Terwijl de geprostitueerde propagandamedia absurd beweren dat Rusland zich terugtrekt en de NAVO-strijdkrachten de oorlog in Oekraïne winnen, is de waarheid veel ontnuchterend: De NAVO heeft de oorlog met Rusland al verloren. Hier is hoe we dat weten:

Een landoorlog met een grote militaire macht is een lang slepend gevecht dat de aanhoudende uitgave van enorme hoeveelheden munitie vereist: Artilleriegranaten, raketten, patronen voor kleine wapens, enzovoort, schrijft Mike Adams.

Om deze munitie te kunnen leveren, moet een strijdmacht beschikken over een sterke infrastructuur voor de productie van munitie of over enorme voorraden die de oorlog kunnen voortzetten terwijl de voorraden uitgeput raken. De Verenigde Staten hebben geen van beide. Geen voldoende grote voorraden en geen bestaande infrastructuur voor munitieproductie die gelijke tred kan houden met Rusland, dat soms tot 20.000 artilleriegranaten per dag heeft verbruikt. (Opmerking: de bestaande munitie-infrastructuur in de Verenigde Staten kan niet eens zoveel granaten produceren in een volle maand productie…)

Zie dit recente artikel van Breitbart.com: Endless Arms Flow to Ukraine Raises Worry over U.S. Military Readiness Against China, waarin wordt gewaarschuwd dat de Amerikaanse precisiegeleide munitie binnen een week op is:

In een onlangs gepubliceerde analyse van een denktank wordt gewaarschuwd dat de VS in de huidige situatie in minder dan een week zonder precisiegeleide munitie zou komen te zitten in een oorlog met China over Taiwan – een probleem dat auteur Seth Jones een van de “lege bakken” noemt.

“De Verenigde Staten hebben hun arsenaal traag aangevuld, en het MvD heeft slechts een fractie van de wapens die het naar Oekraïne heeft gestuurd onder contract geplaatst,” schreef Jones, een senior vice-president bij het Center for Strategic and International Studies (CSIS).

Het ontbreekt de VS aan grondstoffen en arbeidskrachten om op grote schaal munitiefabrieken te exploiteren

Nog belangrijker, om dergelijke munitie te produceren – zelfs als je de infrastructuurfabrieken hebt die ze kunnen produceren – moet je beschikken over: 1) Grondstoffen (metalen, printplaten, katoenlinters, enz.) en 2) Een personeelsbestand dat voldoende is opgeleid en gemotiveerd om in fabrieken te werken.

Als u nog nooit hebt gehoord van katoenlinters, dat is een essentieel onderdeel van de productie van artilleriegranaten. De belangrijkste bron is China, en China’s export van katoenlinters ligt momenteel negen maanden achter op schema, waardoor de Duitse munitiefabricage in het gedrang komt. Zoals Nikkei Asia meldt:

Duitse munitiefabrikanten op een recent defensiesymposium in de buurt van München wezen erop dat de levertijd voor bestellingen van katoenlinters uit China – een belangrijk onderdeel voor de voortstuwingslading van zowel kleine kanonnen als artillerie – is verdrievoudigd tot negen maanden, meldde het Duitstalige dagblad Die Welt.

Hoewel katoenlinters een basismateriaal zijn dat over de hele wereld wordt geproduceerd en verhandeld, worden in het verslag niet nader genoemde industriële bronnen aangehaald die zeggen dat alle Europese munitiefabrikanten hiervoor afhankelijk zijn van China.

De enorme knelpunten in de grondstoffenvoorziening “betreffen vooral munitie en speciaal staal,” vertelde Wolfgang Hellmich, de spreker voor defensiezaken van de regerende sociaaldemocratische partij (SPD) in het parlement, aan Nikkei Asia …

Het ontbreekt de Verenigde Staten aan binnenlandse grondstoffenproductie en aan een betrouwbare, goed opgeleide binnenlandse arbeidspool. Jonge Amerikaanse mannen en vrouwen die traditioneel in wapenfabrieken zouden hebben gewerkt, zijn überhaupt niet meer geïnteresseerd om te werken. Het arbeidsethos van Amerika is volledig vernietigd, en de meeste Amerikaanse jongeren verwachten geld van het Universeel Basisinkomen / stimuleringsgeld te ontvangen en uitsluitend te functioneren als consumenten in de samenleving, niet als producenten.

