We hebben hier te maken met drie basisgroepen mensen. De eerste zijn de Snappies, wij dus. Deze groep bestaat uit de mensen die, om welke reden dan ook, al deze misleidingen doorzagen, en de waarheid kwam gemakkelijk tot ons als een bliksemschicht. De tweede groep zijn de Schapen. Hier is geen uitleg nodig. De derde groep zijn de Schapendrijvers, de groep die volgens Mattias Desmet in zijn baanbrekende boek The Psychology of Totalitarianism velen van u negeerden. Deze groep bestaat uit politici, medische deskundigen die samenwerken met Big Pharma, en wereldglobalisten – ongekozen mensen die ernaar streven de wereld te regeren vanwege hun “buitenaardse” scherpzinnigheid en wereldvreemd inzicht. In deze groep zitten waarschijnlijk ook anderen die we nooit te zien krijgen. Misschien zijn het vormveranderende reptielen die meestal onder rotsen leven of in andere vochtige, donkere holtes die weinig zonlicht zien. Het kunnen ook demonen zijn, of de duivel zelf. Laat uw fantasie de vrije loop, het zit waarschijnlijk dichter bij de waarheid dan u denkt, schrijft Todd Hayen.

De “Snappiesgroep” lijkt eindeloos in gevecht met de ” Schapengroep”. We raken verzeild in heftige debatten, ruzies en “hou je kop” uitwisselingen met elkaar. Er wordt nooit iets constructiefs bereikt, maar het levert goede verhalen op om te vertellen en artikelen te schrijven. De snappies lijken te geloven, of velen van hen althans, dat als de schapen echt naar hen luisteren en de waarheid horen, zij naar onze kant zullen overstappen en zich bij ons zullen aansluiten in de strijd tegen de derde groep – de Schapendrijvers. We hoeven ze alleen maar te laten luisteren en ze ervan te overtuigen dat ze hun “lege” hoofd moeten gebruiken.

Wij zijn in de ban van het waanidee dat als wij hen het vuur laten zien, zodat zij het met hun eigen ogen kunnen zien, wij hen zullen doen omslaan. Ik bedoel, echt, is dat niet de manier waarop het meestal werkt? We kunnen roepen wat we willen, “er is brand er is  brand!” en als degenen tegen wie we schreeuwen ons niet geloven, hoeven we het hen alleen maar te laten zien en ze zullen met wijd opengesperde ogen en opengevallen kaken uitroepen: “Verdorie, je hebt gelijk! Daar is brand, zeker weten! Laten we het blussen!”

  Gelekte ziekenhuismail onthult explosie van doodgeborenen na uitrol COVID-19 vaccin (Video)

Helaas, geen sprake van. Dat werkt niet. Veel snappies zijn gestopt met Chicken Little spelen en hoewel de eikels op hun hoofd blijven vallen, hebben ze het opgegeven om anderen ervan te overtuigen dat de hemel naar beneden komt. Tot onze grote schrik hebben logica, feiten en waarheid geen overtuigingskracht als het erom gaat de “Schapengroep” ergens van te overtuigen.

Velen van ons zijn in dit opzicht al lang geleden tot bezinning gekomen, maar velen van ons blijven aan het dode paard trekken (ik ben een van hen). Het lijkt mij dat de meesten van ons die nog steeds proberen schapen om te draaien, geliefden hebben die schapen zijn. Er staat veel op het spel als deze mensen zichzelf blijven prikken met het elixer van Satan. En velen van ons ontdekken dat het gewoon te laat is… de vijf prikken zijn al toegediend, en er komen er nog meer als ze voor hun glazige ogen worden gehouden.

Sommigen van ons hebben hun aandacht verlegd naar de Schapendrijvers. Niet dat we niet altijd hebben geweten waar de echte problemen liggen. Het leek alleen altijd gemakkelijker om medeslachtoffers, de schapen, wakker te schudden om in grotere getale de strijd aan te gaan met de marionettenmeesters. De schapen zijn soms zo venijnig geworden in hun reactie op onze inspanningen, dat men gemakkelijk vergeet wie de echte vijand is. En ja, op een heel reële manier zijn zij rechtstreeks verantwoordelijk voor vele doden en voor het feit dat deze afschuwelijke campagne zo vlot kan verlopen. Het is dus moeilijk om niet wat bitterheid jegens hen te voelen.

