Tijdens een interview met USA Watchdog in juni voorspelde Dr. David Martin dat 700 miljoen mensen wereldwijd zullen sterven als gevolg van de Covid-injecties. Hij baseerde zijn schatting op de visie van de Wereldgezondheidsorganisatie over het “Decennium van de Vaccins” (“DoV”), schrijft Rhoda Wilson.

De DoV-visie van de WHO heeft geleid tot een samenwerking waarbij Bill Gates’ GAVI zitting heeft in de leidinggevende raad. Het Global Vaccine Action Plan (“GVAP”) – goedgekeurd door de 194 lidstaten van de Wereldgezondheidsvergadering in mei 2012 – kwam voort uit de samenwerking. De “leiders” die het GVAP hebben opgesteld zijn de Bill & Melinda Gates Foundation, GAVI Alliance, UNICEF, United States National Institute of Allergies and Infectious Diseases en de Wereldgezondheidsorganisatie (“WHO”).

Wij hebben eerder een artikel gepubliceerd over het interview van Dr. Martin met USA Watchdog, maar wij vinden het belangrijk om de lezers te herinneren aan de omvang van de geschatte sterfgevallen door het biowapen dat Covid-vaccin wordt genoemd. Het aantal dat zou kunnen sterven als gevolg van Covid-injecties is mogelijk al in 2011 bekendgemaakt toen de WHO haar “decennium van de vaccins” aankondigde. De doelstelling voor het decennium van de vaccinatie was een vermindering van de wereldbevolking met 15%, wat neerkomt op ongeveer 700 miljoen doden.

Sommigen vinden dit aantal doden misschien overdreven, maar Dr. Martin is niet de enige die alarm slaat. Dr. Robert Young schatte in augustus 2021 dat wereldwijd al 500 miljoen mensen gewond waren geraakt, met mogelijk 35 miljoen doden, als gevolg van Covid-injecties. Een jaar later, in augustus 2022, schatte Steve Kirsch het aantal doden door Covid-injecties op 12 miljoen, gebaseerd op een schatting van één dode per 1000 doses – “we doden bijna 10.000 mensen per dag”, schreef hij. In augustus stelde Peter Halligan, door gegevens uit verschillende bronnen samen te voegen, dat wereldwijd maar liefst 20 miljoen mensen zijn overleden aan Covid-injecties, terwijl nog eens 2,2 miljard mensen verwondingen hebben opgelopen – wat betekent dat we nog maar net begonnen zijn.

  Een derde van de sterfgevallen gemeld aan CDC na Covid-vaccins vond plaats binnen 48 uur na vaccinatie

En tot slot hebben we de psychopaat Bill Gates zelf. In 2009 berichtte The Guardian over de eerste bijeenkomst van de Good Club, de naam voor de kleine wereldwijde elite van miljardair-filantropen, waaronder Bill Gates, George Soros, Warren Buffett, Oprah Winfrey, David Rockefeller en Ted Turner.

“De onderwerpen waren gericht op onderwijs, noodhulp, hervorming van de overheid, de verwachte diepte van de economische crisis en wereldwijde gezondheidskwesties zoals overbevolking en ziekte,” schreef The Guardian.

En hier is een herinnering aan wat Gates het jaar daarop tijdens TedTalks in 2010 zei over zijn visie op “innoveren tot nul”:

“Ten eerste hebben we de bevolking. De wereld telt vandaag 6,8 miljard mensen. Dat worden er ongeveer negen miljard. Als we echt goed werk leveren met nieuwe vaccins, gezondheidszorg en reproductieve gezondheidsdiensten, kunnen we dat aantal misschien met 10 of 15 procent verminderen.” [tijdstempel 04:32]


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Wordt 1984 een realiteit? – George Orwell’s waarschuwing aan de wereldVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPolitiek met andere middelen
Volgend artikelHeeft Uncle Sam, alias Wile E. Coyote, de verkeerde pijpleiding opgeblazen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Filantroop of misantroop that is the question. Miljardair-flapdrollen zijn het. Klinkt zoveel beter. Ik dacht juist vanwege die Georgia guidestones dat er maar 500 miljoen mensen mochten overblijven volgens dat miljardairsflapdrollen clubje. Dus dan valt bovenstaand bericht weer reuze mee.

