Sorry mensen, niemand stierf en liet jullie de leiding nemen over het definiëren van wat woorden betekenen, schrijft Dr. Mike Yeadon.

Serieus, een vaccin heeft al minstens tientallen jaren een specifieke betekenis.

Het is hier expliciet het geval dat de covid19 “vaccins” niet voldeden aan de definitie van het woord.

Dat maakte ze vatbaar voor beschuldigingen dat deze middelen helemaal geen vaccins zijn.

Om legitieme bezwaren af te weren, veranderden zij de definitie van het woord vaccin.

Mijn hele leven lang betekende het de toediening van een preparaat van een gedood of verzwakt organisme van een besmettelijke ziekte, waardoor immuniteit tegen dat organisme wordt teweeggebracht. Het effect van die immuniteit is het voorkomen van de ontwikkeling van klinische ziekte indien opnieuw besmet door dat organisme. Infectie wordt niet altijd voorkomen, maar dergelijke infecties blijven subklinisch. Vaccins voorkomen ook overdracht, omdat het lichaam van de persoon die na vaccinatie immuniteit geniet, het besmettelijke organisme niet in staat zal stellen zich in grote mate te vermenigvuldigen. Tenslotte is de gevaccineerde persoon in het algemeen beschermd tegen verwanten van het organisme in kwestie, omdat ons immuunsysteem tientallen structurele kenmerken van het organisme, die gemeenschappelijk zijn voor verwante infecties, heeft onthouden.

Nu hebben ze het zo veranderd dat een vaccin nu slechts “de immuunrespons van het lichaam tegen een ziekte stimuleert”.

Sorry. Dat is zo vaag dat, volgens deze definitie, een vitamine D-capsule een vaccin is.

Maar uiteindelijk gaat het er niet om of de op genen gebaseerde preparaten vaccins zijn of niet.

Hier is het belangrijkste punt. Als het vaccins zijn, schrijven mensen er automatisch eigenschappen aan toe die typisch zijn voor alle vroegere vaccins, vooral omdat ze algemeen beschouwd worden als veilig en dat de immuniteit een enorme bescherming biedt tegen klinische ziekte.

  Europese studie concludeert dat COVID-prikken "op lange termijn hersenschade veroorzaken"

Geen wonder dat ze zo wanhopig vechten om aan het V-woord vast te houden.

Natuurlijk zijn het geen vaccins. Ze bieden geen goede bescherming tegen klinische ziekte. De oorspronkelijke resultaten van de klinische proeven waren slechts wat men noemt een “tussentijdse analyse”, ongeveer 1/3 van het eind van de proef, een normaal onderdeel van een klinische proef, maar wat NIET normaal is, is liegen, bedriegen en doen alsof die gegevens “de resultaten” zijn; en wat gemeten werd, was NIET ernstige ziekte, ziekenhuisopname en dood, maar slechts KLEINE SYMPTOMEN, zoals hoest of een loopneus.

Bijna niemand weet dat de regelgevende instanties voor geneesmiddelen deze technologie als “gentherapie” beschouwen. Zij hebben expliciete richtsnoeren uitgevaardigd voor de ontwikkeling van dergelijke producten, als datgene waartegen je immuun zou moeten worden deel uitmaakt van kanker. Dit is hoe de DNA en mRNA “vaccins” werden ontworpen. En de ontwikkelingseisen zijn GIGANTISCH. Denk aan de mensen die een van deze Star Trek-achtige gentherapieën voor kanker zouden kunnen krijgen. Korte levensverwachting en falen van andere behandelingen. Niettemin hebben de regelgevende instanties een lange lijst van eisen en verbintenissen op lange termijn waaraan het farmaceutisch bedrijf moet voldoen.

Maar absurd genoeg, als datgene waartegen je geacht wordt immuun te worden deel uitmaakt van een besmettelijke ziekte, wordt precies hetzelfde ontwerp van product behandeld alsof het een “vaccin” is met hetzelfde werkingsmechanisme als alle vorige vaccins.

Dit is een uiterst licht pakket van verplichtingen. De reden waarom zij dat doen, is dat eerdere vaccins (op opmerkelijke uitzonderingen na) over het algemeen als veilig worden beschouwd.

  Patholoog Burkhardt laat zien: Vaccin spike-eiwit stapelt zich op in testikels, vervangt sperma

Aangezien deze middelen OP EEN VOLLEDIG ANDERE WIJZE WERKEN, is het roekeloos om er een verwachting van goede veiligheid aan toe te kennen, alleen omdat ze het woord “vaccin” ergens in de beschrijving/de definitie ervan hebben gestopt.

Kwaadaardige dwazen.