Maar wat als de strijd tegen de schapen allemaal een bedoeld onderdeel is van de kwaadaardige agenda? Een primair doel van de marionettenmeesters is toch zeker om ons te verdelen. Wat is een betere manier dan ons tegen elkaar op te zetten? En wat is een betere manier om dat te doen dan ons te plagen met nare onzin van beide kanten om ons te ergeren en ons rood te laten worden van woede? Artikel na artikel verschijnt in de mainstream media waarin nog steeds versleten zinnen worden gebruikt als “vaccins zijn veilig en effectief” of “het is bewezen dat Ivermectine nutteloos is bij het bestrijden van Covid 19”. Leven de auteurs van deze artikelen onder een steen? Zij hebben toch zeker wel de algemene rapporten gezien over Sudden Death Syndrome, doodvallende atleten en artikel na artikel waarin het verband wordt beschreven tussen mRNA-vaccins en hartaandoeningen en een overvloed aan andere even geduchte kwalen? Of is deze ergernis opzettelijk?

  Dr. Bridle: Er is geen pandemie van de ongevaccineerden - De gevaccineerden veroorzaken de varianten

Waarom krijgen we voortdurend deze steken in wonden die op zijn minst begonnen te genezen? En nu allemaal het gepraat over “gecontroleerde oppositie”. Waar gaat dat allemaal over? Zijn het vooral praatjes? Of is het iets anders dat ons wordt toegeworpen om onze fundamentele leiders in twijfel te trekken? Het idee dat de goeden worden gecontroleerd door de slechten bestaat al heel lang. Het is zelfs een centraal onderdeel van Orwells dystopie in 1984. Het is logisch dat elke situatie die lijkt op de onze een gecontroleerde oppositie zou hebben. Maar hoe identificeren we degenen in onze snappierangen die worden gecontroleerd? Is iedereen verdacht? Ik ben zelfs ooit uitgeroepen tot gecontroleerde oppositie. Waarvoor? Wie ben ik? Welke macht heb ik om deze zaak voor de waarheid te verstoren? Dan vraag ik me af of de beschuldigingen van gecontroleerde oppositie eigenlijk de echte gecontroleerde oppositie zijn. Het gaat maar door – agent, dubbelagent, dubbeldubbelagent. Alleen al de beschuldiging is genoeg om elke vorm van structuur in gevaar te brengen. Het begint allemaal uit elkaar te vallen.

En de strijd tussen snappie en schaap? Waar gaat dat heen? Het lijkt erop dat de intense schapenhouding, zoals het steeds maar weer herhalen van “de vaccins zijn veilig en effectief”, een deel van de agenda zou kunnen zijn – het deel dat ons afleidt terwijl we onze handen stevig om de nek van onze schapenbroeders en zij hun schapenhoeven om onze snappienekken hebben. We verliezen dan de ware vijand uit het oog die de schapen als kanonnenvoer naar ons toe duwt. Zelfs als we de strijd van de schapen winnen, komen we aan de andere kant eruit met de ware vijand verborgen achter een berg wol –  wol over onze eigen ogen te trekken.

  Ernstige huidreactie maakte elke beweging van deze vrouw pijnlijk

Natuurlijk zijn velen, velen, velen van ons altijd stevig gericht geweest op het echte probleem. Ik denk dat de meesten van ons zich daar niet door laten misleiden, maar het is moeilijker om een echte marionettenmeester één op één aan te spreken. Het is gemakkelijker om tegen schapen te schreeuwen. Onnodig te zeggen dat ik denk dat schreeuwen niet langer effectief is (om schapen om te draaien), en waarschijnlijk ook nooit geweest is. Ooit denk ik dat het een nobele poging was, en dat er een kans was dat het zou werken, maar dat deed het niet. De meesten zijn nu allemaal gevaccineerd, en dat kunnen ze niet meer ongedaan maken. Vechten tegen de gevaccineerde zombiehorde is zinloos. Ik denk dat bijna al onze inspanningen gericht moeten zijn op de veelkoppige hydra. We moeten de ontelbare hersenloze artikelen, berichten, gebazel van de schapen negeren, en achter de mediabronnen zelf aangaan, we moeten onze inspanningen, en onze donaties, richten op alternatieve nieuwsmedia, op echte onderzoeksjournalistiek, op de strijd tegen politici, rechtbanken, rechters, artsen en ziekenhuizen en leden van de elite zelf. Ja, nogmaals, velen van u hebben dit gedaan, hulde aan u en ga zo door. De rest van ons moet de schapenwol uit de ogen trekken, en de ware vijand duidelijk zien.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Boodschap aan de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPlan om Russische scheepvaart in Baltische zee te blokkeren schendt internationaal recht en kan oorlog uitlokken
Volgend artikelHet is TE LAAT voor de NAVO om de oorlog tegen Rusland te winnen … hier is waarom
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Aan Discobol – had je mijn reacties aan je nog gelezen op jouw reactie? (Vaccinatiegoeroe Bill Gates)
  https://www.frontnieuws.com/79931-2/#comment-158489

