© PhilBrown 

Zelfs als ik geïnfecteerd en volledig gevaccineerd zou zijn, zou ik bewondering hebben voor de ongevaccineerden, omdat zij de grootste druk hebben weerstaan die ik ooit heb gezien, zelfs van partners, ouders, kinderen, vrienden, collega’s en artsen.

Mensen die tot een dergelijke persoonlijkheid, moed en kritisch vermogen in staat waren, zijn ongetwijfeld het beste van de mensheid. Zij zijn overal, in alle leeftijden, opleidingsniveaus, gesteldheden en ideeën. Zij zijn van een bijzondere soort; zij zijn de soldaten die elk Leger van Licht in zijn gelederen wil hebben. Zij zijn de ouders die elk kind wil hebben en de kinderen waarvan elke ouder droomt dat zij ze zal hebben. Zij zijn wezens die boven het gemiddelde van hun samenleving uitstijgen, zij zijn de essentie van de mensen die alle culturen hebben opgebouwd en de horizonnen hebben veroverd. Zij staan daar, naast u, zij zien er normaal uit, maar het zijn superhelden.

Zij deden wat anderen niet aankonden, zij waren de boom die de orkaan van beledigingen, discriminatie en sociale uitsluiting doorstond. En zij deden het omdat zij dachten dat zij alleen waren, en geloofden dat zij de enigen waren.

Gebannen van de tafel van hun familie met Kerstmis, zagen zij nooit zoiets wreed. Zij verloren hun baan, lieten hun carrière vallen, hadden geen geld meer … maar dat kon hun niet schelen. Zij leden onder enorme discriminatie, veroordeling, verraad en vernedering … maar zij gingen door.

Nooit eerder in de mensheid is er zo’n “selectie” geweest, nu weten wij wie de besten zijn op de planeet aarde. Vrouwen, mannen, oud, jong, rijk, arm, van alle rassen of godsdiensten, de ongevaccineerden, de uitverkorenen van de onzichtbare Ark, de enigen die weerstand wisten te bieden toen alles instortte.

  Topviroloog die stemde voor noodvergunning COVID-vaccin STERFT PLOTSELING en ONVERWACHT

Dat bent u, u hebt een onvoorstelbare beproeving doorstaan die veel van de taaiste mariniers, commando’s, groene baretten, astronauten en genieën niet konden doorstaan.
U bent gemaakt uit het materiaal van de allergrootsten die ooit geleefd hebben, de helden die geboren zijn tussen gewone mensen die gloeien in het donker.” ~ Spaanse bioloog Fernando López-Mirones

Via GreatReject Telegram


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische Rabbi Chananya Weissman’s 31 redenen waarom hij het ‘vaccin’ niet neemt – “Het hele ding stinkt”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIk heb nog nooit zo veel nieuwe graven gezien (Video)
Volgend artikelDe onnodige prik – De doodstraf voor duizenden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

84 REACTIES

  • Het is zeker een mooi artikel , in mijn ogen klopt het ook , als niet gevaccineerde zie ik dat de gevaccineerden veranderen als mens in hun gedrag . BV korte lontjes , langer ziek dan vroeger , vaker ziek . Veel mensen verliezen het kontakt met familie en vrienden die zich wel hebben laten vaccineren , ik spreek uit eigen ervaring . We zullen in de toekomst het verschil zeker zien dat degenen die de spuitjes wel gehaald hebben en braaf blijven halen wat korter dan ons op de wereld zullen blijven . 90% van mijn vrienden is niet gevaccineerd , dat is mooi , wij weten ook wel degelijk wat wij doen . Wat het niet meer reizen , vliegen etc betekend , Ik doe gewoon alles met de auto , die 1300km heen en ook terug eens per maand maken mij niets uit .

  • Mijn echtgenoot en ik zijn niet gevaccineerd. Wij werden ook overal bij uitgesloten. Werden echt gediscrimineerd. Hebben toen een ellendige rottijd gehad met zn 2en, maar zijn er goed uitgekomen. Zijn er ook altijd eerlijk voor uitgekomen dat wij niet gevaccineerd waren.
   Dan leer je de mensen goed kennen.

 1. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet zo een grote beproeving vond. Was het zwaar klote, natuurlijk maar beproeving, nee. Mijn opa heeft pas beproevingen meegemaakt toen hij weigerde ” vrijwillig” voor de Duitsers te gaan werken. Dat was een beproeving waar hij mij altijd voor heeft gewaarschuwd en verteld dat ik vast en zeker ook een keer zwaar op de proef zou worden gesteld en me er maar beter op kon voorbereiden met verhalen over wat hij heeft meegemaakt. Heeft bijgedragen aan mijn vorming.

  Groeten,
  Hugo

  • Weet je Hugo…..ik begrijp wat je zegt… alhoewel ik geen voorstander ben van vergelijken met vroegah… want ja..in die tijd waren VEEL mensen niet zo trots op het Nazi-zisme en was het voor velen een straf om “vrijwilliger” te zijn voor de Duitsers… dus; had hij VEEL draagvlak en was het klankbord GROOT.

