De plannen voor de Coronapandemie werden ongeveer 10 jaar geleden bedacht door zeer rijke en machtige mensen die verbonden zijn met onder meer de Rockefeller Foundation, zei advocaat Reiner Fuellmich dinsdag in Bannon’s War Room. De generale repetitie was Event 201 in oktober 2019, voegde hij eraan toe, bericht uncutnews.ch.

Kort daarna deed zich inderdaad een ongeluk voor in het Wuhan-laboratorium, maar de Chinese regering zag al snel in dat er geen gevaar was. “Als je een zeer gevaarlijk virus wilt maken, moet het de gastheer niet doden. Zonder de gastheer, kan het zich niet verspreiden”, legt de advocaat uit. Volgens hem heeft het incident in het lab niets te maken met wat er nu gebeurt.

De globalisten besloten na dit incident hun agenda uit te rollen. Ze lieten de Duitse viroloog Christian Drosten een PCR test ontwikkelen. Op dat moment zeiden de gezondheidsfunctionarissen nog dat de mensen zich weinig zorgen hoefden te maken en dat het virus niet erg besmettelijk was.

Het is geen echte pandemie, maar een geplande pandemie

Intussen oefenen de farmaceutische bedrijven druk uit op de WHO om een internationale gezondheidscrisis uit te roepen. Hierdoor konden de Corona-vaccins een spoedgoedkeuring krijgen.

Fuellmich benadrukt dat dit niet zijn persoonlijke mening is, maar gebaseerd is op gesprekken die hij heeft gevoerd met meer dan 100 wetenschappers, economen, psychiaters, psychologen, juristen en epidemiologen.

“Dit is geen echte pandemie, het is een geplande pandemie”, zegt Fuellmich, die eerder grote rechtszaken tegen VW en Deutsche Bank won.

BlackRock

De rijken en machtigen die de “pandemie” jarenlang hebben gepland, kunnen ook in verband worden gebracht met BlackRock, ’s werelds grootste vermogensbeheerder, aldus de advocaat. “Ze zijn dit al minstens 10 jaar van plan”, zegt Fuellmich.

  Wetenschappelijke gegevens tonen aan dat de gevaccineerden "superverspreiders" zijn geworden

Het doel? Geld en controle.

Fuellmich zegt verder dat hij en ongeveer 100 advocaten een aanklacht hebben ingediend. Hij voegt er ook aan toe dat veel rechtssystemen corrupt zijn en dat zij – de globalisten – de juiste mensen op de juiste plaatsen zetten. “We hebben een internationaal Corona-gerechtshof nodig, een soort Neurenberg 2.0.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Reiner Fuellmich: Dit zijn geen vaccinaties, maar gentherapie-experimentenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSchadelijke gevolgen van het spike-eiwit stelt vaccinatie-dogma dringend in vraag
Volgend artikelNieuwe studie: Hydroxychloroquine had honderdduizenden levens kunnen redden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Ach ja, inderdaad! Er is een interessant paperas dat heet Scenarios for the Future of Technology and International Development: This report was produced by The Rockefeller Foundation and Global Business Network. May 2010. Ik stuur het op naar Frontnieuws. Dan kunnen zij de lijst van betrokkenen neerzetten voor iedereen, en evt wat stukjes kopieren.

 2. “We hebben een internationaal Corona-gerechtshof nodig, een soort Neurenberg 2.0.”
  ??
  ja hoezo?
  t proces zat er toch al aan te komen?
  Over twee tot 3 weken zou t onheil los barsten voor de machtshebbers, toch?
  dat is alweer enkele weken geleden…
  bs allemaal dus

  • Hee Dores, jij zegt precies wat ik ook dacht! Ik flitste er overheen maar nu dat je het zegt… ik denk wel dat het even afwachten is, die gerechtelijke molens malen langzaam, en er wordt vaak uitstel gepleegd. Geef de moed nog niet op, want hij is wel serieus en oprecht.

   • hoi zonder reden,
    ik twijfel ook absoluut niet aan de oprechtheid van deze man, t verbaast me alleen maar, want ik heb er natuurlijk toch al geen vertrouwen in dat er ook maar ooit een van deze criminelen (vriendelijk uitgedrukt) veroordeeld zal worden. Maar als ze dan heel hard gaan roepen dat er echt een tribunaal gaat komen word ik toch wel benieuwd ja, en een beetje valse hoop kreeg ik er ook wel van…..

    • Hang je hoop niet aan hem op maar vertrouw je eigen gevoel en doe wat je denk dat jezelf kan doen. De ongevaccineerde zijn straks de hoop voor de gevaccineerde vooral met donatie van nog zuiver bloed.

  • Die deelnemers die in dat neurenberg tribunaal zouden moeten zitten zijn nog helemaal niet bekend.
   En dan moeten ze ook nog eens door een meerderheid erkend worden als personen die recht mogen spreken.
   Je kan het er wel over hebben, maar niet met wat nu de rechtelijke macht is.
   Dat gaat niet lukken. Die zijn zo corrupt als wat.
   De gedachte is niet onaardig, maar er bestaat nog heloemaal niks wat ook maar in de buurt komt van een tribunaal.

   • wat je zegt is waar. en het kan nog wel eens heel lang duren voor dit “tribunaal” op poten komt – tijdrekken. ondertussen gaat het programma door.

   • helemaal met je eens Bert, die lui zijn echt ongrijpbaar, die laten zich echt niet arresteren. daarom ben ik eigenlijk wel benieuwd wat ze van plan zijn te doen. Het neemt allemaal wel enge vormen aan wereldwijd.

    • Er zal dan toch eerst een staatsgreep moeten gaan plaats vinden om iedereen die nu aan de macht is daar uit te zetten.
     Ik zie dat niet zo gauw gebeuren.
     Hoe graag ik het ook zou willen.

 3. Het grote punt is dat het Haagse internationale gerechtshof zo corrupt is, dat er nooit sprake van kan zijn dat er ooit echt rechtspraak wordt gedaan. Daar meegenomen dat de meeste verdachte connecties hebben met dit corrupte Haagse internationale gerechtshof. Nederland staat in de top 3 van de meest corrupte landen te wereld. Maar de meeste beseffen dat helemaal niet eens.

  • Oh ja dat is verdomme nog waar ook. Het is bijv ook de grootste drug haven ter wereld. De nr 1 in de cocaine handel. En de adel (vanouds een schurkenbende) regeert hier nog steeds, die zit overal. Piet Hein, zijn daden benne groot.

 4. Kijk naar het interview op de Trueman show met Reiner F . Dat is heel goed . RF zegt daar ook dat er veel overtypte berichten zijn . Ze doen er alles aan maar het gaat niet zo snel als men zou willen!

 5. Moet heel eerlijk zeggen dat ik fullmich ook niet meer vertrouw! Schiet niet op met al die lui die zeggen er iets aan te gaan doen, maar uiteindelijk het maar rekken en rekken terwijl er duizenden mensen de gifspuit krijgen. Er is nu toch wel genoeg info om aan te tonen dat we uitgemoord worden?

 6. Ik verondersteld dat dit zo gaat aflopen als de toen destijds stilgezwegen Panama Papers,Enkele dikkoppen werden vermeld,daarna werd het stil.
  We zijn hier in NL en ook andere landen het slachtoffer van corruptie en foute leiders.
  Zolang ze niet bij bosjes gaan omvallen zal er weinig gebeuren,er is zgn een maar lichte oversterfte.
  We weten wel beter.
  Steun de boer,die doet nog iets.wij niets..Of zijn er lone rangers die er immortality op nahouden.?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in