Tijdens een lezing in Australië noemde Microsoft-uitvinder en vaccinatiegoeroe Bill Gates het vaccin Covid 19 ondoeltreffend. Het beschermt niet tegen infecties. Het is niet “breed” genoeg tegen virusmutaties. En de bescherming is slechts van korte duur. Dus: farmaceutische troep. Het is waarschijnlijk niet voor niets dat Gates een deel van zijn aandelen heeft verkocht, schrijft Kornelia Kirchweger.

Al in december 2020, zei Alfred Bourla, CEO van Pfizer, in een interview in de VS: hij weet niet of de vaccinatie beschermt tegen het doorgeven van het virus, dat moet eerst gecontroleerd worden. Janine Small, hoofd internationale marketing, vertelde het EU-parlement: de vaccinatie is niet getest om te zien of het een infectie voorkomt. Nu is het de beurt aan de grote financier Bill Gates: hij verklaart dat de injecties niet doeltreffend zijn. In 2019 investeerde de Microsoft-oprichter in BioNTech, het bedrijf dat vervolgens samen met Pfizer de geninjecties op de markt bracht. Nu zou hij onlangs een deel van zijn BioNTech-aandelen hebben verkocht – uiteraard niet zonder een flinke winst te maken.

Historische vaccinleugen

Alle relevante partijen bevestigen dus de wereldwijde vaccinleugen, waarmee regeringen mensen in de gen-injectie hebben gepusht, opgesloten, gecriminaliseerd, gestigmatiseerd en in sommige gevallen hun bestaan hebben vernietigd. Ook Gates zei in 2021 nog dat iedereen die het vaccin nam, niet alleen zichzelf maar ook anderen beschermde en de samenleving in staat stelde om weer normaal te worden. In 2021 beschreef Gates de mRNA-materialen als “magisch” en zei hij dat ze de komende vijf jaar een “game changer” zouden zijn. Gates’ “vaccinbiecht” kwam tijdens een gesprek dat hij een week geleden had met directeur Michael Fullilove ten overstaan van een paar mensen in het Australische Lowy Institute.

  De "Ongevaccineerden" Kwestie

Virusblokkering door inhalatie

Het thema: Voorbereiding op de mondiale uitdagingen. Een journalist vroeg hem wat volgens hem de grootste uitdaging is voor toekomstige pandemieën. Gates antwoordde: uitgebreide beschikbaarheid van diagnostische instrumenten, hij noemde PCR-tests. Antivirale geneesmiddelen. Antilichaambehandelingen die reageren op virusmutaties. En: we moeten de “drie problemen van de huidige vaccinatie” oplossen.

Maar dit is haalbaar. In de komende 10 jaar zal er een instrumentarium zijn om pandemieën aan te pakken. Dit omvat virusblokkeringsmiddelen die kunnen worden “geïnhaleerd.”

Pandemie-oefening om de vijf jaar

Gates is er ook van overtuigd dat elke vijf jaar een wereldwijde “pandemie-oefening” nodig is. Daartoe moet er iemand aan de top staan die degenen die niet meedoen op de vingers tikt. Zij moeten te horen krijgen dat zij de aanleiding kunnen zijn voor de volgende pandemie. In het algemeen, zei hij, was de pandemie als een “röntgenapparaat” dat de zwakheden van samenlevingen wereldwijd blootlegde. Gevraagd naar de “waardering” van de WHO, die Gates tevreden houdt met gulle donaties: ze werd slecht behandeld door de VS en andere landen. De grootste donor had zich midden in een pandemie teruggetrokken. Onder voormalig president Donald Trump hadden de Verenigde Staten zich teruggetrokken uit de WHO. De WHO heeft ook niet genoeg personeel dat gespecialiseerd is in infectieziekten. Dat moest veranderd worden.

Burgers verachten politici

Gates maakt zich zorgen over het afnemende vertrouwen van mensen in instellingen en politici. In de VS, een democratie, staan deze waarden in de kelder.

