Donderdag werd bekend dat het Nederlandse kabinet de Britse “complotdenker” David Icke de toegang tot Nederland heeft geweigerd. Hij zou zondag spreken op een door Samen voor Nederland georganiseerde demonstratie in Amsterdam, bericht Uncutnews.ch.

Een woordvoerder van de organisatie noemde het toegangsverbod voor Icke “ongelooflijk.” “Ik had dit niet verwacht,” zei hij. “We zijn erg benieuwd naar de bewijzen die het kabinet zal gebruiken om hem de toegang te ontzeggen.”

In een gesprek met Brian Rose van London Real zei Icke onlangs dat Klaus Schwab premier Rutte volledig in zijn zak heeft.

Waarom heeft Rutte de aanval geopend op boeren en wil hij hen van hun land verdrijven? De wereld kampt met een voedseltekort, terwijl Nederland de op één na grootste landbouwexporteur ter wereld is, zei hij.

“Ze maken de boeren kapot. Waarom doet men dit?” vroeg Icke. “Als mensen van je afhankelijk zijn voor hun voedsel, heb je ze onder controle. Als voedsel goedkoop en overvloedig is, kun je ze niet controleren. Als energie goedkoop en overvloedig is, kun je ze niet controleren.”

“Schaarste staat gelijk aan afhankelijkheid en controle,” aldus Icke. “En daarom richten ze zich op de voedselketen en de energievoorziening.”


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Nederlandse premier en WEF Global Leader Rutte voert vluchtelingenagenda uitVolg Frontnieuws op Telegram

  Controlfreak "controligarchen", velen van hen miljardairs, leiden de wereld van een klif af

Lees meer over:

Vorig artikelHeeft de voormalige Sovjet-Unie ervaren wat Europa te wachten staat?
Volgend artikelRussische televisie over de “pijnlijke dood” van de Europese economie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

99 REACTIES

 1. Gaat de Immigratiedienst IND daar wel over?
  Grenscontrole is toch een taak van de Marechaussee?
  Of is er een nieuwe ‘Schengen-Entiteit’ die daar preventief over gaat, namens alle Schengenlanden? Welke kriteria worden dan gehanteerd?
  WEF goedgekeurd?

   • Moordenaars als Swaab en Bill gates en het WEF tuig en de rijkste der aarde zijn de grootte samen met Rutte en Kaag en Hugo de grootste misdadigers zijn en die mogen alle onzin en onwaarheden er uit kramen maar als een mens op het toneel verschijnt dan wordt op een korte tijd door de IND en Rutte met zijn tuig deze man David Ice ons land niet binnen komen maar als moordenaars als Beiden of Erdogan of gelukzoekers worden de deuren wagenwijd open gezet dat laat maar wederom nogmaals zien met wat voor een tuig hebben te maken en als aanvoerders Rutte en Kaag en Gert Ja Seegers en Hugo de grootste misdadigers van Den Haag.

   • Rot op met je antisemitisme en daarmee discriminatie. Je past goed bij de nazi’s…..

    Rutte is Nederlander, Kaag en andere trawanten ook.
    Ben jij ook een Nederlander?

    Dan kan ik jou dus ook onder deze figuren stallen.

    Gebruik je verstand, micht je dit hebben, maar kots dergelijke onzin niet zomaar uit. Je roeptoetert hiermee de NWO/WEF na. Doe eerst erns je huiswerk 🤬

    • Ik weet niet wat voor een domoor bent met al je dure woorden ben je nog lang niet een wijze vent, en verder mag je mij onder jou figuren plaatsen voor mij hoef je niet bang te zijn want ik vermoord geen mensen dat doen mensen zoals jou wel dom geboren en in alle onzin die Rutte met Kaag uit geloof jij maar kijk nou eens hoeveel corona spuit doden er op dat moment als zijn en daarvoor heb je geen dure woorden voor nodig, professor Oops halve zool.

    • Even wat dingen op een rijtje:
     1. 1e daad kabinet Rutte 3: afschaffen referenda. Doen ze dat omdat ze principieel tegen zijn of omdat ze dingen van plan zijn die het volk niet leuk zal vinden?
     2. Er wordt niets gedaan tegen de asielinstroom. Luiheid of bewust?
     3. Stikstofklimaat: hard nodig of om de boeren weg te jagen?
     4. Rutte heeft Schwab gefeliciteerd met zijn boek The Great Reset. Ontkende dit eerst keihard maar G. van Meijeren kwam met bewijs.
     5. Volgens Rutte, na eerst ontkend te hebben, zegt dat Schwab alle politieke debatten in de 2e kamer volgt. Vraag: waarom zou hij dat willen, hij is Geen Nederlander, als er niets speelt binnen het WEF?

  • Op basis van de argumenten waarmee Haatimams de toegang tot NL ontzegd werd. Onzin natuurlijk. De mensen die Icke volgen hebben het allemaal al gelezen of online gehoord. Zelf ben ik al vele jaren geleden overtuigd dat hij Controlled Opposition is. Vids die lieten zien dat zijn vroeger vids vol met Masonic symbologie zaten. Zijn verspreiden van de ideeen van Alice Bailey. Een vid die hem volledig debunked. Hide the lie among many truths. Dus vast en zeker spreekt hij vele waarheden. Foto van hem en de Illuminati Russell Brand in UK Pedofielenclub. Dus met deze maatregel raken ze vooral zijn volgelingen en de critici van de Cov vacx die meestal Vrijheid van Mening hoog in het vaandel hebben staan. Het verhaal van de boeren weg begon al eerder. Vooral de boeren aangrenzend van natuurgebieden. Het is al jaren bezig met de Veganisme hype en het WEF plan van alle vee weg uit NL of uit Europa. Eieren worden onbetaalbaar door een nieuwe golf van vogelgriep???. Rood vlees en eieren de leveranciers van Choline. Tekorten veroorzaken Dementie. Ooit werd zout verbannen in de EU. Ook dat gaf ernstige tekorten en doden. M.i. weten ze dus precies wat ze doen. De geen vet hype, de geen suiker hype, geen zout hype etc. etc. Ondertussen wordt zelfs aan babyformula Maltodextrine toegevoegd wat er voor zorgen dat die babies later meer gevoelig zijn om hard drugs te gaan gebruiken. In de USA is Amalgaam, bewezen toxisch, en fluoride toevoegen aan drinkwater, extreem toxisch, nog steeds de normaalste zaak van de wereld.