 2. To be, or not to be by the 700 million; that is the question!
  Ik behoor niet tot die – 700 million – en dat is grote geruststelling.
  Al is het zelfs waar of niet; ik slaap goed.
  Wel erg voor de kinderen die meegesleurd zijn door hun ouders, vrienden, huisdokter en zelfs hun school.
  Allemaal gewetenloze moordenaars?

  • Heel veel mensen zijn moedwillig in de ziekenhuizen vermoord om de COVID cijfers op te kunnen kloppen en omdat de ziekenhuizen voor elke COVID dode (In Amerika althans) een flink pak geld hebben gekregen. Deze schoften mogen zich voor een tribunaal gaan verantwoorden als dat er ooit van komt.

  • Allemaal gewetenloze moordenaars? Meelopers zijn het , bang om buiten het narratief te belanden dus ja Jossie, gewetenloze egoisten
   en voor de ouders: HAAL JULLIE KINDEREN VAN DE STAATSBASISCHOLEN!!!! tip:Zie democratisch onderwijs. Anders vragen de kinderen straks zelf om een chip in het brein met dank aan de Argentijnse trut hola (future NL) en dan zijn we de sjaak,..sorry sjaak

 3. “Deskundige zegt dat Covid-vaccins wereldwijd 700 miljoen mensen zullen doden”.

  Dan worden 7,3 miljard mensen te weinig omgebracht volgens het niet meer bestaande Georgia Guidestones, dus er liggen nog meer trucs op de bovenste plank.

  • Probleem voor de globalisten is dat mensen die spuiten niet meer willen. Wellicht dat de globalisten een grote wereldwijde hongersnood gaan proberen.

   • Klopt, ze wisten allang dat kans reëel is dat we hun slangengif gingen weigeren.
    Plan b is bovengehaald en dat is Poetin en een oorlog met verschrikkelijke sancties..
    Deze moet ons verder bang houden en ons op droog zaad zetten.
    Hier en daar een bom op vlieghaven, havens en strategische punten is een klassieke procedure. Alles zal de schuld zijn van de Russen en hangen we het uit dan komt Poetin zelf ons kopje kleiner maken. Zijn mensen haten ons zoals onze mensen hem haten.
    Er komen spannende tijden…..

    • Het is bizar. In Rusland is er volop voedsel en energie om het huis goedkoop warm te stoken terwijl Europa de afgrond in zal donderen als het zo doorgaat. Ook is Rusland gevrijwaard van al hele woke ellende en een plek waar de Great Reset volkomen buiten de deur blijft. Eigenlijk is Rusland helemaal geen gekke plek om te vertoeven.

  • Ik heb het vermoeden dat het vele malen erger is dan dat de normale burger kan onderzoeken! En dan nog in het achterhoofd houden dat waarschijnlijk miljoenen vrouwen onvruchtbaar zullen zijn/worden! Dat ook een effect heeft op latere generaties. Aanstaande oorlog die al gepland was samen met de 1e en 2e Wereldoorlog! “Albert Pike” Ik denk dat wanneer we de agenda/datum 2030 vorderen we niet ver van die Guidstones aantallen afzitten…

   • Én mannen xullen onvruchtbaar zijn…
    Dat schiet lekker op.
    Dus binnenkort allemaal mannen bij de psycholoog omdat ze ” geen man meer zijn” omdat ze zich niet kunnen voortplanten…

 4. 2012 moord met voorbedachte rade.
  GENOCIDE

  Wanneer worden de betrokkene bij deze plannen aangepakt?
  NIET, omdat het een plan is?

  Daar lijkt het op.

  MEN wéét, wat men aan het doen is.
  Goedgekeurd, door regeerders.

  Laten we hopen dat de tegenmacht ze aanpakt.

 5. Afgaande op de 7,8 miljard mensen in 2020 en de bijna 8 miljard op dit moment, zou een vermindering van 15% door de vaccins betekenen dat er ongeveer 1,2 miljard mensen door dood zullen gaan. Maar wat het aantal ook is, het ziet er naar uit dat het er veel meer zullen zijn dan het aantal slachtoffers van de 10 meest dodelijke dictators uit de geschiedenis bij elkaar opgeteld, die hebben in totaal ‘slechts’ een krappe 150 miljoen doden op hun geweten.

  • Klien: dank voor het dele. Ik heb het weer gedeeld op een ander artikel. Zeer belangrijk artikel, zeer verontrustend. Iedereen moet zich hier terdege van bewust zijn.

