Pfizer heeft een verklaring afgelegd na die online Project Veritas video waarin een Pfizer directeur opschept over het muteren van COVID via “gerichte evolutie” zodat hun bedrijf nog tientallen jaren winst kan maken ten koste van het Westerse volk, maar die verklaring zegt niets over het toenemend aantal mensen over de hele wereld die nu de “Pfizer Flop” doen, zoals te zien is in bovenstaande gif-afbeelding en onderstaande video van de Griekse TV reporter Konstantina Klokotara die live in de uitzending instort, schrijft Stefan Stanford.

Hoewel, zoals we in dit verhaal zullen onderzoeken, Pfizer toegaf dat de injecties de mogelijkheid met zich meebrengen dat “de geïnjecteerde” wordt getroffen door “bijwerkingen”, die we nu overal zien, waaronder meer de volgende als de eerste paar die ze noemen:

• Ernstige allergische reacties

• Niet-ernstige allergische reacties zoals uitslag, jeuk, netelroos of zwelling van het gezicht

• Myocarditis (ontsteking van de hartspier)

• Pericarditis (ontsteking van de binnenkant van het hart)

Met de termen “myocarditis” en “pericarditis”, medische termen waar de meeste mensen nog nooit van hadden gehoord voordat de “vax” werd uitgerold, maar nu termen waarover we bijna elke dag in het nieuws horen nu we steeds meer mensen horen over nieuw ontwikkelde hartproblemen, moet u weten dat Pfizer nergens in de verklaring toegeeft dat hun “vaccin” sterfgevallen heeft veroorzaakt, noch de verantwoordelijkheid neemt voor al deze mensen die “plotseling sterven”.

En met die “ernstige allergische reacties” waarover zij in hun verklaring spraken, denkt u dat dit de reden is waarom de Epoch Times nu meldt dat de FDA namens Pfizer heeft gepleit om de klinische proefgegevens 75 jaar lang verborgen te houden en dat zij nu worden aangeklaagd om de ruwe gegevens vrij te geven? Wat kan er nu in die gegevens staan die belangrijk genoeg zijn om ze te willen verbergen? Dingen die ieder normaal denkend mens doen beseffen dat dit tot in de hemel stinkt.

Nu de FDA ook overgaat op een jaarlijkse COVID-prik die naar hun zeggen gebaseerd zal zijn op nieuwe stammen die naar verwachting in dat jaar dominant zullen zijn, waaruit eens te meer blijkt hoezeer dat hele proces in meer dan één opzicht een “luk-raak schot” en een episode van “Russische roulette” is, vertelde deze rouwende moeder voor de camera hoe dat spel van Russische roulette voor haar gezin afliep, waarbij ze de interviewer onomwonden vertelde:

“We waren voor vaccinatie. We dachten dat de mensen die het vaccin niet wilden krijgen dom waren. En op een dag valt mijn dochter dood neer.”

Hoeveel meer ouders hebben soortgelijke tragedies meegemaakt omdat de FDA en CDC en WHO letterlijk genocide in de doofpot stoppen? En als u bedenkt dat de FDA 75 jaar lang testgegevens van Pfizer in de doofpot heeft gestopt, waardoor vrijwel iedereen die nu leeft stof zal zijn tegen de tijd dat het eindelijk gezien mag worden, denk dan ook eens aan de eindspurt van de Verenigde Naties rond het 1e Amendement, waarbij de VN op het punt staat iedereen te criminaliseren die zogenaamde “verkeerde informatie” verspreidt die sociale wanorde en haat veroorzaakt, zoals te horen is in de 1e video hieronder van Clayton Morris.

Als de globalistische duivels hun zin krijgen, en de Verenigde Naties bepalen wat “waarheid” is en wat “verkeerde informatie”, dan hebben zij dezelfde bevoegdheden als massamoordende dictators in de geschiedenis. Dus nu er steeds meer boze linkse mensen opduiken in twitterberichten die heel erg klinken als Mike O’Mara, die, zoals we hebben gemeld op ANP, pro-vax was, de prik kreeg en nu een vreselijke slow-motion dood sterft, waarbij hij het allemaal op twitter beschrijft in een reeks alarmerende berichten waarin hij beschrijft hoe zijn lichaam letterlijk uiteenvalt. Denk dan maar aan de pogingen van de VN om onderstaande recente social media posts van Mike te criminaliseren, echte posts die zijn ontluikende dood beschrijven en die de VN “desinformatie” zou kunnen noemen.

