verleden week berichtte Frontnieuws over de bevindingen van de Canadese viroloog Dr. Bridle uit een Japanse Pfizer-studie: de spike-eiwitten van mRNA-vaccins hopen zich op in de geslachtsorganen – waar zij absoluut niet thuishoren. Hij stelde voor dit dringend te onderzoeken op schadelijke gevolgen en consequenties. Reeds eind mei verklaarde de bekende kritische medische wetenschapper Dr. Roger Hodkinson: de synthetische spike-eiwitten kunnen zowel mannen als vrouwen onvruchtbaar maken.

Professor Bridel: Dus als we mensen vaccineren, injecteren we ze onbedoeld met een toxine

Dr. Roger Hodkinson, MA, MB, FRCPC, FCAP, CEO en medisch directeur van Western Medical Assessments en MedMalDoctors, is opgeleid aan de Universiteit van Cambridge in het Verenigd Koninkrijk. Hij was voormalig voorzitter van de Afdeling Pathologie van de Medische Vereniging en directeur van de Medische Vereniging van Alberta (Canada). In 1976 werd hij door het Royal College of Physicians and Surgeons of Canada gecertificeerd als algemeen patholoog en is hij lid van het Royal College. Hij wordt beschouwd als een vooraanstaand gezondheidsexpert in Canada – tenminste totdat hij het officiële Corona-narratief begon te tornen.

Waarschuwing voor bijwerkingen in exclusief interview

Het Britse nieuwsportaal The Daily Expose publiceerde op 23 mei een exclusief interview met Dr. Hodkinson. Reeds in dat interview, voordat Dr. Bridle zijn bevindingen publiceerde, verklaarde Hodkinson ronduit: “Vaccins kunnen massale onvruchtbaarheid bij mannen veroorzaken”. Net als Bridle, begint Hodkinson zijn opmerkingen met het feit dat hij geenszins een “anti-vaxxer” is, d.w.z. een tegenstander van inenting. Hij benadrukt veel waarde te hechten aan op bewijs gebaseerde wetenschap, terwijl samenzweringstheorieën hem niet interesseren. Hij wil de technologie van mRNA-vaccinaties ook niet volledig veroordelen, hij beschouwt het als een slimme technologie waarvoor hij zijn hoed afneemt. Maar het is een nieuwe technologie en de bijwerkingen, die tot sterfgevallen kunnen leiden, mogen niet worden onderschat. Er is nog nooit een vaccinatieprogramma geweest dat tot zoveel doden heeft geleid. Eigenlijk pretendeert men mensen te wil redden – maar daadwerkelijk doden ze mensen.

Men moet wetenschappelijke gegevens en feiten serieus nemen

Zijn motivatie komt voort uit het feit dat er volgens hem gevaar bestaat voor gevaarlijke langetermijneffecten van de huidige mRNA-vaccinaties, waar de mainstream geen rekening mee houdt. Hier voelt hij het als zijn plicht om op te staan en te zeggen: Stop! Kijk naar de feiten! Analyseer de gegevens! Ik hoop dat ik het mis heb, maar laten we eerst naar de gegevens kijken!

Spike-eiwitten binden zich aan ACE2-receptoren in placenta en testikels

Hodkinson maakt zich vooral zorgen over de wetenschappelijk goed bestudeerde ACE 2-receptoren in de vrouwelijke placenta en de mannelijke testikels. Daar bevinden deze receptoren zich specifiek in het gebied waar sperma wordt aangemaakt. Aangezien de spike-eiwitten, die massaal door de mRNA-vaccins worden aangemaakt, zich vrij door het lichaam bewegen, komen zij ook overal – en in grote aantallen aan deze receptoren vast te zitten. (Overigens is uit de resultaten van de Pfizer-studie, die na dit interview openbaar werden, ook gebleken dat de spike-eiwitten zich ophopen in de eierstokken van vrouwen).

  Het dagelijkse leven in Corona-apartheid: Aparte zitplaatsen, polsbandje en geen eten voor de ongevaccineerden in universiteitskantine

Verontrustende miskramen

De arts haalt beschikbare gegevens aan waaruit blijkt dat er reeds miskramen zijn opgetreden als gevolg van vaccinaties. Dit zou zorgwekkend zijn, maar nog erger zou mogelijke permanente schade aan de mannelijke voortplantingsorganen zijn. In de afgelopen decennia zou de mannelijke voortplantingscapaciteit hoe dan ook sterk zijn afgenomen, waarbij studies een daling tot 40 procent aantonen – zonder dat iemand in staat is te verklaren waarom. Verdere schade zou in dit verband verwoestend zijn.

Hodkinson wijst erop dat de effecten van een geneesmiddel of vaccin op de menselijke voortplantingscapaciteit niet binnen zes maanden kunnen worden vastgesteld. Tot nu toe was het in de geneeskunde gebruikelijk om dit aspect binnen een periode van 2 tot 4 jaar te testen.

