De omvang van de verontreiniging is beangstigend, want de wetenschappers uit Ulm hebben vastgesteld dat een injectieflacon tot 2/3 stoffen bevat die daar niet thuishoren en slechts 1/3 vaccinstof, bericht corona-blog.net.

Zijn de verontreiniging ook gerelateerd aan de cerebrale veneuze trombose?

Onderzoekers onder leiding van professor Stefan Kochanek, hoofd van de afdeling Gentherapie van het academisch ziekenhuis van Ulm, onderzochten vier batches van het Astrazeneca-vaccin met behulp van onder meer biochemische methoden.

Zij ontdekten dat het vaccin eiwitten bevatte die geen deel mogen uitmaken van het vaccin. Meer dan de helft van hen was van menselijke oorsprong. Deze eiwitten zijn nodig voor de productie van het vaccin, maar moeten aan het eind van het productieproces worden verwijderd. De viroloog Kekulé (professor aan de Universiteit van Halle-Wittenberg) vindt de resultaten “nogal beangstigend”.

Een onjuiste analyseprocedure wordt als de oorzaak vermoed. De juiste procedure zou duurder zijn.

SWR

In totaal werden in de drie geteste batchesmeer dan 1000 eiwitten aangetroffen. Onder deze eiwitten was vooral de ophoping van de zogeheten heat shock-eiwitten bijzonder opvallend. Volgens professor Kochanek is bekend dat zij aangeboren en verworven immuunreacties moduleren en bestaande ontstekingsreacties versterken. “Ze zijn ook in verband gebracht met auto-immuun reacties”.

Hij zei dat het nog onduidelijk is in welke mate deze eiwitverontreinigingen de doeltreffendheid van het vaccin van AstraZeneca verminderen. Kochanek gelooft op dit moment ook niet dat de onzuiverheden verband houden met sinus veneuze trombose. Hij kan dit echter niet uitsluiten. Het is waarschijnlijker, zei hij, dat de nu ontdekte eiwitresiduen verantwoordelijk zijn voor andere ernstige vaccinreacties die bij veel mensen kort na de vaccinatie optreden.

  Pfizer's Covid-19 vaccin is potentieel dodelijk - Zullen miljoenen mensen binnenkort sterven?

De viroloog Kekulé zei tegen het nieuwsportaal in Franken dat het vervelend was dat het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) het probleem niet had opgemerkt tijdens de goedkeuringstest. Volgens hem zou het vaccin niet zijn goedgekeurd als de verontreinigingen bekend waren geweest, aldus Kekulé. “De EMA heeft nu een probleem”.

De verontreinigingen werden gemeld zowel aan het farmaceutisch bedrijf zelf, dat belangstelling toonde maar niet verder reageerde, als aan het PEI, Stiko, het EMA en de autoriteiten.

De viroloog uit Ulm en Stiko-voorzitter Thomas Mertens verklaarde tegenover SWR-radio dat de verontreiniging van het vaccin “vrij uitgesproken” was. Volgens het rapport bevinden de verontreinigingen zich in de cellen waarin het vaccinvirus werd geproduceerd. De verontreinigingen “horen niet in deze mate in het vaccin te zitten”, aldus Mertens.

De Duitse gezondheidsautoriteit Paul-Ehrlich-Institut heeft ondanks de vaststelling van de verontreinigingen in het Astrazeneca-vaccin, op 01-06-2021 groen licht gegeven. Volgens het instituut hebben de door de onderzoekers uit Ulm ontdekte eiwitten geen effect.

De eiwitten die in het Astrazeneca-vaccin zijn aangetroffen, leveren geen gezondheidsrisico’s op. Dat zei de voorzitter van het Paul-Ehrlich-Institut, Klaus Cichutek, tegen SWR radio. Het vaccin is in klinische studies uitvoerig getest en is al miljoenen keren ingeënt. De vaccinatie is doeltreffend en veilig.

Ook de hoeveelheid gedetecteerde verontreinigde proteïnen is aanvaardbaar, aldus Cichutek. Het komt door de grootschalige industriële productie van het vaccin. “Ze zijn helemaal niet ongewoon. Je vindt ze ook in het Covid-vaccin Johnson&Johnson,” zei Cichutek. Toch zijn studies van de vaccins belangrijk, volgens het Paul-Ehrlich-Institut. Bijvoorbeeld, om de zeer zeldzame gevallen van hersentrombose op te helderen. Volgens Cichutek worden rapporten over mogelijke bijwerkingen altijd geanalyseerd en geëvalueerd.

  Dr. Sucharit Bhakdi: Een toespraak om bergen te verzetten gericht op artsen, advocaten en iedereen met een ziel

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Explosief feit over de EU goedkeuring van vaccins: farmaceutische bedrijven hebben hun lobbyisten rechtstreeks in het EMA geplaatstVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEen neurologie therapeute praat over de bijwerkingen van vaccins
Volgend artikelSchadelijke gevolgen van het spike-eiwit stelt vaccinatie-dogma dringend in vraag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Ja en maar spuiten, met als motivatie dat die rommel toch opgeruimd moet worden op een economisch ecolgische manier.
    Volhouden dat er toch iets goeds mee gedaan wordt.

  2. Ik denk eerder dat door een grote zak met geld de uitkomst ineens positief is geworden. Om zogenaamd het vaccin een betere uitkomst te geven, zodat de vaccins verkoopbaar blijven. Maar vaccins zijn in principe altijd een giftige cocktail waar het publiek nooit de ingrediënten van mogen weten en nooit veilig zijn. Een vaccin betekent in het Grieks vergif onthoudt dat.

  3. Dat is om de kosten te drukken, begrijp dat dan. Het maakt niet uit want ze gaan toch dood moeten ze gedacht hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in