  Duitsland stelt een door de NAVO afgedwongen ‘no-fly zone’ boven West-Oekraïne voor

Het Pentagon kondigde onlangs aan dat het de productie van artilleriegranaten met 500% zou verhogen, in de hoop op een productie van 90.000 artilleriegranaten per maand. Dit werd breed uitgemeten in de media, maar wat niet in het nieuws kwam is het feit dat de fabrieken om deze granaten te produceren niet bestaan en vanaf de grond moeten worden opgebouwd. De bouw van de fabrieken zal naar verluidt twee jaar in beslag nemen, ervan uitgaande dat alles volgens plan verloopt (wat nooit het geval is). Ergens nadat deze fabrieken zijn gebouwd en getest, kan er extra munitie worden geproduceerd. Waarschijnlijk zal dit eind 2025 of 2026 beginnen. Het probleem met dit plan is natuurlijk dat Rusland Oekraïne dit jaar (in 2023) waarschijnlijk zal verslaan, omdat Rusland nu al de capaciteit heeft om deze grote hoeveelheden munitie te produceren.

De VS en de NAVO, met andere woorden, zouden de munitieproductie kunnen opvoeren om in 2025 of 2026 oorlog te voeren, maar niet in 2023 of zelfs 2024. Dit betekent dat Rusland een enorme kans heeft om Oekraïne te verslaan en de NAVO de laan uit te sturen, lang voordat de NAVO de munitie bij elkaar kan scharrelen om een echte bedreiging te vormen voor de Russische strijdkrachten.

De productie van Javelin-raketten zal nog jaren duren… en hun ontwerp is al tientallen jaren oud

Javelin antitankraketten, waarvan de voorraden in de VS zijn uitgeput omdat de meeste ervan naar Oekraïne zijn verscheept, moeten ook door Lockheed Martin in productie worden genomen. Maar de directeur van Lockheed Martin lijkt geen solide idee te hebben van hoe lang het zal duren om er slechts 4.000 per jaar te produceren – een kleine fractie van wat nodig zou zijn om een landoorlog te voeren met een grote militaire macht als Rusland. Zoals gemeld door DefenseNews.com:

Lockheed Martin wil de productie van Javelin antitankraketten bijna verdubbelen van 2.100 naar 4.000 per jaar, maar daarvoor moet men de toeleveringsketen “aanzwengelen”, aldus de chief executive.

Nu de VS Javelins uit hun eigen militaire voorraden sturen naar de strijd van Oekraïne tegen Rusland, voert Lockheed de Javelin-productie op, maar het kan nog wel een paar jaar duren voordat het doel is bereikt, zei Jim Taiclet zondag in “Face the Nation” van CBS.

“We streven ernaar om de productie op te voeren tot 4.000 per jaar, en dat zal een aantal maanden duren, misschien zelfs een paar jaar, omdat we onze toeleveringsketen ook op gang moeten krijgen,” zei Taiclet. “We denken dat we de capaciteit binnen een redelijke termijn bijna kunnen verdubbelen.”

Is het dus maanden of een jaar? En zelfs als dit doel van 4.000 per jaar is bereikt, lost het niet het probleem op dat de Javelin antitanksystemen gebaseerd zijn op een decennia oud ontwerp, waardoor ze minder indrukwekkend zijn tegen moderne Russische tanks.

  Alle wegen leiden nu naar een dreigende Derde Wereldoorlog

Een ander probleem is dat de huidige inventaris van Javelin-raketten grotendeels is verlopen, waardoor ze niet meer voldoen. Vaak vuren ze hun stuwraketten niet af en ploffen ze gewoon op de grond. Dat komt omdat ze interne batterijen bevatten, en die batterijen hebben geen stroom meer.