Dus je bent niet “anti-vaccin” maar “anti-slecht geteste nieuwe technologie genetische therapie”

Beste wensen
Mike

Dr. Mike Yeadon


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ex-Pfizer VP Mike Yeadon: Wat zit er in de vervolginjecties? Wat als het een gensequentie is die ontworpen is om je te doden?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIsraël heeft zich overgegeven aan de vaccinmafia – en waarvoor?
Volgend artikel“Ik ben arts en ik vrees dat we na Covid nooit meer het vertrouwen van het publiek zullen terugwinnen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. even een opmerking…….. ik zou zeggen waarom vermeldt frontnieuws niet dat er in Portugal en Spanje bina geen tot weinig corona besmettingen nog zijn omdat Portugal voor 98%gevacineerd zou zijn en Spanje voor 90% Er geen QR code nodig op terrassen meer gevraagd word of in het restaurant maar dat het mondkapje alleen verplicht is in de supermarkt en publiektoegankelijke gebouwen en dat nachtclubs grotendeels weer open zijn Ja ze noemen het daar een wonder dat is geschiedt???? de vraag is natuurlijk hoe kan dat of zijn die landen de rest van de EU aan het belazeren? of noemen ze vanaf nu corona de griep weer?????? Advies mensen pak uw biezen en ga overwinteren in Portugal of Spanje omdat daar corona is verdwenen als sneeuw voor de zon!!!!!!!!

  • Het schijnt dat klimaat c.q. temperatuur van invloed zijn op de ontwikkelingen. Het is daar goed overwinteren, 1.5 /2 graad opwarming heeft misschien toch nog voordelen…

  • Als bijna iedereen geïnjecteerd is, is er geen controle groep meer van de ongeïnjecteerde. Zodat alle bijwerkingen aan het onderliggende kwalen van de mensen kan worden toegeschreven. Dan lijkt het net alsof de corona verleden tijd is, maar schijn bedriegt. De ziekenhuizen liggen waarschijnlijk al overvol en de komende tijd zullen er vele een beroep op de ziekenhuizen en huisartsen gaan doen. Maar dit zal bewust uit de media gehouden worden, want anders zou het te veel opvallen dat het niet zal stoppen is totdat iedereen is overleden aan die experimentele injecties.

  • “waarom vermeldt frontnieuws niet dat er in Portugal en Spanje bina geen tot weinig corona besmettingen nog zijn omdat Portugal voor 98%gevacineerd zou zijn en Spanje voor 90% ”
   Het werkt ook prima tegen het virus (of de PCR test ziet niets meer als je het vaccin hebt gehad)
   Maar het experimentele gentherapie spuitje heeft een (1) bijwerking, na een tijdje ga je ‘eraan’ dood (dood mag je ook weglaten) maar dan ga je er nog aan.

 2. De enige reden om het op deze (duivelse) manier te promoten is om via massa pshychose, zoveel mogelijk mensen zover te krijgen HET te nemen!
  En daarbij misbruik te maken van het natuurlijk kuddegedrag.
  De ware reden hieromtrent zullen we nog met zijn allen ervaren!

 3. Hallo allemaal ik woon in Spanje en ik ben niet gevaccineerd ga ik ook niet doen hier is het anders iedereen is gelijk met of zonder gifprik iedereen heeft de zelfde regels er is hier geen vaccinatie dwang en hoe ik het hier beleef is het allemaal niet zo moeilijk ik zit in Catalonië iedere provincie heeft ze.n eigen regels maar over het algemeen je hoort al weken niks meer op de tv over de grote pandemie en maatregelen aanscherpen en weet ik wat nog meer af en toe lees je dan corona cijfers van vandaag maar dat is het wel ik denk persoonlijk dat men hier het zelfde denkt als de ongevacineerde het zal wel een soort griep zijn zoals het elk jaar de kop op steekt en ouderen net als in Nederland kunnen dan een prik halen maar hier hangen geen pamfletten doe het voor een ander en neem een prik dan krijg je een gratis donuts totaal niet oké mondkapjes moet dan maar maar als dat alles is ik begrijp de hele commotie niet in Nederland weer een lockdown in aantocht
  ik ken legio Spanjaarden die niet geprikt zijn misschien ligt daar de oplossing en ze geven wel cijfers maar of dat correct is wie zal het zeggen ze moeten ook mee in de Europese waanzin Spanje is natuurlijk afhankelijk van toerisme daar kan ook nog wel een propaganda liggen maar eigenlijk merk ik weinig van de pandemie oftewel de grote leugen ik had mensen uit Nederland hier op bezoek uiteraard ook niet geprikt ncdie waren verbaasd dat je je QR code niet hoefde te tonen als je ergens in een restaurant wil eten ze hebben het heel gezellig gehad dat snap je wel ondanks dat domme mondkapje kan je hierbij normaal leven maar in Nederland worden nu de gevacineerde ziek en krijgen wij de ongevacineerde daar natuurlijk de schuld van hoe krom is dit allemaal ik volg de politiek niet in Nederland maar ik weet wel dat Rutte en de jonge twee viespeuken zijn die het hele Nederlandse volk tot slaaf wil maken weg ermee naar mijn idee houd jullie sterk landgenoten want hun tijd zit er bijna op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in