  • Niet nodig. Vaccins doden echt iedereen op den duur. Waarom herhaal je dit steeds, Pepper. Ben je een T.R.O.L ???? Ja dus. Smerige bangmaker, scheer je weg.

 6. Waarom zou Bill Gates een moordenaar zijn geworden??? De goudkoorts in de USA rond de 17/18/19 eeuw heeft miljoenen indianen het leven gekost en zijn ze uitgeroeid in hun levenstijl die ze duizenden jaren daarvoor onderhielden en de natuur respecteeden…… Maar toen Columbus de Amerika ontdekte was de ingeving van de satan om dat te ontdekken een grote moordpartei in voorbereiding! Bill Gates neemt nu wraak op zijn landgenoten en wil hen uitroeien tot enkele miljoenen De wijze opperhoofden van de indianen hebben lang voordat Columbus een voet aan hun land zette dat voorspeld,,,,dat het indianen volk vernietigd zou worden door een ras dat bezeten was van geld en macht,,,, en hebzucht,,,, echter dat ras zou zichzelf ook uitmoorden de jaren daarop volgend,,, nadat de laatste indiaan 1890 uitgeroeid was…. Wij zijn nu op dat punt aanbelandt!!!!

 7. Lieve help, als je dit zo allemaal leest, WILLEN de jongeren zich niet eens meer voortplanten, ook al zouden ze vruchtbaar blijven! Want gezellig ziet de toekomst er niet uit in al deze commentaren.
  Wat mij verbaast, is, dat de kerken zich zo weinig over deze kwestie laten horen op de kansel!(Een gunstige uitzondering hierop is dominee David Maasbach.) Juist ZIJ zouden zich ervan bewust moeten zijn, dat wij goede rentmeesters moeten zijn op deze aarde. Maar de PKN kerken houden zich-heel veilig- liever bezig met
  inclusiviteit en immigratie. Vluchtelingenopvang uit oorlogsgebieden oke, maar zelfs over het terugsturen van veilige-landers die dit land tot een open slagveld maken, hoor je die lafbekken niet: letterlijk overal is begrip voor en de goede, hardwerkende gelovige maar lijden en betalen…Wij moeten boven de dieren staan als het goed is, maar ook dit is verworden tot een soort sodomie: mensen worden normaal gevonden die met hun honden of katten in bed liggen. De afgoderij voor katten en honden gaat intussen zo ver, dat de milieu-organisaties weigeren in te zien, dat ze-om CO2 of stikstof whatever te verminderen, EERST eens alle miljarden vlees die er in het huisdierenvoedsel zitten, eens moeten afschaffen. En dus de miljarden honden en katten in de wereld. Dan kunnen de boeren hun bedrijf houden en wij van ons biefstukje blijven genieten!

  • Er zit zeker wat in dat er erg veel vlees naar huisdieren gaat, maar tegelijkertijd is dat vooral afvalvlees dat voor menselijke consumptie is afgekeurd voor zover ik weet. Dus door het houden van huisdieren sterk te ontmoedigen daalt het aantal dieren dat geslacht wordt voor consumptie waarschijnlijk nauwelijks.
   Aan de andere kant, wanneer diverse medische deskundigen die door de NOS worden genegeerd gelijk krijgen, dan gaan er de komende jaren héél erg veel mensen dood door de vaccinaties, wat dan vanzelf tot gevolg heeft dat er minder vlees wordt geconsumeerd, inclusief op wat langere termijn door huisdieren. De dierenasiels zullen dan wel overvol raken vrees ik…
   Over de kerken: Jezus heeft geprobeerd de Christenen te leren om niet te oordelen over anderen opdat er niet over henzelf geoordeeld zal worden. Dat blijft toch een ding, ook onder gelovigen en leiders, van diverse religies, die anderen spreekwoordelijk afbranden omdat zij anders denken, geloven en handelen dan zijzelf.
   Het zou mooi zijn wanneer religieuze leiders van alle geloven zouden samenkomen om elkaar de hand schudden en om alle gelovigen van alle religies op te roepen het zelfde te doen. Uiteindelijk is er maar één God, zoals ik het zie zijn alle religies bedoeld om tot deze éne God te komen, die vele namen kent en die naar alle gebeden luistert van alle gelovigen ongeacht hun religie. De God waarin ik geloof heeft ook atheïsten lief, deze hebben zich vaak om persoonlijke redenen God afgekeerd omdat ze de grove fouten van religieuze leiders van diverse religies afkeuren en omdat ze denken dat God wel zou ingrijpen wanneer er oorlogen zijn wanneer God zou bestaan. God weet wat er in alle mensen omgaat en zal ze daarom nooit laten vallen. Door het maken van fouten leren de mensen, mits ze inzien dat ze iets niet goed hebben gedaan.
   Maar toegegeven, het is niet om aan te zien wat er allemaal voor vreselijke dingen gebeuren in de wereld.