Vloeken-waarschuwing voor deze video met Javelin mislukkingen:

Elke Javelin antitankgranaat bestaat uit 250 microprocessoren, aldus Defense News. Veel daarvan komen van buiten de VS, dus waarschijnlijk uit Taiwan of andere Aziatische landen. Taiwan staat op het punt te worden aangevallen door China, wat vrijwel zeker zal leiden tot een marine-embargo tegen de eilandnatie, waardoor de export van microchips wordt geblokkeerd. Dit betekent dat de Amerikaanse Javelin-productieketen tot stilstand komt.

Verbazingwekkend genoeg heeft niemand in het Pentagon de moeite genomen om binnenlandse bronnen voor kritieke munitieonderdelen veilig te stellen.

En het is te laat om in de nabije toekomst nog een geheel nieuwe toeleveringsketen op te zetten, aangezien voor dergelijke ingrijpende veranderingen vele jaren nodig zijn.

Rusland daarentegen wordt al sinds minstens 2014 gedwongen zijn binnenlandse toeleveringsketen uit te bouwen, toen er zware economische sancties tegen het land werden ingesteld. De sancties van 2022, waardoor Rusland werd afgesneden van het SWIFT-systeem voor financiële transacties, dwongen Rusland verder om bijna uitsluitend te vertrouwen op binnenlandse leveringen van ijzererts, staal, aluminium, koper, microchips, kruit en meer. Als gevolg daarvan ligt Rusland minstens een decennium voor op de VS wat betreft de binnenlandse aanvoer van munitiecomponenten.

De Verenigde Staten zouden met andere woorden een decennium nodig hebben om hun militaire toeleveringsketens zodanig te herstructureren dat zij op betrouwbare wijze grote hoeveelheden munitie in eigen land zouden kunnen produceren. Maar voordat dat ooit werkelijkheid zou worden, zouden groene demonstranten proberen de mijnen te sluiten die nodig zijn om grondstoffen in eigen land te verwerven: Kobalt, koper, aluminium, nikkel, magnesium enzovoort.

In feite zijn de Verenigde Staten van Amerika niet langer in staat om in eigen land munitie te produceren op de schaal die nodig is voor een langdurige oorlog met een serieuze militaire macht: China, Rusland of anderszins. De VS en de NAVO hebben deze oorlog met Rusland al verloren, nog voor hij volledig is geëscaleerd. Er is gewoon niet de toeleveringsketen en de productie-infrastructuur om zo’n oorlog in de echte wereld te voeren, en daarom vertrouwt het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken op nepnieuws-propaganda en mediacampagnes om het Amerikaanse volk ervan te overtuigen dat ze een oorlog winnen die ze eigenlijk zwaar aan het verliezen zijn.

Zoals we al vroeg in de bezetting van het Witte Huis door het Biden-regime zagen, kan het Amerikaanse leger niet eens tegen de Taliban vechten zonder te vluchten en miljarden dollars aan materieel achter te laten dat onmiddellijk in handen valt van door de staat gesponsorde terroristische groeperingen.

Als Amerika niet tegen de Taliban kan vechten, hoe denken we dan Rusland te bestrijden?

  Nederlandse legercommandant zegt dat Nederland zich moet voorbereiden op oorlog met Rusland

Niets van wat ik hier heb geschreven gaat zelfs maar in op de details van Ruslands technisch superieure hypersonische raketten, meervoudige terugkeerbare ICBM’s, luchtafweersystemen van wereldklasse, superieure artillerie, drones, elektronische oorlogsvoering en meer. Zelfs als de VS en de NAVO tank tegen tank en artillerie tegen artillerie tegen Rusland zouden vechten, zou Rusland nog steeds winnen omdat hun hardware gewoonweg effectiever en betrouwbaarder is.

Dat is het gevolg van het feit dat het Amerikaanse Pentagon “woke” is en zich richt op transgender-soldaten, opgepompte beha’s voor mannen en crossdressing-feestjes met hoge hakken, in plaats van zich te richten op het opbouwen van een leger dat macht kan projecteren en geopolitieke vijanden kan verslaan. Onder het idiote leiderschap van de top van het Pentagon is het huidige Amerikaanse leger een schaduw van wat het was tijdens Desert Storm. En toen hadden de Irakezen nog geen kernwapens, hypersonische raketten, kamikaze-drones en geavanceerde luchtafweersystemen.