   Dat zou net zoiets zijn als dat 80% van de bevolking Tégen deze experimentele prik is..

   Maar het is dus andersom…. 9 van de 10 familieleden stemmen en injecteren vóór…
   9 van de 10 klasgenootjes stemmen vóór…
   9 van de 10 broers, zussen….. vrienden ! Stemmen vóór..

   Dus we zijn in de eerste linie in de minderheid geweest…

   Dat is toch wel iets anders dan dat een grote groep vreest voor het Nazi-isme… (het is een ziekte geen beweging enfin..)…

   Dus ja ik vind best dat het op onze eigen manier, onze eigen tijd… het hier en nu… een behoorlijke aanval geweest is op het menselijke psyche…

   Hoeveel waarde hecht je aan jezelf en in hoeverre bent je bereid hier dicht bij te blijven?
   Dit is vechten voor je eigen Ziel…. niet voor een overtuiging of religie of beweging……..

   Dit betekent; relaties uitmaken met partners waar je helemaal gelukkig mee was..dit betekent contact verbreken met je eigen kind…. die dan wel weer op de lijn komt maar toch…. het betekent iig hele heftige confrontaties op het individu… en dát heeft veel ogen geopend….. is wel wat anders dan een collectieve beweging die anderen probeert mee te krijgen in hen dictatuur…….. dat gaat waarsch. ook nog komen……maar dan met een hele andere insteek.

   Vroeger vergelijken heeft geen enkele nut.
   In die zin; we zijn nu meer bewust en op een héél ander vlak dan destijds….

   Strijden voor jezelf, is het topic.. toch zeker de komende periode nog !

   Grt! Lee.

   • Hoi Lee,

    Altijd een plezier om met je van (digitale) gedachten te wisselen. Ook al zijn we het niet altijd eens. Zoals nu (deels) smile

    Een spreuk/meme die ik zeer kan waarderen. Geschiedenis herhaalt zich en niemand is zich er van bewust behalve wat historici die hun best doen om er voor te waarschuwen en het altijd herhaald zien worden.

    Als Nederlanders denken we graag dat het verzet tegen de Duitsers groot was en weigeraars grotendeels gesteund werden. Niets is minder waar helaas. Vast wel een groter deel die het oneens was vs nu maar echt, de meute vond het wel best toen. Wel de ”maatregelen toen” waren ook vele malen extremer.

    Ik snap niet wat je bedoeld met nazisme is een ziekte (ik weiger nazi met een hoofdletter te schrijven want ik verafschuw het). Je hebt zoveel collectivistische systemen. De nazi stroming is er slechts 1 van.

    Zover ik de geschiedenis begrijp is er geen enkel ”collectivistisch systeem” dat niet individuen doelbewust opoffert. Het kaste systeem in India is bij mijn weten het meest duurzame systeem dat individuen opoffert en masse voor het ”collectief”. Ik heb nooit kunnen achterhalen wanneer dat begon maar zeker 1000 jaar. Zo triest.

    Eens dat dit een psychische aanval is geweest en de gevolgen nog steeds gevoeld worden om het mild uit te drukken. Ook jou en mij heeft het geraakt. Of we het nou willen erkennen of niet.

    Het onderscheid tussen ziel, overtuiging en religie zie ik niet. Ik gooi alles op 1 hoop en noem het zelfrespect. Ook principes. Beide eigenlijk! Als je ooit een nieuwskop leest ”verwarde man gedood nadat hij verplichte levensreddende medicatie weigerde” kan dat zomaar ikke zijn (smile).

    Ik heb veel principes maar weinig waar ik bereid ben voor te sterven. Het afnemen van het recht om te bepalen wat ik doe met mijn eigen lijf is er eentje van. Als ik niet meer over mijn eigen lijf kan beschikken ben ik nl al dood. Daar pas ik voor.

    In mijn optiek is het goed dat individuen conflict zoeken indien noodzakelijk. Maakt niet uit om wat. Dat pappen en nathouden, bah. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden zoals we nu ervaren.

    Ik wou dat het alleen strijden voor jezelf was. Been there, done that. En dan ben je snel alleen. Mensen kunnen niet alleen zijn (ik iig niet). Ik heb een sociale omgeving nodig. De situatie die zich ontwikkeld is geen garantie dat het gebeurt want ”making predictions is hard, especially when it is about the future” is je voorbereiden op een grote waarschijnlijkheid. Energie en voedsel tekorten.

    Als je je nu voorbereid kan je een enorm verschil maken, mocht het gebeuren wat ik waarschijnlijk acht, in de levens van mensen die je kan en wil helpen.

    Dusssss hoop dat je wat aan mijn reactie hebt gehad. Al was het maar even over denken. Dank je voor het lezen.