   • Wat je zegt. Al jaren wordt er voorgesorteerd. Zodat ons straks bijna automatisch van alles door de strot kan worden gedrukt.
    Al zo’n zeven jaar wordt de druk steeds hoger.
    Het populariseren van euthanasie, het wegwerken van ouderen. Ook zwakkeren die niet meer behandeld worden door huisartsen, chirurgen, tandartsen en hun helpers. Het propageren van kernenergie. Onderwerpen die ooit onbespreekbaar waren i.v.m. de gevolgen en die nu dus al normaal worden gevonden.
    Ook het je huis ontspullen met Marie Kondo zodat mensen straks niets meer hebben om te ruilen voor eten. Hun huizen alvast leeg zijn (bedenk ik nu pas i.v.m. de omvolking).
    Het vegetarisme en veganisme. Melk en vlees demoniseren. Zodat al het vee en de boeren opgeruimd kunnen worden om plek te maken voor huizen.

 2. Voor mij The Great REJECT ja…

  30 september 1999 Bill Clinton tekent executive order 13139

  Het document beschrijft:

  – Militairen mogen behandeld worden met experimentele vaccines zonder dat er sprake is van het wettelijk verplichte informed consent.

  – In het kader van het landsbelang mogen militairen zonder voorkennis worden ingezet als ‘laboratorium rat’.

  Deze video is alleen voor educatieve doeleinden :

  https://www.youtube.com/watch?v=PJTk-Xb-k4c

  De gehele film (1 uur 31 minuten en 48 seconden);

  Deze video is publiekelijk inzichtelijk en geplaatst op 12 november 2012, over 5 dagen letterlijk 10 jaar geleden… (!).

  Waren we “wakker” collectief?… zie de (máár) 160 reacties van mensen onder de film op YT :

  https://www.youtube.com/watch?v=RRG8nUDbVXU&t=0s

  • Van de golfoorlog kwamen heel veel gi’s ziek terug of werden ziek..
   Dan weet je waarom die oorlog in scene is gezet.. de soldaatjes geen.kanonnenvoer maar labratten..

 3. Rutte en zijn maten zijn viespeuken. Het is geen wonder dat ze die Icke willen weren. Die weet teveel, dat merk je wel in zijn video’s.
  Ze willen ons boeren vernietigen. Bedenk goed: je gemeente is daar ook onderdeel van. Dus VERZAMEL DE NAMEN van degenen die je dit aandoen. Ook die van de Gemeenteambtenaren die je in de drek trekken. Hun namen staan in de brieven, in krantenartikelen etc. Ook zij kunnen niet onder hun wandaden uit. We meewerkt aan de vernietiging zal het op een dag berouwen.
  Kort geleden een brief gekregen van de Gemeente dat ze mijn land gaan her-taxeren. Terwijl al lang duidelijk is hoeveel het waard is omdat je dat elk jaar in je belastingaangifte aan moet geven hoeveel de overheid vindt dat het waard is en je daar dan belasting over moet betalen. Nu al zoveel dat je je kosten er niet eens meer uit kan halen. En dat gaat dus nog erger worden.

 4. Ja dat begrepen heleboel mensen al wel, maar ik heb eigenlijk nog niets nieuws gehoord van deze meneer. Of moet je daarvoor zijn boeken kopen? Dit kan toch niet alleen de reden zijn van weigering?
  Denk nazi-rutte echt dat de meeste mensen zo achterlijk zijn?

  • M, Ik vrees het ergste.
   Hij kon hierin wel gelijk hebben.
   Kijk maar dat idiote gedrag met die mondluiers terwijl iedereen weet dat dit kul was.
   Het grote gros doet gewoon wat hun verteld wordt tegen beter weten in.

  • Hij heeft een Bitchute kanaal genaamd Davidicke, gewoon naar Bitchute.com gaan en hem volgen. Doe het wel via Duckduckgo want als je via Google gaat wordt je onmiddellijk verbannen van het kanaal. Ja mensen de censuur is enorm, we mogen de waarheid niet weten, zucht

  • De Jensen show heeft de hele redevoering die hij in Amsterdam ging geven uitgezonden. Show van 7 november. Begint ongeveer op minuut 38 maar het is ook interessant te luisteren naar waarom Jensen denkt dat hij verbannen was. We denken met z’n allen toch niet dat dit Rutte’s beslissing was mensen? Hij is verbannen in alle Schengen landen, 26 in totaal. Kan Rutte beslissen wie er bv Griekenland of Duitsland in wil?
   Nee hoor, beslissing van Brussel in mijn ogen

 5. Heel gek, ik heb al op verschillende manieren contact proberen te krijgen met ongehoord Nederland. De enige manier om het regime te kakke zetten is David LIVE op de NPO zijn verhaal zal doen bij Ongehoord Nederland. Via een live verbinding is dit een maga zet lijkt mij. Dan bereik je meer mensen dan op het protest. Alleen nooit geen antwoord terug. Misschien zijn ze bang voor wat het brengt?

  • Lijkt me logisch. David Icke wordt beschuldigt anit-semiet te zijn. Onduidelijk of hij daar al eerder ooit voor veroordeeld is, dus iemand weigeren op basis van iets dat hij (nog) niet gedaan heeft lijkt me incorrect, maar ik ben inhoudelijk niet bekend met de zaak. Ongehoord Nederland zal het waarschijnlijk inderdaad niet aandurven, omdat ze zelf al meerdere aanvaringen met het politburo hebben gehad op vage aantijgingen waarover diverse processen lopen en ze al te maken hebben met schrikbarend hoge boetes en hoge juridische kosten.

   • Geen veroordeling. Laat hem het zelf vertellen op tv. Verwacht dat ze het ook niet doen. Uiteindelijk verdwijnen ze zeer waarschijnlijk toch wel. Sleur dan de hele zooi maar mee. Maar ja, dat is wat ik ervan vind.

  • ON is ook allang niet meer vrij genoeg om dit te doen.
   Bang voor hun hachje.
   Dat is het nadeel om goedwillend te zijn en toch deel uit te maken van de MSM.

  • Inderdaad……
   Zou dit een onderdeel van controlled opposition kunnen zijn?

