Canadees bedrijf verbiedt COVID-19 gevaccineerden hun pand te betreden

1
7679
Via Tea Rocks Facebook

Rocky Mountain House, Alberta: Tea Rocks, een winkel in metafysische artikelen, heeft een nieuw beleid bekendgemaakt waarin staat dat zij personen die de afgelopen maand zijn ingeënt tegen Covid-19 niet zullen toelaten tot hun winkel. Zij verklaren dat zij een werkneemster hebben die zwanger is en dat ze haar niet in gevaar willen brengen omdat er talrijke getuigenissen zijn dat mensen die gevaccineerd zijn de ziektekiemen van het vaccin kunnen “doorgeven” aan ongevaccineerde vrouwen, waardoor hun menstruatiecyclus of vruchtbaarheid kan worden beïnvloed.

Een plaatselijke zaak in Rocky Mountain House maakt rumoer op social media over een nieuw beleid dat ze hebben ingevoerd.

Via Tea Rocks Facebook

Tea Rocks, een winkel in metafysische artikelen, heeft vorige maand een nieuw beleid bekendgemaakt waarin staat dat zij geen personen in hun winkel toelaten die in de afgelopen maand zijn ingeënt tegen Covid-19.

De reden die ze opgeven is dat ze een zwangere medewerkster hebben en dat ze het hebben ingevoerd voor haar en de veiligheid van hun personeel.

“Haat ons als je wilt, dit is ons standpunt en ons nieuwe beleid. Er is geen bewijs dat de vax werkt en geen bewijs dat het niet shed….. dit is voor onze veiligheid! We bieden wel afhaalservice aan en hebben een website”, schrijft de zaak in haar Facebook-post waarin het beleid werd aangekondigd.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schoolleiding verbiedt Covid-19 gevaccineerden hun school te betreden

Duitse kinderarts uit Dortmund vaccineert kinderen niet tegen Corona - hij baseert dit op 2 sterfgevallen uit zijn praktijk

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here