matthew Davis.

Gibraltar

De vaccinatie in Gibraltar, dat 34.000 inwoners telt, is in december 2020 van start gegaan. Gibraltar, een Brits overzees gebiedsdeel aan de zuidkust van Spanje, had vóór het massale vaccinatieprogramma 1.040 bevestigde gevallen en vijf sterfgevallen die werden toegeschreven aan het Wuhan-coronavirus (COVID-19). Het behaalde een dekking van 115 procent voor de Astra Zeneca-injecties, waaronder bezoekers uit Spanje.

In plaats van een daling van het aantal infecties als gevolg van het massale vaccinatieprogramma, steeg het aantal sterfgevallen met een factor 19 tot 2.853, terwijl het aantal infecties omhoogschoot tot 5.314, een vervijfvoudiging. Degenen die verantwoordelijk zijn voor het beleid ontkenden dat vaccinatie een verband heeft met de resultaten, hoewel het overduidelijk was dat een vaccinatiegraad van 115 procent geen bescherming biedt tegen de ziekte.

Malta

Met een vaccinatiegraad van 84 procent is Malta een van de Europese kampioenen van de zogenaamde COVID-19-vaccins. Op dit eiland van 500.000 inwoners zijn bijna 800.000 doses toegediend.

Maar in juli 2021 begon de epidemie opnieuw en nam het aantal dodelijke slachtoffers aanzienlijk toe, waardoor de autoriteiten moesten erkennen dat vaccinatie de bevolking niet beschermt en restricties moesten opleggen. Dit is het zoveelste bewijs dat de hoge vaccinatiegraad de bevolking niet beschermt tegen de epidemie wat het aantal gevallen en het sterftecijfer betreft.

  Hoe het allemaal in elkaar past: Covid, 5G, Nanotech en Transhumanisme

IJsland

In dit kleine land van 360.000 inwoners is meer dan 80 procent gevaccineerd. Vijfenzeventig procent heeft al een volledige vaccinatiecyclus achter de rug. De dagelijkse infecties bleven echter stijgen van 10 tot 120 personen alvorens zich te stabiliseren op een percentage dat hoger ligt dan vóór de vaccinatieperiode.

Singapore

Nu de pandemie explodeert, is Singapore afgestapt van zijn nul-COVID beleid dat het virus zou moeten uitroeien en gaat het nu als een griep behandelen.

Bijna 80 procent van de bevolking heeft ten minste één dosis gekregen. Maar het aantal gevallen is gestegen van ongeveer 10 in juni tot meer dan 150 eind juli en 1.246 op 24 september.

Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk, dat de Europese Astra Zeneca-titel in handen heeft, heeft 70 procent van de bevolking ten minste eenmaal gevaccineerd, terwijl 59 procent de tweedosesregeling al heeft voltooid.

Ondanks dit hoge percentage zag het Verenigd Koninkrijk aan het begin van de zomer een explosie van gevallen, met tegen half juli tot 60.000 nieuwe gevallen per dag.

Deze situatie dwong Andrew Pollard, vertegenwoordiger van de Oxford Vaccine Group, voor het parlement te erkennen dat het bereiken van collectieve immuniteit door vaccinatie een mythe is.

Israël

Pfizer is het favoriete vaccin van Israël, waar 70 procent van de bevolking is gevaccineerd en bijna 90 procent van de risicogroepen de vaccinatiecyclus heeft doorlopen.

Toch is de epidemie nog even sterk als voorheen. Alleen al in september 14 werden meer dan 11.000 nieuwe gevallen geregistreerd. Dit overtrof de pieken, die plaatsvonden in januari 2021 tijdens de uitbraak na de eerste Pfizer-injecties, met bijna 50 procent.

  Bekentenis van Pfizer: Covid-19-vaccins waren nooit veilig voor zwangere vrouwen!

Delepine concludeerde dat het aandringen van regeringen om alleen een vaccinbeleid te voeren, leidt tot een dodelijke impasse. De vaccins verhinderen niet dat de epidemie terugkeert, met als gevolg een toename van het aantal sterfgevallen en ziekenhuisopnames onder de bevolking.

Volgens Delepine moeten artsen in staat worden gesteld vroegtijdig behandelingen uit te voeren, zoals is gebeurd in India, Japan en Korea, die het veel beter doen dan landen die zich richten op massavaccinatie.

“Zij moeten hun misleidende en schadelijke pro-vaccinatiecampagne onderbreken en een vroegtijdige behandeling aanbevelen. De voortzetting van het verbod op vroegtijdige behandeling door behandelende artsen leidt voor veel patiënten tot een verlies van kansen,” aldus Delepine.

Bekijk deze video van Dr. Byram Bridle die uitlegt waarom hooggevaccineerde landen COVID-19 uitbraken meemaken.

DR. BRIDLE SPEAKS – WHY ARE HIGHLY VACCINATED COUNTRIES EXPERIENCING COVID OUTBREAKS


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Horrorrisico’s: na Coronavaccinatie bestrijdt het lichaam zijn eigen cellenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTop 8 meest voorkomende en ernstigste bijwerkingen van Covid-vaccins
Volgend artikelVerzekeringen beginnen dekking te weigeren voor vaccinatieclaims
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in