   Ik verdenk hier namelijk meerdere ‘wakkere’ kanalen van.
   Steeds hetzelfde nieuws, steeds dezelfde personen, maar daden ho maar.
   Sterker nog, ik ben even zijn naam kwijt (die man met dat rasta-haar). Hij procedeerde, maar toen ik van te voren de stukken las, wist ik al dat dit op niets zou uitlopen.
   Het zat juridisch gezien werkelijk halfbakken in elkaar en zo lek als een mandje. Zelfs al zou de rechter wakker zijn, kon hij er niets mee doen dan alleen afwijzen en ongegrond verklaren. Hierdoor is er wel eventjes jurisprudentie ontstaan, waardoor het in de toekomst het bijna onmogelijk is op de zelfde punten een nieuwe zaak aan te spannen. Het leek echt expres in scène gezet.

   Tijdens WO2 ging het verzet heel anders te werk.
   Wij zijn volgens hen in oorlog? Zoek de verschillen….

   • Je doet me denken aan hoe Martin Vrijland hierin staat. Mogelijks ken je hem wel, hij heeft een eigen website. Zomaar ter info, fijne dag verder

  • ON is een zoethoudertje voor de half wakkeren…Natuurlijk staan die onder supervisie van dat regenboog unicorn bazinnetje vd NPO met als partner die smerige oorloghitserige leugen machine Ollogren. Man man man wat zal ik feest vieren als al die veraders en misdadigers op het schavot staan en er recht uitgesproken wordt en ze allen bungelen. Maar ben bang dat wij dit recht zelf moeten gaan halen. Er spelen nu zoveel dingen op achtergrond ook in huisartspraktijken wordt compleet gestoord beleid gevoerd met aankondiging van medicijn tekorten en hevig WHO narratief als je goed kijkt en luisterd. Ik gok op sancties opgelegd aan China op korte termijn waardoor na de gaskraan van Rusland nu de grondstoffen van medicijnen aan de beurt zijn…Ze zijn ons aan het uitmoorden en onderwerpen in snel vaart nu. De spuitjes hebben mensen nog meer in hun hypnose gebracht, ze kloppen niet meer, zielloze omhulsels. Zag in de wachtruimte een waarschuwing op het lcd scherm dat er een gevaarlijke hiv variant rondgaat en vollop vaccinatie propaganda…Ziek zooitje hiero

 6. Dutch Warrior, en allen.
  Als ongehoord Nederland dat doet, is het voor hen einde verhaal.

  Dan zal het ware gezicht v.d. regering zichtbaarder als ooit van tevoren zijn.
  Het punt is dat hun totalitaire smoel NU al zo duidelijk is, dat ik er niet bij kan, dat niet iedereen het ziet.

  Maar de brutalen hebben niet de halve, maar de hele wereld.

  Gaan we werkelijk afwachten en hopen, dat bepaalde zaken niet gaan gebeuren.

  Dan lees de boeken van Schwab, of de uitspraken op de site van het WEF.
  Luister naar onze koningin, dan weet je al genoeg.
  De EU site is er ook zo een.

  Verzet is geboden, met zulke lui die alle macht denken te hebben.

  • Gamble, ze zullen toch wel van toneel verdwijnen. Trek dan de hele zooi mee, en zet NL in vuur en vlam. Dat zou het ultieme verzet zijn. Verder ben ik het met je eens.

   • Yup hoorde iemand zeggen: infrastructuren plat leggen beginnend met Elon Musk zijn producten vollop erop het is tijd. Een dikke vette NEE t3gen de psycho’s. Snapte de persoon wel want Elon is uitvoerder van Yuval Harari en liep onlangs in een Baphomet transgendergod Satan demon kostuum. Hoe duidelijk wil je het hebben : Tesla auto, Tesla mini woning,starlink,neuralink

  • Source, goedemorgen,

   Kan het zo zijn dat iemand die al meer dan 30 jaar met deze materie bezig is ,controlled opposition is?
   .wat is in deze precies controlled opposition
   . Wat is het doel er van

   Zelf heb ik me al afgevraagd waarom D.I in de loop der jaren nooit eens van de trap is gevallen of met remloze auto tegen een of andere boom aangeknald. Of was hij tot op heden slechts een vervelende te verwaarlozen luis in de pels

   Nu met alle openbaarheid zou dat heel wat reacties uitlokken mocht zoiets gebeuren.

  • Volgens Vrijland is iedereen controlled opposition…Behalve Vrijland natuurlijk…

   Zelfs Frontnieuws en alle andere alternatieve websites noemt vrijland gecontroleerde oppositie…

   Moet er niks van weten van Vrijlandje

   • Echt heel treurig die vrijland. Heb verschillende malen gepost over transmissie van influenza virussen via aerosolen. Hij verwijdert alles direct.

    • @roebel,

     Beste,

     Dus u heeft en ik citeer: “verschillende malen gepost over transmissie van influenza virussen via aerosolen”………

     Tja, dat zou ik natuurlijk ook direct verwijdert hebben.

     Zolang men nog steeds verdeelt is inzake virussen, het bestaan ervan, de “transmissie ervan via aerosolen à la Willem Bengel”, en dan ook nog evt de zogenaamde “besmettelijkheid” ervan begrijpt men gewoonweg helemaal niets van dit gebeuren.

     Dan blijven we met bekluiers lopen, 1,5 meter afstand houden, lockdowns in koop nemen, bedrijven failliet laten gaan, kleine kinderen laten doodprikken met zwaar vergif. politie idioten oude mensen half kapot laten slaan en en en en en…..moet ik nog doorgaan….

     Man man man man….denk eens eerst na over hetgeen u hier roeptoetert en indien u het nog steeds niet heeft begrepen kijk een bij Dr. Stefan Lanka, Dr. Andrew Kaufman, DR. Thomas Cowen, Dr. Robert Young of Dr. Ariane Love op de sites…..die leggen het u haarfijn uit……..DAT VIRUSSEN NIET BESTAAN!

     Mijn Gog wat een verschrikkelijke stomme onzin en dan ook nog verontwaardigd zijn dat zo’n oerdom commentaar verwijdert wordt…..oh wat erg toch…..ga maar in een hoekje zitten huilen.

     U begrijpt er werkelijk helemaal geen ene flikker van!

     Gladiator

  • @Alice >> (Wat een giller. Ze trekken echt alles uit de kast om de wakkeren belachelijk te maken.)

   Ze worden bang !! Steeds meer mensen worden wakker, steeds meer mensen verliezen dierbare om hun heen.
   Steeds meer mensen raken in de knel. Nog even en de boel klapt uit elkaar !! Kunnen we gelijk achter de badgasten aan, die dit op hun geweten hebben.

   • De top psycho elite is niet bang
    Alles gaat perfect volgens plan. Chaos is wat ze nodig hebben en zullen krijgen. Dat er wat politici zullen opgeofferd worden maakt hun geen reet uit.