    Groeten,
    Hugo

  • Nou mijn moe was een rasechte sociopaat dus dat was veel afzien en div. vormen van mishandeling, kortom ik was zeer goed opgeleid & voorbereid voor dit hele gebeuren, voor het eerst blij geweest met mijn leven in de “jeugdinstelling met moe als kampoverste”. Voor mij viel het dus reuze mee dankzij mijn training in het verleden.

   • Hier precies zo. Alleen was het mijn psychopathische sadistische narcistische vader. Ik was dus ook al decennialang gedrilld.
    Daarom viel het mij nu ook allemaal reuze mee en voel ik me in deze tijd zelfs bevoorrecht dat ik zo’n gruweljeugd heb gehad.

  • Het verschil met vroeger is dat ze nu niet meer met een geweer naast u lopen om u te vermoorden,nu nog ziekenhuizen of andere instellingen ombouwen tot kampen en ze zijn terug van weggeweest…

 2. Ja het is wat ! dit wist ik al heel lang . Universeel bewustzijn gaat boven het universiteit denken uit -dit gaat boven al het denken uit , op welk niveau dan ook – zeker boven de wetenschappelijke dogma’s , die gretig misvormd worden door economie- wetenschap- en politiek .

 3. Het origineel heet een boodschap aan de ON gevaccineerden , erg raar in het vorige artikel een paar uur geleden heb ik dit gepost en nu word de titel omgedraaid. Wel fijn van de link maar de Nederlandse vertaling komt van Wim Visscher met grote dank hiervoor… GEEN DANK AAN DE GEVACCINEERDE GRAAG MAAR AAN DE ON GEVACCINEERDE…… TOCH C.O Frontnieuws???

  • Op zichhhhhh snap ik wel als het aan de “gevcacineerden” wordt uitgesproken, zodat zij weten…

   WELKE DOELGROEP ZICH ÉCHT STERK HEEFT GEHOUDEN ONDANKS ALLES…

   Sorry caps…. o nee… gewoon frustraties soms als ik erover nadenk dat we dit allemaal doorstaan hebben en dat er nog zoveel aan gaat komen….

 4. JANKEN DIT !!

  Serieus mooi bericht.
  Wordt gewaardeerd.

  Ik VOEL me zo en ook de mensen die ik spreek wel MAAR het gevoel wordt dagelijks overstemd door de ellende.
  Vandaag ook weer bij een klant+ heeft als ondernemer personeelstekort want: PLOTSELINGE GEVALLEN VAN AGRESSIEVE KANKER bij werknemers ontdekt..

  “Ik snap het niet hoor…. het waren juist de meest fitte mensen die ik al jaren in dienst had”

  Aldus grote klant in de Fruitteelt.

  Dus dat zet je dan weer aan het denken; hoe treurig het is dat zoveel mensen zichzelf naar de slachtbank hebben laten leiden… en lijden.

  MAAR.. we zijn er nog niet hé…. de eerste slag gehad… maar men voelt diep van binnen dat er méér aan komt……

  Genoeg mensen zijn tóch nog gezwicht…ondanks ze ALLE info hadden… toch weer voor een familielid etc.

  Dus (mentaal sterke, spiritueel krachtige en ruggengraat stevige) STRIJDERS… BLIJF DICHT BIJ JEZELF EN GA TOT HET BITTERE END……

 5. Beproeving viel nogal mee. Hoorde een hoogbejaarde tijdens de lockdown zeggen “Och, tijdens de oorlog konden we soms ook niet naar de mis, toen de kerk vol lijken lag want daar was het koeler dan elders”.
  Daarna liet ik het allemaal maar voorbij gaan, aan alles komt een eind dacht ik maar. Ook nooit in discussies met gevaccineerden terecht gekomen. We hebben het er nooit over, maar ik werd een kampioen in ontwijken, dat wel.

 6. Toen die zever uitbrak ben ik eerlijk gezegd, als toen 67 jarige, géén seconde bang geweest. Ik zag de beelden vanuit China van al die zogezegd bibberende doodvallende Chinezen en was verbaasd dat ze geen betere acteurs in China hadden! Ik wist dat dit een griep of iets milder was door de overdreven reacties van pers en politiek. Doe er dan nog wat leugenaars als virologen bij, die de facto maar veredelde veterinairs zijn en de cirkel was rond. Wat mij wel echt stomverbaasd deed kijken was de angstreactie van de mensen, ook in mijn familie…echt raar maar soit…Dus heb ik heel mijn zogenaamde sociale kring moeten afstoten, uiteindelijk een goeie zaak. Ik hou nl niet van lafaards! Met wat geluk wordt ik dit jaar 70…met zuiver bloed want dat laat ik nooit bezoedelen door Pfizer of wiedanook!

 7. De twee grootste beproevingen in dit narratief waren: Mijzelf afvragen welk deel van het woord NEE de overheid maar niet wil/wilde begrijpen…
  En een aantal van mijn collega’s naar de prikstraat zien rennen…..