  Immortal februari 1, 2023 at 23:03
  p.s. Discobol, ik denk dat het van belang is dat we ons gaan realiseren dat er veel meer gemenerikken onder ons zijn dan we denken… niet iedereen, gelukkig niet, maar wel heel veel! Het openbaart zich doorgaans niet zo, omdat ze zich moeten gedragen, maar als ze de kans en het groene licht krijgen een klootzak te zijn, dan pakken ze die zonder meer!

  • @Immortal >> (Aan Discobol – had je mijn reacties aan je nog gelezen op jouw reactie?)

   (ik denk dat het van belang is dat we ons gaan realiseren dat er veel meer gemenerikken onder ons zijn dan we denken)

   Beste Immortal, Daar ben ik me ter dege van bewust, dat er meer slechte mensen, dan goede mensen zijn.
   En hij is alleen maar erger aan het worden, ervaar ikzelf. Ik begin zelf steeds meer een hekel aan mensen te krijgen. Het is alleen nog maar ikikik en de rest kan stikken. Die grijze massa in onze bovenkamer komt ons niet ten goede, we zijn alles aan het kwijt raken. Zelfs ons instinct, bij 85% van de mensen staat het op automatische piloot. Immortal bedankt voor je reactie 🙂

 2. Goed artikel en dat gemoed dat de schrijver heeft herken ik heel goed.
  Dat gevoel heeft er voor gezorgd dat ik gestopt ben met anti-corona cartoons te tekenen. Meer dan een glimlach van een anti-vaxxer of een scheve blik van een schaap/ vaxxer kon er niet vanaf, dus waarom nog moeite doen om die vaccers / schapen proberen te ‘redden’ van hun ondergang?
  Ze kiezen er uiteindelijk zelf voor en wie ben ik om hun keuze te bepalen?

 3. Zombie of kind van God… demonisch of goddelijk… iedereen heeft zijn/haar keuze gemaakt. Laat de tegenstanders los en vind je medestanders.

 4. We zijn ze, met hun buitenaardse scherpzinnigheid, in kaart aan het brengen. Davos is gemakkelijk, maar wat dieper kijken, één voorbeeld: de European Publishers Council, een lobbygroep die het aanlegt met de toppolitici en bepalen wat u in u krant leest – de voorgeschreven waarheid – wat in de kijker moet gezet worden en wie moet afgebrand worden. De tegenmacht moet van beneden komen. Een andere mogelijkheid is dat het hele vermolmde en verpauperde samenleving ineen stort door hun liberaal beleid met elastische ethiek en dubbelzinnige moraal.