    • Verdeel en heers
     vaccinatie vs ongevaccineerd
     pro David I vs controlled opposition David I
     Klimaatangsthaasjes vs t’is koud ik doe mijn muts op, t’is warm ik trek mijn short aan
     enzovoortenzoverder

     Ze zitten helemaal op schema en kijken vanachter de schermen geamuseerd toe terwijl ze hun trekpoppen en marionetten a la Rutte en nog vele anderen de hete kastanjes laten poffen op de publieke zichtbare buhne. Deze laatsten beseffen nog niet ten volle dat ook zij bruikbare idioten zijn.

   • Ik vind de niet-wakkeren steeds , hoe zeg ik dat..
    Steeds slapender worden..kop in het zand..of nog erger..
    Gelukkig gister weer een zeer wakkere ontmoet..
    Die bracht het onderwerp “autonoom worden” ter sprake……

  • Natuurlijk is Pieter-Jaap Aalbersberg bang voor de omvolkingstheorie.
   Hij zit ook tot aan zijn nek in de pedofilie en moet zijn maatjes beschermen.

  • In de Arts & Auto van 1 november 2022 staat een artikel over “Cultuursensitieve zorg”. Ja, echt. Wij nederlandse artsen moeten ons meer bewust worden van onze “onbewuste bias”.
   Ik werd arts in de ’70 jaren, een tijd dat er hier en daar een kleurling in Nederland rondliep, voornamelijk in buurten waar je beter niet naar toe kon gaan. We hadden Molukkers die we slecht behandeld hadden terwijl het prima mensen waren en verder Surinamers, Arubanen enzo en wat andere kleurlingen, Turken en criminele Joegoslaven. Je had er als blanke niet veel last van of mee te maken tenzij een Surinamer je beroofde oid. De Joego’s schoten voornamelijk elkaar overhoop.
   Maar nu staat er toch echt in de Arts & Auto: 26% van de totale bevolking heeft nu al een migratieachtergrond (lees: is niet blank). De overheid gaat, in een rapport “Verkenning Bevolking 2050” uit van een mogelijk percentage van 40 (veertig) % migratieachtergronders, lees: niet-blank, negers, islamieten, kortom, allemaal lui die wel ons land, onze dochters, onze eigendommen, ons geld willen, maar ons blanken liever dood zien en die ons blanken absoluut NIETS te bieden hebben. Dan worden we toch gewoon glashard door onze eigen overheid uitgefaseerd? Dit is een geplande genocide van ons, blanke nederlanders.
   En diezelfde overheid vindt dus dat WIJ ons moeten verdiepen in de koeltoer van die import: die zijn niet in staat om zich in ons te verdiepen, willen dat ook helemaal niet maar HOEVEN dat dus ook helemaal niet van de overheid. Voordat wij autochtone blanke nederlanders overlopen zijn en het opgeven en verjaagd zijn, moeten we nog ff ons beste blanke beentje voorzetten om deze ongenode gasten toch nog een fijne experience te bieden voordat de laatste Nederlander uit zijn huis en zijn baan getreiterd is en vervangen door een migratieachtergronder.

   • Beste Mensen

    U zou mijn huisarts kunnen zijn
    Maar dit moet en mag gezegd worden

    Elke inboorling moet zich aanpassen aan de ontdekker van een zogenaamde land
    Dus niet alleen Columbus en kornuiten hadden dat recht immers daar leefde al wezens inclusief Mensen
    Of dat leerplichtige meisje welk kort geleden uit ging varen met de zeilboot
    Zonder toestemming

    Even tussen haakjes
    Nederlaag is Nederland

    Oog om oog Tand om tand
    Is een Nederlaagse gezegde
    Of beter gezegd Nederlandse

    Boontje komt om z’n Loontje is ook zo een gezegde
    Evenals :
    Wie Winden Zaait moet erop rekenen
    Met 100% garantie
    Dat die Stormen gaat Oogsten

    De nieuwe ontdekkers die brengen immers ten aller tijde de enige echte waarheids kennis met zich mee

    Zie de slachtingen van alle onschuldige vredelievende Indianen
    Werd gesticht over Honderd en Tien Miljoen getelde Lijken
    Laat staan de niet getelden
    Een Land genaamd Amerika

    Surinaame ?
    Daar spreekt men ook Nederlands
    Ra Ra hoe kan dat ?
    Denk erover na …..

    Daar wonen Zwarte , Witte , Rode , Gele en Bruine mensen
    Te weten : Javanen , Chinezen , Afrikanen , Indianen , Idiërs en Witte mensen

    Gelukkig geen kwallen Ras Aliens bekend als de doorzichtigen of Blanken welk hoofdzakelijk in verpakking Wit rond toert over de heele Aardbol

    Bounty is een snoepgoed
    Bounty …..
    Wat betekent dat ?
    Bruin of Zwart van Buiten maar Wit van binnen
    Tegenwoordig heeft men ook Bounty Wit van Buiten

    Blank is heel wat anders
    Blank is de indringer
    Te weten : Satan
    Satan is de samenbundelings naam van alle Negative Entiteiten bijelkaar
    Waarvan een paar worden opgesomt
    De Slang uit de Bijbel
    Genaamd Sliss
    Gespleten Tong :
    God – Duivel of
    Zoet – Zuur
    Tweespraak Sprekers
    In eigen belang Handelende Handelaars
    Het Ego ik
    Die aanzet geeft om van het verboden vrucht te proeven
    Van elkanders vruchten te snoepen
    In het Oerwoud van Eden
    Is …..?
    Het Oerwoud aan Mensen

    Wie zijn de Rovers Dieven ?
    Denk er heel goed over na ….

    Wat betekend Slaven ?
    Zijn dat misschien ook mensen ?
    Wie waren Slavendrijvers ?
    Hoe zagen die eruit ?
    Wat deden Japanners als tegen Reactie ?
    Oog om oog Tand om tand

    Alleen Egoïst krijgen pijn
    Mensen voelen niks
    Die kunnen en mogen worden dood gespoten
    Zolang God & de Duivel Regeren

    God en de Duivel symboliseren niks anders dan het gespleten tong

    Dank U

 7. Holanda es China 2. Solo hace falta mirar las camaras de reconocimiento facial en todas las ciudades y en carreteras. Nadie se ha movido HASTA AHORA, los holandeses han perdido su privacidad y por todos los derechos de libertad que habian luchado se ha ido a la basura y todo gracias a la dictadura de VVD. Los jovenes deberian de moverse y no aceptar más lo estan perdiendo todo.

