Schadelijke gevolgen van het spike-eiwit stelt vaccinatie-dogma dringend in vraag

15

Het is niet alleen het virus zelf dat (naar verluidt) muteert, maar ook de verhalen rond het ontstaan ervan en het effect op mensen. Na anderhalf jaar te hebben aangenomen dat Covid-19 een longziekte was, wordt ons nu verteld dat we te maken hebben met een vasculaire ziekte: Erger dan de ziekte: wetenschappelijk artikel van MIT toont angstaanjagende risico’s van Covid-vaccins aan! van 5 juni 2021. Het artikel verwijst naar een studie van 31 maart, waarop hieronder dieper wordt ingegaan.

Tot nu toe – zo werd ons verteld – gaat het om een nieuw virus dat behoort tot de Corona-familie van virussen en dat Severe Acute Respiratory Syndrome – of eenvoudiger – ernstige ademhalingsziekte en/of longontsteking veroorzaakt. De sleutelrol wordt gespeeld door het spike-eiwit van het virus, dat zich aan menselijke cellen kan hechten, waardoor het virus in ons lichaam effectief en gevaarlijk kan zijn. Maar nu hebben wetenschappers – volgens de studie van 31 maart – ontdekt dat het spike-eiwit zelf – dat wil zeggen het “dockingssysteem” – reeds op cellulair niveau vaatstelsels beschadigt en aantast.

Vitale endotheelfuncties kritisch aangetast

SARS-CoV-2 spike-eiwit schaadt endotheelfunctie door ACE 2 (Angiotensine-converterend enzym 2) te down-reguleren. SARS-CoV-2 Spike Protein Impairs Endothelial Function via Downregulation of ACE 2 | Circulation Research (ahajournals.org).

De bevindingen van dit werk: met behulp van een “pseudovirus” (een niet-actief virus, maar uitgerust met de “kroon” en de typische spike-eiwitten van het “echte” virus) werden in het laboratorium en ook bij dieren experimenten uitgevoerd. Het bleek dat het spike-eiwit de cellen beschadigt door binding aan het Angiotensine-converterend enzym 2 (ACE 2). Het enzym zelf wordt door de longen aangemaakt, maar is ook in vloeibare vorm bij de mens aanwezig. Binding met het spike-eiwit verstoort echter de moleculaire signalering van ACE2 naar mitochondriën, de organellen die energie voor cellen produceren. Uiteindelijk sterft de cel door te weinig toevoer.

Het endotheel is een bekleding van de binnenwanden van bloedvaten die een aantal belangrijke endotheelfuncties vervult:

 • Uitwisseling van stoffen tussen weefsel en bloed
 • Regeling van bloeddruk en vasculaire musculatuur
 • Remt of activeert stollingsprocessen van het bloed
 • Moduleert het oplossen van trombose in het organisme
 • Speelt een belangrijke rol bij ontstekingsprocessen
 • Markeert het weefsel waar witte bloedcellen actief moeten worden om infecties te bestrijden
 • Heeft een belangrijke functie bij de vorming van nieuwe bloedvaten

Longschade door spike-eiwitten

Een ander verslag komt tot een soortgelijke conclusie:
Spike-eiwit van SARS-CoV-2-Virus alleen al kan Schade aan Longen Veroorzaken
Spike Protein of SARS-CoV-2 Virus Alone Can Cause Damage to Lungs (contagionlive.com)
– 27 April 2021, Killian Meara

  Professor Bhakdi: Genetische manipulatie in routine-vaccinaties zal leiden tot grootste ramp ooit!

Citaat:

Reeds blootstelling aan een segment van het virale spike-eiwit vertoont COVID-19-achtige symptomen en veroorzaakt longschade die vergelijkbaar is met die van mensen die lijden aan Covid-19.

Uit een recente studie van onderzoekers van het Frank Reidy Research Center for Bioelectrics aan de Old Dominion University blijkt dat blootstelling aan het spike-eiwit van het SARS-CoV-2-virus symptomen kan veroorzaken die lijken op die van COVID-19 en de longen kan beschadigen.

“Onze resultaten tonen aan dat het SARS-CoV2 spike-eiwit longschade veroorzaakt, zelfs zonder de aanwezigheid van een intact virus”, zei Pavel Solopoy, onderzoekshoofd aan het Frank Reidy Research Center for Bioelectrics aan de Old Dominion University. “Dit tot nu toe onbekende mechanisme kan symptomen veroorzaken voordat er substantiële virale replicatie plaatsvindt”.

