De volledig gevaccineerde en geboosterde tv-verslaggever Matthew Rodrigopulle is op 24-jarige leeftijd plotseling en onverwacht in zijn huis aan een hartprobleem overleden. Factcheckers doen hun uiterste best om elk verband met de vaccinatiecampagne te ontkennen, bericht Report24.news.

Wat onomstreden is, is dat de 24-jarige presentator Matthew Rodrigopulle “volledig gevaccineerd” en “volledig geboosterd” was. Op de redactie van de Canadese nieuwszender “Global Regina” zijn ze er trots op dat al hun medewerkers zo’n gen-behandeling hebben gekregen. De jongeman raadde via zijn optredens op social media ook vaccinatie en het dragen van maskers aan.

Hij was er bijzonder trots op te kunnen melden dat in Saskatchewan kinderen vanaf vijf jaar nu worden “gevaccineerd”.

En nu verscheen een collega-presentatrice voor de camera en barstte in tranen uit toen ze de dood van haar collega aankondigde. Het publiek begon toen te gissen naar het mysterieuze, plotselinge en onverwachte overlijden van de verslaggever op 4 september.

Het is waarschijnlijk de meest onserieuze factcheck die ik ooit heb moeten onderzoeken. Op “Techarp” wordt in 10 punten uitgelegd waarom Rodrigopulle onmogelijk kan zijn overleden aan zijn talrijke genvaccinaties. Daar staat letterlijk dat hij aan een “natuurlijke doodsoorzaak” zou zijn overleden. Op de pagina waarnaar als bewijs wordt verwezen, staat daarentegen alleen de vermelding dat hij is overleden als gevolg van een aangeboren hartafwijking. Er is geen bewijs voor een dergelijke voordiagnose. Bovendien verklaren de factcheckers, in tegenstelling tot de waarheid, dat bijwerkingen altijd onmiddellijk optreden en dat het spike-eiwit slechts korte tijd in het lichaam zou zijn. En: aangezien de familie van de overledene de vaccinatie niet beschuldigde, kon een verband worden uitgesloten. Deze factcheck is van een verbazingwekkend laag niveau en dient in zijn geheel als desinformatie.

  Hoe en wanneer dokters leerden moorden

De feiten bewijzen het: de jongeman werd gevaccineerd en stierf geheel onverwacht aan een hartprobleem. Net als duizenden andere jongeren over de hele wereld. Sommige hebben aangeboren afwijkingen, andere niet. Alleen een postmortaal onderzoek zou duidelijkheid kunnen verschaffen – maar dat wordt meestal geweigerd. Veel mensen die vermoedelijk zijn overleden als gevolg van de gentherapie worden kort na hun dood gecremeerd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Is Tiffany Dover verantwoordelijk voor meer sterfgevallen dan enige andere verpleegster in de geschiedenis?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWillen jullie de totale deïndustrialisatie?
Volgend artikelBritse regering zet de uitrol van het COVID-19 vaccin voor kinderen van 5 tot 11 jaar stop na een stijging van 22% van het aantal sterfgevallen in deze leeftijdsgroep sinds de NHS met de inenting is begonnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Weer zo’n griezelige mafketel weg-geboostered. ‘Volledig’ nog wel, wat het moge zijn. De hele wereld zit vol met dit soort griezels. Ze sterven langzaam uit, maar hoe komen we van de parasieten af?

  • helaas wel, ze zullen het zelf moeten zien, hun naasten of vrienden en dan nog zullen ze van alles verzinnen om het niet de genjecties de schuld te hoeven geven (velen onder hen)

   maar ik lees ook steeds meer hoop, mensen die wakker worden mensen die voor de EU waren en (het nu pas) nu niet meer, ze hoorden bv Ursula van de Lijden (je weet wel de dochter van Adolf 😉 dat ze genjecties zou willen verplichten, dat was dan de druppel voor die wat dat hoorden en het daar niet mee eens zijn, immers EU vrij en vrolijk en samen 1 (in de val) afijn, elke nwe wakkere aan onze kant is plus 1.

  • Ik hoop dat jij gelijk krijg moet wel opschieten mijn tijd van leven is al aardig op, maar mijn grootste wens voor mijn dood te mogen zien dat mijn eigen volk hun eigen ik en hun land weer terug krijgen, een tip laat niemand asjeblieft zich prikken.

 2. Er begint toch grote twijfel te ontstaan onder grote delen van de bevolking over de vaccinatie. Verschillende vrienden van me voelen zich gewoon niet lekker meer de laatste tijd of ze zijn steeds ziek geweest direct na de vaccinatie. We zijn gelukkig geen klein groepje ongevaccineerden meer.

  • EENS Reknir …. hier ook… om mij heen zwakken ze af.. vandaag wéér een verhaal van mijn manager; “beste vriendin is overleden” was nog geen 40 jaar !

   Wat had ze dan? Vroeg ik..