Vaccinatie van kinderen roekeloos en schandalig

Vanuit dit oogpunt zou het ongehoord zijn om nu de vaccinatie van kinderen en adolescenten verplicht te stellen. Kinderen en adolescenten, zo verklaart Hodkinson een feit dat op zichzelf algemeen bekend is, zullen Covid-19 waarschijnlijk toch niet zo ernstig oplopen, als het al gebeurt. Zij zouden geen risico lopen op ernstig ziekteverloop of overlijden aan de ziekte. Vaccinatie is absoluut niet veilig; het is niet bewezen. Er is ook geen noodgeval of bijzondere urgentie voor vaccinatie. Mensen blootstellen aan het risico van onvruchtbaarheid is grove roekeloosheid. In de geschiedenis van de geneeskunde zou elke arts die een dergelijke procedure zou hebben aanbevolen, van zijn universiteit zijn gegooid.

Vaccinating children is absolutely obscene – obscene. They are not at threat and you are putting them at risk. – Dr. Roger Hodkinson

Over domme, ongekwalificeerde beroemdheden en politici die vastzitten in een cirkel van fouten

Hodkinson ergert zich vooral aan het feit dat vakmatig ongekwalificeerde en ongeschoolde filmsterren en leden van de Britse aristocratie “goede raad” geven over dit onderwerp. Het zijn allemaal, volgens Hodkinson, idioten met met niets tussen hun oren.

Hodkinson ziet als reden voor het feit dat politici uiteindelijk niet tot bezinning komen en zich niet tot de wetenschap wenden, het onvermogen om hun eigen fouten toe te geven. Mensen hebben fouten gemaakt, maar willen niet toegeven dat ze fout zaten, met als gevolg dat ze nog meer fouten maken. Je kunt dit virus niet volledig uitroeien, dat is onmogelijk. Het is net als andere virussen overal. Als u het krijgt en u bent jonger dan 65 jaar, zult u er niet meer last van hebben dan van een gewone griep als u een normaal gestel hebt. Natuurlijk zou elke afzonderlijke dode tragisch zijn, maar men mag niet vergeten dat er ook elk jaar mensen aan de griepepidemie zijn gestorven.

But this is the classic situation of politicians honouring that most important principle in politics – never apologise, you simply morph it into something else and you move on. They got themselves into this hole immediately because of that idiot at Imperial College London, Neil Ferguson, who’s not a physician or an epidemiologist, he is a theoretical physicist, he was notoriously wrong by an order of magnitude in his predictions from previous epidemics and no one internationally did due diligence on his latest idiocy based upon largely the things that were going on with the elderly in Milan. – Dr. Roger Hodkinson

 

  Jonge mensen met bloedstolsels en amputaties na COVID-19 vaccinatie worden voorgelogen, en de media gebruikt hen om tegen ons te liegen

Theoretisch fysicus heeft de Britten misleid

Hodkinson ziet, statistisch gezien, een groter risico dat een leraar omkomt in het verkeer op weg naar school dan dat hij overlijdt aan Covid-19. In bovenstaand citaat in het Engels, verwijt hij Neil Ferguson dat hij het zo heeft gemaakt. Ferguson is de Britse Fauci, of de Duitse Drosten, die de bevolking heeft bezworen aan een voorgewende epidemie. Toch is de man volgens Hodkinson een theoretisch fysicus die zich bij eerdere epidemieën heeft onderscheiden door catastrofale inschattingsfouten te maken. Dit deel is interessant omdat het ongeveer de kwaliteiten van veel gezondheidsautoriteiten beschrijft.

Dr. Fauci deels schuldig aan ontstaan virus

Concluderend stelt Hodkinson dat hij gelooft dat het virus is ontstaan uit onderzoek waarvan de oorsprong kan worden herleid tot de Verenigde Staten. “Gain-of-function” onderzoek van Dr. Fauci  zou verantwoordelijk zijn. “Zij” zouden “zichzelf in dit gat hebben gegraven” en in plaats van hun fouten toe te geven, maken zij meer fouten en denken zij ermee weg te kunnen komen. Misschien hopen ze ook dat het in de zomer, met zonlicht en verhoogde vitamine D-niveaus in de bevolking, allemaal voorbij zal zijn – dan zullen ze opstaan en beweren dat ze de pandemie hebben verslagen.