Voor de studie injecteerden de onderzoekers genetisch gemodificeerde muizen met een segment van het SARS-CoVC-2 spike-eiwit en een andere groep muizen met zoutoplossing. Het team analyseerde vervolgens de reacties die de muizen na 72 uur hadden. Uit de resultaten van de studie bleek dat de muizen die met het spike-eiwit waren geïnjecteerd symptomen ontwikkelden die verband hielden met COVID-19, waaronder ernstige ontsteking, een toevloed van witte bloedcellen in hun longen, en tekenen van een cytokinenstorm. De muizen die alleen de zoutoplossing kregen, bleven normaal.

“Deze resultaten tonen aan dat de genetisch gemodificeerde muis, samen met slechts één segment van het spike-eiwit, kan worden gebruikt om SARS-CoV-2 longschade te bestuderen”, zei Solopov. “We kunnen dit ‘gereedschap’ gebruiken om een beter begrip te ontwikkelen van hoe het spike-eiwit longsymptomen veroorzaakt – zelfs zonder het intacte virus – om nieuwe doelen en therapeutica voor COVID-19 te ontwikkelen”.

Dr. Sherri Tenpenny: “Dit is een perfect ontworpen moordmachine”

Op 10 mei berichtte Frontnieuws over een interview met Dr. Sherri Tenpenny, Dr. Sherri Tenpenny: “Dit is een perfect ontworpen moordmachine,” waarvan de inhoud goed aansluit bij het onderwerp:

“Wanneer boodschapper-RNA ( mRNA – een sequentie van het Covid-19 virus) wordt geïnjecteerd, begint het menselijke cellen te programmeren om het spike-eiwit te produceren. (Een spike-eiwit, is een glycoproteïne die uit de virale envelop steekt. Het stelt het virus in staat zich te binden aan geschikte receptoren van zijn geprefereerde gastheercel.)

Het National Institutes of Health (NIH) vecht nu met Moderna over patentrechten, omdat je geen patent kunt nemen op iets dat in de natuur voorkomt, dus moesten zij het spike-eiwit manipuleren, om het te kunnen patenteren en vervolgens een antilichaam tegen het spike-eiwit te maken.

  Slachtoffers van vaccinschade krijgen nu EUTHANASIE aangeboden

Wel, dit anti-spike proteïne antilichaam is dodelijk. Het is absoluut dodelijk. En bij de eerste drie documenten die ik doornam, ontdekte ik dat een van de dingen die het spike-eiwit doet, is dat het longweefsel direct aanvalt en het afbreekt.

Het tweede dat het doet is het remmen van je M2 macrofagen, die je anti-inflammatoire macrofagen zijn, dus je krijgt cytokine storm [fatale immuunreactie, red.] en je sterft.

Het derde is dat wanneer dat boodschapper-RNA naar binnen gaat en een antilichaam maakt tegen het spike-eiwit, het zich er losjes aan bindt, het meeneemt naar een cel en permanente replicatie veroorzaakt. Dus het is alsof je een “aan” knop hebt zonder “uit” knop. Je zorgt er constant voor dat dit kleine stukje eiwit meer spike-eiwitten ontwikkelt, meer vernietiging veroorzaakt”.

Is het vaccin even gevaarlijk als het virus zelf?

Aangezien het spike-eiwit zelf het longweefsel aantast (volgens de bovenstaande studie en het rapport), volgt hieruit dat het vaccin vanuit zijn concept even gevaarlijk is als het virus zelf. Dit komt omdat het mRNA een segment van het virus is dat wordt gebruikt als bouwsteen voor de antilichamen – en dit segment is blijkbaar voldoende om het longweefsel te beschadigen, zoals Dr. Solophy (zie boven) heeft uitgelegd. En zo worden bijwerkingen van vaccins opeens de norm.

Amerikaanse overheid heeft via patenten invloed op Big Pharma

De Amerikaanse overheidsinstelling NIH (National Institutes of Health) speelt een leidende rol bij de ontwikkeling van de mRNA-technologie – en dus ook bij het principe van mRNA-vaccins.

Dit artikel van het tijdschrift “CommonDreams” van 23 april 2021 geeft hier informatie over: NIH Scientist Who Developed Key Vaccine Technology Says Patent Gives US Leverage Over Big Pharma | Common Dreams News

Citaat:

Dr. Barney Graham, adjunct-directeur van het NIH’s Vaccine Research Center, zei deze week in een interview met de Financial Times dat “vrijwel alles wat uit de onderzoekslaboratoria van de overheid komt een niet-exclusieve licentie-overeenkomst is, zodat het niet door een bepaald bedrijf kan worden geblokkeerd”.

Als onderdeel van het team van wetenschappers dat in 2016 (!) de spike-eiwittechnologie ontwikkelde die werd gebruikt in de zeer krachtige mRNA-vaccins, vertelde Graham aan de Financial Times dat “een van de redenen” dat hij bij het NIH ging werken was “om overheidsgeld te kunnen inzetten voor het oplossen van volksgezondheidsproblemen”.