  • Google Translate Vertaalmachine

   Nederland is China 2. Kijk maar naar de gezichtsherkenningscamera’s in elke stad en op snelwegen. Tot nu toe is niemand verhuisd, zijn de Nederlanders hun privacy kwijt en zijn alle vrijheidsrechten waarvoor ze gevochten hebben verloren gegaan en dat allemaal dankzij de VVD-dictatuur. Jongeren moeten bewegen en niet meer accepteren, ze raken alles kwijt.

 8. Het (mensen)recht van vrijheid van meningsuiting is een absolute farce geworden, democratie eveneens.

  “To suppress free speech is a double wrong. It violates the rights of the hearer as well as those of the speaker.” ― Frederick Douglass.

 9. David Icke is idd CO, geen twijfel over mogelijk……hij is daarbij een vrijmetselaar maar dat mag op dit ogenblik natuurlijk geen naam hebben want hij spreekt de waarheid….ja natuurlijk doet hij dat…..vooral veel schapen die ZELF HELEMAAL GEEN FLIKKER ER AAN DOEN achter zich aan verzamelen,

  Icke is daarbij heel toevallig in 89 gelanceerd, 33 (drieëndertig, 33, ja echt 33 jaar geleden maar dat is puur TOEVAL zoals alles in de vrijmetselarij PUUR TOEVAL is…..

  Yep….ren er maar achter aan……..dat zal de redding gaan brengen……

  En de overige klotezooi zoals Kareltje knetter van Wolferen, Bengel en consorten, BLCKBX, enz enz enz deugen voor geen meter en dat hebben reeds meer dan voldoende bewezen met o.a. hun achterlijke rechtszaken waardoor de overheid hun wetjes tijdig konden aanpassen…..zelf ene van Meijeren heeft aan dit soort praktijken meegedaan en daar had ik eerst nog hoop door…….

  ALLE slaapkamerleden, rechters, politie en leger ZWEREN TROUW AAN DE KONING welke ALLE WETTEN ondertekend! Capiche….

  Mensen………..als WIJ HET ZELF NIET GAAN DOEN dan blijft het zo en erger en met de dag erger………

  Het enige wat zal gaan helpen is indien er een complete volksopstand komt welk een top plan heeft om deze idiote satanisten een halt toe te roepen en dat is echt de enige optie en NEE…….ik roep NERGENS toe op want dat heeft toch geen enkel doel…dat heb ik al vaak genoeg gedaan….

  Bekijk het maar en ren maar achter de jullie zelf uitgezochte “profeten” aan………dat is namelijk lekker makkelijk…..zo hoeven jullie zelf geen reet uit te voeren en als het niet lukt of helemaal fout loopt kunnen jullie wijzen met een lange vinger op……ja op wie dan…….die is dan al lang niet meer hier……..zit ergens op een mooi eiland achter een cuba LIBRE zich kapot te lachen, zich een stuk in zijn kraag te zuipen omringt door een hele batterij lekkere w…..!!!!!!!!!!

  Hele fijne en vooral strijdbare avond gewenst!

  Gladiator

  • Hey Gladiator met je stoere praatjes

   Er zijn al honderden volksopstanden geweest doorheen de geschiedenis en het maakt geen reet uit moest je het nog altijd niet doorhebben.
   Ga lekker wat gaan posten bij je vriendje Martin Vrijland over de platte aarde en zijn koepel theorie

   • Jullie sporen allebei niet. Icke is geen controlled opposotion (overduidelijk) en fuck ene Martin Vrijland en de aarde is inderdaad plat. Je bent pas achterlijk als je dat nu nog niet doorhebt. Een van de beste filters om de achterlijken van de snuggeren te onderscheiden is de sufkutjes die nog steeds in NASA geloven met hun bolle aarde.

     • @Polar, ga zelf gewoon eens serieus op zoek naar de feiten. En doe ons eens 100 procent bewijs dat de aarde rond is of peervormig wat jij wilt. NASA is SCAM / HOAX / THEATER / GELDKLOPPERIJ.

     • @Polar,

      Ondanks dat je insinuaties alsmede je toonzetting nergens op slaan bewijs mij dat de aarde een BOL is…..

      Ga ergens in een hoekje zitten om je te schamen…..het gebruik van jouw woorden spreekt boekdelen……SUFPIEMELTJE!!!

      Daarbij zou de discussie niet telkens afgeleid moeten worden door met iets anders te komen dan het besproken thema……maar dat met de aardevorm zou ik wel met je willen aangaan jochie!

      Alsmede…..ehhh…nee….zoek zelf maar een thema uit waarmee je denkt beter op de hoogte te zijn……en misschien komt dat mijnerzijds arrogant oven echter ik heb ook nogal wat tijd gestoken in het bestuderen van een en ander…….

      Roeptoeter nog maar wat in de ruimte…of het heelal in….of richting andere planeten……….of evt wel richting het ISS en liefs middels een satelliet telefoon…….mijn God……

      laat maar.
      En @ Alien,

      Wie hier wel en niet spoort is niet aan de orde…..wat wel aan de orde is het zaaien van verdeeldheid…..

      Heeft u degelijk onderzoek gedaan naar D. Icke….zo niet dan onthoud u van commentaar in deze……lees gewoon eens wat ik over hem vertel en weerleg het! Velen weten dat Icke vrijmetselaar is, althans de meesten die hem al volgen vanaf hij opkwam…..

      Hoe lang kent u hem al dan!?
      Icke is een rattenvanger, maar geloof maar wat u wilt, het is zoals ik al zei makkelijk om een profeet te hebben.
      Hoeveel profeten zijn er nu al geweest dan……..die het achteraf allemaal fout hadden!

      Gladiator

      • Vertel mij dan maar over jouw “onderzoek” naar David Icke. Welke bewijzen heb je dat Icke een vrijmetselaar is. Grotere bullshit kan je bijna niet verzinnen. Jij hebt het over zaaien van verdeeldheid, dat doen figuren zoals jij dus die waarheidszoekers controlled opposotion noemen. Zou bijna denken dat je een overheidstrol bent.

       @ Sufkutje Polar, ga maar wat videos kijken van Eric Dubay op youtube. Hij heeft ook een boek en docu met de naam “200 Proofs Earth is not a spinning bal”, veel plezier ermee al zal je er vast niet naar gaan kijken met zo een vooringenomen typische struisvogelhouding.

       • @Alien,

        Yep…..u heeft gelijk en oh ja…..ik ben een overheidstrol.

