Canadees bedrijf verbiedt COVID-19 gevaccineerden hun pand te betreden

1
Via Tea Rocks Facebook

Rocky Mountain House, Alberta: Tea Rocks, een winkel in metafysische artikelen, heeft een nieuw beleid bekendgemaakt waarin staat dat zij personen die de afgelopen maand zijn ingeënt tegen Covid-19 niet zullen toelaten tot hun winkel. Zij verklaren dat zij een werkneemster hebben die zwanger is en dat ze haar niet in gevaar willen brengen omdat er talrijke getuigenissen zijn dat mensen die gevaccineerd zijn de ziektekiemen van het vaccin kunnen “doorgeven” aan ongevaccineerde vrouwen, waardoor hun menstruatiecyclus of vruchtbaarheid kan worden beïnvloed.

Een plaatselijke zaak in Rocky Mountain House maakt rumoer op social media over een nieuw beleid dat ze hebben ingevoerd.

Via Tea Rocks Facebook

Tea Rocks, een winkel in metafysische artikelen, heeft vorige maand een nieuw beleid bekendgemaakt waarin staat dat zij geen personen in hun winkel toelaten die in de afgelopen maand zijn ingeënt tegen Covid-19.

De reden die ze opgeven is dat ze een zwangere medewerkster hebben en dat ze het hebben ingevoerd voor haar en de veiligheid van hun personeel.

“Haat ons als je wilt, dit is ons standpunt en ons nieuwe beleid. Er is geen bewijs dat de vax werkt en geen bewijs dat het niet shed….. dit is voor onze veiligheid! We bieden wel afhaalservice aan en hebben een website”, schrijft de zaak in haar Facebook-post waarin het beleid werd aangekondigd.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schoolleiding verbiedt Covid-19 gevaccineerden hun school te betreden

  Symbolen van Schaamte
Vorig artikelDe angst voor een staatsgreep houdt de Franse heersende kaste in haar greep
Volgend artikelDe COVID-Cultus en de 10 stadia van genocide
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in