 8. Simpelweg NOOIT of NOOIT.. zelf’s geen test.. Nooit ofte Nooit…ik wist zo zeker dat dit een Catastrofe zou worden ik vertrouwde zeer sterk in mezelf en de kracht vd Natuur…ok ik had veel gelezen en getoetst daarbij waren de boeken van Dr Gabor Lenkei uit Hongarije..‼️‼️ een wereldwijde ey-opener..10 jaar voor die Covid shit begon had ik gelezen over de PHARMA-MAFIA…ze waren al eens veroordeeld in Den Haag… ALLEMAAL hè Pfi./Mod./Astra/Jansen/enz ‼️ alsook W Disny in hun top 10 vd Aandeelhouders..hun Verdienmodel.. gewoon Amerika is reddeloos verloren.. teveel om op te noemen en NIET 1…OM TE VERTROUWEN… Ps. Veel van hen plus de regeringen zitten nu weer in de UKRAINE…te Verliezen…de Duivel zal veel werk hebben om ze allemaal te bestraffen

  • Mooi, Dr. Gabor Lenkei staat ook op mijn lijst van fantastische leraren. Hijzelf is terug gegaan naar z´n geboorteland, maar de winkel en expertise is blijven bestaan onder de naam Free Choice for your health. Superteam!

 9. Een held is iemand die met gevaar voor eigen leven een ander redt.
  Ik vertrouw de roverheid al jaren niet, nu ook niet.
  Ze kunnen ongezien de typhus krijgen.
  Maar in dit geval deed ik het om mezelf te redden, niets heldhaftigs aan.
  Ik vrees dat de erge onderdrukking, zoals in China, nog moet beginnen.
  Zoals al lang geleden in Openbaringen 13 voorspeld is.

  • Beste Jantje,

   Bent u een fan van het Jantje Beton-fonds?

   Zoja, mag ik u dan even wijzen op het feit dat ook bij deze instelling het gros aan donaties blijft hangen aan de strijkstok?
   Net zoals dat geldt voor alle zogenaamde liefdadigheids-fondsen.
   Ze zijn allemaal opgezet door de “elite”.
   Nu zeg ik “elite” maar beter zeg ik kliek. Een heel ranzige kliek.
   Elke knaak besteedt aan liefdadigheids-fondsen is een fout bestede knaak.

   • Tja, verstand komt met de jaren, evenals wetenschap in de betekenis van meer (achtergronden) weten. En al helemaal in deze tijd. Dat is een voordeel en een nadeel. In deze tijd zou ik me dus niet meer druk maken om met een groep te collecteren voor 50% van de opbrengst voor die groep. Je deed dat uit liefde voor die kids, niet wetend wat op de achtergrond speelde. Ja het beeldje, gemaakt door ene Beatrice, staat voor die club.
    En ja, Joep, kliek is een goed woord. Hoe ranzig die klieken zijn, is me de afgelopen periode door alle info wel duidelijk geworden.
    Vraag me af of er ooit nog een normaal leven mogelijk zal worden want alles is zeer in detail al jaaaarenlang opgezet en uitgewerkt.
    En toch heb het goed met elkaar!

    • Beste Klien – Juist door dat besef werd ik gedreven om voor mezelf ook dat oude en vaak verketterde Boek te gaan lezen. Begrijpend lezen. Heb toen eerst onderzoek gedaan naar de juiste versie en van het een kwam het ander. Het vroeg om doorzettingskracht en ook hier kwam ik mijn frustraties tegen. Hetgeen me niet liet stoppen alhoewel zo nu en dan pauzeren en te resumeren. Hulpbronnen opgezocht. Basaal. Zoals het ook gaat met leren lopen: stapje voor stapje en dat ging en gaat steeds beter. Zoals zo vaak en ook in dit geval is het de aanhouder die wint. Enige kennis omtrent het occulte maakt dat ik dit voor een belangrijk goed deel herken en kan wegwerpen. Al geef je een aap een gouden ring het is en blijft ´een lelijk ding´. Als metafoor want apen als dieren zijn best leuke beesten al blijf ikzelf er liever bij uit de buurt. Ook ik wens jou al het goede en een mooie dag!

     • N.B. Ik voorzie een tijd waarin ook dit oude Boek opnieuw op de verboden lijst wordt gezet. Dan zullen er slechts nog de corrupte versies mogen blijven bestaan (…).

      Mijn tip aan een Leesbeest van een Leesbeest.
      😉

      • Nog één opmerking aangaande bovenstaande – en zoals we weten niet door een ieder gewaardeerd c.q. geaccepteerd – en deze is dat bij toenemend begrip alle zaken aangaande de wereld zo klaar worden als een klontje. Doe ermee wat je wilt. Vrije keuze tenslotte. In deze althans…

 10. De grootste druk weerstaan? Welke druk? Om bij die idiote schapen te horen? Ik heb me boos gemaakt, verwonderd om me heen gekeken, meewarig naar mensen met muilkorven gestaard, verdriet gevoeld voor weerloze bejaarden en kinderen. Maar druk? Druk om ingespoten te worden? Nee, 0,0 niks nada noppes echt niet. Voor alle geld van de wereld komt die spuit er bij mij, mijn vrouw en mijn kinderen niet in. Ik pleeg er met alle liefde een moord (of moorden) voor om dat te voorkomen!

