Het nieuws is de laatste tijd zo bizar dat ik het gevoel heb dat ik in een verhaal of horrorfilm leef.

We hebben een voormalige president en kandidaat voor een tweede termijn die al vier keer aangeklaagd is door de huidige presidentiële regering, waarbij de laatste keer gepaard ging met een criminele mugshot die over het internet werd verspreid. Ik weet dat sommige aanklachten van de staten New York en Georgia komen, maar het is duidelijk dat ze allemaal samenwerken met de FBI om deze ene man uit de presidentiële race te houden, schrijft Leo Hohmann.

Bijna het hele eiland Maui is in vlammen opgegaan, waarbij meer mensen zijn omgekomen dan bij enige brand die Amerika in 100 jaar heeft getroffen, en de globalistische elites geven de schuld aan de “klimaatverandering”.

En nu hebben we een schurkenregering die afstevent op een tweede ronde van mandaten en mogelijke lockdowns.

Natalie Winters meldt dat de federale regering al begonnen is met het kopen van COVID-19 apparatuur en contracten heeft afgesloten met privéconsultants om de “veiligheidsprotocollen” uit het pandemietijdperk af te dwingen.

De handhaving zou volgende maand al kunnen beginnen met verplichte gezichtsluiers.

Sommige van deze contracten beginnen in september en oktober en vele lopen tot 2028. Ja, dat leest u goed, 2028.

Bekijk hieronder hoe Winters over dit nieuwsbericht praat.

Dus de federale overheid, onder leiding van het Ministerie van Defensie, sluit contracten af met particuliere bedrijven om op angst gebaseerde Covid lockdowns 2.0 uit te voeren. Dit is puur fascisme – grote bedrijven die samenwerken met grote regeringen om het volk te onderdrukken. Maar dat is hoe technocratie werkt.

  DRINGEND: De Covid-infecties in Groot-Brittannië nemen weer toe, en 90 procent van de doden is gevaccineerd. Hebben mRNA-prikken onze kans op kudde-immuniteit verpest?

Technocratie is heel wat anders dan marxisme of communisme. In een marxistische staat zijn de productiemiddelen eigendom van de overheid. Maar in een technocratie, het voorkeursmodel van de zelfbenoemde globalistische elites van het World Economic Forum, de Rockefeller Foundation, de Gates Foundation, de Club van Rome, de Verenigde Naties, enzovoort, werkt de overheid in publiek-private partnerschappen (PPP’s) samen met grote bedrijven om een allesomvattende digitale controlestaat te creëren, te bemannen en af te dwingen. Zie het als nazisme op wereldschaal met toegang tot moderne digitale opsporingstechnologie. Ze geloven nog steeds in eugenetica. Ze geloven nog steeds dat ze superieur zijn aan de rest van ons. Geloven nog steeds dat de kudde van “nutteloze eters” moet worden geruimd tot een meer beheersbare grootte.

Het is geen toeval dat de globalisten hun favoriete satanische pseudowetenschapper, Dr. Anthony Fauci, naar voren hebben geschoven. Om de geesten voor te bereiden op Covid 2.0, pleit hij nu openlijk voor het in lockdown plaatsen van iedereen die zich nog moet onderwerpen aan zijn doodsprikken. Hieronder spreekt Lord Fauci ons toe in een video-interview met een professor van de Wayne State University in Detroit.

“Als er een vaccin beschikbaar is, zou je misschien tijdelijk in lockdown moeten gaan zodat iedereen gevaccineerd kan worden,” zegt Fauci.

Vervolgens stelt hij dat “lockdowns een plaats hebben, maar dat ze geen permanente oplossing zijn.”

Ik denk dat we op dit punt in het interview verondersteld worden om volledig doordrenkt te zijn van het Stockholmsyndroom, voorover te buigen om Fauci’s voeten te kussen en hem overvloedig te bedanken voor zijn genadigheid om ons niet permanent in lockdown op te sluiten.