Terwijl Pfizer’s partner BioNTech de technologie van de Amerikaanse regering in licentie heeft gekregen en royalty’s betaalt, heeft Moderna dat niet gedaan – en de Biden-regering heeft niet getracht het octrooi af te dwingen. Volgens onderzoekers van de rechtenfaculteit van de New York University zou Moderna – waarvan het vaccin is ontwikkeld met behulp van een massale infusie van overheidsgeld – een schadevergoeding van meer dan 1 miljard dollar moeten betalen als de VS zou besluiten de farmaceutische reus aan te klagen, die tot dusverre de meeste doses aan rijke landen heeft verkocht.

  Nu is het tijd om te vechten

Andere bronnen over dit fragment:
Rich Countries Signed Away a Chance to Vaccinate the World – The New York Times (nytimes.com)
CDC Real-World Study Confirms Protective Benefits of mRNA COVID-19 Vaccines | CDC Online Newsroom | CDC

Kan het immuunsysteem synthetische spike-eiwitten aan?

Als men aanneemt, zoals Dr. Tenpenny doet, dat men niets kan patenteren wat in de natuur voorkomt, dan zou dit betekenen dat het NIH een patent in handen heeft dat reeds een gewijzigde variant van het Covid-19 virus als basis voor onderzoek heeft gebruikt – en er dus een spike-eiwit in de wereld is gebracht dat voordien niet bestond. Een dergelijk spike-eiwit zou door het immuunsysteem nauwelijks kunnen worden bestreden, zelfs indien het instructies bevatte voor de bouw van het antilichaam.

Ook is het zo dat volgens de postulaten van Koch het oorspronkelijke virus tot op heden niet is geïsoleerd, hetgeen erop zou kunnen wijzen dat het om een door de mens gemodificeerd, gepatenteerd organisme gaat. Frontnieuws presenteerde onlangs het artikel: Het denkbeeldige en theoretische virus dat als gesel van de mensheid misbruikt wordt, gezondheidsautoriteiten werden ondervraagd, geen enkele kon een zuivere isolatie van een SARS-CoV-2 bewijzen.

Nu mogen we helemaal opnieuw nadenken – wat voor pandemie is/was hier aan de gang? Is het werkelijk mogelijk de hele mensheid in gevaar te brengen door dit soort experimenten en octrooien? Of staat er hier een heel ander doel op de voorgrond? Verdere speculaties hierover zijn bijvoorbeeld te vinden in dit artikel Was de hele pandemie voor het vaccin?

Het vaccinatie-dogma in twijfel trekken

Het dogma van de absoluut noodzakelijke vaccinatiegraad zou dringend ter discussie moeten worden gesteld. Er is ook genoeg ander bewijs hierover:
Dr. Roger Hodkinson waarschuwt: het spike-eiwit van het COVID-19 vaccin kan onvruchtbaarheid veroorzaken
De vele manieren waarop COVID-vaccins uw gezondheid kunnen schaden


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Canadees bedrijf verbiedt COVID-19 gevaccineerden hun pand te betredenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBeangstigend: wetenschappers van de Universiteit van Ulm ontdekken verontreinigingen in AstraZeneca-vaccin
Volgend artikelReiner Fuellmich legt uit: Hoe de globalisten de Coronapandemie 10 jaar lang planden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. J Coolen, beste mensen wat ik allemaal leest daar wordt ik niet vrolijk van men weet niet dat de bevolking grootste deel wordt uit geroeid door al deze vaccinaties tegen covid 19, doordat veel mensen uit angst de dodelijke spuit nemen is het leven van elke burger in gevaar zelfs de mensheid is in gevaar waarom laat het leger dat toe zij moeten een staatsgreep plegen en de daders voor het vuurpeloton zodat wij nog kunnen redden wat te redden is, dat zijn zij tegenover het volk verplicht.
  Rechters kan je niet vertrouwen dat is een onderdeel van deze maffia praktijken geworden en spelen een hele vuile rol maar mijn vraag is waarom hebben wij hun straks nog nodig er valt niets meer te verdedigen.

  • Ik weet niet of dat jij het weet, maar in het leger is iedereen verplicht ingespoten met dat gif.
   Ik heb daar nog een broertje zitten die daar al vanaf ze 18de inzit als beroeps.
   En anders kan je oprotten als je praatjes hebt.
   Over welk leger heb jij het die op zou moeten treden tegen dit onrecht?

   • Nog een paar jaar en dan gaat ie daar alweer met pensioen.
    Hij scheelt maar iets van 1.5 jaar met mij, dus hij loopt ook tegen de 60 aan.
    En in het leger hoef je niet tot jje 67ste soldaatje te blijven spelen.

    • Ik ken er ook een burger die weinig uitvoert daar maar goed in leven wordt gehouden. Twee spuiten gehad want zoals hij zelf zegt, hij is “een schaap”.