 11. Overpeinzingen. Gedachten. Gevoelens. Gebrek aan woorden. Stilte. Stilte na de storm. Stilte voor de storm die komen zal. Ik wens een ieder sterkte. Ook mezelf.

  • Die sterkte hebben we alle hard nodig en inderdaad de storm zal nog komen en niet alleen voor de ongevaxten, helaas ook voor de gevaxten, de honger en de kou zal nog gaan komen en het imuumsysteem van de gevaxten die werkt geheel niet meer of nog amper en die mensen zullen het eerste bezwijken. Ik heb ook met stomme verbazing gekeken hoe dom vele waren dat men een spuit in hun lijf liet zetten met een medicijn die amper getest waren en zich als een lab rat lieten ingepuiten. Waar is hun zelfrespekt? Waar is hun verstand? Want met een beetje onderzoek wist je dat dit een Gen Therapie is wat een geheel nieuw soort gif is voor de mens. De overheid meld het zelfs wat voor rotzooi het is. https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2020-18941.html?fbclid=IwAR2Q-JIYaGzJgMOpHVcrpsNc87iifU66ZYGgxKR8DRlpmMwyBxX3AuJgnS8 Dit is dus geen vaccin ze melden het zelf!!

 12. Beste Rommel,
  Enkel seinen dat in de originele link de tekst geadresseerd was aan de ongeprikten. Hoewel de tekst ook relevant kan zijn voor diegenen die minder haar op hun tanden hadden. De gehypnotiseerden kunnen we het haast niet kwalijk nemen, zij zijn er vol ingetuind.
  Wel een pakkende tekst, hopelijk sterkt hij velen in het vervolg van deze oorlog.

 13. Ik lees veel anderen hier die net als ik het helemaal niet zo’n beproeving vonden. Al staan er in een ruimte met honderd mensen negenennegentig tegenover mij met een andere mening, dan maakt dat mij helemaal niets uit en doe ik gewoon wat ik zelf weet en voel. Dat doe ik mijn hele leven al en daarom is het denk ik voor mij, en voor zovelen anderen, ‘normaal’. Zeker was het wel een lastige tijd, maar die is al een paar decennia geleden begonnen en wordt alleen maar heftiger. Waar ik in het hele C-debacle nog wel eens een medestander vond, zijn die in het R-debacle nog veel schaarser. Het collectieve westen is onderuit aan het gaan en bijna niemand heeft dat door, of onderschat wat er gebeuren gaat.

 14. Ode aan allen die het vaccin niet hebben genomen!! Tevens ode aan allen die het wel hebben gedaan!
  Ik heb hem wel, ben nog steeds alive-and-kicking net als vele ander gevaccineerden. Hoop dat een ieder zich niet met andersoortig gif in laat spuiten. Frontnieuws maakt je in die zin niet vrolijk, je moet haast bang zijn om te leven! Geen idee wat anderen op het forum hiervan vinden, iets positiefs vinden op deze site is welhaast onmogelijk. Dus voor mij geldt; wil je je depri voelen, bezoek Frontnieuws.

  • Nou, ode aan gevaccineerden NEE. Deze groep staat anderen die een andere mening hebben letterlijk naar het leven (niet alle natuurlijk). Zelfs vanuit de politiek werd het signaal afgegeven dat ongevaccineerden eigenlijk niet deugen.(wappies). Er werd zelfs opgeroepen om deze uit huis te zetten. Dus ode aan deze mensen, nooit.Komt ook nooit meer goed wat mij betreft. Voor mij zijn het niet meer dan scumbags.

 15. De grootse beproeving is dat mensen hun kind in het buitenland niet kunnen bezoeken!!! Niet kunnen vliegen QR code!! Dan wordt je gediscrimineerd!!! Onmenselijk!!!

  • Ik woon in het buitenland en reis met onze auto overal hene en heb een schijt aan alles wat dat bestreft. Ook mocht ik niet met onze dochters en kleinkinderen de burger king binnen, oke geen probleem we zijn pal langs het teras in het gras gaan zitten met ons eten zodat de mensen op het teras konden zien hoe wij behandelt werden als tweede rangs burgers en onze kleinkinderen hebben er van genoten want er waren op dat moment geen tafelmanieren zoals aan tafel blijven zitten tot ieder klaar is met eten en handen boven de tafel houden en je vingers niet aflikken. Zelfs bejaarde mensen hebben we daar in het gras gezien die hun eten en lieten zich niet uit het veld slaan en heb vol bewondering naar hen gekeken. Onze zus heeft het tien keer zo zwaar inverband dat haar kinderen en haar man haar naar beneden trapte en als een hond word behandelt ivm de keuze die ze maakte (dat ze geen geen Gen Therapie in der lijfen wil) gelukkig is ze sterk gebleven en in der kracht blijven staan en heb veel bewondering voor haar, ze is ijzer sterk en super lief voor der zelf zoals het hoort (en tuurlijk ook voor ons). Toen ik de tekst las dacht ik meteen aan haar. Ook ken ik “complotters” die het als nog genomen hebben ivm vakantie hoeveel ruggengraad heb je dan? Ook heb je internet en kan je elkaar ook spreken hoe pijnlijk het ook is om elkaar niet te kunnen knuffelen en samen aan 1 tafel te zitten.