Fauci, de oude NIAID-chef en een multimiljonair die nooit iets anders heeft gedaan dan voor de overheid werken, verklaart vervolgens dat “klimaatverandering” “een rol speelt” bij het veroorzaken van pandemieën.

  Hoe is dat gebeurd?

Hij roept op tot een “internationale verbintenis om de koolstofafdruk in de samenleving te verminderen, zodat je niet het soort gekke weersomstandigheden krijgt die we in dit land hebben”.

Ja, dat heeft hij echt gezegd. Ik weet niet of hij het gelooft, maar hij heeft het gezegd. Waarom? Omdat hij zijn steentje bijdraagt aan het narratiefdat de mens de klimaatverandering veroorzaakt en dat we daarom onze manier van leven moeten veranderen of onderworpen worden aan eeuwigdurende lockdowns.

Hij ging verder met de tragedie in Maui te wijten aan klimaatverandering.

Het lijkt erop dat de Luciferianen die ons Covid 1.0 hebben gebracht iets veel draconischer in petto hebben in de laatste weken van 2023 en tot in 2024. De eerste versie was slechts een test voor wat komen gaat. In de laatste implementatiefase van hun demonische “grote reset” zal elk mens moeten worden gevaccineerd, continu worden geboosterd, worden voorzien van een biometrische digitale ID en overal waar ze gaan worden gevolgd, zodat ze niet kunnen kopen of verkopen of deelnemen aan de samenleving zonder de digitale markering.

Dit alles wordt voornamelijk geleid door globalistische elites in de VS en Europa. China is al ingeperkt. Het lijkt erop dat het Verenigd Koninkrijk, Australië, Canada, Nieuw-Zeeland en het grootste deel van Europa al onderworpen zijn. De enige naties die nog steeds een probleem vormen voor de reset menigte zijn de V.S. en Rusland.

Amerika is een natie onder demonische onderdrukking die wanhopig een bevrijding nodig heeft. Terwijl ik dit schrijf, komt het boek Varkens in de Salon uit 1973 in me op. Het is een handleiding voor “confronterende geestelijke oorlogvoering”. Ik keur het boek of de theologie ervan niet goed. Ik herinner me alleen dat ik het zo’n 20 jaar geleden in een christelijke boekwinkel op de kop tikte en het doorbladerde. De titel en het onderwerp zijn me al die jaren bijgebleven. Er komt een punt, meestal na jaren van onderdrukking, waarop een bezetenheid zo manifest wordt, zo compleet, dat er een totale geestelijke oorlogsvoering nodig is om de machten van goddeloosheid die de ziel van een individu onderdrukken, te verslaan. Hetzelfde geldt voor een natie en een cultuur. Amerika en het Westen bevinden zich op die plaats. De cultuur is zo ziek van tientallen jaren afgoderij en het aanbidden van valse goden, dat niets anders dan het beseffen waar we tegen strijden en het dan aanvallen in de krachtige naam van Jezus Christus door berouw, constant bidden en vasten, tot bevrijding zal leiden.

  Kijk: "Covid criminelen moeten voor militaire rechtbank verschijnen"

Met andere woorden, het is tijd om confronterend te worden. Het is tijd om te stoppen met ons zorgen te maken over wat ze van ons denken als we hun verrotte maskers niet opzetten of hun giftige injecties niet nemen. Hoe werkte dat in Covid 1.0? De demonen liepen over ons heen en lachten op hun weg naar de uitgang. Het is tijd om nederig de volledige wapenrusting van God aan te trekken, te beseffen tegen wie en wat we het opnemen – het pure kwaad – en ten strijde te trekken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Thalidomide – een halve eeuw later nog steeds onder onsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat er gebeurt met de Wagner Group zonder Prigozhin
Volgend artikelVrouwentijdschrift EVIE publiceert een stuk waarin lezers worden gewaarschuwd geen seks te hebben met mannen die gevaccineerd zijn tegen COVID
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Ze kunnen beter de nutteloze miljonairs gaan ruimen die van gekte niet weten wat ze met hun geld moeten doen en het besteden aan organisatie zoals WEF, WHO, corrupte regeringen, de Big Pharma enz, enz.

