In een persoonlijk gesprek komen veel politici heel anders over dan op televisie. Net zoals de illusoire reus Tur-Tur in de roman “Jim Knopf und Lukas, der Lokomotivführer” van Michael Ende er alleen van een afstand als een reus uitziet en steeds meer krimpt tot normale grootte naarmate hij dichterbij komt, zo ziet kanselier Gerhard Schröder er bijvoorbeeld staatsmanachtig en zelfverzekerd uit zodra er een camera aan staat – en stort hij qua charisma in zodra deze uit staat. Bij Merkel was het eerder andersom. Michail Gorbatsjov leek zowel voor als naast de camera een staatsman. Guido Westerwelle bleef zeer koel en afstandelijk ongeacht de camera’s, zelfs in een rechtstreeks gesprek. Mijn blijvende indruk van Olaf Scholz is dat hij en vooral zijn glimlach zonder de camera nog cynischer en afstandelijker lijken dan voor de camera, schrijft Reitschuster.

De Bondskanselier heeft deze – weliswaar subjectieve – indruk nu opnieuw bevestigd. Tijdens het “kanselgesprek” – een productie die onder Merkel werd ingevoerd en steeds meer doet denken aan een soortgelijk format dat eerder met Vladimir Poetin in Rusland werd ingevoerd – deed hij verslag van een ontmoeting met een burger. Scholz zei tijdens de uitzending: “Iemand kwam laatst naar me toe en zei: ‘Meneer Scholz, ik heb zojuist mijn elektrische fornuis vervangen door een gasfornuis’. Ik wist niet hoe verdrietig ik moest kijken.”

Opgeschreven als tekst lijkt deze uitspraak misschien onschuldig. Maar als je kijkt hoe Scholz het brengt, is het in mijn ogen schandalig: hij maakt de man over wie hij het heeft letterlijk belachelijk, bespot hem zelfs. Kijk naar de scène hier:

  Russische troepen verlaten vrijwillig Slangeneiland uit "goede wil voor de organisatie van humanitaire corridors" - Zelensky pretendeert een "grote overwinning" 

Ik ben niet de enige die dit optreden zo beoordeelt. “De kanselier steekt de draak met de zorgen en noden van zijn burgers hier, zo luidt het verwijt van veel critici,” schrijft zelfs het overigens nogal regeringsgetrouwe Focus. Voormalig CDU-secretaris-generaal Paul Ziemiak reageerde op Twitter: “De kanselier lacht het volk uit!”

“Hoe weinig intuïtie kun je hebben,” merkt een andere lezer op. En CDU-leider Mario Vogt uit Thüringen schrijft: “Respectloos. Kanselier Scholz heeft geen oplossingen voor de zorgen, problemen en angsten van de burgers, maar wel kwaadaardigheid.”

Ik denk dat men ook het positieve moet zien: Je moet Scholz bijna dankbaar zijn dat hij zijn masker even heeft afgezet en zijn ware gezicht heeft laten zien.

De scène ging ook in op de verklaring van de kanselier over de hoge energieprijzen tijdens de burgerdialoog – die echter, zoals zoveel dingen, absoluut vaag bleef: “Ik wil alleen maar zeggen dat we er nu iets aan doen.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“Zij hebben niet gehoord wat wij hun gezegd hebben. Deze keer kunnen ze maar beter luisteren.” – Vladimir PoetinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHerfst van de Vaccindoden: Oversterfte explodeert tot 20%
Volgend artikelDe Europese mensen willen niet betalen voor de “wederopbouw” van Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. Het is een vuile corrupte smeerlap, die Duitse PvdA rat Scholz. Betrokken bij de ‘cum-ex fraude’, zijn broer bij dubieuze bestedingen van corona gelden voor ziekenhuizen. We hebben kwaadaardige imbecielen aan de macht in het Westen. Die moeten we zsm opruimen, anders ruimen ze ons op.

  • We ruimen dit soort anti-mensen op. Ik kan niet wachten om ze te killen, onderwijl fucken ze je kinderen. Zo hebben ze je opgevoed. Dat dat normaal is. Dit heet the great awakaniing. Dat je wakker wordt , dat je kleine dochter wordt geneukt. Wat een klootzak ben je dan, toch? En nu dat ik begrijp wat elite is, jullie willen oorlog? Je kan het krijgen, Elite goes down,ever. Fucking child fuckers.

 2. Putin versus Europese “leiders”: Putin komt op voor zijn land en bevolking. Europese “leiders” lachen ons uit, beroven ons en creëren de grootste economische val en verval en ellende die zijn weerga niet kent. Vele mensen leven nu al onder de armoede grens, maar de zakken vullers in Brussel en ook de WEF poppetjes blijven zichzelf verrijken.

 3. Ze hadden hem 3 vragen moeten stellen.

  – wat kost electra per kWh (€0,90)
  – wat kost gas per M3 (€ 3,00)
  – hoeveel kWh zit in 1 M3 gas (9 kWh)

  Dus: gas is per kWh veel goedkoper dan electra. En die bakkers maar over naar electra ovens….