        Fijne avond en kijk nog wat videootjes van David Icke of nee……beter nog…..koop wat boeken van hem…..
        Heb geen zin meer om steeds maar weer hetzelfde te moeten bewijzen.

        Gladiator

        • Ok dat was simpel. Ik heb 2 boeken van hem liggen en tip voor iedereen er zijn een aantal gratis te lezen digitaal via Internet. Prettige avond en sterkte met het vertrouwen van letterlijk helemaal niemand. Of weet je een waarheidszoeker te noemen die je wel vertrouwd? Ben eigenlijk wel benieuwd.

        • Volgt u de platte aarde roeptoeters maar achterlijke kwezel. Je doet juist hetzelfde…Maar ziet het niet eens

      • Geef me 100 procent bewijs van je platte aarde achterlijk vrijland volgertje met je stoere praatjes van revolutie

       Zeg het eens

       Betaal je belastingen of boetes eens niet achterlijke kwezel. Je zit zo de bak binnen

       Fucking debiel

   • Beste Mensen

    De Aarde ziet eruit
    Net als een onschuldige mens
    Kijkt men heel aandachtig in de Spiegel
    En …..
    Men ziet Moeder Aarde

    Mammmmaaaaaaa
    Papppppaaaaaaaa

    Hierbij
    Papa is ook Mama
    Alleen Mama is twee keer Mama
    Dus het illusionaire Maya Mama Wint

    Heeft niks te maken met de gestoordheids syndroom Lhbtiq+
    Welk dus door Satan in de ring is gegooit om de mensheid in een verdwaal roes te kunnen houden van zaai verdeeldheid en beul maar op los Regeer

    Dank U

  • U bent de grootste ROEPTOETER van heel dit forum Gladiator slaafje.

   Zeg me nog eens wat al de revoluties in de geschiedenis hebben opgebracht ????

 10. Waarom de walgelijke, zieke, perverse, criminele elite David censureert/boycot? Omdat deze psychopaten in het bijzonder bang zijn voor een iets: de waarheid/realiteit.

 11. Als het volk facisme een kans geeft, er achter gaat staan, meedoet, dan krijg je facisme. Dat bewees Hitler Duitsland. Iedereen ging achter Hitler staan en Duitsland werd een facistische staat dat heel Europa onder de knoet kreeg. Nederland is via de boeren een grote voedselproducent voor de wereld. Om controle over het voedsel te verkrijgen en gronden om huizen voor asielzoekers te kunnen bouwen zal de WEF marionet Rutte er alles aan gelegen zijn om de boeren te doen verdwijnen. Het contante geld zal gaan verdwijnen en iedereen zal een basisinkomen krijgen. Controle, controle, en nog eens controle. Wie niet klimaatbewust word geacht zal via een puntensysteem gekort worden op zijn totale inkomen. Elke keer gaat het een stapje verder, net zolang totdat iedereen onder de knoet zit. Vooropgesteld dat iedereen aan dit gore spelletje mee blijft doen. Want dat is de succesformule van de facisten !

 12. Beste Mensen

  Hoe de Aarde ook moge zijn :
  Rond als een Appel of wat dan ook
  Blauw gekleurd als Sliss de Slangen gift

  Momenteel is dit laatste Zeker het geval

  Dat maakt niet uit

  Wat Nu uitmaakt is …….
  De Mensheid als de domste wezen op Moeder Aarde te erkennen en te bekennen

  Dus laten het Doolhofs Denken

  Ga niet bivakkeren in hokjes patronen
  Zoals :
  Katholieken , Protestanten , Gereformeerde
  Vrijgemaakten , Vrij gemaakten in de mallemolen gehakte Evangelisten , Gereinigde Christenen , Barbaarse Joden ,
  Opstandige Joden , Zoeffeli-ïsten ,
  Zoen nie ïsten , Pik afgehakt bewaart in kisten , Ra-ïsten , Thor-ïsten en ga Zo maar door
  Hierbij de Èène Doolhofje beticht de Ander zichzelf hoog wanend van slecht dom achtergesteld en noem maar op

  Beste mensen
  Verenigd U
  Eer het te laat is

  U Allen zeit geboren als Mensen

  Doolhofjes Labyrinten zijn later met de Paplepel ingegoten , gehersenspoeld opgelegd vervolgens eigen gemaakt

  U bent Geen Doolhof Labyrint

  De derde Wereld Oorlog is al begonnen
  24 Februari

  Als die Èène Bom gaat regenen dan is alles af gelopen
  En begint alles weer opnieuw

  Misschien moet dat wel gebeuren
  Immers
  Men blijft maar stug vast houden aan hun zelf gemaakte Doolhoven , Waan ideeën genaamd geloof geloven

  Als het U Belieft
  Laat dat

  Dank U

 13. Die weigering is een ambtelijke beslissing; daartegen kan beroep aangetekend worden.

  Maar ondertussen: voor de vergadering waar hij wilde spreken: kan ook via Skype op groot scherm of via internet op groot scherm.

  Dan zet je die imbecielen in Den Haag klem.

 14. Voor degene die geinteresseerd zijn in of de aarde rond of plat is. Mocht je wat tijd over hebben (8 uur lang)….wellicht kun je deze video eens bekijken. Houd een open mind. https://www.bitchute.com/video/HSxVJcs7vi4h/
  Of kijk op Youtube eens wat video’s van het kanaal Flat out truth of DITRH. Niet alles is zoals het ons geleerd is in de aardrijkskunde of geschiedenisles.

  • Het nut van CO kan zijn om verwarring te zaaien en te miskeiden. Maar de meest voor de hand liggende is om als voorbeeld te dienen. Willen Engel is hier een goed voorbeeld van. Werd voor niets en minste geringste opgepakt en vast gezet om andere bang te maken wat er dan eventueel met je gebeurt als je buiten narratief handeld. Wat je het beste kan doen is om dit te detecteren goed op set&setting te letten en hier dan zelf over te oordelen. “Mensen leren lezen” helpt je hierbij. Hoe deze menheer werd opgepakt op een bepaald tijdstip was slecht acteer werk dat doorzag zelfs een leek. Ook de vele aktie’s van extension rebelion zijn ronduit lachwekkend de oers is al aanweziig met 25 man voordat de neplijm of aanslag op kunstwerk wordt uitgevoerd. Het illigaal betreden van een vliegveld moeten wij eens doen met 20 man….Dan schieten ze ons simpelweg dood zonder aarzeling. De aanwezige ME waren gewone agenten die heel lief waren met fluwelen handschoenen. Het is een shitshow…Een goede illioniust of keiharde sales man of psychiater prikt door al deze flut aktie’s heen. Daarom heeft de NCTV deze groep mensen zelf ook in hun team speciaal om ons te misleiden…

 15. Wie wind zaait kan ervan op aan dat het kapsel in de war raakt, alleen bij Grapman zie ik een probleem, de gladdige aalheid straalt er vanaf, en vele anderen hebben zodanig boter op het hoofd, dat men er met het juiste beslag pannenkoeken kan op bakken. Ik bedoel maar, deze wereld is compleet losgeslagen er is geen logica meer te filmen.