 16. Ik voel mij niet echt een uitverkoren of meer dan mensen die het wel hebben laten doen. Mijn innerlijke zei dat het niet klopte en het voelde niet juist dat was alles. Ik heb sowieso altijd al een probleem gehad met autoriteit of met de overheid. Niemand heeft het recht om tegen een andere persoon te zeggen wat hij of zij moet doen. Iedereen heeft het recht op een eigen mening en het recht om iets wel of niet te aanvaarden.

 17. Lol, nu gaan ze ons vergelijken als mariniers, commando’s, groene baretten…
  Ik zou zeggen; rustig blijven want ergste moet nog komen !
  Ik stel vast dat veel babybomers die op pensioen zijn steeds gemakkelijk praten hebben.
  Veel zijn ook ongevaccineerd omdat ze hun bijbel geloven(666), dus niet omdat ze kritisch zijn, haha
  Ja, veel ongevaccineerden ervaren grotere frustraties en wrijvingen maar daar kies je (nog) voor.
  Eens zien waar de echte super helden zijn wanneer we moeten kiezen tussen de jab of verhongeren!
  Ik persoonlijk heb geen enkele druk ervaren wel nu en dan grote frustraties vooral door de achterlijke maatregelen en idiote mensen uit beide kampen.
  Er zijn geen helden maar alleen slachtoffers. Bioloog van m’n kloten.
  Ik zou beginnen door de Nederlandse boeren te helpen !

  • Vele zijn hopelijk wijs en hebben een voorraad ingeslagen en/of kennis opgedaan welk eten je uit de natuurl kunt halen. Ook groente zaden inslaan is heel wijs en nu echte goede je vrienden maken is echt hard nodig zodat je samen kunt overleven. Huur bijvoorbeeld een kleine garage hoog boven de zeespiegel die je nu al voor vele jaren vooruit betaald en richt deze in als bunker met een goede stevige slot. Vergeet niet ook ene goede water opslag daar te plaatsen. Boven hierop kan je een houten frame maken en daar je bedden op plaatsen, zodat je geen ruimte verlies hebt. Je hebt bv 70 kilo rijst nodig voor twee maaltijden per dag dan heb je alleen buikvulling. Vit pillen bij kruidvat zijn vrijgoed te betalen. Gedroogt eten blijft heel lang goed en bij pit en pit zjn deze ook vrij goedkoop maar bami en rijst plus spagetie kruiden hebben amper smaak daar. Maar andere kruiden zijn echte aanraders. Ook smaak makers zijn dan ook welkom en maggy blokjes voor de soep en rijst of dergelijke om op smaak te krijgen. Ook zweedse kruiden raad ik ieder aan ivm dat dit vele ziektes geneest en ook bij pit en pit te verkrijgen.

 18. Anderhalf jaar lang in behandeling geweest vanwege depressie. Mij werd tijdens de therapie geleerd om weer op mijn eigen gevoel te vertrouwen. Toen ik echter zei dat ik mij niet liet testen en vaccineren deinsde de therapeut achteruit en gaf aan dat het in mijn geval beter zou zijn om voorlopig op feiten te vertrouwen en niet op mijn gevoel.

  Dit weerstaan was een zwaardere beproeving dan het beëindigen van relaties (oa met mijn volledige familie). Uiteindelijk besefte ik dat mijn depressie vooral was ontstaan doordat ik het gevoel had dat ik niet mijzelf kon zijn tussen de mensen waarmee ik samenleefde. Alles en iedereen voelde onecht. Ik was liever alleen dan samen met hen. Maar ik wilde niet alleen zijn, met gevoel van eenzaamheid tot gevolg.

  Niet de therapie, maar de alternatieve media hebben mij doen inzien in wat voor kwaadaardige wereld ik leef. En dat ik sterk ben. En dat ik niet alleen ben. Deze ‘omgekeerde’ wereld is niet voor ons. Wij verdienen beter.