Mike O’Mara: Van Facebook geschopt. Voor het delen van mijn verhaal. Voor het spreken over wat er met zovelen gebeurt. Voor het zoeken naar middelen om levens te redden. Ik hoop dat deze wereld op een gegeven moment verandert en dat de mensheid op een dag sterk genoeg zal zijn om verschillende standpunten, meningen en overtuigingen te weerstaan.

Mike O’Mara: Een groot deel van mij is ervan overtuigd dat ik al dood en in de hel ben. Dat moet wel. Ik probeer van alles te doen, probeer te leven, maar uiteindelijk lig ik daar met pijn, mijn lichaam nutteloos en geatrofieerd. Ik denk niet dat ik het verdiend, maar dat is niet aan mij om te oordelen. Misschien word ik aan het eind vrijgelaten.

Mike O’Mara: Nog een ander, één van de velen zoals ik. Abnormale presentatie. Geslaagd voor 4 EMG’s. Post vax, kreeg agressieve, atypische ALS. Werd de hele tijd vergast. RIP, Vicki.

En met Vicky en Mike slechts twee van een ontelbaar aantal slachtoffers van deze vax-genocide die al verminkt of gedood zijn, hun leven geruïneerd of vernietigd door een “vaccin” die elke dag meer en meer lijkt op een wapen dat speciaal gemaakt is voor ontvolking, hoeveel mensen die door hun regeringen en werkgevers verteld werden om “het juiste te doen” zijn er al, namen en mensen die we nooit zullen kennen, en hoeveel zullen er de komende tijd nog volgen?

En waarom verbergen Amerikaanse overheidsinstanties zoals het CDC en de FDA eigenlijk die “ontvolking” die nu plaatsvindt en die niets minder is dan genocide? Zeker als er nog enige gerechtigheid in de wereld is, verdienen de daders die deze massamoord uitvoeren hetzelfde lot als elke massamoordenaar, en degenen die dit toedekken verdienen hetzelfde lot als iedereen die massamoord toedekt.

Dus terwijl mainstream nieuwsorganen zoals The Atlantic verhalen blijven publiceren zoals deze met de titel “Twitter has no Answers for #DiedSuddenly,” waarin zij melden “de nieuwste anti-vaccin samenzweringstheorie neemt een hoge vlucht op platforms die er geen belang bij hebben om deze te stoppen,” Waarom publiceren ze dan geen verhalen over de veel moeilijkere waarheid, namelijk dat nieuwskanalen zoals de hunne ons bij elke stap hebben voorgelogen, en dat door die eindeloze leugens talloze Amerikanen en mensen over de hele wereld hun leven hebben geruïneerd of beëindigd omdat ze die vaccins hebben genomen?

Dus terwijl CDC Executive Director Tom Shimabukuro in de 2e video hieronder aan een COVID-panel vertelt dat de injecties slopende ziekten veroorzaken, “Wij begrijpen dat ziekte ontwrichtend en stressvol is, vooral onder die omstandigheden,” blijven zij de “dodelijke injectie” als het “antwoord” pushen, ongeacht hoeveel mensen over de hele wereld dood neervallen op live tv, of in hun slaap, zoals zovelen hebben gedaan.