  • Beste Mensen

   Daar kunnen die Parlementsleden ook niks aan doen
   Immers : Op z’n zachts gezegt
   Wie de bal kaatst kan het dubbel zo hard terug verwachten
   Vandaar deze set
   Word het een beetje begrepen ?
   Kijk terug in Uw geschiedenis
   Zie niet alleen de voor U positieve maar ook het andere

   Dank U

   • De vraag is of uzelf het begrijpt. Degenen die van oorlog hun hobby hebben gemaakt, zijn dezelfde die de ´vluchtelingenstromen´, etc. op touw zetten met alle consequenties van dien. Omdat alles kapot moet van the Deathcult.

    • Beste Mensen

     Juist ja
     Dus U kunt toch wel verder kijken dan de neus lang is
     Die moeten dat doen
     Ze hebben geen keus
     Anders worden die omver gelopen inclusief de voltallige bevolking van het land door de bij U bekende Moslims
     Op deze manier gaat dat op een itwat langzamere snelheid en kunnen de Inboorlingen Wij ons beter aanpassen
     Aan de nieuwe regels
     De Sharia en dergelijke
     Ophangen enzo
     Bij diefstal eerst de vingers vervolgens de hand afhakken
     Heb het zelf gezien bij een Taxi bestuurder in Tunesië
     Stompi muketsi en dan auto rijden
     Best gevaarlijk
     Maar als gezonde persoon moet men wat doen om aan eten te komen
     Had maar eerder aan gedacht om niet te stelen
     Gaat de gedachtengang op
     Ook hier
     De nageslacht moet voor de daden van de voorouders boeten

     Dank U

 16. I am not surprised with PEDOPHILE MARK RUTTE, as a puppet of the WEF with Satanist and shapeshifter Schwab ! now speak with our core Robert [with DID/MPD, through Mk-Ultra Monarch and Montauk Project programming] has witnessed when his de Rothschild handlers took him to global Rituals. Including in the Netherlands. I sure hope that the nice peoples in Netherlands are waking up who is running their country. We had lived for over 10 plus years in the Netherlands till 2005! Robert also was brought by his former Mountbatten handlers to the Dutch Royal Families, Child hunting parties, till around age of 21. Robert brought to those Parties under the former Queen of the Netherlands! Lauren [and Co] xxx

 17. Te mooi om niet te willen delen …

  ´Hoewel de moderne wetenschap de Bijbel afwijst als sprookje, moedigt columnist Rypke Zeilmaker juist aan om het boek serieus te nemen. ‘Waarom zou zoeken naar aliens wél wetenschappelijk zijn, maar verhalen over engelen of de zondvloed niet?’

  Zeilmaker noemt de Bijbel ‘het oudste complotboek van de Westerse mensheid’ en doelt daarmee op de eeuwenoude strijd tussen goed en kwaad die erin beschreven wordt. De columnist pleit ervoor om – gelovig of niet – de inhoud van de Bijbel niet zomaar naast je neer te leggen. “Want veel dingen die erin staan zijn actueel,” zegt hij. Zeilmaker wijst bijvoorbeeld op de QR-maatschappij, die verdacht veel lijkt op wat er in Openbaring 13 beschreven staat over het merkteken van het Beest.

  De columnist merkt op dat wij een ‘moderne bril’ dragen en daardoor gekleurd naar de wereld en geschiedenis kijken. De algemene overtuiging is dat naarmate de eeuwen verstrijken beschavingen steeds verder ontwikkelen en minder primitief worden. Maar klopt dat wel? Onderzoek lijkt uit te wijzen dat er ook in de ijstijd hoogontwikkelde beschavingen zijn geweest.

  Zeilmaker pleit er daarom voor om het ‘lineaire vooruitgangsdenken’ los te laten en nieuwsgierig te zijn naar andere wereldbeelden, zoals die van de Bijbel. De Bijbel terzijde schuiven als sprookjesboek omdat er bovennatuurlijke verhalen instaan, is geen steekhoudend argument. “Want ook het boek ‘Homo Deus’ van World Economic Forum-adviseur Yuval Harari – de bijbel van het transhumanisme – bevat onwaarschijnlijke verhalen die gepresenteerd worden als wetenschappelijke aannames,” zegt hij.´

  Filmpje:
  https://www.blckbx.tv/columns/zet-je-moderne-bril-af-zegt-columnist-rypke-zeilmaker-over-de-waarde-van-de-bijbel

 18. ´Autoriteiten geven David Icke indirect gelijk – Column Pieter Stuurman – 07/11/2022

  Voor vandaag schreef Pieter Stuurman namens Café Weltschmerz een column over een van de grootste cancellingen aller tijden: David Icke die het Schengen-gebied niet meer in mag. In deze column legt Pieter uit hoe deze actie juist onderschrijft wat David Icke al decennialang verkondigt.

  David Icke voor twee jaar verbannen uit de EU
  -Pieter Stuurman
  De Britse schrijver en spreker David Icke, uitgenodigd door actiegroep Samen voor Nederland om te komen spreken op de vredesdemonstatie op de Dam van 6 november, is de toegang tot het land geweigerd door het kabinet en de Minister van Justitie en Veiligheid Dilan Yeşilgöz. Het is een nieuw dieptepunt in de gestage opmars van de totalitaire staat waarin, zoals in iedere totalitaire staat, geen ruimte mag zijn voor ongeoorloofde visies, en dus ook niet voor vrije meningsuiting. Icke wordt er – en zoals gebruikelijk zonder enige onderbouwing – van beschuldigd een antisemiet, een holocaustontkenner en een haatzaaier te zijn. Daarnaast wordt hetzelfde halfslachtige excuus dat zijn intrede deed in coronatijd weer uit de kast gehaald, namelijk dat “de veiligheid tijdens de demonstratie niet kan worden gegarandeerd”.