Look at Fauci, if one mask doesn’t work, well maybe two or three or perhaps 10. If you wear 10 I guarantee you will not get Covid because you will actually be dead of hypoxia. Let me tell you explicitly: masks don’t work. Period. Period. Nothing works. Nothing could work. Nothing did work. And nothing will work. It should be life as normal with personal responsibility used to control it in the usual way. – Dr. Roger Hodkinson

Hodkinson is kennelijk vooral boos op Dr. Fauci, wiens morbide experimenten (zie: Amerikaanse gezondheidsautoriteit spendeerde meer dan 400.000 dollar aan het enten van geaborteerde foetale scalpen op muizen en ratten) en betrokkenheid bij virusonderzoek in de VS nu elke dag meer en meer aan het licht komen (zie: Tucker Carlson: Fauci, WHO & MSM liegen al een jaar over COVID laboratoriumlek). Fauci had immers het dragen van twee mondkapjes over elkaar in de VS gepromoot. Volgens Hodkinson zou dit onzin zijn, zelfs 10 mondkapjes zouden niet helpen, men zou eerder sterven aan zuurstoftekort dan aan Covid-19.

Het menselijk immuunsysteem is ongelooflijk efficiënt – ook tegen mutaties
Hodkinson houdt niet van paniekzaaierij over vermeende mutaties. Het menselijk immuunsysteem zou ongelooflijk efficiënt zijn en al deze varianten gemakkelijk kunnen herkennen en bestrijden. In de praktijk zou, wanneer een virus muteert, tot 3% van zijn DNA veranderen, terwijl de rest hetzelfde zou blijven, zodat het door het immuunsysteem kan worden herkend en aangevallen.

But what is unconscionable here is that every time you turn around they are using a statistic the wrong way. For example, imagine I’m a doc visiting you and you’re granny in a nursing home and you’ve got Covid, proven, let’s accept it was accurate. You have symptoms to go along with it. “So I say ‘hey granny, you know what, your risk of dying from this is three or four times greater than it is with the flu. And you’d say ‘that sounds bad’. “Next day I walk in to see granny and I say ‘hey granny, looks like you have Covid but let me give you some assurance here. If this was the flu you’d have a 99 per cent chance of surviving and with Covid you have a 96 per cent chance of surviving. Granny would say ‘hey doc that doesn’t sound too bad, can you let me go now’?.

It is exactly the same statistics which get warped to maintain the narrative. Their job should be to assuage concern not to amplify it.

Men moet ophouden mensen ongerust te maken met valse statistieken. Hij kiest een eenvoudig voorbeeld: Als je tegen een “oma” zegt – hé, je kans om te sterven aan Covid-19 is drie tot vier keer groter dan te sterven aan de griep, zullen de mensen zeggen, oh, dat is slecht! Maar als je tegen “oma” zegt dat ze 99 procent kans heeft om de griep te overleven en 96 procent kans om Covid-19 te overleven, zegt ze misschien: “Dat klinkt niet zo slecht, dokter. Mag ik naar huis?”. Opzettelijk verkeerd geïnterpreteerde statistieken worden gebruikt om het gangbare narratief in stand te houden. Terwijl het eigenlijk andersom zou moeten zijn, het publiek geruststellen, niet hun angsten versterken.

  Groen licht voor medische apartheid in Europa - COVID-19 vaccinpaspoorten worden tegen de zomer geproduceerd

“Lockdowns waren de grootste fout ooit in de publieke gezondheidszorg”

Een van de meest gerespecteerde wetenschappers ter wereld, Dr. Mike Yead, zei onlangs in het openbaar: “Lockdowns zijn zinloos”, de grootste fout ooit in de openbare gezondheidszorg (zie: Dr. Mike Yeadd: vaccinpaspoorten zullen een toegangspoort zijn tot massamoord, in de miljarden).

When the history of this madness is written, and there will be hundreds of books on it over the next few years, reputations will be slaughtered. There will be blood in the gutter because of the obvious insanity of what’s happening on a scale that’s never been seen before. – Dr. Roger Hodkinson

“Als deze waanzin de geschiedenisboeken haalt” – en Hodkinson verwacht dat er in de komende jaren honderden van dergelijke boeken zullen worden geschreven – zal de reputatie van veel “deskundigen” in rook opgaan, op een schaal die nog nooit eerder is vertoond.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mannen worden aangeraden om sperma in te vriezen voor Covid-19 vaccinatie – vrees bestaat om steriel te wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVoormalig WHO-wetenschapster waarschuwt voor plan om de wereld te ontvolken en te controleren met behulp van het COVID-virus
Volgend artikelDuitse tv-ster weigert vaccinatie, wordt ontslagen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Ik heb ook zoveel titels achter, voor, boven en onder mijn naam. Niet in de medische wetenschap, maar wel uit en treure getrained in diverse andere. Ik hoor enkel maar meningen en daar hoor je geen beleid op te voeren. Meningen gebaseerd op een model waarvan je de input zelf bepaald, zodat de uitkomst de jouwe is. Einstein, men zegt dat zijn vrouw het genie was, had ook een mening: ´Of het heelal oneindig is, weet ik niet, wat ik wel weet dat de dommigheid van de mensheid oneindig is´. Ik zou nu tegen Einstein zeggen QED.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in