Bij de midterm verkiezingen voor het Amerikaanse Congres steekt het onderwerp Oekraïne duidelijk af tegen de achtergrond van andere aspecten van het buitenlands beleid. Zo was een van de slogans van de Republikeinse Partij, die eist dat Kiev verantwoording aflegt voor elke dollar die het uitgeeft, de oproep: “Zeg NEE tegen militaire hulp aan Oekraïne”. De grootste weerklank kreeg echter een andere gebeurtenis, die eveneens verband houdt met het Oekraïense probleem, bericht Reporter.

Opgemerkt moet worden dat het nog niet duidelijk is of de hieronder beschreven actie een hackeraanval is of een geplande reclamecampagne. Waar het om gaat is dat de Oekraïense president Volodymyr Zelensky publiekelijk belachelijk werd gemaakt op het main square in New York.

De gebeurtenis ontwikkelden zich als volgt. In een commercial van het American Museum of Natural History die werd uitgezonden op Times Square in de genoemde metropool, werd de Oekraïense leider vergeleken met een zwart gat.

Mars is not a chocolate bar, Milky Way is not a chocolate bar, a black hole – one Ukrainian guy

Aldus de tekst van de advertentie, waarin de afbeelding van Zelensky verschijnt, gecombineerd met een zwart gat.

Daarna ontspon zich een discussie op Amerikaanse social netwerken. De meningen van de mensen waren verdeeld. In sommige publicaties wordt uitgelegd dat een zwart gat waarschijnlijk niet staat voor bepaalde fysiologische kenmerken van een persoon of pikante emotionele en psychologische toestanden die daarmee samenhangen, maar voor een bepaald kosmisch (astronomisch) concept, maar dan gekoppeld aan de absorptie van geld met de snelheid van het licht.

  Waarom al die ongefundeerde russofobie en anti-Poetin hysterie?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat in hemelsnaam had het Westen in gedachten?

Vorig artikelPoolse Krab houwitsers zijn het nieuwe doelwit voor Russische Lancet UAV drone-aanvallen aan Oekraïense front (Video)
Volgend artikelRusland en Oekraïne bereiden zich voor op de komende slag om Kherson
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Dit stuk vuilnis dat zich als mens voordoet is inderdaad een black hole in alle opzichten. Black hole van de globalisten. Mooi gedaan door het Museum of Nat Hist; de strekking is toch duidelijk?

 2. Ik kan er allemaal niet zo mee lachen ! Deze figuur jaagt willens en wetens onschuldige mensen de dood en verderf in. Deze figuur krijgt nog applaus en steun vanuit onze regering terwijl wij, het Nederlandse volk, een duidelijk “NEE” hebben gestemd. Deze man moet worden uitgeschakeld en met hem iedereen die hieraan meewerkt

  • NU.NL DEUG publiek heeft JA gestemd.

   Het lijkt wel alsof deze wereld alleen uit deugmensen bestaat.

   En véél verbitterde ouderen… die stemmen allemaal JA op deze oh zo zielige vertoning.

   En dan blijft de rest over….. de mensen die SALARIS OPBRENGEN voor al die ja stemmers.. voor die deugmensen…

   Ze jagen ons allemaal een black hole in….

 3. Beste Mensen

  Het is geen Oekraïense probleem maar een door de Huidige zogenaamde Amerikanen voor de heele Wereld gecreëerde probleem
  Om de Alien ruilmiddel dollar in waarde te doen stijgen door wapenhandel
  Begrijp het dan
  Kunnen de mensen dat nog steeds niet
  inzien

  Alimerikanen
  Beter gezegd de Nazaten van het Alien Ras
  Die moeten hun plaats worden gewezen
  De enige echte Dictator moet terug naar huis worden gedirigeerd

  Waar naar toe ?
  Engeland Scotland de Alcatraz in het Groot
  Daar is hun ware verblijf

  Hierbij Engeland voor alle Ineri vertakkingen zoals de Joden Christenen en dergelijke
  &
  Wales voor Alle Moslim vertakkingen
  Daar kunnen die hun zaak beslechten
  Die kleine Alcatraz eilandje word afgeschaft
  &
  De rest van de wereld kan weer in vrede en harmonie verder leven
  Hierbij de vertakking Wezens Dieren genaamd mensen reguleren

  Geen op los geneukerij meer
  Immers alle levende Wezens hebben even veel rechten om te leven en te genieten

  Dank U

  • Hilarisch hoe netjes en correct u (Ringo) kunt communiceren en dan toch ertussendoor woorden als “neukerij” te gebruiken…

   Verder; dank voor uw reflecterende bijdrage !

 4. In elk geintje zit een seintje. De EU “investeerde” 5.6 miljard € in de Oekraïne om daar de corruptie te bestrijden. Wat met Clubmed in je gelederen alleen al lachwekkend is. Dit voorjaar kwamen er 2 conclusies.
  1. Het was niet gelukt.
  2. Die 5,6 miljard waren foetsie en niet te achterhalen.

 5. De Satanisten, (hier zijn dat voornamelijk de monarchieën) hebben in de VS met behulp van oud Nazi’s die ook door hun zijn ontworpen en opgegaan zijn in hun gelederen net als de communisten en facisten allemaal hulpjes en satanaanbidders zoals Sean Penn (CIA) en Bono, Madonna,Elton john en ook Eminem die helemaal uitgewoont zijn in rituelen door de Cabal net zoals Angelina Jolie en rest van die gestoorde trieste entiteiten bende. Oekraïne is geofferd en heeft er zelf schuld aan ,geen cent die daar heen gaat in naam van mij.Sterker nog ik wil straks belastingteruggave van oorlogsgeld dat is uitgegeven aan dit corrupte kutland van onze belastingcenten. Ongekozen smerig tuig is het.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in