In China daarentegen wordt de politiek van het land voor 80 procent goedgekeurd. Populisme en polarisatie zijn een gevaar. De elites worden afgeschilderd als “neerkijkend op de bevolking.” Gevraagd naar de rol van sociale media hierin:

  Vier woorden die Gates en zijn trawanten verachten: Democratie & Minimum Steun Prijs

Hij en anderen vonden toegang tot digitale informatie voor iedereen een netto pluspunt voor de democratie. Maar veel mensen blijven steken in desinformatie. Dat veranderen is de taak van de volgende generatie.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates waarschuwt voor volgende pandemie: “Tien keer erger”

Vorig artikelHoe een PSYOP uit te wissen
Volgend artikelRusland krijgt de grootste schrootplaats van Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. (Vaccinatiegoeroe Bill Gates geeft toe: Covid-prikken zijn “farmaceutische troep”)

  Word het niet eens tijd om al Psychopaten op te pakken. En Kill bill als eerste.

 2. Jr kumt ook lezen dat deze zg biecht de opmaag is voor verderr vergiftiging en onderdrukking van de mensheid.
  Maw. Hij gaat gewoon door.
  Nieuwe investeringen in nieuwe methodes.
  Om virussen te onderdrukken moet de mens gehoorzamen en onderdrukt worden .
  Evt uitgeroeid. Wat een psyop.

 3. Wat een bullshit weer. Gewoon weer een kwestie van 1 lijkje uit de kast halen, om het gepeupel weer effe de fopspeen in de smoel te drukken. De rest van de lijken blijven in de kast tot dan.

  Dat niemand zich wat afvraagt is niet normaal meer: pharma troep wordt altijd van de markt gehaald als het de minste schade veroorzaakt, en zeker als er eentje er aan dood gaat. Maar nu sterven er gewoon keihard steeds maar mensen aan rotzooi die “voor de gezondheid” is en zgn “levens moet redden.” Waarom sterven er zovelen dan aan? Ziet niemand dat? Wil niemand dat zien?

  En waarom davert deze trein maar door en wie zitter er achter het stuur?

  Is iedereen nu echt zo van het padje af? Dat ze allemaal mee doen? Rechters, regeringen, wetenschappers, politie, werknemers, etc. Ze doen allemaal mee. Is iedereen echt volslagen gek geworden? Of wat is hun excuus om hieraan mee te doen?

  Zijn er lezers die hier iets over kunnen zeggen, waarom jullie allemaal gewoon meedoen, nu al meer dan twee jaar lang, ondanks het bewijs van de enorme schade die deze rotzooi veroorzaakt? Laat eens wat van je horen, zodat we kunnen begrijpen waarom jullie dit toelaten.

  • Iedere media, organisatie/regering/gezondheidszorg is de top omgekocht en hebben hun medewerkers nieuwe bedrijfsprotocollen opgelegd al dan niet met geheimhoudingsplicht. De media en de sociaal mediums moesten alle waarheden censureren van internet, om het sprookje hoog houden dat het zogenaamde vaccin de enige oplossing was. Op de zelfde manier wordt de zogenaamde oorlog in Oekraïne ook verkocht aan de bevolkingen. De bevolkingen laten zich vrij makkelijk misleiden, mede door de indoctrinatie vanuit scholen. Iedereen die niet met de massa meebeweegt is dat ook niet geprikt.

   • Precies. Het moge nu ook wel duidelijk zijn wat er aan de hand is: het volk is meer dan twee jaar lang op afstand gehouden van de feiten en de gevolgen er van, en nu wordt het programma in de doofpot gestopt. De massa wordt rustig gehouden en de volgende stap in het programma kan beginnen voor de ‘gezondheid van de bevolking’. Voedselvergiftiging, en dat soort dingen. Ondertussen gaat de sterfte gewoon door, en zal het niemand meer iets verbazen. En ook de problemen met geboortes niet. De massa vindt alles best.