Dus met elke dag een verhaal of drie, vier van mensen in de bloei van hun leven die gewoon onverwacht dood neervallen, zonder voorafgaande waarschuwingen voor een toekomstige hartaanval of beroerte, hebben we een punt bereikt waarop de GROOTSTE “voorafgaande waarschuwingen” waar we op moeten letten iedereen zijn die überhaupt de vaccins of de boosters heeft gehad, want allemaal hebben ze een heel vreemd spel van Russische roulette gespeeld, waarbij de “verliezers” van het “spel” vaak pas maanden na “het spel” worden bepaald.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

WHO data onthult: Covid-“vaccins” veroorzaken psychiatrische stoornissen bij honderdduizenden mensenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Vladimir Kuts langeafstandseffect – Sancties en geografie vervangen de Russische oligarchie door staatsplanning, die een betere groeipercentage oplevert
Volgend artikelPlan om Russische scheepvaart in Baltische zee te blokkeren schendt internationaal recht en kan oorlog uitlokken
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

31 REACTIES

 1. Heeft iemand al de connectie gelegd of dit bloedgroep bepalend is? Want van mijn (ex)vriendenclubje wist ik al hun bloedgroepen en er zijn nu twee die ernstig problemen met hun vaccinatie hebben en beide hebben bloedgroep nul. De andere hebben bloedgroep A of B en die hebben zover ze zelf zeggen nog nergens last van, behalve dat zij nu sneller moe zijn bij hun dagelijkse werkzaamheden.

 2. Een nepvaccin gedekt door een nepstudie dat 75 jaar verborgen moet blijven. Zolang er mensen zijn die de tot op het bot corrupte instanties zoals het FDA, WHO, CDC etc. vertrouwen blijven dit soort “vaccins” in de markt.

 3. CDC,FDA,WHO,EMA,RIVM,VWS zijn geradicaliseerd en kunnen we gewoon noemen wat ze zijn ; Medische Terroristische Organisatie’s. Dikke punt.

 4. Qvic

  Een op de drie vaccins is een placebo……iets wat ik al tientallen malen ben tegengekomen in het nieuws ….
  Hier welteverstaan……op internet dus .

  Of de problemen uit die vaccins bloedgroep -gerelateerd zouden kunnen zijn is een goede vraag. Ik ben er nog niets over tegengekomen…..maar zal uiteindelijk heus wel onderdeel van het onderzoek gaan worden.
  In eerste instantie ben ik geneigd om er mee tegen te zeggen……maar we weten nog niet veel in verhouding. De paar degelijke onderzoeken die er gedaan zijn door mensen met lef, hebben dat nog niet meegenomen in hun onderzoek, maar je weet maar nooit.

  Het is gebleken dat onderliggend lijden, zoals chronische ontstekingen, waar je weinig last van hoeft te hebben in een aantal aandoeningen ….. kunnen exploderen omdat het immuunsysteem gesloopt is door die spuit .

  Carcinomae zijn al een een half jaar in het bloedbeeld te vinden, voordat het manifest wordt. Sloop het immuunsysteem en je hebt vanuit een onbekende status dus een turbokanker…..om er naar een te noemen.

  Degene die de mazzel heeft gehad om placebo ’s te krijgen, zal dus niets mankeren……behalve dan dat wat er al was .

  Kortom……het antwoord is niet eenvoudig te geven.

  We zullen zien. Als de beerput open is , komen ook de onderzoekers op gang

  • Zo heb ik het ook begrepen. Drie types die ingespoten worden: placebo. De tweede veroorzaakt heel snel problemen zoals anafylactische shock, hartfalen, myocarditis en pericarditis, bloedproppen, turbo kanker, herseninfarcten enzovoorts. En dan wat deskundigen zeggen: na +- vijf jaar komen prionziekten: Alzheimer, Creutzfeldt-Jakob enzovoorts. Dus er gaat nog veel ellende komen. Zelfs kinderen die ingespoten zijn ontwikkelen Alzheimer.
   Een arts in Slovenië die over de verdeling van de ‘vaccins’ ging ontdekte dat er verschillende batches waren.
   Je kan het checken op How bad is my batch. (Als je ingespoten bent).

   • Vandaag 1e bericht op radio gehoord. Er is in NL al een koe aangetroffen met Creutzfeld Jacob.
    Het mes snijdt nu aan 2 kanten.
    Geeft zo een verklaring voor de injectieklachten die op het zenuwstelsel / de hersenen werken, bv ALS, wat lijkt toe te nemen.
    En, ja besmet vlees is beter niet te eten, dus “verdachte” koeien worden (weer) “geruimd”.