  • miljonairs/miljardairs hebben door hun al of niet rechtmatig verworven rijkdom macht, heel veel macht. Want voor geld danst de beer. Ons parlementair circus is naar hun hand gezet. We moeten ons verheugen omdat “wij” (???) een v r i j e pers hebben. Dat wil zeggen: een instrument voor miljonairs/miljardairs om de publieke opinie naar hun hand te zetten. Heel dat zooitje noemen ze dus “democratie”. Wees blij hier in Het Westen. (grijns)

 2. Misbruik maken dmv mRNA om genen te veranderen, en misbruik maken v.d. leefomgeving voor zelfverrijking en prestige dmv geoengineering (incl DEWs) zijn historisch gezien de meest criminele aanslagen ooit. Al het andere is theater. Helaas is het gros daar nog steeds niet achter… En hopelijk is het niet te laat om het tij te keren.

 3. Het zeker niet te laat voor een oplossing.
  Eerst moet het oude volledig afgebroken worden.
  Dat zal nog pijnlijk worden.
  Maar gaan er recht doorheen.

  • Amen Frans… 🙏

   Het gaat een wilde rit worden en onze ego’s zullen sterven, maar daarna zullen we een wederopstanding van het collectief bewustZIJN beleven. Eerst moeten we alle negatieve karma aankijken en loslaten. De kritieke massa in de mensheid is in een ongelooflijk tempo aan het leren, we gaan er idd recht doorheen.

 4. “America is a golden calf and we will suck it dry, chop it up, and sell it off piece by piece until there is nothing left but the world’s biggest welfare state that we will create and control… This is what we do to countries that we hate. We destroy them very slowly.”

  – Benjamin Nethanyahu, 1990 @ Finks Jerusalem a well known Mossad hangout

  En nog zien de emotionele idioten het beest niet.

 5. In Amerika wordt er schande gesproken over de $700.- die Biden heeft toegezegd aan ieder slachtoffer van deze ramp.
  Men wordt boos omdat er zo extreem veel geld naar Ukraine gaat en hun eigen bevolking, “ met een fooitje “ wordt afgescheept.
  Begin van rebellie❓

 6. Wel word het me steeds duidelijker dat nagenoeg alle wereld wijde aanslagen op politici, bekendheden en burgers niet het werk zijn van een lone wolf, verward persoon of terroristisch groepje, maar altijd valse vlag aanslagen die bewust gepleegd worden om personen, dwarsliggers en of klokkenluiders te ruimen tbv de agenda of om de massa te sturen en of rechten te ontnemen gepleegd door geheimediensten in opdracht van regeringen of elite.

  Hoe kan het anders dat er ondanks wat ons allemaal is aangedaan tijdens de COVID pandemie en de corruptie die er heerst in regeringe, en de verrotte agenda van elites, er nog steeds niet 1 van deze idioten is geneutraliseerd door iemand ? Gezien de verstrekkende agenda van bovenstaand club vind ik het heel bijzonder.

  • Ik vermoed dat die satanische kliek de best beveiligde mensen op aarde zijn en zij hun bewakers extreem goed betalen.
   Ieder mens is helaas te koop….

   • Nope. Niet iedereen is te koop. Maar diegenen die niet te koop zijn zullen nooit enige functie van belang bekleden.
    Totdat die mensen eindelijk doorkrijgen dat praten, demonstreren of stemmen niet werkt.

 7. Omdat ook luchtvaartmaatschappijen niet ontkomen aan de Woke agenda, zijn ze vaak genoodzaakt om “inclusief” (wat dat ook mag betekenen) personeel te werven. Dit gaat natuurlijk ten nadele van de kwaliteit. Je selecteert niet meer op niveau, maar op woke.
  Hiervoor zijn dmv publikaties al vele waarschuwingen uitgegeven, die natuurlijk als racistisch bestempeld werden.
  En ziehier het resultaat met de vele incidenten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in