    • Beste Immortal,
     Het gaat allemaal om geld. Niets meer of minder.
     Zowat ieder mens heeft zijn prijs om dingen te doen die normaal gesproken tegen hun eigen moraal in zouden gaan ( uitzonderingen daargelaten)
     Dit gaat van top down.
     Figuren als Gates,Soros,Schwab e.d. strooien met geld om anderen te smeren zodat ze dingen doen die ze normaal niet zouden doen.
     Figuren binnen overheden laten ondergeschikten op hun beurt ook weer dingen doen die ze normaal gesproken niet zouden doen. Ze doen dat evenwel om een mooi baantje te krijgen of te houden.
     Vervolgens komen de daar ondergeschikten die binnen hun dagelijkse baantje zowat alles doen wat de baas ze verteld om te doen( kijk b.v. eens naar de Romeo’s en ME.
     Zij hebben zowat allemaal een gezin en koophuis wat ze graag willen behouden en het zich niet kunnen veroorloven hun baan te verliezen.
     Zo gaat dat ook binnen de medische sector.

     Het is verdomde moeilijk om bij de rug recht te blijven houden houden zodra je eigen toekomst en dat van je gezin op het spel komt te staan.
     Respect voor hen die dat desondanks toch doen.
     Verwijt ik die mensen die meedoen met dat “spel”?
     Nee, want ik sta niet in hun schoenen en ik weet niet wat ik in hun situatie zou doen.
     Vaak is het terug te voeren naar ‘zelfbehoud’ om de opdrachten van hogerhand uit te voeren.

     De kampbewakers in 40-45 waren joden en geen Duitse soldaten.
     Ze kregen privileges om andere joden te bewaken en de Duitse soldaten gingen naar het oosten om te vechten (ze waren immers te goed opgeleid om gevangenen te bewaken.)
     Deze kampbewakers deden dit om de kans op overleven groter te kunnen maken. En daarin gingen ze soms verder dan nodig was.

     Zo is het altijd geweest dat mensen zich laten gebruiken om zelfs onmenselijke dingen te doen om het behouden van hun leven,carrière,status en/of winstbejag. De basis is het gebruik/misbruik van geld, en de afhankelijkheid daarvan bij anderen.
     Als je vandaag de dag ziet wat er aan corruptie boven tafel komt zie je dat het klopt.
     Zodra de geldstroom stopt, dondert alles in elkaar.
     Zodra b.v. Gates geen geld meer heeft zal er niemand meer naar hem luisteren of op zijn verzoek iets gaan doen.

     • Tigron, zo is het… Ik liep er net weer over te peinzen hetzekfde als wat jij schreef. In de VS hebben we een gezegde: follow the money. Want daar ligt altijd je antwoord… En toch verbaast het me dat het moraal zo massaal in de bagger is beland. Massaal.

      • Beste Immortal,
       Linksom of rechtsom, er gaan miljoenen mensen het leven laten.
       Als er dan toch vele mensen moeten sterven, laat het dan gebeuren door een CME vanuit de zon.
       Dat is tenminste zonder aanziens des persoons.
       Zodra er geen elektra meer is gaan we terug naar basic.
       Gelijke monniken gelijke kappen.
       Geld is dan nutteloos.
       Eens kijken of die machtige figuren zich dan nog kunnen redden als ze moeten ‘vreten van de straat’.
       Jan met de pet zou het waarschijnlijk wel kunnen immers;
       Een stap van de stoeprand naar de straat is te overleven.
       Een stap van een persoonlijk kantoorgebouw naar de straat geeft slechts een grote spat bloed…..
       intussen kijk ik naar de zon………..