Ik herhaal: de VS en de NAVO hebben deze oorlog met Rusland al verloren. Het staat al in de kaarten. Nu is het gewoon een kwestie van Rusland dat het slijpende werk van oorlogvoering uitvoert om hun militaire doelen te bereiken. Rusland kan dit conflict alleen verliezen als het zich terugtrekt.

Die uitkomst lijkt ongelooflijk onwaarschijnlijk.

Luister naar mijn volledige analyse van dit alles en meer in de Situation Update podcast van vandaag:

– Damar Hamlin prostitueert zichzelf aan de vaccin pushende American Heart Association
– De AHA is een Big Pharma front groep die statine medicijnen en vaccins promoot.
– #Hollywood libtards dreigen te stoppen met het maken van woke films totdat iedereen gevaccineerd is
– BESTE HOLLYWOOD: WIJ ACCEPTEREN UW VOORWAARDEN!
– Waarom Hollywoods films slecht zijn: vol met WOKE thema’s en gescript door idioten.
– EET MEER INSECTEN: Zweeds supermarktketen promoot recepten met meelwormen
– VS mobiliseert om duizenden tanks naar Oekraïne te sturen
– Escalatie met Rusland zal leiden tot nucleaire vernietiging van het westen
– Medvedev waarschuwt NAVO-landen dat ze “tot stof zullen vergaan” als escalatie doorgaat
– De NAVO-landen lopen JAREN achter op de industriële productie die nodig is om een oorlog te voeren.
– Amerikaanse en Britse troepen zullen binnen enkele weken zonder munitie zitten.
– Oostenrijk en Hongarije verklaren GEEN wapens voor #Oekraïne
– VS wordt weerloos achtergelaten tegen China, er blijft geen binnenlandse verdediging over
– Amerikanen die $100K verdienen leven nog steeds van loonstrookje tot loonstrookje
– Hedgefondsmanager waarschuwt voor “mega tinderbox timebomb” crash op komst
– Veel van de gevaarlijkste steden ter wereld liggen in de VS
– Amerikaanse ministerie van Financiën zegt dat er geen Amerikaanse fondsen zijn misbruikt in Oekraïne… serieus
– Kolossale goudaankopen door centrale banken, duizenden tonnen in 2022
– Gigantische ruimterots bevatten biljoenen dollars aan mineralen (maar wat dan nog?)


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Waarom Rusland tegen de “Nieuwe Wereldorde” bestrijden moetVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSchapenkanonnenvoer
Volgend artikelNYT: Covid-vaccin fabrikanten en Bill Gates’ GAVI hebben iedereen belazerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Het lijkt wel alsof de leiders achter de schermen bewust Het Westen willen vernietigen en juist China en Rusland laten zegevieren.
  Zou dit beter in hun Great Reset plannen passen ?
  Hierbij lijkt het ook ondenkbaar dat men niet zou beseffen bij westers regeringen dat juist het hele Westen wordt ontwapend.
  Er zijn teveel onlogische dingen op elkaar gestapeld.

  • @Jan… Mensen worden waus als ik over Q begin, maar dit gaat precies zoals Q het voorspelde. De landen waarvan onze media al 80jr een bepaald beeld neerzetten, zijn niet zoals het beeld dat onze media van ze neerzet. Wij westerlingen zijn een paar duizend keer harder gehersenspoeld dan de Noord Koreanen. De westerse mens staat volledig op de kop en begrijpt helemaal NIKS meer van de wereld. Volgens Q is er een Great Awakening gaande waarin de westerse mens uit zijn psychose/hypnose/hersenspoeling wordt gehaald. O.a. China, Rusland, India, Saoedi Arabië, Brazilië werken samen om de globalisten en hun NWO te vernietigen. Oekraïne lijkt een cruciale hoeksteek. Zelfs de Rothschild’s hebben gezegd dat als Oekraïne valt, dan stort de hele NWO in. Oekraïne is waar alle ellende en bewijzen samenkomen. Q zei dat er een scare event (trauma) nodig is om de mensheid te laten ontwaken. We zijn hard op weg naar een trauma dat de westerse mens hard genoeg gaat raken om ons te laten inzien dat het westen de vijand is van al het leven op aarde. Ik zeg niet dat het waar is, maar ik zie wel verbanden die mijns inziens bewijzen dat dit verhaal wel eens zou kunnen kloppen. Uiteindelijk is er maar 1 ding dat al het leven op aarde kan redden… LIEFDE… God. Zodra mensen bij hun LIEFDE komen, kunnen ze anderen niks meer aandoen. Daarom probeert het westen iedereen in angst te houden, zodat we niet bij de oplossing van LIEFDE komen.

