Pixabay

De verontreiniging van mRNA-vaccins met DNA is veel groter dan aanvankelijk gedacht, namelijk tot 35%, en de rol van het DNA bij het aanzetten van menselijke cellen tot de productie van het spike-eiwit op lange termijn is bevestigd, volgens het laatste onderzoek.

Eerder deze maand berichtte de Daily Sceptic over het werk van Dr. Kevin McKernan en zijn team die de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna aan een diepgaande sequentieanalyse hadden onderworpen en alarmerende hoeveelheden DNA-verontreinigingen hadden gevonden, bekend als plasmiden. Dit zijn kleine cirkelvormige DNA-moleculen die in principe zichzelf kunnen vermenigvuldigen in bacteriële en menselijke cellen en de cel ertoe aanzetten het SARS-CoV-2 spike-eiwit langdurig te produceren. Elke vaccindosis bleek miljarden van deze plasmiden te bevatten, bericht Will Jones.

Het Moderna-vaccin bleek DNA-contaminatie te bevatten op ongeveer het “veilige” niveau dat door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) is vastgesteld op het equivalent van één deel per 3.000 mRNA-moleculen, hoewel niet duidelijk is hoe veilig dit niveau werkelijk is. Het Pfizer-vaccin daarentegen bleek een DNA-besmetting te bevatten die 10 keer zo hoog was als het “veilige” niveau, namelijk één plasmide per 350 mRNA-moleculen.

Het DNA maakt deel uit van het productieproces van het vaccin en levert de blauwdruk voor het mRNA, maar het had ten minste tot het “veilige” niveau moeten worden verwijderd, maar om onduidelijke redenen is dat niet gebeurd.

Nu hebben Dr. McKernan en zijn team verdere analyses uitgevoerd en vastgesteld dat de mate van DNA-vervuiling veel groter is dan aanvankelijk werd gerapporteerd: tot 35% van het vaccinproduct bestaat uit deze DNA-vervuiling. Zij schrijven:

  Ze doen het al met muizen... de gevaccineerden zijn de volgende: een schakelaar omzetten in het hoofd

Dit komt erop neer dat 20-35% van het nucleïnezuur in elk vaccin een expressievector is. Dit is verschillende orden van grootte boven de EMA-limiet van 330ng/mg. Met deze besmettingsniveaus is RT-activiteit van LINE-1 geen voorwaarde voor genoomintegratie.

Moleculair bioloog Dr. Jessica Rose legt uit dat dit betekent dat elke dosis biljoenen DNA-moleculen kan bevatten, 100 keer meer dan eerder gemeld: “De overgebleven expressievectoren die zijn gebruikt om de mRNA’s te maken, zijn 100 keer zo verontreinigt als oorspronkelijk voorgesteld en impliceren biljoenen DNA-moleculen per dosis. Dit heeft gevolgen voor de integratie in ons genoom.”

Het precieze besmettingsniveau is onbekend, aangezien dit schattingen zijn met een ruime foutmarge. Het kan ook per partij verschillen. Wat wel zeker is, is dat de besmetting van de vaccins van zowel Pfizer als Moderna ver boven een officieel “veilig” niveau ligt.

Bij de oorspronkelijke analyse had Dr. McKernan vooral gezocht naar RNA-besmetting en had hij een additief gebruikt dat DNA-amplificatie kan onderdrukken. Door specifiek te zoeken naar DNA-besmetting ontdekten hij en zijn team dat de hoeveelheid aanwezig DNA veel groter was dan de aanvankelijke techniek aangaf.

Verdere analyse door Dr. McKernan en zijn team heeft ook bevestigd dat de plasmiden intact zijn en zichzelf kunnen repliceren, en dat de relevante promotors aanwezig zijn die hen in staat stellen mRNA voor spike-eiwit tot expressie te brengen in menselijke cellen (en niet alleen in bacteriën).

Dit wijst erop dat deze DNA-plasmiden waarschijnlijk lange tijd kunnen overleven, door cellen in het lichaam kunnen worden opgenomen en de cellen ertoe kunnen aanzetten gedurende onbepaalde tijd spike-eiwit te produceren.

  Moeder waarschuwt ouders voor de gevaren van het Covid-19 vaccin voor hun kinderen nadat haar zoon in het ziekenhuis is opgenomen met een gevaarlijke hartontsteking na het krijgen van de Pfizer-prik

Men denkt dat dit de waargenomen persistentie van spike-eiwit in het bloed van gevaccineerde personen gedurende weken of maanden na de injectie kan verklaren, waarvan deskundigen menen dat het bijdraagt aan de schadelijke effecten van de COVID-19 vaccins.

Dr. Jessica Rose merkt op: “Het is meer dan waarschijnlijk dat deze nadelige effecten het directe gevolg zijn van de contaminatie die Kevin en zijn team aan het licht hebben gebracht.”

Deze bevindingen zijn uiteraard zeer verontrustend. De regelgevende instanties zouden deze kwesties bij voorrang zelf moeten onderzoeken en, indien bevestigd, passende maatregelen moeten nemen, waaronder het uit de handel nemen van de producten.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom ik het vaccin niet neemVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe dood stalkt de mRNA-gevaccineerden
Volgend artikelOekraïne – Media beginnen de realiteit te erkennen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Waarom maken jullie je druk om de percentages in de vaccins: Het doelvan de vaccins is GENOCIDE en daar zijn de WEF bende handlangers / regeringen perfect in geslaagd.
  Angst aanjagen voor een griep > vaccins implemeteren > Overlijden van de mensen wordt per jaar groter. HET GEWENSTE WEF RESULTAAT.
  MOORD MET VOORBEDACHTE RADE.
  /er is genoeg touw in de wereld om al de schoften die dit promoten op te hangen.

  • Dat was idd vanaf het begin de bedoeling, met voorbedachte rade een massale globale infanticide en genocide organiseren.

   De NWO-maniakken hadden slechts de ANGST-REACTIE en conformatie van het publiek nodig om de gifspuitjes in te kunnen zetten voor de voorgenomen decimering van de wereldbevolking! Allemaal omdat dat zo goed is voor het “klimaat”!

  • het probleem van dna-verandering is dat je officieel geen mens meer bent, maar eigendom van de patenthouder.
   volgens een uitspraak van het amerikaanse hooggerechtshof in 2013 (wereldwijd geldend) verlies je je mensenrechten.
   ook ben je geen mens meer ‘naar Gods beeld en gelijkenis’

 2. Zo ziet men je ook al als je je niet Autonoom hebt laten verklaren. Tot dan ben je een aanhangsel van je nageboorte en omdat die er( natuurlijk) niet meer is, word je gezien als ” lost at sea” en heb je geen zelfbeschikkingsrecht en heb je een soort van tbs, je hele leven. Reken maar dat alle politici autonoom zijn. Die weten dat. Bureau’s die dat voor je regelen hebben het nu stervensproces. Koninklijk huis is soeverein. Nog een stap hoger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in