  • @ Immortal / Ik denk zelf dat er hogere machten (Krachten) Bezig zijn ? Dit heeft volgens mij niets met de mens zelf te maken. Anders probeer je toch geen hele planeet uit te roeien. Alles en iedereen gedraagt zich dwaas. En het lijkt dat niemand de Macht (Kracht) heeft dit te stoppen ? Ik ben deze video https://www.youtube.com/watch?v=v_GfmvpJZXE voor de 3de keer aan het kijken, en zie en ontdek steeds steeds meer vreemde dingen. En vooral hoe alles met elkaar wereldwijd met elkaar in verbinding staat, en alles lijd naar 1 iets 666. Maar echt alles, met maar 1 doel, het vernietigen van de mens op deze planeet ! En het gaat erg hard nu.. Het is te ziek voor woorden wat er momenteel om ons heen gebeurd. Mensen die ik al meer dan 25 jaar ken, zeggen niets meer tegen je, of doen alsof ze je niet meer kennen. Of zijn al dood? Is toch niets anders, dan Hel op aarde. Of ik zit er helemaal naast, en dan heb ik niets gezegd. 😉

   • Ik ga daar eens effe naar kijken en over denken. Disco, het is echt erg zoals het loopt. Ik vraag me ook af waarom er zo massaal een kwaadwillendheid is. Zo massaal!

   • Discobol, dat rare gedoe met het bedekken van éen oog, ik zag dit ook in het Jumbo blaadje recentelijk – waar Colette van de Jumbo een pollepel (met een smiley face er in gezaagd) voor een oog hield in haar foto. Ik vond het zo vreemd en nergens op slaand.

    • @Immortal (Ik vond het zo vreemd en nergens op slaand.)

     Ieder zijn mening. Maar als je daar afgehaakt bent, dan begrijp ik jou opvatting.
     Het gaat vaak om het gehele plaatje. Maar aan jou commentaar te zien, ben je vroegtijdig gestopt.

     • Discobol, ja zo kom het wel over. Ik bedacht dit na afloop toen ik het schreef. Ik had eigenlijk nog een hele discussie in mijn hoofd, alsof ik met je zat te praten, maar het is te veel om op te schrijven. Ik heb wel uitgebreide ideeen hierover, en het raakt wat je zegt. Wat ik wilde zeggen is dat ik denk, nog steeds, dat het ‘satanische’ in de mens zelf zit. Die getallen, die kloppen zeker, maar die zijn imo berichten van ‘ergens anders’ – het Goede, zeg maar, die je vertellen wat de status is. die 666 betekent verdef en bedrog, wat dus heel goed klopt. Ik durf niet te denken dat er kwaadaardige krachten zijn die de mens hebben overgenomen… ik durf wel te denken dat de mens zich heeft ‘laten gaan’. De gemakzucht en het venijn komt er nu uit. Ik vrees dat er massa’s mensen zijn die gewoon gemeen zijn… en dit is er nu aan het uitkomen, de ware aard laat zich zien. Zoals 1 rotte appel de rest aansteekt. Zo steken heel gemene mensen de rest aan… en dan voelen andere gemene rotzakken zich sneller op hun gemak ook mee te doen. en zo krijg je de kwaadaardigheid op gang. Dan wou ik je nog vertellen over mijn kennis uit de Balkan, die me vertelde over het einde van het communisme, waarin de burgeroorlog woeide: de kwaadaardigheid was waanzinnig, zei hij, er waren geen grenzen meer… kinderen van 15 liepen met kaloshes rond en schoten links en rechts voor de lol, op hoofden en benen, en huizen binnen. politie agenen werden om zeep gebracht, maar ook ‘gewone’ burgers, voor de lol. En zo vertelde hij nog veel meer. Dat is de kwaadaardige aard van de mens, niet iedereen is zo, gelukkig niet, maar wel heel veel! En ik denk dat dit het satanische is. Wij krijgen nu die meldingen van Hoger Hand, om ons te informeren dat we het met evil te doen hebben – via die 666. dus elke keer dat je die 666 ziet, weet je dat je met bedrog en verderf te maken hebt, en moet je jezelf beschermen. Het zou wel mooi zijn eens een langere discussie hierover te voeren. Ik zal nog eens een stukkie schrijven hierover, voor later, want het is best veel. Maar wat die man vertelt in de video is geen onzin… ik probeer het alleen zo te zien, dat het eea niet vastligt, maar dat we door die getallen berichten krijgen, die ons helpen door deze shit te navigeren en ons te beschermen tegen het verderf. Ik haak niet af, maar er is zoveel waar ik aan zet te denken… ik weet wel waar je mee zit, maar ik hoop dat je kan zien dat we berichten krijgen over het gedrag van bepaalde hufters, dat impact heeft op ons. Maar je kan je er tegen beschermen, die getallen liegen absoluut niet, het is alleen een kwestie van de juiste manier vinden om je te beschermen tegen al het bedrog… dit is lastig uit te leggen in een web papiertje.. maar ik denk niet dat we het moeten zoeken in een griezelige entiteit die we niet kunnen zien. Het zit in de mens zelf… als een soort van dualiteit, waar hij verantwoordelijkheid voor moet nemen, en moet leren beheersen. Maar de verrotte massa beheerst zich niet meer…. ik denk dat dit die krachten zijn, die nu spelen. Luiheid en valsheid, en de mogelijkheid je puurste gemene kant van jezelf te laten gelden… (de discussie kan worden voortgezet!)

