Sinds het begin van de mRNA-vaccinatiecampagne is het sterftecijfer in de getroffen landen alarmerend gestegen. Dit is nu ook het geval in Duitsland. Men beleeft geen herfst van Coronadoden, zoals voorspeld door de minister van Gezondheid Lauterbach, maar een herfst van Vaccindoden, schrijft Unser-mitteleuropa.com.

Ook al komen de evaluaties van de statistieken tot verschillende cijfers, het valt niet langer te ontkennen: ook in Duitsland stijgt de oversterfte al maanden aanzienlijk. Alleen al in september registreerden statistici 6.677 meer sterfgevallen dan het septembergemiddelde van 2018 tot 2021, wat overeenkomt met een oversterfte van bijna 10 procent. De “Welt” heeft minder eufemistische berekeningen gemaakt en komt tot de conclusie: “Momenteel sterven er 20 procent meer mensen dan normaal.”

Lauterbach nog steeds in Big Pharma-lobby modus

Zelfs paniekminister Lauterbach, die zich vooral toelegde op het bedreigen van de nog zogenaamde besmettelijker BQ.1.1-variant, moest gisteren op “hart aber fair” toegeven dat deze oversterfte bestaat, maar gaf Corona daarvoor gewoon de schuld.

Frank Plasberg enthousiast over Lauterbach’s “nauwkeurigheid”

Het feit dat de presentator van het programma er vervolgens aan toevoegde dat ze de vele verklaringen van Lauterbach op hun waarheidsgehalte hadden gecontroleerd en dat hij zeer vaak gelijk had (“Meneer Lauterbach, we hebben berekend hoe vaak u gelijk had met uw voorspellingen over Corona en u had zeer vaak gelijk”) toont aan dat ook hier overheidspropaganda eindelijk de plaats heeft ingenomen van journalistiek en onderzoek.

Want aan Lauterbach’s erkenning van de eminente oversterfte hadden twee dingen moeten worden toegevoegd: als de Corona-infectie of -ziekte zelf debet is aan deze oversterfte, heeft de vaccinatie, waarvan Lauterbach zelf beloofde dat die de mensen praktisch onsterfelijk zou maken, een heel erg slechte uitwerking.

  Covid-19 vaccins zullen naar verwachting in 2022 wereldwijd 62,3 miljoen cardiovasculaire sterfgevallen veroorzaken 

Maar de officiële sterftecijfers van Corona spreken voor de minister van Volksgezondheid een andere taal: ze waren in de oversterfte van september 2022 aanzienlijk lager dan in de voorgaande zomermaanden. Overigens was het feit dat het Coronavirus zelf geen overmatige sterfte veroorzaakt in oktober 2021 al heel duidelijk en door diverse studies bewezen.

Nep “hittegolf” argument houdt niet langer stand

De oversterfte begon pas met het begin van de vaccinatiecampagne. Het was de tijd waarin we er langzaam aan gewend raakten dat talloze voorheen gezonde atleten in de bloei van hun leven plotseling kanker kregen, op het speelveld instortten of dood neervielen.

En ook de suggestie van de klimaatfanatici en Tagesschau & Co dat de overmatige oversterfte, die ten laatste in de vroege zomer zichtbaar werd, verband hield met de hittegolf gaat hier niet meer op: het Federale Bureau voor de Statistiek stelt in zijn persbericht van 11 oktober 2022: “Hittegolven die een tijdelijk verband hadden met de verhoogde sterftecijfers in de voorgaande maanden deden zich in september niet voor.”

Fatale bijwerkingen van het Covid-19 vaccin

Een secundaire oorzaak daarentegen is waarschijnlijk de schade die door de lockdowns is veroorzaakt: een duidelijke toename van zelfmoorden, harddrugsgebruik en dus drugsdoden, evenals het feit dat “het gebrek aan voorzorgsmaatregelen tijdens de buitensporige lockdowns tijdens de pandemie ook een rol heeft gespeeld bij de toename van het aantal doden, zo hebben studies reeds aangetoond. Hoe groot het aandeel is, kan echter niet precies worden gekwantificeerd op basis van de zwakke gegevens in Duitsland.” (Prof. Klaus Stöhr)

  Toevalsproces of ontworpen? COVID-19 oorsprong en evolutie "Samenzweringstheorieën"

Er zijn nu echter steeds meer aanwijzingen dat deze oversterfte te maken heeft met de fatale bijwerkingen van mRNA-vaccinaties. Ook dit is niets nieuws. Ook bijna precies een jaar geleden werd in een studie van Prof. Dr. Rolf Steyer en Dr. Gregor Kappler, gepresenteerd aan het parlement van de deelstaat Thüringen, gesteld “dat het sterftecijfer in Duitsland nauw samenhangt met de vaccinatiegraad.” De professoren zien de meest directe verklaring in het feit dat volledige vaccinatie de kans op overlijden vergroot.