   • Liefde is ultiem maar als we om te beginnen eens ons neutraal voelen t.o.van de ander. Gewoon, normaal vriendelijk respecterend. Zonder angst zijn we al op de goede weg.

   • @ Naam.. Qanon en zijn “leger” gaat ons echt niet redden, ook dit is een spel. Ze willen juist dat we achterover leunen en wachten tot de “wakkere” gered worden door Q…
    Vergeet niet dat ook Trump net zo chantabel is als veel Europese (puppet) “leiders”!
    Het Qanon leger zou ook heel recent Hilary Clinton hebben verhangen in Gitmo… :/
    Neem zelf je maatregelen, we moeten het echt zelf doen, liefst met een zo groot mogelijke groep gelijkgestemde!

    • @APBT… ik reageerde verkeere… zie mijn reactie hieronder. We zitten samen in dit schuitje… verdeeld zijn we zwak, verenigd zijn we onverslaanbaar. Q verenigde een kritieke massa en die massa is wereldwijd als discipelen aan het werk gegaan en daaruit is een giga verzet ontstaan.

   • Straf maar Waar… mooi voorbeeld hiervan is Tsjechië-Slowakije..de Fluwelen Revolutie.. met Bloemen-Liefde als munitie..💐💐💐

    • De Berlijnse muur ‘viel’ op 09.11.1989 met alle gevolgen van dien. Duits keizer Wilhelm II (1859 – 1941) en overgrootvader van de onlangs gestorven koning Constantijn II trad af op 09.11.1918. De Kristallnacht vond plaats in de nacht van 09 en 10 november 1938.
     De getallen 9 en 11 zijn in deze data prominent aanwezig.

 2. Je moet een onderscheid maken tussen consumptie-industrie en oorlogsindustrie. Als het ernst wordt wordt een groot deel van de eerste omgetunit naar oorlogsproductie. Zo kan, om een voorbeeld te geven, de Duracell-fabriek die batterijtjes maakt snel omgebouwd worden voor patronen voor machinegeweren. Nog verder moet je een onderscheid maken tussen een montagehall met lopende band en fabrikagelijnen voor onderdelen zoals bijvb. een plaatperswerk en kunststofspuitmachines. Coördinatie en transport zijn essentieel. Zou bouwde een tiental totaal onafhankelijke autofabrikanten diezelfde Jeep.
  Grondstoffen worden rücksichloss aangesleept, zie maar naar de vorige oorlogen; de kerkklokken of de mineralenroof uit Belgisch Congo. Dat is dus oorlogsproductie, het is niet zo simpel.
  Daarop afgaande veronderstel ik dat Oekraïne een klein onbeduidend conflict is.