    Zijn ze al begonnen met de mRNa verplicht al aan dieren van huis en hof te verplichten? Of is ook 5G hier de boosdoener.
    Maar iedereen blij, want we blijven “gezond” en de boeren kunnen niet meer vlees en melk “produceren”.

    Nog even: het chippen van katten (en mogelijk ook andere huisdieren). Sommigen denken, fijn dan is mijn kat snel op te sporen. Maar er zijn ook nadelen aan. Zoals door de registratie is makkelijk na te gaan wie welke huisdieren heeft. Denk ook aan heffen belasting, mRNA injecties verplicht, G5 of andere frequenties inzetbaar (effecten daarvan kennen we inmiddels). Maar over de RFD (als ik naam goed heb onthouden) chips is indertijd geschreven dat ze kankerverwekkend zouden zijn.
    Al met al is er weer goed nagedacht over de gevolgen…..

    • Wij hebben een kaar geleden ons kerngezonde teefje moeten laten inslapen nadat het bot aan de ovenkant van haar voorpoot gruwelujk was verdwenen door botkanker WAAR DOE KANKERCHIP ZAT!!!!!

     En in smartcities en ons “co2 probleem” passen straks geen huisdieren meer. Dankzij meta kunnen we de beleving vanuit onze stoel waarnemen.

     De schoften!!!

 5. Citaat: ” Verenigde Naties rond het 1e Amendement, waarbij de VN op het punt staat iedereen te criminaliseren die zogenaamde “verkeerde informatie” verspreidt die sociale wanorde en haat veroorzaak.”einde citaat.

  Dat betekend dat Phizer als eerste moet veroordeeld worden want zij blijven nog steeds valse informatie verspreiden zoals ‘het vaccin is veilig’ en ‘er zijn amper bijwerkingen en die zijn niet dodelijk’ en de door hun aangezwengelde angst die de hele bevolking treft hebben ze enorme schade toegebracht aan de gehele bevolking, wereldwijd. Daarnaast doen ze er alles aan om hun misdaden voor het publiek verborgen te houden door hun zogenaamde onderzoeksresultaten voor 75 jaar verborgen te houden wat op zich ook een misdaad is; verwijderen of verdonkeremanen van bewijsmateriaal

 6. Ongelovelijk dat Johnsen&Johnson de kiddo’s mochten inspuiten met ‘Dansen met Jansen’ aangestuurd door De leraar des doods Hugo de Brute..Terwijl fabrikant nog in rechtzaak zat met asbest besmet talkpoeder….met dikke miljarden claim. EMA en hrt hele ratteplan moeten onmiddelijk ter dood veroordeeld worden.

 7. Misschien kan die valse flikker van Trouw en hoernalist van het jaar, Maarten Kullemans, zijn dwaallicht daar eens over laten schijnen. Die weet alles wat ontegenzeggelijk krom is zo weer recht te lullen.

 8. Sorry hoor, ik bedoel het niet lullig, maar ben ik nu de enige die het ziet?
  Die vrouw lijkt met opzet te vallen, ze gaat nog net niet bijna zitten.
  Zo zou ik ook vallen als ik me niet te veel wil bezeren.
  Het kan echt zijn, maar ook nep.

 9. En al zou het nep zijn, laat ze maar ‘neppen’, liefst zoveel mogelijk ! Alle aandacht is goed en houdt de zaak levend (ja, de slachtoffers uiteraard niet, maar goed, kan nieuwe voorkomen…) !!!

 10. Pfizer flop!!! Soms moet je maar om bepaalde dingen lachen. Wat moet je anders,… hoewel het natuurlijk zeer triest is.

  Pfizer flop. Bijna iedereen die een konijn als huisdier heeft kent de bunny flop wel. Erg grappig omdat het konijn die dit doet juist zeer ontspannen is. Toch, de eerste keer dat je dit ziet denk je echt dat het konijn dood neervalt. Maar nee hoor. Minuut later staat het beestje gewoon weer gezond op. 🙂

  Zoek maar even op Youtube. Bunny flop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in