  Maar het gaat nog veel verder dan dat. Icke is voor twee jaar de toegang ontzegd tot alle 26 Schengenlanden binnen de EU, en daarnaast gekwalificeerd als “niveau-3 terrorist”. Dit betekent dat het besluit niet op nationaal niveau genomen kan zijn, maar afkomstig moet zijn vanuit de EU- autoriteiten. Daarnaast betekent het ook dat het aangedragen excuus geen stand houdt. Als het
  werkelijk om de veiligheid tijdens de demonstratie zou gaan, dan zou een ban van één dag, en alléén in Nederland, immers voldoende geweest zijn. Kennelijk vindt de EU-top het verhaal van Icke dusdanig bedreigend dat er niet voor wordt teruggeschrokken om openlijk te liegen over de motivatie om hem de mond te snoeren.

  En dat is begrijpelijk, want het was juist David Icke die er al meer dan 30 jaar voor gewaarschuwd heeft dat vrijheid – en dan met name de vrijheid van meningsuiting – zal worden gesloopt als we niet opletten. Met deze actie wordt bewezen dat mensen met een boodschap die afwijkt van wat is toegestaan door het regime, inmiddels worden gecriminaliseerd, en daarmee geven diezelfde
  autoriteiten David Icke dus gelijk.

  Het criminaliseren van waarheid is kenmerkend is voor iedere vorm van totalitarisme, waarin waarheid altijd wordt gecriminaliseerd om de doodsimpele reden dat de leugen het fundament is onder iedere dictatuur. En leugens zijn nou eenmaal niet bestand tegen waarheid. Dat betekent dat het gezag ook in dit geval (zij het indirect) Icke gelijk geeft. Want als het werkelijk allemaal onzin zou zijn wat hij vertelt, dan zou hij geen bedreiging vormen en dus ook niet bestreden hoeven te worden.
  Dergelijke omkeringen zijn inmiddels aan de orde van de dag, en ook de Minister van Justitie deed een choquerende duit in het zakje door te zeggen: “Het is een gotspe dat die man is uitgenodigd en dat hij daar, bij ons nationale symbool van vrijheid, zijn haat mag spuien”. Wat de minister daarmee zegt is dat zij, juist bij het monument dat vrijheid symboliseert en dat ons eraan moet herinneren hoe belangrijk die vrijheid is, iemand het spreken wil verbieden. Ze wil iemand de vrijheid van meningsuiting ontzeggen, precies op de plek van het monument dat juist voor die vrijheid staat.

  Ze kwalificeert Icke dus als “haatzaaier”, en daaruit blijkt dat ze hoogstwaarschijnlijk nog nooit een boek van David Icke gelezen heeft, of ook maar een enkele video van zijn optredens gezien heeft. Want iedereen die dat wel gedaan heeft, weet dat de boodschap van Icke precies tegenovergesteld is aan wat de minister (in alliantie met de massamedia) beweert. Daarnaast heeft hij nog nooit de holocaust ontkend (in tegendeel) en kan hij inhoudelijk onmogelijk beschuldigd worden van antisemitisme door iemand die zijn werk kent. Blijkbaar heeft de minister het niet nodig gevonden om zich ook maar enigszins te verdiepen in hetgeen David Icke zelf te zeggen heeft, maar gaat ze blindelings af op wat anderen over hem zeggen. Desondanks weerhoudt dat haar er niet van om hem van heftige etiketten als ‘antisemiet’, ‘holocaustontkenner’, ‘complotdenker’ en ‘terrorist’ te voorzien (of te laten voorzien). En dat is ronduit schandalig, en al helemaal voor een minister van Justitie.

  Tenminste, ik hóóp maar dat ze zich er niet in verdiept heeft. Dan kan ze zich (hoe verwerpelijk ook) nog enigszins verschuilen achter onwetendheid. Want als ze de inhoud van Icke’s werk wel kent, dan zou haar houding nog veel erger zijn, want dan zou ze weten dat deze hatelijke kwalificaties volledig uit de lucht gegrepen zijn. En dan is het de minister zelf die zich willens en wetens schuldig maakt aan haatzaaien.´

  https://cafeweltschmerz.nl/autoriteiten-geven-david-icke-indirect-gelijk-column-pieter-stuurman/

 19. ´DAVID ICKE SLEEPT HET IND VOOR DE RECHTER – Door Mordechai Krispijn

  Het zal je niet zijn ontgaan dat er de afgelopen weken flink wat ophef is ontstaan rondom de komst van David Icke. Met mijn Joodse familieverleden schrok ik van de berichten in de media waar werd beweerd dat hij een Holocaustontkenner zou zijn. Omdat David Icke zou komen spreken op de demonstratie van 6 november 2022 en ik daar een actieve bijdrage aan leverde, bleef er voor mij maar één oplossing over; Ik moest het David Icke persoonlijk vragen. En dat deed ik. Wat volgde werd een interessant gesprek en tot mijn verbazing erkent David Icke de Holocaust en blijkt hij allerminst een antisemiet. https://www.youtube.com/watch?v=xKfSRQb1anU
  Maar waarom dan al die heisa? David heeft hier een simpele verklaring voor: “Zolang je mij uitmaakt voor een Holocaust Ontkenner hoef je het gesprek niet met mij aan te gaan”. Op donderdag 3 november 2022, laat in de middag, ontvangt David Icke een brief van het IND. Daarin wordt hem medegedeeld dat hij de komende twee jaar niet meer welkom is in het Schengengebied. Voor de duidelijkheid: David Icke heeft geen strafblad, David Icke is geen Holocaust ontkenner en David Icke is geen antisemiet. Ondertussen praat niemand met maar wel over David Icke. Uiteindelijk is het gelukt om drie bevlogen juristen te vinden die zich dag en nacht hebben ingezet om tot een bezwaarschrift te komen tegen het besluit van de IND.
  Dat bezwaarschrift kan je HIER vinden.
  https://www.freedavidicke.eu/wp-content/uploads/2022/11/Bezwaarschrift_David_Icke_IND.pdf
  Dat bezwaarschrift is vandaag door Jeroen Pols (één van de drie juristen), namens David Icke, dinsdag 15 november 2022, bij het IND ingediend. Om David Icke te ondersteunen en het IND te laten zien dat hij niet alleen staat wil ik je vragen om de petitie ‘Free David Icke’ te ondersteunen met jouw handtekening. Dit om te laten zien dat wij gezamenlijk een streep in het zand trekken;
  Tot hier en niet verder!´

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in