  • Best droevig verhaal maar je zal zeker niet de enige zijn die in de put zit!
   Niet iedereen is mentaal even sterk daarom zijn er ook zoveel gelovigen op de wereld, die moeten zich aan iets kunnen vasthouden of hand boven hun hoofd voelen.
   Je moet vooral beseffen dat we niet op de wereld zijn om als heiligen rond te lopen!
   We zijn een agressieve diersoort die zichzelf “mens” noemen. Nu zie je dat heel goed!
   Die therapeuten zijn zielenknijpers die kan je missen als de pest.
   Als ze geen verbetering zien geven ze een pil die van jou een zombie maakt en de zaak is voor hen opgelost…
   Je moet wijze vrienden zoeken die vooral goed kunnen relativeren.
   Maar zit je te diep in die put dan ga je die mensen gek maken met oneindige onzin discussies en gaan ze lopen. Alles zal dus helaas afhangen hoe diep je zit…
   En ik vraag mij soms af wie maakt nu de mensen gekker? De overheid met hun leugens en nazi-maatregelen of de alternatieve media met (bepaalde) negatieve waarheden?
   Ga je hier veel vertoeven zonder te relativeren dan geraak je ook dieper in die put.
   Wijze vrienden zoeken die vooral goed kunnen relativeren, is voor jou de beste medicatie.
   Maar kan je verzekeren dat die echt dun bezaait zijn!
   Succes verder!

 19. Het FB gehalte stijgt op dit klasse forum .
  Kreten O wat lief ! OHH zeer ontroerend hoor Janken !!
  Zo fijn dat je dat zegt .
  Sterkte hoor .
  Platte aarde malloten die bordjes naar de anus verwijzen en bijbehorende adem eens vaker door je anus
  Adepten. Gasten die verkapt een ander voor hun eigenbelang en kijk mij eens ff gelijk hebben zichzelf in een lus lullen. Onee hoor ik maak mij niet schuldig aan, verkapt een ander de grond inboren en gaan gillen
  kijk eens wat dit figuur (kwatel mismaakt gedrocht onkundige idioot hypocriete bijbelvorsers enz.) tegen mij heeft durven beweren .. en EEHH nee ik maak mij niet schuldig aan bovenstaande bewoording. Wat is er binnen geslopen op dit forum?
  Er roept er een (naam bekend bij de redaktie) Oi de new age grap nee ronduit absurd en daar ben ikke ff wars van. Statement !! Wat ik zeggen wil …. say no more 😎

   • Wat is een commie?
    En blijkbaar voel je je aangespoken.?
    Er komt nix zinnigs uit je responce .
    Dat ben ik van jou wel gewend 💤
    Maar ik blijf je draadjes met aandacht lezen .
    Fijne dag Greengo.

  • Lol, het laat mij vooral denken aan al die lullen die elke dag bij ons stipt om 20:00u in hun handen klapten of wit laken/doek aan de ramen hingen voor de helden uit de zorg terwijl ze bij de neus werden genomen door hun overheid, haha
   Nu zijn de ongevaccineerden de grote helden terwijl veel achterlijke religieuze redenen hebben, uit egoïsme zichzelf willen redden, bang voor naalden, enz.
   Veel ongevaccineerden weten niet eens wat er echt gaande is, haha
   Misschien 5 tot 8% nemen de jab niet uit wijsheid?

 20. @Ab
  Ik denk dat je nog wel eens gelijk zult krijgen .
  Dit is idd het begin. !
  De struisvogels in rij opgesteld en de anus naar het oosten gericht .
  P.s off topic ik heb nog wat opgediept betrefende de platte aarde hoax.
  Kenmerkend duidelijk tijdsgeest van komende krankzinnigheid van idd linkerhersen helft adepten .
  Groeten Ab fijne dag .

 21. I , as an American but also Dutch person living in the USA inc. am also unvxxed , or “pureblood” as we like to call ourselves here. But i was on a site in the NL about expats in “buiten land” the Ellko Keys was “president of supposedly ,. “helping the Dutch outside of the NL,s.
  But as soon as I mentioned ( about traveling to see my Fam in The Nl,s. he cut me off from participating eventhough i was a paying member. All because of me calling myself “pureblood” , while all i wanted to ask was some questions about what I had to do to go visit in the NL. of course it tuns out now Eelko is also living in the USA?? and he is demo-rat just a dutch one , that hurt me more then not going to certain store’s or restaurants. My own people discriminating me from voicing concerns on a website by a democrat politician , who claims to want to “help” dutch people with concerns of being left back by their own gov. LOL what an oximoron .

 22. they are not really doing anything, just writing “angry ” letters and translating the “news” that is , as you well know< very skewed to the left . thank you , yes that Eelko guy was indeed a labour demo-rat leftie. or D66.

  • Eelko is on the frontline for voting rights for expats in the Netherlands. So that they can manipulate the votingsystem even more? That´s a hobby from this kind of people. It was/is also a D666 member who is in charge of the votingmachines.

