Flauwgevallen na inenting: grote ongerustheid over de Amerikaanse verpleegster – Waar is Tiffany?

9
Screenshot Twitter

De video ging wereldwijd viraal: de Amerikaanse verpleegster Tiffany Dover werd live op tv gevaccineerd met het Pfizer-vaccin – en stortte in. Nu maakt het web zich zorgen over de jonge vrouw… omdat ze van de aardbodem lijkt te zijn verdwenen. Steeds meer mensen vrezen dat ze misschien is gestorven.

Na haar instorting voor de draaiende camera’s werd al snel beweerd dat het flauwvallen geen verband hield met de Coronavaccinatie. Haar werkplek, het CHI Memorial in Chattanooga (Tennessee), publiceerde op 18 december op Facebook dat Tiffany volgens haar leed aan een “overactiviteit van vagale reacties”: de inenting had een vagusstimulans (een irritatie van hersenzenuw) uitgelokt. Zodra Tiffany pijn heeft, valt ze om, zei het bericht – dit overkomt haar de hele tijd.

Tiffany Dover is verdwenen

Het enige vreemde is dat er sindsdien niets meer van Tiffany Dover is gehoord. Haar sociale-mediaprofielen op Facebook en Instagram zijn stil, hoewel de jonge vrouw daar eerder zeer actief was. Ondertussen doen over het hele web geruchten de ronde dat ze misschien is overleden nadat ze is gevaccineerd. Overlijdensberichten van (nogal dubieuze) websites als searchquarry.com gaan viraal. Haar laatste social media berichten worden met de minuut overspoeld met nieuwe commentaren: Mensen uit de hele wereld vragen of het goed met haar gaat, sturen gebeden en goede wensen.

Een in het Nederlands vertaalde opmerking: “De stilte is het bewijs dat het met Tiffany niet goed gaat. Tiffany’s familie, waarschuw de wereld voor de inenting! Moge God uw dochter zegenen”.

Via Instagram

Bij de familie Dover blijft het ondertussen stil. Ook haar dierbaren zijn niet te bereiken. Naaste medewerkers hebben hun social media-profiel omgezet in een privéprofiel. CHI Memorial postte in eerste instantie dat het met Tiffany goed ging, ze was thuis met het oog op privacy – maar de post is sindsdien om onduidelijke redenen verwijderd.

  Vaccinproducent dringt aan op jaarlijkse Covid-19 vaccinaties voor iedereen... de propaganda (en winst) houdt nooit op
Via Facebook

De kliniek heeft tot dusverre niet gereageerd op vragen.

Afgezien van de geruchten: de angst voor vaccinaties groeit

Nu neemt Frontnieuws duidelijk afstand van wilde geruchten en potentieel nepnieuws. Op dit moment is het niet mogelijk om na te gaan hoe het met de gezondheid van Tiffany Dover gaat.

Het feit is echter dat het tumult dat deze geschiedenis over de hele wereld veroorzaakt een duidelijk teken is van hoe onzeker mensen zijn over Coronavaccinaties. Het feit dat ondanks de druk van de massa’s geen enkel teken van leven is losgelaten van de gevaccineerde verpleegster en moeder van twee kinderen, maakt wantrouwig – en het is duidelijk dat de twijfels over de veiligheid van de vaccins over de hele wereld toenemen.

Niet alleen dat, zelfs deskundigen in het bijzonder waarschuwen en adviseren tegen mRNA-vaccinatie: De massale neveneffecten die gestaag in de publiciteit komen, zorgen er terecht voor dat mensen een gezonde defensieve houding aannemen ten opzichte van de weinig onderzochte vaccins. Niet in de laatste plaats omdat mensen die de vaccinatie schijnbaar aanvankelijk goed verdragen, de ontwikkeling van verwoestende gevolgen op de lange termijn mogelijk is.

Steeds meer mensen durven zich af te vragen of een virus met zo’n lage mortaliteit als SARS-CoV-2 het nemen van deze risico’s rechtvaardigt.

De Corona-vaccinhoax op beelden: injectiespuiten zonder vaccin en verdwijnende naalden

Vorig artikelCoronaterreur tegen kinderen: kinderarts gaat naar het Internationaal Gerechtshof in Den Haag vanwege verplichte mondkapjes
Volgend artikelMedische ethiek expert zegt dat niet-gevaccineerde personen de gezondheidszorg voor Covid-19 moeten worden ontzegd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Sorry maar ik las;

  Facebook dat Tiffany volgens haar leed aan een “overactiviteit van vaginale reacties”: de inenting had een vulvastimulans (een irritatie van hersenzenuw) uitgelokt. Zodra Tiffany pijn heeft, valt ze om, zei het bericht – dit overkomt haar de hele tijd.

 2. Dat wijf is de pijp uit. Volop censureren natuurlijk want iedereen moet deaud, vaccin nemen bedoel ik. De eerste schapen zijn over de dam….

 3. 2 meter diep, of gecremeerd, of in de koelcel van het lijkenhuis.
  Maar ikdenk niet dat ze nog leeft; anders was ze wel inpubliciteit geweest.

  Awel, weer een mooie meid minder; en er zijn er al veel te weinig

  Ik neem aan dat Rutte, Hugo, Jetten en Klaver de eerste vacinaties krijgen,en dat ik et flesje waaruit mag uitzoeken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in