 4. Vanuit een bepaalde hoek genomen, valt het mij op welk een punthoofd Klaus Schwab heeft.
  Foto ter illustratie:
  https://www.frontnieuws.com/de-reden-waarom-het-kabinet-david-icke-de-toegang-tot-nederland-weigert/
  Nu valt het mij op welk eenzelfde punthoofd deze Duitse Bondskanselier heeft.
  Het viel me op omdat ik een foto heb gezien waar een Rothschild familie samen zat rond een eettafel en waar een Rothschild vrouw bij zat met een schedel zo hoog dat het zeer waarschijnlijk is dat deze individu weg wordt gehouden van het zicht van de volkeren. En zoals we weten is Klaus Schwab een Rothschild. Hetgeen ik sinds kort ben bijgebracht, is dat de Rothschild een voortplantingsovereenkomst heeft afgesloten van 1819 tot 2019 als een van de eisen welke gesloten zou zijn met het Engels ´koningshuis´ naast de financiering aangezien dit ´koningshuis´ failliet was in die dagen. Veel familielijnen in het Huis van Regeerders.

 5. Herr Scholz laat zich hier zien voor wat hij is: een minne man met een ontzettend minderwaardigheidscomplex. Een sukkel. Die zich groter probeert te maken dan hij is. Door andere mensen naar beneden te halen.
  Of het is gewoon een slechte grap? Of bestaan die niet meer vandaag de dag?

 6. Ja maar jongens, alleen zo wordt de Duitse stierburger wakker.
  Flik met de stok dr stier porren.
  Duitsland valt onder sterrenbeeld stier!
  Dus goed zo scholz!
  Je doet je Judaswerk perfect.
  Je krijgt straks 30 zilvermarken die je kunt weggooien als ze jou aangeboden worden door de puppethouders!
  Scholz!, je kunt het niet verdragen zometeen dat jij zo het Duitse volk hebt vernederd en verraden?

   • Ja, dat kan Gerda. Zo zou Nederland bijvoorbeeld onder het sterrenbeeld Cancer (= waterteken) vallen.
    Klopt eigenlijk, altijd maar Jan en alleman willen helpen zonder te kijken naar hun eigen mensen. Ik verwijs oa naar die belachelijke opname van tienduizenden zo niet meer immigranten terwijl dit kikkerland overduidelijk boordevol zit. Zelf meende ik ooit gelezen te hebben dat Duitsland onder het sterrenbeeld Aries viel. Aries (= vuurteken) is een uitlokker van strijd. Hitler, WWII. De US zouden onder Gemini (= luchtteken) vallen. Gemini letterlijk twee gezichten en zeker van toepassing op het dualistische beleid van de VS tov Europa en de Oekraïnecrisis.
    Ik hou nu maar op want ik kan nog wel uren doorgaan 😋
    Lol.

    PS: UK –> Leo. Trots en onafhankelijk. Tja, eilandbewoners 😉

 7. Deze Scholz zit in hetzelfde riool als Rutte, Quag,Timmermans, Yasser Feras, Segers enz. enz.
  Af en toe verlaten ze het riool, piepen iets en verdwijnen weer.

  • Het wordt tijd dat wij alle riolen onder de parlementsgebouwen dempen. Want het is een complete stad met tunnels. Zo kunnen de rioolratten ongezien er telkens tussen uitknijpen, als het te heet onder de voeten wordt. Als je nagaat hoe lang sommige tunnels zijn, zou je schrikken. Zo is er nu een tunnel bekend geworden die van Zurich Zwitserland naar het Vaticaan loopt, een 241 mijl lang. Maar er is ook een tunnel bekend, die van Parijs naar Basel loopt.

   • Lees de openbaring 6 eens, ze krijgen daar spijt van dat ze deze tunnels in vluchten.
    Als men in nood er hene gaan dan denk ik dat ze geoffert gaan worden deze gasten door andere satanisten groep, ik kan niks anders opmaken als ik de openbaring lees.

   • In 2017 hebben Amerikaanse special forces + navy seals een tunnel ontdekt tussen het vaticaan en jeruzalem. Er lagen gigantisch veel goudstaven en meer dan 600 vluchten met Hercules- en Galaxy-toestellen waren nodig om dit van de mensheid gestolen goud af te voeren.

 8. Ik doe er dan ook niet aanmee aan die angst. Is mn geld op laat ik me failliet verklaren. Leef vrijwillig al.naar de you own nothing and.be happy standaard. Mijn geest is vrij en dat is wat telt

 9. Alle regeringsleiders en NGO’s in het westen (Angelo Zionisten Rijk) zijn allemaal familie van de Rothschilds of NAZI leiders van Hitler. Zo was Merkel een kind van Hitler (Hitler had 4 vrouwen) Obama was weer een klein kind van Hitler. Klaus Schwab een kind van de Rothschilds, Scholz een kind van een NAZI leider. Rutte een kind van een NAZI leider. De NAVO leider Stoltenberg een kind van een NAZI leider. etc.

 10. Hij is bondskanselier van Rattenland; hij is de hoofd rat, verrader van europa en van Rattenland, duitsland.
  De oorlog is nog steeds niet over…

  • Neen… pas als u begrijpt dat deze oorlog juist de bedoeling is voor hun great reset…Dan snapt u het misschien. Nog altijd niet duidelijk genoeg dat ze dit zeer lang gaan laten aanslepen ?

   • Nee hoor; Poetin heeft de juiste wapens om die oorlog snel af te maken; maar hij laat de winter het werk doen.

 11. Moet niet vragen hoe diep het verraad zit met hun samenwerking met het WEF/deepstate in Europa😤😡👎🙄
  Wanneer grote opkuis?!

 12. En hier gaan we stiekem de dwangwet introduceren,mijn vriend is er al goed op weg mee.
  De NL,se bevolking word langzaam getransformeerd,en gelukkig slapen de meesten of schrijven hun woede af op sites als deze.
  houd vertrouwen in ons jongens.!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in