 23. Dank je wel groot gelijk ook ik ben niet gevaccineerd en mijn goede vriend ook niet heb veel gevaccineerde mensen die of ze overleden erg heel lang ziek waren. Ben blij dat ik er voor koos om niet gevaccineerd te worden

 24. Hi Andrea van de Kleut , I am a resident of New Smyrna Bch in FL , share holder of a bigger company , my partner is one of my best friends , it took them a long time that i am only able to come by boat , My sailing yacht , they took 1 jab, but not any more jabs for them , they are ok , but finally they onderstood my living line how i handle all . ( it is love and trust also in business) . AS my maine residence is Switzerland , where I am very central in Europe , i do not care about all the rules , I will stay save , I do not need anything from the grid , I have enough Solar , Heating pumps ,earthwarmt and my plot is 40.000 square meters with home growing vegatables and animals . At my plot are living also 2 families for free , they take care of all when I am away.

  Yes living of grid is important .

  • You still haven’t understood?
   The idea is that you will be out of work and receive a small basic income from the government.
   Just enough to stay alive.
   Cash Money must disappear, with digital money they have full control over you.
   With digital money they can control EVERYTHING…
   If you buy or sell too much meat, you not participate in the CO2 or climate change and you will lose a lot of social points. Your money can also be blocked for a number of days or weeks.
   If you have any money left at the end of the month, it will expire…
   And now it comes….
   Taxes on your property or land taxes will be increased to such an extent that you will have to sell all your property to the government, haha
   You’ll own nothing and you’ll be happy’ – slogan World Economic Forum.
   Living of grid is important? Yes but only for a while it can help you, they will later also regard your green energy as a major planet polluter… and they are right about that. All those solar panels, windmills and batteries are not as green as we think!

  • it is indeed . Life though is harder now , but things are turning around ppl now see what has been done to them. even family of mine who took the first ,just to be able to go to restaurant are now sorry they ever did. CDC here in the usa has made a complete turn around and we are now ” equal” to the vaxxed , (gee thank you very much ) i can ONLY imagine when the vaxxed find out what has been done to them ,how will they react to the news that within just a few years they may be very VERY sick due to this vaxx. And that is mostly why i made the desicion to NOT vaxx . nSHOULD it come to this , i too own my own property and home and have turned it into a small “homestead”. lol 4 chickens 3 cats and a good size garden with a rain catchment system . now that the JAB is getting behind us , NOW we all have to make sure we can outlive our governments.

 25. RIDDER BILL GATES
  Erg “grappig” is dat een “virus” niet bestaat en dat de ridder Bill Gates zomaar allemaal leugens kan vertellen omdat hij zo onmetelijk rijk is geworden door de verkoop van het virusgevoelige Windows besturing programma, Maar dat zijn computervirussen, die bestaan wel, virtueel dan. Ridder Bill Gates is in feite een verwarde man met hallucinaties die thuishoort in een inrichting voor mentaal gehandicapten. Het echte probleempje is dat er zovele artsen en andere hoogwaardigheidsbekleders zoals VRIJMETSELAARS zijn die tegen betaling dit sprookje van ridder Bill Gates over een “virus” verkondigen dat in de echte wereld een COMPUTERVIRUS is.
  Vrijmetselaarsbestrijdingsdienst.

  (Bill Gates is tot ridder geslagen (knighted) door koningin Elisabeth)

 26. Om eerlijk te zijn was de Cojona eerder een saaie periode en niet zozeer een beproeving. Af en toe lachen om de propaganda was een welkome afwisseling. Voel me geen held of zo.

  ps uiteraard heb ik geen afschuwelijke gifspuit gehad.

 27. De corona tijd en zeker de avondklok was een rustige tijd, na 21:00 uur ging ik wolfje uit laten zag hoe de rest van de deugschapen op gesloten zaten achter de voordeur.🤣

 28. Jongns & Meisjes opgelet.
  Anno nu huizenprijzen 20% gedaald(21-1-2023)
  Let op!Er komt een overschot aan huizen die te koop komen te staan.
  Waarschijnlijk worden deze gevuld met gelukzoekers….
  Met een beetje mazzel kun je een leuk stulpje kopen aan het einde van dit jaar.
  In mijn omgeving 1 flat,10 adressen 3 doden in 3 maand tijd,allen gevaxxed

  The survival of the fittest betekend niet her overleven van de sterkste,maar het overleven van zij die zich het beste aanpassen.

  Ben je niet in die C-HOAX getrapd,goed zo.
  Bijna 80 % dacht dat het goed was om naar Mark Hugo & Jaap & Marion te luisteren….

  Tel uit je winst.
  Weet alleen niet of de jaren die in het verschiet liggen ook echt mooi zijn voor de overlevenden

 29. Nadat mijn man en ik in mei 2021 het griepje dat ze covid hebben genoemd hadden gehad wist ik dat wij beide natuurlijke immuniteit hadden.

  De gedachte om dan een experimenteel vaccin met genetisch materiaal te nemen om daar niets aan toe te voegen vond ik volstrekt belachelijk en het was mij 100% duidelijk dat we met ernstig kwaadaardig bedrog te maken hadden.

  Die zekerheid heeft mij het schild geleverd dat mij door alle dwang en drang van de Roverheid heeft geleid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in