 4. Frontnieuws even ter correctie, bill gates was geen microsoft uitvinder,maar een plagiaatpleger die van IBM softwear steelde en uitelkaar liet halen door destijds zijn collega ( een slachtoffr) en het daarna microsoft noemde. De narcistische eikel had op 17 jarige leeftijd al geld geroken en had een slimme mens nodig om softwear te maken, en die beste man kun je uitvinder noemen. Bill gates is een schooldropout en een zieke narcist die als een parasiet teert op de energie en levens van andere zielen zoals een echte narcist beaamt te doen. Omdat ze zelf geen bron hebben om uit te putten,stelen ze die van anderen leeg. Hence Bill gates succes. Een preditor , roofdier 😡

 5. p.s. Discobol, ik denk dat het van belang is dat we ons gaan realiseren dat er veel meer gemenerikken onder ons zijn dan we denken… niet iedereen, gelukkig niet, maar wel heel veel! Het openbaart zich doorgaans niet zo, omdat ze zich moeten gedragen, maar als ze de kans en het groene licht krijgen een klootzak te zijn, dan pakken ze die zonder meer! Je zag dat met ongeveer 80% vd mensen om je heen, die jou aan de kant trapten, puur en alleen omdat ze het mochten doen! Het was een sociale norm geworden! Net zoals die kinderen met kaloshes, die werden een sociale norm! Anything goes! Ik vrees dat er veel minder mensen zijn die morele zelfbeheersing hebben. En dat de massa echt verrot is van binnen. Als je dit accepteert, dan kun je accepteren dat het satanische in de mens zelf zit, en tot zijn eigen uitroeiing gaat leiden. Het zit in de mens ingebakken, in het gros der mensen, en ze laten zich er graag door leiden omdat het met luiheid, gemakzucht en overheersen te maken heeft – iaw de makkelijkste weg, dan hoef je je niks over jezelf af te vragen. Dus als de regering iemand zegt dat hij de vax-vrije mag wegtrappen omdat het hem zelf ‘een beter mens’ maakt, dan wordt ie zo. En dit betreft zeg maar 80% van de mensheid, en dat is heel wat…. ik had ook nooit gedacht dat er zoveel valsheid om me heen was, tot nu. Als je dat kan accepteren dan kun je je beter positioneren. Denk ik… ik zit ook maar te peinzen. Discussie kan worden voortgezet!)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in