   “Jaaa… ze was eigenlijk al ziek… maar met een nieuwe lever leefde ze nog ruim 15 jaar langer dan ze dachten. Ze heeft ook een kind en partner.. allemaal gelukt na de nieuwe lever… maar ineens is het lot tóch gekomen.. en is ze overleden…. aan haar ziekte”.

   Die snap ik dus niet…….. NIEUWE LEVER en een nieuw leven voor je en dan PLOTSELING toch overleden….. jarenlangER kon ze mee.. van alles opgebouwd.. en INEENS overleden.

   Tuurlijk geloof ik erin dat als mensen ziek zijn dat ze kwetsbaarder zijn maar EEN NIEUWE LEVER EN DAARDOOR NU AL 15 JAAR LANGER IN LEVEN… MET ZWANGERSCHAP TUSSENDOOR EN AL…. en dan ineens 2022… DOOD..

   Kom op….

   De nieuwe lever had deze vrouw misschien nóg wel 20 jaar gegeven,, en kon ze haar kind volwassen zien worden (!!!!) maar nee….. nu EN een LEVER VAN EEN DONOR VERSPILD ÉN EEN KIND DAT GEEN MOEDER MEER HEEFT… ÉN MENSEN DIE NIET SNAPPEN DAT HET EEN DIRECTE LINK HEEFT MET DE GIFPRIKKEN…

   Te gek voor woorden dit.. hoe ze ermee wegkomen is ongelooflijk !!!

   • Het is nog veel gekker dat de meeste mensen er niet eens aan willen denken dat het misschien wel door de spuit kan zijn geweest. Dat wuiven ze als eerste weg, en gaan dan over naar bijvoorbeeld een ziekte die iemand had of heeft…dat is dan in hun ogen voor 100% de boosdoener. De gifprik van Billy G. wordt altijd terzijde geschoven, want daar kan het nooit aan gelegen hebben, die is ervoor om je te ‘redden’
    Al deze mensen worden straks wel wakker er gigantische sterftecijfers komen. Maar dit soort mensen zijn dan vaak ook zelf meerdere keren ingespoten en kunnen dus ook wachten tot ze zelf aan de beurt zijn om om te vallen!

   • If u are dutch speaking, visit the facebook group “bijwerkingen na mNRA” with statements of Dutch and Flemish “vaccinated” people and of non-poisoned people about friends, family, relatives….. Heartbreaking to read sometimes.
    But i think u can also read it in english with translator of google.

  • Alleen al het feit dat de schaapjes en de gevestigde media de schuld van de spuiten voortdurend uit alle macht wegwuiven, is al een teken dat ze toch dat knagende vermoeden hebben. Anders zouden ze het toch onbekommerd meenemen in hun berekeningen? Wat mij betreft is het dus: Wie het hardste ontkent, stemt toe. Wat dat betreft hoef je inderdaad niet meer zo je best te doen om anderen te overtuigen. Ze weten het in hun achterhoofd al lang. Af en toe wel zachtjes en vriendelijk blijven inpeperen. ‘Tja, ik denk dus dat het een bijwerking is geweest van de gifspuit.’ En dan weer gauw meegaand en meelevend zijn.

 3. Je hoeft niet te huilen meisje. Jouw lot is ook al zeker. Straks ben je weer lekker bij je collegaatje.
  Ik ga hier geen medelijden meer mee hebben. Ze hebben er zelf voor gekozen en weet ik veel hoeveel mensen in hun waanzin meegesleurd.
  Opgeruimd staat netjes.
  Vanaf vandaag gaan we weer een rondje extra hartaanvallen en beroertes doen in Nederland. De start van de horrorwinter.
  Ik heb er zin aan hoor.

 4. Genocide. Na 1945 is Jozef Mengele naar Zuid Amerika gevlucht . Hij was ter dood veroordeeld wegens het inspuiten met experimentele injecties. In 1947 is code Neurenberg ingevoerd om de geschiedenis nooit meer te herhalen op straffe van o.a. Landverraad, doodstraf. Daarom kunnen die WEF regeringen enkel nog afgezet worden omdat zij anders door zullen gaan omdat er voor hen geen weg terug is.

 5. Opmerking van iemand op YT (vind ik wel passend) : “This wouldn’t have happened if he had just stayed home”.

  STAY HOME was toch de leus van de wereld… Blijf thuis ?

  Ja, dan ook niet naar een LOODS of GYMZAAL om je te laten prikken…

 6. Ik snap dat ze huilt, ze is de volgende en ik hoop morgen al want wat moeten ze daarover zeggen dan? Deze melaatsen hebben zoveel anderen aangespoord en domweg hun opdracht vervuld dat ik het bij hen gewoon leuk vind. Helemaal mooi zijn die zeloten die voor de camera omvallen terwijl ze over anti-vaxxers hun gal spuwen, dan zie ik karma inwerking.

  Opzouten met dat vuil en dat ze maar lekker snel allemaal omvallen en dan kunnen ze niet langer blijven volhouden dat het niets met het vaccin te maken heeft. Overigens is de wereld beter af zonder “nieuws”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in