 3. Qanon draaide niet om een extrene groep die de mensheid zou gaan redden… Qanon draait erom dat WIJ onszelf moeten gaan redden. Velen praten en oordelen over Q, maar ze hebben het niet volledig gevolgd. Q maakte ons niet lui en lethargisch, Q maakte van al zn volgers digitale soldaten die uiteindelijk een massa PR/nieuws/onderzoek soldaten hebben gecreëerd. Q liet mensen niet passief volgen, Q spoorde mensen aan om aan het werk te gaan en de mensheid te redden van de ondergang. De meeste mensen kakelen elkaar na dat Q een psyop is om ons in slaap te sussen… terwijl Q de basis is van alle huidige online en real life verzet. Q roept mensen op om te strijden voor de vrijheid van de mensheid. Q heeft miljoenen mensen geactiveerd (ik ben er één van) die hun hele ziel en zaligheid al 7jr lang volledig inzetten om deze strijd te vechten. Zonder Q was is niet overal aan het reageren en zonder Q zou ik niet zo diep geïnformeerd zijn en zonder Q had ik niet legio initiatieven in real life ondernomen. Zonder Q had ik niet eindeloos stickers en posters geplakt en zonder Q waren alle kritische sprekers er allemaal niet geweest. Iedereen herhaalt elkaar mbt Q, terwijl ze zich eigenlijk nooit hebben verdiept in Q. Na de afgelopen 7jr kies ik geen enkele kant meer, ik ben mn eigen autonome mens, maar ik zie in alles en overal de dingen die Q allemaal heeft voorspeld. Ik geef mijn vertrouwen nooit meer zomaar, ook niet aan Q, maar ik durf wel te zeggen dat Q een enorme aanjager is die de een kritisch deel van de mensheid heeft geactiveerd. Q maakte niemand passief… Q activeerde juist iedereen. Q gaf leads, informatie, hints, richtingen, tips en tricks. Q was de basis van de Great Awakening. Maargoed… we leven in rare tijden en mensen worden bijna agressief als ik over Q praat, dus ik praat er minimaal over. Maar Q was geen psyop om mensen te verzwakken en passief te maken, dankzij Q ben ik giga wakker, zonder Q had ik niet al 7jr lang alles gegeven om te strijden voor de toekomst van de mensheid. Dus… Q is niet heilig ofzo, Q gaat ons niet redden… Q heeft ons alle kennis en informatie te geven om deze oorlog mee vechten en uiteindelijk te winnen. Q vecht niet voor ons, Q hielp ons om zelf te gaan strijden. Dit is een spirituele oorlog. Alle zombies (incl de wakkere zombies) denken dat er oorlog op de grond/op straat moet komen, zo ging het in de geschiedenis altijd. We zitten nu in een oorlog over het bewustzijn van de mensheid. Als we verliezen zullen we voor eeuwig angstige slaven zijn, als we winnen komen we terug bij onze harten, de liefde, vertrouwen, hoop, leven. Q activeerde miljoenen strijders die zich hebben vastgebeten in alle onderwerpen die we nu binnen de wakkere groep allemaal delen. De meeste mensen hebben nog nooit een Qdrop gelezen, maar ze herhalen allemaal aan elkaar dat het fake is. Mensen weten niks, mensen herhalen wat anderen zeggen ipv dingen zelf uit te zoeken. Q activeerde miljoenen mensen wereldwijd. Wie anders heeft de Great Awakening die gaande is in gang gezet? Q is er niet om ons te redden, maar om ons te activeren… en dat lijkt mij aardig gelukt. Op een dag zien jullie hopelijk zelf wat ik uitleg. Ik wil er ook geen discussie over opstarten, maar ik heb Q vanaf het begin gevolgt en ik zie dat nagenoeg alle verzet dat er tegenwoordig voor een groot deel voortkomt uit de activering door Q. En Q zei dus constant niet Q, maar WIJ ZELF onze redding zijn. Mensen die roepen dat Q mensen passief maakt en laat hopen dat Q ze komt redden, die zijn zelf vooral heel bang en hopen zelf vooral dat iemand anders het komt oplossen… dat zijn projecties. WIJ ZIJN ZELF AAN ZET!!! Q gaf ons bergen informatie en een duwtje in de rug om te beginnen om voor onze levens te vechten.

 4. @Naam:*
  Gevalletje ga met mij mee ik weet de weg .
  😏
  Kansloos gezwetz !
  Quote ” WIJ ZIJN ZELF AAN ZET!!! Q gaf ons bergen informatie en een duwtje in de rug om te beginnen om voor onze levens te vechten.” Verkapt je nieuwe GOD ?
  Quote”Op een dag zien jullie hopelijk zelf wat ik uitleg. Ik wil er ook geen discussie over opstarten, maar ik heb Q vanaf het begin gevolgt en ik zie dat nagenoeg alle verzet dat er tegenwoordig voor een groot deel voortkomt uit de activering door Q. En Q zei dus constant niet Q, maar WIJ ZELF onze redding zijn.” Je draait door maatje .
  OP het schip zou ik jouw als eerste overboord keilen . 😐