Ophitsing als ernstige morele medeplichtigheid

Tegen deze achtergrond moeten de verklaringen van Lauterbach voor de Bondsdag worden opgevat als de ergste vorm van ophitsing in het belang van de farmaceutische lobby. De voorspellingen voor dit najaar blijken nu ook ongegronde paniekzaaierij (video Duitstalig) te zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De top 5 redenen om je NIET te laten vaccineren tegen Covid, nooitVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHeritage Foundation: Amerikaans leger niet in staat om ook maar één oorlog te winnen
Volgend artikelSchaamteloos: Duitse Bondskanselier bespot openlijk de energieangst van burgers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Misschien moet de vraag worden gesteld waarom Andreas Noak tijdens zijn online uitleg van de doodsoorzaken moest worden gearresteerd en zijn apparatuur/ laptop in beslag genomen. Hij kwam na 6 dagen hechtenis door “onbekende” oorzaak te overlijden. Hij was in bed niet door de hitte bevangen!

   • Zoals Arjen Kamphuis in Noorwegen vermist werd gemaakt. Nadat hij in RTL-Nieuws het over de stemcomputers met hun software en de kiesraad (wij van wc-eend) had gehad.

  • Aaron Carter is gezelfmoord, omdat hij de muziekindustrie de rug wilde toekeren.
   Hogepriesteres van satans muziekindustrie Madonna is bezig de weg kwijt te raken. God zij dank.

 2. Sorry voor alle ‘wakkere slaapwandelaars’, maar wanneer worden jullie nu eindelijk eens echt wakker?

  Het eerste dat de NWO, de elite, al een dikke 40 jaar geleden hebben gedaan is, orven dat het christendom zou verdwijnen. Dit met overigens soortgelijke zgn wetenschappelijke onzin als tegenwoorden het narratief ‘in stand’ wordt gehouden.

  Wie en wakker is en vast heeft vastgehouden aan de echte bijbse feiten, ziet dat wat er al tig jaar is gebeurd/voorbereid en dus ooj de huidige tijd 100% synchroon lopen met de Bijbelse profetieën.

  Tijd voor echt huiswerk, het kan nu nog en kun je nog steeds ontkomen aan de onvermijdelijke gruweltijd die spoedig zal aanbreken. Een tijd (grote verdrukking), waarvan de Bijbel ons vertekt, dat het nooit eerder zo vreselijk is geweest, dan mondiaal, met een duur van 7 jaren. Daarna het eindoordeel!

  • Beste Mensen

   Dat verteld iedere Sekte , Doolhof , Labyrint
   Zoals :
   Ra , Thor , Zeus , Baal , Enough , Thora , Bijbel , Koran inclusief alle aftreksels van dezen
   Laat hun allen voor wat die zijn
   Laat U niet hersenspoelen door Rommel en Rotzooi
   Alst U Blieft
   Denk Zelf Na
   U allen hebben zelf een hoofd met iets erin
   Hoe dat heet
   Word even niet geweten
   Maakt daar nuttig gebruik van
   U mag dat zelf doen
   Anderen gaan U ervan proberen te weerhouden
   Zoals Kabinetsleden Koningen en dergelijke
   Laat U niet overrompelen
   Nogmaals denk zelf na

   Dank U

 3. @Rommel; is dit legit ?

  Just checking; vandaag zag ik dit voorbij komen op LinkedIN.
  Zelf heb ik niet het idee dat dit een oplossing zal zijn máár… wie weet; ik zie namelijk overal inmiddels wel wat achter dus kan ik het beter over laten aan de echte onderzoekers op dit gebied…;

  ————————————————————
  Als “autoriteiten” de QR-code scannen, gaat het naar een pagina met meer details en maakt het duidelijk dat ze niet kunnen discrimineren, en schetst het de wetten die bescherming bieden tegen discriminatie.

  Niet-Amerikaanse staatsburgers kunnen momenteel de VS niet binnenkomen zonder een zakcertificaat, maar een Britse vriend van mijn vriend heeft deze kaart nu 3 keer gebruikt om de VS binnen te komen.

  Je kunt je registreren en een gratis digitale versie van de kaart maken
  ————————————————————

  https://vaxcontrolgroup.com/

 4. We zijn getuige van genocide door onze eigen overheid. En niemand reageert. Noch de politiek, noch de MSM, noch de wetenschap. Overduidelijk derhalve dat er een plan wordt uitgevoerd. Mensen wordt wakker en kom in verzet.

  • Ik ben al meer dan twintig jaar wakker en zit hier gewoon m’n tijd uit.
   Terugkeren (als in re-incarneren) is geen optie – meer, (Iets met vals licht)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in