   • ´Het zou mooi zijn wanneer religieuze leiders van alle geloven zouden samenkomen om elkaar de hand schudden en om alle gelovigen van alle religies op te roepen het zelfde te doen.´

    Dat is reeds gebeurd op initiatief van de paus d.d. 21/03/2013. Op 17-18/04/2014 kwam een scala van afgevaardigden vanuit verschillende nominaties bij elkaar op de WARP Summit – World Alliance of Religions Peace Summit – alwaar de handtekeningen werden gezet.

    Vergeet één ding niet: alles zoals de paus, die geen christen is, het wenst. Degenen die niet wensen mee te doen met zijn satanisch spel zijn in diens ogen afvalligen (…).

    1Joh. 2:22-23
    Staan bovenstaande verzen nog in jouw bijbel?

    • Allereerst ben ik bekend met die Peace Summit, deze is wat mij betreft nog onvoldoende, maar het is op zich een stap in de goede richting. De paus zal een deel van zijn wensen los moeten laten om dit een ware kans te geven.
     Wanneer je alles wat in de Bijbel, de Koran en de Torah (Oude Testament) letterlijk neemt dan komen we er nooit uit. De vraag is of dat dan ook correct in die boeken terecht is gekomen, bij diverse fragmenten heb ik de indruk dat deze niet passen bij wat Jezus, Mohamed en David de mensen wilden bijbrengen. Ook is het belangrijk om te erkennen dat die dingen zijn geschreven in de tijdgeest van toen.
     Wat de mensheid nodig heeft om zichzelf niet te vernietigen is de wederkomst van de Christus (wat veel Christenen verwachten), de Messias (die de Joden verwachten), de Imam Mahdi (die de Moslims verwachten) en Maitreya Boeddha (die de Boeddhisten verwachten), maar dan bij voorkeur in één persoon verenigd om daadwerkelijk als de in al die geloven verwachtte Vredesvorst te kunnen zijn.
     Ik heb goede redenen om er op te vertrouwen dat dat ook gaat gebeuren. Er is hier een voorspelling over van Benjamin Creme, die ik gezien enkele persoonlijke ervaringen serieus neem. Creme beweert ook dat Jezus zich al reeds in kringen binnen het Vaticaan bevindt, voorlopig incognito, maar dat hij op een gegeven moment het paus-schap op zal eisen. De huidige paus is wanneer ik het juist heb geïnterpreteerd de laatste paus voordat dit zal gebeuren. Of hetgeen de paus betreft waar is weet ik niet, de tijd zal het leren.
     Ook heb ik veel tijd besteed in de Ashram van Sai Baba, een van zijn leringen is dat alle religies paden tot God zijn. Mede gezien de persoonlijke ervaringen die ik met Sai Baba heb opgedaan vertrouw ik er ook op dat hij (of Hij, Sai Baba devotees gebruiken doorgaans een hoofdletter uit respect) mee zal helpen om een deel van de mensheid de huidige waanzin te laten overleven, ondanks dat hij/Hij in 2011 is overleden.
     Ongeacht wat er de komende jaren nog gaat gebeuren vertrouw ik er volledig op dat er een tijdperk van vrede in aantocht is.

 8. Het komt er min of meer op neer dat de schatting 700 miljoen doden is naar aanleiding van een uitspraak van Bill Gates. Gelukkig is Bill Gates geen God, hij heeft ook geen medische achtergrond, hij schijn niet eens een opleiding te hebben afgerond. We maken deze idioot veel te belangrijk. Er zouden nu 20 miljoen doden gevallen zijn door vaccinatie volgens een schatting van ene Peter Halligan. Omdat er gewoon geen transparante, eerlijk data beschikbaar is moet dit wel een getal zijn met een grote foutenmarge. Het lijkt mij een raadsel hoe het dodental zal gaan toenemen tot 700 miljoen? Temeer ook omdat bijna niemand dat vaccin nog wil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in