 5. De grote massa (de schapenkudde) is inherent lui, maar ze hebben het voor het zeggen. De dynamiek is dat er binnen die massa een klein groepje aandrijvers is, de schapenhoeders, die de zaken uitvoeren voor de massa (ambtenaren, EU commissie en parlement spreekbuizen, artsen, journalisten, en dat soort trompetteraars.) De massa heeft belang bij deze aandrijvers, omdat ze dan zelf niet meer hoeven te denken, en ze klakkeloos de leiding van de aandrijvers kunnen volgen. Ze zullen deze aandrijvers dus ook nooit tegenspreken of aanvallen. Want dat komt hun luiheid en gemakzucht niet ten goede. Zo hoor je bijv iemand zeggen dat hij Rutte een geweldige vent vindt, maar ‘het komt door Kaag’ (daarmee bedoelt hij dat wat er fout gaat, niet aan Rutte ligt, maar aan Kaag.) Dus ze verleggen de verantwoordelijkheden van hun hoeders wel af en toe bij een andere hoeder, maar ze zullen nooit de hele subset hoeders afvallen. Waar jij dus tegenaan loopt is de barricade van schapen die in stand gehouden wordt door hun subset de schapenhoeders. Daar kun je niet tegen op boksen. Je kan alleen maar hopen dat er meer schapen permanent jouw kamp in komen. Jouw kamp bestaat weliswaar uit weldenkende mensen met een goed moreel kompas, maar het heeft geen daadkrachtige subset aan ‘weldenkende mensen hoeders’ die voor jou het pad harken. Dus je staat er een beetje in je eentje voor… Straks, als er heel veel schapen vermorzeld zijn door de gifspuit, dan zit je nog steeds met die subset de schapenhoeders van ze, die massa-onderdelen zonder moreel kompas. Wat ga je doen? Vergeet verder niet dat er boven de schapenhoeders een nog kleiner partijtje mensdieren aan het dirigeren is, die totaal geen verplichtingen aan niets of niemand hebben, en alleen maar aan zichzelf denken en bovendien de schapenhoeders ook nog eens omkopen (de cabal, de illuminati, de ‘elite’ wat je ze ook noemen wilt.) Zij dirigeren de subset de schapenhoeders binnen de grote massa. En zij dirigeren de hele wereld. Al eeuwen is dit zo. En uiteindelijk zal deze dynamiek tot het einde van het mensdier leiden – of dat nu door een gifspuit komt of door de zgn ‘natuur’ rampen (die ook door mensen veroorzaakt worden) of door een (echte) wereld oorlog. Wat ga je doen? Je moet dus de punt van de pyramide er af bijten, en er voor waken dat de pyramide nu voor altijd een mastaba blijft (een piramide met een platte bovenkant). De griezels die op de punt zaten, zijn dan uit de berekening, en op de platte bovenvlakte heb je het aantal weldenkende mensen, en hier en daar een slechterik. Daaronder zit dan de makke grote massa met hun springende hoeders en spreekbuizen. Met de mastaba is het niet zo moeilijk om die lui in het gareel te houden en een rechtvaardige koers aan te houden die de aarde en de bevolking ten goede komt. De schapen zullen braaf de nieuwe leiding volgen (want ze willen niet zelf te hoeven denken), en hun uitverkoren spreekbuizen worden niet meer beinvloed door de cabal.
  Wie is de grote massa? Dat zijn de schapen, zeg maar de 80% van de bevolking die de gifspuit nam. Wie zijn de schapenhoeders? Dat zijn de uitverkoren schapen die voor de massa aan de touwtjes trekken, zeg maar de regeringsambtenaren, huisartsen, journalisten, rechters, en dat soort vrije beroepen waar geen toezicht op is. Wie zijn de cabal? Dat zijn mensen zoals Gates, Soros, WEF bazen, de Trutsula van de Lijkens, de pharmers, de wapenindustriërs, US Mil, de Elon Musken etc – roofmensen die alleen maar geld graaien met idiote projecten en waanzin ideëen. Wie stuurt hun aan? Dat zijn de bankiers en investment fondsen – die namen ken je ook, en de Blackrocks, de Vanguards, etc die de vinger op de knip van alle rijkdom van de aarde hebben. En dit alles wordt vanuit Zion in de gaten gehouden, gemonitord en aangestuurd mbv hun uitverkoren soldaat de VS. Dit is het oogje op de punt van de piramide. En nu is het dus er op of er onder, anders komt er geen moer terecht van de Age of Aquarius, maar gaan we in plaats daarvan de duisternis in.

  • ‘Dit is het oogje op de punt van de piramide.’

   Net als in Lord Of The Rings, het alziende oog van Saruman. Via dat oog bestuur Saruman zijn legers en kan hij de voortgang zien en zien wat er nodig is. Saruman kan zo een aantal generaals aansturen die op hun beurt hele legers aansturen.

 6. De schapen hebben altijd wel een weerwoord over iets of iemand. Laatst nog, een 26 jarige moeder overleden in haar slaap….antwoord snappies: prikken
  Antwoord schapen: erfelijk ( haar vader was vorig jaar overleden aan zijn hart)
  Snappies: ja ook van die prikken natuurlijk.
  Schapen: nee hoor want zijn vader is ook overleden van zijn hart..bla, bla, beehhhh.
  Zo moe van, alsof het normaal is dat iemand van 26 dood in bed ligt….

 7. In 1735 nog was de vrijmetselarij verboden in de Republiek. Dat was om te voorkomen dat de corrupte Oranjes terugkwamen na de dood van stadhouder Willem de Derde. Het verbod is nu vergeten en zitten we weer met Willem Alexander met de vrijmetselarij overal aan de macht en in oorlog met Rusland dat het maçonnieke communisme net heeft afgezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in