   • mja, daar heb je gelijk in en dat is meteen ook een groot gevaar…
    wie gaat volgend jaar de hordes tegenhouden die aan de middellandse zee klaar staan om ons te overlopen als het hele leger en politie minimaal ziek is? en aan de zuidelijke vs-grens?
    het ziet er naar uit dat we de vernietiging van europa en de vs, wat één van de primaire doelen is, met geen mogelijkheid meer tegen kunnen houden.

    • Dat klopt, zeker als je de nieuwste regels ziet van dat wat ze eu noemen over de toe te laten “asielzoekers”.
     Voor de veroorzakers is er geen weg terug meer in hun bekrompen geest.

    • inderdaad, the walking dead gaan de overhand halen op de niet-gevaccineerden als er geen einde word gemaakt aan die vaccinatiewaanzin. Maar de soldaten moeten toch wel allemaal en in ieder land hun eed van trouw aan de grondwet afleggen denk ik. En hoort daar ook niet bij dat ze de burgerbevolking moeten beschermen???

     • Volgens mij hebben die soldaatjes een eed van trouw afgelegd aan willem de overbodige en niet aan de grondwet of de bevolking.
      Ze staan in dienst van het huis van oranje.

      • Zo zag ik het ook altijd. Ik heb ze nog geen medemensen zien beschermen. Wat doen bijv de soldaatjes in de VS de hele tijd? Mensen beschermen? Ik kan me de vietnam oorlog nog goed herinneren. En hier in NL? Wie beschermen ze? En het huis van oranje is ook een joke.

       • Oplichters zijn het.
        De school examens zijn weer geweest.
        Maar hoe het mogelijk is zullen we wel nooit achter komen.
        Als je een prinsje of prinsesje bent, dan slaag je ALTIJD cum laude in het hoogste onderwijs.

 2. j coolen juni 10, 2021 at 07:41
  Nee. Daar word je inderdaad niet vrolijk van maar als het echt zo zou doorgaan dan wordt het echter wel rustig. Velen in mijn omgeving nemen een spuit zonder ook maar een moment pas op de plaats te maken en dan heb ik het voornamelijk over mensen op HBO en Academisch niveau.

  • Dat merk ik ook. Een vriend belde me net, vandaag zijn gifspuit nr 1. Zei dat het hem “niet uitmaakt wat er in de spuit zit.” Hij nam het gewoon. Ook zo’n zgn “hoocheropgelijde.” Dus, hopelijk wordt het inderdaad rustig, zoals je zegt. Maar wel zolang ik met rust gelaten word…

   • Het punt is dat zogenaamde hoger opgeleiden niet direct betekent dat zij intelligenter zijn. Al denken zij dat wel. Want zij kunnen stuk voor stuk goed uit een boekje leren, maar in de praktijk slaagt maar 10% van die hoogopgeleide mensen. Daar zij altijd al de grootste vertrouwen hebben gehad in de overheid, vertrouwen zij nu ook blindelings de overheid. Mijn buurman is ook zo’n hoogopgeleide. Telkens als ik het over de zogenaamde vaccins had, werd hij kwaad op mij omdat het volgens hem grote onzin was en dat het vaccin juist ons zou beschermen en veilig zijn. Nu heeft hij vandaag 10-06-2021 toch zo’n vaccin gehaald en over 6 weken kan hij de 2e krijgen. Ben benieuwd of hij bijwerkingen krijgt.

    • Hoger opgeleid is gewoon HBO, een soort van veredelde ambtenaren opleiding. Ze leren niet analytisch of zelfstandig te denken en aan intelligentie ontbreekt het ze. De HBO kwam in het leven in NL om mensen die niet naar de universiteit konden wat in te prenten waardoor ze iets wat semi-nuttig is kunnen uitvoeren. Want anders ging de economie ten onder. Wat je schrijft klopt helemaal. Zielig eigenlijk, die gasten. En laat ze de spuit toch maar nemen. Ik ben ook benieuwd, maar de kans is groot dat er helemaal niks gebeurt met ze. We komen niet van de debielen af. (doe je best, Billie.)

 3. Dit is gewoon een nachtmerrie zonder einde en zoals ik al lees zijn wij die niet de doden spuit nemen het gevaar terwijl het juist andersom is..was net aan het lezen dat die wat de spuit hebben gehad een gevaar op de weg zijn van een vrachtwagen chauffeur die dat bevestigt heeft..ze zitten als zombies achter het stuur en verliezen het control…kijk maar uit mensen als je op de weg gaat..ik bid dat deze waanzin tot stop wordt gezet maar ik heb weinig vertrouwen erin..we zijn op weg uitgeroeid te worden door die corrupte bende gvd…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in