  • @ohjd… we hebben ALLE hens aan dek nodig en jij wil mensen/medestanders overboord gooien??? Wat is er toch mis met sommige stripfiguren. Waarom geen open gesprek? Jij wil mij dus meteen overboord gooien??? Jij bent zeker ook zo’n figuur dat zich al verheugd op geweld en oorlog en lijden en ellende en chaos en dood en verderf als oplossing. Pfff… ga eens wat lezen over friendly fire… jij schiet je medestanders in de rug. Het lijkt mij beter dat jij zelf overboord springt. Kansloos gezwets en mensen overboord gooien. Pfff… misschien kan je met jou haatdragende, lege, inhoudsloze houding beter bij de vijand gaan werken? Wat is er mis met mensen zoals jij? Waarom al deze haat? Waar ben je bang voor? Leef je nog in het oude normaal waar geweld en moorden altijd de oplossing is? We moeten dit SAMEN oplossen. En wat doe jij??? Haten en boos doen. En met stripfiguren zoals jou moeten we proberen om een fijne, open, eerlijke, liefdevolle wereld te maken? Pfff… haat haat haat… mensen als jij zijn zo extreem bang dat ze alleen nog maar boos kunnen doen. Jij zou mij overboord gooien, ik zou voor medestanders een kogel vangen. Jij bent gedemoraliseerd en daardoor schiet je op medestanders ipv vijanden. Jij bent liefdeloos, jij bent pure hopeloosheid en doodsangst… succes daarmee.

  • Je draagt echt helemaal NIKS bij. Je kotst even wat haat uit omdat je doodsbang bent. We hebben elkaar heel hard nodig, mensen zoals maken haat en boosheid en daarmee drijf je ons uit elkaar ipv ons te verenigen. Jij hebt geen enkel geloof of hoop… deal daar lekker zelf mee ipv anderen te infecteren met jou hopeloze en liefdeloze houding. We hebben compassie en samenwerking nodig, geen idioten die op hun medestanders/collega’s schieten. Ga je geloof in jezelf herstellen om je connectie met de wereld terug te vinden. Behandel anderen zoals je zelf zou willen worden behandelt ipv om je heen te spugen en slaan om anderen naar beneden te trappen zodat je jezelf ergens boven voelt staan. Vervang je egoïsme en je narcisme, je angst, voor LIEFDE. Succes.

   • Een paar goede links graag? Ik kan me de reactie van ohjd wel voorstellen want ikzelf ben na meer dan 30 jaar onderzoek naar deep state misdaden en de realiteit nog nooit een enkel serieus Q artikel tegengekomen.

    Het grappige is dat de Q adepten pas de kop opstaken nadat er al jaren lang heel veel goede informatie boven water was gekomen. Op die oudere en betrouwbare sites werd Q (vrijwel) nooit genoemd.

    Graag wat goede links dus…

    • Wat een laag niveau heb jij tim. Ik hoop dat je zelf nooit het k-woord krijgt. Je reactie is echt beneden alle niveaus, nog lager dan je ohjd collega. Wat een pure haat, je doet net alsof ik in team nazi zit. Wat voor krankzinnig laag niveau heb jij? Ben jij een jochie vann 12 die alleen maar kan schelden? Wat een extreem agressief en laag niveau heb jij.

     @casse… je vraagt om een artikel??? Je weet duidelijk helemaal niks Q. Geeft niet. Jullie reageren allemaal zo agressief dat ik er niet meer over zal praten. Ik schrik er van dat ik nog nooit zo ben behandelt door één van de zombie schapen. De wakkere mensen zouden inmiddels hebben kunnen leren om gewoon alles te willen onderzoeken ipv meteen los te gaan zonder dat ze er ook maar iets van snappen. ALS we hier doorheen zal eea wel duidelijk worden en dan denken jullie terug aan deze berichten en hoe kortzichtig jullie reageren. Dat hele Q is niet zomaar een paar artikelen, onderzoek Q zelf! Maargoed… ik zal er niet meer over beginnen want elke keer worden een aantal mensen compleet waus en beginnen schuimbekkend te schelden.

     RELAX JONGENS… IK ZIT IN JULLIE TEAM… IK PRAAT GEWOON ERGENS OVER. STOP MET DEZE OVERDREVEN AGRESSIEVE REACTIES ALSOF IK JULLIE WEET IK WAT AANDOE.

     • q anon is al lang debunked alleeen complete IDIOTEN en
      k-shills/jidf-agenten promoten did nog

      welke ben jij?

      EERLIJK ZIJN

      (ga je niet zijn want je bent een leugen-j, weet je zelf ook mishpoche

      (((naam(((

      jij zit in team ZOG k-lijer

     • NAAM ik sluit me bij je aan, of Q nou een psy-op is of niet door Q ben ik down the rabbit hole gegaan en heel diep en met mij/ons velen miljoenen tot misschien wel een miljard mensen. De digital soldiers werken nog elke dag samen. Ik heb er ontzettend veel informatie en mensen aan over gehouden. Ook ik weet niet meer of Q nou goed bedoelt is of niet maar wat ik wel weet dat ik door Q en de anons zo veel geleerd heb en dat met velen gedeeld heb dat Q voor mij erg belangrijk is geweest en door de beweging velen malen gegroeid ben in iets waar ik al mijn hele leven mee bezig ben geweest. En inderdaad Q zegt het ook WIJ ZIJN DE STORM jammer dat mensen dat niet willen zien. Trump vertrouw ik absoluut niet waarom niet.

      MAGA de hoogste orde in de satanische gemeenschap.

      M ake
      A merica
      G reat
      A gain

      Trump heeft ook gezegd , America is

      M icrosoft
      A pple
      G oogle
      A mazon

      Maar ik sta nog steeds voor J.F.K WWG1WGA

      Het is zo WIJ ZIJN DE STORM we moeten alleen samenkomen en alles is in een dag opgelost.
      Wij de anons zijn verbonden beste naam en dat zal altijd zo blijven en samen staan we sterk wat de mensen ook zeggen…

       • dynology general jones on the left, military psyopp (q-anon( friends with rupert murodch (tucker carlson( friends with kissinger (whos friend is piezynik the handler of aj( friends with kemp the atlantic council

        dont let the zog trollfarm medewerkers confuse people with theor psyopp

     • “@casse… je vraagt om een artikel??? Je weet duidelijk helemaal niks Q. Geeft niet. Jullie reageren allemaal zo agressief dat ik er niet meer over zal praten.”

      @Naam* – In de kop van N-H noemden we iemand als jij een kwatkees of lamlul.

      Inderdaad, ik weet helemaal niets Q(watkees?), en dat geeft idd niet. Op geen enkele serieuze alternatieve nieuws site of blog wordt Q ooit genoemd, en dus ben ik daar niet van op de hoogte.

      Ik heb niet aggressief gereageerd, dus dat is een leugen, en heb vriendelijk om informatie gevraagd waar je dan vrolijk omheen lult.

      Als je ons ergens van wilt overtuigen kom dan met keiharde info en/of bewijzen. Zolang dat er niet is blijven jouw Q sprookjes precies dat, lulkoek …, eh, sprookjes.

   • @Naam:*
    Het deert mij totaal niet je retoriek .
    Ik geef je de kans wil je stuur of bakboord over de reling .
    En dat aanmatigen ‘Lees je retriade eens terug ‘ je spreekt als een kauwgombal na het sabbellen komt er een andere kleur boven 😄
    Kijk een mening is uiteraard van harte genomen .
    Je gooit een pakket bagger in je tegendraad terug,
    Nogmaals je stelling dat Q inhoudelijk bijdraagd is pure bullshit.
    Mijn responce (kern) was dat ga met mij mee ik weet de weg stellingen minimaal je wenkbrauwen zou moeten fronsen . Stelling dat de gene de wakkeren mensen die niet mee gegaan zijn , verguist en voor minder dan mensenlijk vulles zijn uitgemaakt . Begin nu niet meteen de onbegrepene uit tehangen met een griekse tragedie jammer die de oude griekse goden op de vlucht doet slaan.
    Wat dat kan je zeuren en je gelijk er door klossen. schofterig zelfs 😐
    Groeten .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in